Primeur Bevestigd
yv20210919-1548op

Nieuws

Roger Schmidt idolaat van Orkun Kökçü

FeyenoordTM

Op nieuwjaarsdag werd bekend dat SL Benfica achter Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü aanzat. Die belangstelling is nog altijd springlevend.

De Portugezen zijn sinds de winter opzoek naar vervanging voor de naar Chelsea FC vertrokken Enzo Fernandez. Voor de Argentijns-international werd afgelopen transferwindow een vasste transfersom van maarliefst €121.000.000 neergelegd.

Niemand minder dan SL Benfica-coach Roger Schmidt, de oud PSV-trainer, klampt zich vast aan Kökçü. De Duitse trainer wil kosten wat het kost zijn team versterkt zien worden met de Turks-international.

Tegen het einde van de winterwindow verkocht Feyenoord nog een informele 'nee' aan de Portugese topclub. De Rotterdammers eisten in die fase van de window een bedrag van minimaal €40.000.000, anders werd er niet verder gepraat.

Mocht SL Benfica in de zomer terug willen keren voor Kökçü, moet het de strijd aangaan met minimaal nog één absolute topclub uit de Engelse Premier League. Wanneer ook die club concreet wordt voor de Feyenoord-middenvelder, volgt er een nieuw bericht op deze site.

Meer weten? Luister de Studio 1908 podcast!

kokcu-1

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Schmidt had ook door dat Aursnes-Kökcü met afstand het beste koppeltje in de Eredivisie was. Hij is toch niet zo dom als ze in Eindhoven dachten.
Die Engelse club zou zomaar United kunnen zijn. Ten Hag kent Kökçü goed, hanteert dezelfde speelstijl en United gaat sowieso investeren komende zomer.
Zodra ze een prijs horen haken ze meestal af.
Ze denken dat het bij Feyenoord altijd uitverkoop is.
Als we Champion League spelen willen er ook spelers blijven.
Schmidt werd vind ik altijd beetje belachelijk gemaakt, maar de man had het goed gezien met Ihattaren.
Daarna haalde hij even Aursnes weg en nu gaat hij kokcu proberen.
Benfica doet het echt al jaren goed, die hebben geweldige transfers gedaan. Kokcu ja die kan naar meerdere clubs, draait geweldig. En dan te bedenken dat hij paar jaar terug door veel mensen was afgeschreven.
Arsenal is al langere tijd gecharmeerd van Kokcu.
Arsenal of Liverpool moeten het worden denk ik
Hoezo moeten?! Wat maakt hem specifiek zo geschikt voor de Engelse competitie dan?
Dat hij goed kan voetballen snapt iedereen natuurlijk...
Misschien 'moeten' vanwege de transfersommen die ze daar betalen? (Zie Anthony)
Dat snap ik... Maar het is een kind van de club... Lijkt me dat ze zoeken naar wat beste is voor allebei daarom... Dus niet puur naar geld alleen
Leuk voor hem, maar we weten allemaal waar Benfica bekend om staat. Spelers goedkoop kopen om dan voor gigantische bedragen te verkopen 🙃
Dat is het doel van elke club...
Ik twijfel bij PSG...................;-)
Die kun jij niet betalen ***!
Die hebben ze gewoon... Onlangs nog eentje verkocht voor 121 miljoen ;-)
Dus geld zal het probleem niet zijn als ze echt willen...