Gerucht
wieffer pecfey

VK Sportphoto

Nieuws

'Lazio op het vinkentouw voor Mats Wieffer'

StanV1908

De stormachtige ontwikkeling van Mats Wieffer is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. SS Lazio, dit seizoen nog tegenstander van Feyenoord in de Europa League, lijkt namelijk verregaande interesse te hebben in de middenvelder. De Italiaanse journalist Marco Conterio meldt dat de Romeinen de zaakwaarnemer van de kersverse international zelfs al benaderd hebben.  

Sinds de jaarwisseling heeft Wieffer zich opgewerkt tot vaste kracht in het team van Feyenoord-trainer Arne Slot. De middenvelder, die afgelopen zomer overkwam van Excelsior, werd nog deze week beloond voor zijn goede prestaties door zijn debuut te maken in Oranje.

Met een mogelijk vertrek van sterkhouder Sergej Milinković-Savić in het achterhoofd, is Lazio op zoek naar middenvelder die de ploeg van Sarri van nieuwe impulsen kunnen voorzien. Wieffer is een van die spelers die komende transferperiode mogelijk de overstap kunnen maken naar het Stadio Olimpico. De club die korgeleden nog werd uitgeschakeld door AZ in de Conference League heeft in ieder geval contact gezocht met het management van de Feyenoorder.

Of Wieffer Feyenoord daadwerkelijk al na één seizoen gaat verlaten moet nog maar blijken. De 23-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2026 en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van minstens 7 miljoen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik schat Wieffer eerlijk gezegd niet echt als een speler in die graag in Italie will voetballen (puur buikgevoel).
Het is net een hond die je ooit eten gegeven hebt, komt altijd terug bij de zelfde persoon.

Lazio nam ooit de Vrij over voor een prikkie. Denken dat ze nu weer goedkoop kunnen vissen.
Van mij mogen ze lekker wegblijven.
bloedaandepaal
Krijg je denk ik niet meer voor dan 10 miljoen voor.
Denk niet dat Lazio 20+ miljoen heeft.
Voor ons is het niet erg. Halen we Zerrouki voor 6m en hebben al Vd Belt.
Vind Lazio zo’n lelijke club. Hoop vooral dat hij blijft. Maar liever een andere club dan Lazio.
Het is net een hond die je ooit eten gegeven hebt, komt altijd terug bij de zelfde persoon.

Lazio nam ooit de Vrij over voor een prikkie. Denken dat ze nu weer goedkoop kunnen vissen.
Van mij mogen ze lekker wegblijven.
Als je m verkoopt mag je 20 miljoen vragen anders ben je knettergek
Beertruidrager
Willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten . Wieffer is minstens het tiendubbele waard voor waar hij eerst voor in de boeken stond. . Nog, jong en in het Nederlands elftal de uitbliinker. Ze kunnen beter in 020 shoppen. Daar kunnen ze een aantal uitzoeken en overnemen voor die zgn prijs. Ik hoop dat hij zich niet gek laat maken door het spelen in de serie A.
Lazio Rome, wat moet ie daar ?
Hij voetbalt net een half jaar eredivisie en z'n debuut gemaakt in het Ned. elftal
Die spaghettiboys zullen wel denken , dat is een kooppie.
Het lijkt me trouwens een verstandige en nuchtere jongen, als ie volgend jaar CL speelt en Ned. elftal en blijft goed op de been, komen er topclubs voor hem.
Trouwens, die Italianen kunnen hem niet eens betalen, volgens mij moeten ze ook nog 1 miljoen van de Vrij betalen, een middenvelder van het Ned. elftal kost gewoon minimaal 30 tot 40 miljoen, de tijd van kooppies is voorbij.
Uit principe niks aan Lazio verkopen. Die maken zelf het geld verkeerd over en willen dan niet betalen.....dus moeten wij het maar doen met 1 miljoen minder. Ja daag. Jouw fout, jouw verantwoordelijkheid.
Gelijk verkopen! En een betere kopen! Je hebt al een talent gekocht nu kan je met 7.5M a 15M meer kapitaal om een DMC te kopen die mee kan op Europees niveau (CL).
Jij bent gek 🤣
Gelijk verkopen ? Ben je wel lekker ?
Die jongen begint net , als ie straks goed presteert in de CL ( hopelijk ) en in het Ned. elftal wordt ie goud waard.
Als die beter presteert, kan die meer opleveren. Zeker. Maar laten we de hype naast ons leggen en objectief naar kijken. Zo goed heeft hij niet gedaan. In de Europees wedstrijd was hij minder en tegen Ajax ook. Dat zijn de wedstrijd die echt omgaan. Tegen gilbrata deed niks anders dan de bal van links naar rechts schuiven. Niet echt bijzonder. En als je heel goed keek zag je dat bijna elke bal van zijn voet stuiterde en zijn pass niet zuiver was. Sorry hoor maar tegen zo’n zwakke nationale team had hij alle tijd en ruimte omdat onderdeel fatsoenlijk te uitvoeren
Ik heb het niet over een hype, ik schrijf alleen dat ALS hij een vaste waarde in het Ned. elftal wordt EN , als we wellicht CL gaan spelen, dat is nog een grotere hype, overeind blijft hij meer waard wordt.
Maar hij lijkt mij zelf wel een normale jongen, die heeft ze wel op een rijtje.
Speelt net een half jaar in het eerste , wordt normaliter alleen maar beter
Beertruidrager
Niet meer zoveel drinken . Nu verkopen zou het stomste zijn wat je nu kan doen. Is geen gevalletje Jorgensen. Wanneer hij zo doorgaat krijg je er zeker tussen de 50 en 75 miljoen voor . Zeker als speler van het Nederlands elftal en we kunnen hem niet missen in de CHampionsleague . Eerst maar een jaartje of wat bij onze club blijven.
50 miljoen voor Wiefer. Doe normaal man. Als je 10 mijlen voor hem vangt moet je blij zijn. Het is een beperkt 6 doe nu even goed doet. Hij heeft niet eens de helft van de voetbal vermogen van clasie bijvoorbeeld. Technische is die echt beperkt, ballen springen van zijn voet en zijn passés zijn niet op maat. De enige wat hij goed doet is bal afpakken.
Ik denk niet dat Lazio Wieffer kan betalen.
Beter dan Aursness, dus meer waard want ook een langer kontrakt dan Aursness had. We beginnen rond de 20 met biedingen?
20 miljoen zou dom zijn. 40 miljoen minimaal, groter talent dan kokcu en ze hoeven niet te verkopen. Veel beter in potentie dan sangare en alvarez op dezelfde positie.
Ik vind Wieffer nu al beter dan de Aursnes van vorig seizoen
Helemaal met je eens en hij is nog een jaar of 6, 7 jonger, z'n beste tijd moet nog komen
Het grote verschil met de jaren hiervoor: we kunnen bij veel spelers lekker hoog in de boom gaan zitten. En we hebben ook nog eens een prachtige basisselectie als er wel een paar spelers vertrekken. Wat een weelde t.o.v. eerdere jaren.

Veel spelers met langlopende contracten hebben (waarschijnlijk) geen grote vertrekwens. Hancko, Gimenez, Wieffer, Hartman etc. zitten er pas een jaartje. Bijlow zou zonder blessures misschien hogerop willen, maar zal nu niet klagen als hij de CL mee in kan, verwacht ik (los of er überhaupt grote clubs voor hem komen).

Uitzonderingen zijn Geertruida en Kökcu, ik verwacht dat we die voor een heel mooi bedrag gaan verkopen. Of heel misschien kunnen we ze nog verleiden tot een verlenging als we CL halen.
Blijft gewoon en gaat CL spelen. En dan naar een grote club voor meer centjes.
Gewoon opzouten die kutitalianen. Als ze al verliezen van AZ is het zeker geen verbetering. Het moet niet hetzelfde gaan als verleden jaar. Gewoon de ploeg zoveel mogelijk bij elkaar houden
Het lijkt me wel duidelijk dat Wieffers in zeer korte tijd een verbeterd contract verdiend heeft en moet krijgen. 7 miljoen is een lachertje. Geen speler is minder waard dan 20 miljoen en sommige, zoals Kokcu niet onder veertig miljoenekes.
Pleur op met die Sarri, hij vindt ons niks, dan ook geen spelers.
Ben heel benieuwd welk bedrag er geboden gaat worden. Ik ben bang voor een bod van €9.000.000... Zou mooi zijn als zijn marktwaarde nog wat stijgt op transfermarkt de komende weken met zijn debuut in het NL-elftal en alle competities waar we nog in spelen. Als hij AS Roma kapot speelt heeft Lazio er wel €40.000.000 voor over!
Minimaal het dubbele om mee te beginnen
7 miljoen ? Rare Jongens die Romeinen
Het lijkt me een intelligente speler die het prima naar de zin heeft bij Feyenoord en snapt dat hij nog 1 of 2 seizoenen stappen kan maken bij Feyenoord, Oranje en in de CL. Als dat goed gaat heeft hij daarna de clubs voor het uitkiezen en ook het niveau om direct aan te haken. Verder zou ik hem zeker niet voor minder dan 25 miljoen laten gaan. Al helemaal niet naar die fascisten van Lazio.
Zou wat zijn, Wieffer voor een miljoentje of 32 naar Lazio en vervolgens Zerrouki oppikken voor 5,5.
JPvanEesteren
Dream on dat ze aan 32 miljoen denken. Die hopen voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Met een beetje mazzel zouden we net quitte kunnen spelen met een overname van Zerrouki dan.
Staat nog een rekening open v transfer Stefan de Vrij

Dus triple berekeningen maken dan maar
Mats Wieger wordt vele miljoenen meer waard als hij zo door blijft gaan en zich ook in de Champions league zich kan laten zien , nu laten gaan is en voor hem en voor Feyenoord geen goed idee ,dat geldt eigenlijk op dit moment voor alle spelers van Feyenoord maar een Kokcu is denk ik niet meer te houden , maar dan wel de hoofdprijs.
Voor 7 miljoen krijgen ze alleen zijn naamkaartje😂
Beloond denk ik...
@FTM die transferwaarde voor Wieffer is inmiddels belachelijk te noemen! Want laten we eerlijk zijn .... wie heeft het nu nog over de zo gemiste Aursnes? Als daar al € 13,5milj voor werd betaald dan is Wieffer toch aanzienlijk meer waard juist vanwege zijn aanvallende kwaliteiten?! Dus ik hoop dat jullie z.s.m. aan TM doorgeven dat Wieffer, gezien ook duur contract, niet € 7milj waard is maar minimaal tussen de € 20 en € 25milj. Ik vertrouw erop dat dit goedkomt ;-)
Ik heb ook zo'n vermoeden dat hij dit seizoen nog een aantal keer belangrijk gaat zijn met goals en assists. Feyenoord wordt dit seizoen ons Belgisch biertje .... de Tripple-Treble, LK-Beker-EL, staat al koud, proost!
Vak-s-are-magic
Denk dat onze Mats veel grotere plannen heeft dan een Roma
Neem aan dat ze contract van Mars gaan opwaarderen zodat die 7 miljoen niet meer van toepassing is. Is inmiddels ook International en gaat CL spelen.
kameraadje1908
Wel een leuk rendement,😉
Opzouten met die flutromeinen
Is Lazio niet de club die nooit het volledige bedrag heeft betaald voor Stefan de Vrij? In dat geval zou ik zeker geen zaken met ze doen. Dan kan je naar je centen fluiten.
Lazio? Niet aan beginnen, die zijn niet zo goed in aan de juiste partij betalen.
BlackaSchaduwSpits
BlackaSchaduwSpits
50M en laten gaat
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Optyfuh gauw !
Voor 50 miljoen mag hij optyfuh en gauw
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Nee laat Lazio maar lekker optyfuh