Primeur Bevestigd
Keito Nakamura - Bron foto: LASK_Official [Twitter]

LASK_Official [Twitter]

Transfers

Keito Nakamura kan Feyenoord bekoren

Van de redactie

Feyenoord is breed overtuigd geraakt van de kwaliteiten van linksbuiten Keito Nakamura. De Japanner staat tot medio 2025 onder contract bij LASK Linz, waar eerder centrumverdediger Gernot Trauner vandaan werd geplukt.

Zondagavond werd bekend dat Feyenoord, naast de mogelijke komst van spits Ricardo Pepi, de volgende prioriteit in de voorhoede heeft gelegd op de komst van een nieuwe linksbuiten. De naam van Keito Nakamura valt geregeld in het Maasgebouw. 

Een officieel Rotterdams bod op de rechtsbenige linksbuiten van LASK bleef vooralsnog uit, maar Feyenoord weet wat het moet doen om de Japanse spelmaker te strikken. Nakamura geniet ook belangstelling vanuit een nabij gelegen land.

De 22-jarige buitenspeler kwam dit seizoen met zeventien goals en acht assists goed uit de verf. Nakamura doorstond in zijn jeugd de opleiding van Mitsubishi Yowa en vertrok naar Gamba Osaka voordat hij in Europa tijdelijk neerstreek bij FC Twente. Na nieuwe uitleenbeurten aan de St-Truidense VV en Juniors OÖ maakte hij in de zomer van 2021 een definitieve transfer naar LASK Linz. Nakamura werd dankzij zijn goede prestaties recentelijk opgeroepen voor de Japanse selectie.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wat een voetballer zeg! Ben erg benieuwd.
@FTM al meer nieuws over nakamura dat ze een bod doen of doorschakelen naar iets anders??
Het nieuws is twee dagen oud. Geduld.
Help mij even, was vroeger ook al geen kij in het spel 'zoek de verschillen' dus kan het mis hebben. Maar wat is het verschil tussen de berichtgeving van nu en de vorige berichtgeving over Kokcu / Benfica?
Oh dit hoort onder het artikel van Kokcu foutje
Nakamura lijkt me een goede speler. Ook commercieel interessant door contacten met Japanse bedrijven en evt spelers. In het verleden goede ervaringen gehad met spelers uit Japan toch.?
Reeeedelijk.. ik was wel fan van Shinji Ono. En die linksbuiten van Arsenal WAS ook een parel maar zijn carrière ging klaarblijkelijk na Feyenoord in een bergafwaartse spiraal.
Rutger zit er op de site een mogelijkheid om je reactie aan te passen? Of is dat er nog niet?
Zit een goede kop op ook... betekent automatisch meer shirts over de toonbank
Als we toch met namen strooien voor selectie:
Aanval: Nakamura, Idrissi, Gimenez, Pepi, Paixao, Jahanbaksh (of Cerny)
Middenveld: Szymanski, Bullaude, Vetlesen, Timber, Van den Belt, Zerrouki, Wieffer (Vetlesen en Szymanski kunnen ook in vrije rol op de flank)
Verdediging: Hartman, Lopez, Hancko, Krejci, Trauner, Hilgers, Geertruida, Pedersen
Keeper: Bijlow, Wellenreuther, Troost

Transfers: o.a. Kokcu, Danilo, Walemark, Bozenik, Dilrosun, Taabouni, Azarkan

Lijkt me niet verkeerd.
Jahanbakhsh verkopen, Dilrosun ook het liefst en Diallo huren.
Idrissi was gewoon basisspeler. Als die met Nakamura gaat concurreren lijkt me prima. Jahanbaksh pendelde tussen basis en bank. Is wel een gouden jongen voor het groepsproces en brengt ervaring mee. Ook belangrijk. Maar met Nakamura, Paixao, Diallo en Jahanbaksh (of Cerny) als buitenspelers kan ik ook leven ;-)
Grotendeels met je eens. Troost is natuurlijk al getransfereerd naar Nac. Andere derde keeper wel noodzakelijk, want Thijs Jansen moet uitgeleend worden voor veel speelminuten.
Verder zie ik wel potentie in Walemark, mij lijkt het aannemelijker dat Alireza weggaat om geld te scheppen. Verder denk ik dat het beter voor iedereen is als Idrissi voor zijn kans gaat in Sevilla, maar mits fit en gewend aan de speelstijl van Slot mag hij zeker blijven als back-up.
wie zie jij als derde keeper graag komen want dat doen ze volgens mij niet allemaal zo maar anders gewoon die kroesen van de u21 als derde keeper nemen.
want om daar nu een keeper zoals wentges van ado of jurjus van de graafschap voor te kiezen nee eerder een jonge keeper daarom zou ik jansen best graag op die positie zien.
maar idrissi vond ik erg tegenvallen maar mischien heb ik er de kijk niet op en laten we vooral niet vergeten dat mo taabouni ook nog als optie bestaan en hebben we als back up naast igor en mogelijk deze japanse topper niet nog een topper in de u21 lopen zoals die tidjani toure die naar dordt was gestuurd
Alireza heeft zelf aangegeven graag te willen blijven. Als hij toch weggaat lijkt me Cerny me een goed alternatief als daar geld voor is. Diallo zou heel mooi zijn als alternatief omdat de kwaliteit ervan afspat. Nadeel is wel dat je die weer moet huren, dat kan wel met een of hooguit twee spelers, maar moet je denk ik zoveel mogelijk vermijden nu je zelf financieel wat beter zit. Idrissi lijkt me met zijn ervaring wel een goede back up/concurrent van een groot talent die je binnenhaalt mits Sevilla niet al te hoog in de boom gaat zitten met een transferbedrag. Maar voor 3-4 miljoen heb je daar toch een goede speler aan. Troost had ik niet meegekregen. Zoals onder gesuggereerd zou je ook de keeper van onder 21 kunnen laten pendelen tussen de elftallen. Anyway, het moet toch wel mogelijk zijn een derde keeper te krijgen. Misschien vind zelfs Marciano het zelfs wel makkelijk om zo geld te vangen en een jaartje te verlengen, maar dat denk ik niet.
Kp Bijlow / wellenreuther / janssen
Rb geertruida / pedersen weg en vervangen / benita of verhuren of back up
Cv hancko en trauner back up geertruida en aankoop bijv hilgers, die is volgend jaar klaar ervoor.
Lb hartman en lopez zal weinig veranderen of lopez verkopen en aankoop doen
Cm zerrouki/ wieffer/ timber/ vd belt
Cam szymanski kopen of huren /bullaude/ danilo kan ook hier
Lb paixao en nakamura als we dit bericht mogen geloven of andere aankoop
Sp gimenez / pepi / danilo
Rb paixao en aankoop erbij
Verkopen ali dilro kokcu pedersen taabouni
Pedersen gewoon houden, net als Taabouni.
Hilgers te duur. Twente zal hoog in de boom gaan zitten.
Benita verhuren aan ED ploeg.
Hilgers is typisch een Martin van Geel-speler, 6 of 7 miljoen op tafel leggen en na een mislukt 1e seizoen, een seizoen verhuren en dan met zwaar verlies verkopen...
Van die andere aankoop die we bij LASK hebben gedaan, had ook niemand ooit wat van gehoord. Wij moeten voor een talentvolle linksbuiten gaan want, eentje van de buitencategorie is normaal gesproken niet haalbaar voor ons. Deze Japanner heeft zeker wel talent, en is al gewend aan het leven in Europa. Nakamura lijkt me wel een goede kandidaat. Nu ff afwachten of ze misschien nog met andere namen gaan komen.
Die andere aankoop van Lask was daar al jarenlang een dragende kracht, een absolute sterkhouder.

Deze Nakamura heeft al heel wat clubs versleten en heeft nergens kunnen overtuigen, dit is het eerste seizoen dat die leuk mee doet .

Is toch wel een significant verschil
En hij is pas 22 jaar. Het lijkt erop dat hij op veel te jonge leeftijd is gaan rond zwerven. Het is idd geen zekerheidje, maar aan de andere kant kan ik ook zien waarom Feyenoord interesse in hem heeft. Ik vermoed dat we nog wel andere namen voorbij zullen zien komen de komende tijd.
Ftm hoe groot is de kans dat geertruida nog wordt verkocht? Denk dat hij en kockcu zullen vertrekken de rest zal wel blijven 😇
Komt dat dan doordat Benfica geen 40 miljoen wil betalen, maar wel een aanzienlijk doorverkoop percentage wil geven? Anders zou het wel jammer zijn
Nee dat is geen uitgemaakte zaak
Wat is de reden hij heeft al een marktwaarde van 30 miljoen en nog een 2 jaar contract
Wat ik ervan meekrijg, is dat spelers vaak verkocht worden voor bedragen, die 20 tot soms wel 50% hoger zijn dan de "officiële" marktwaarde.
Verwacht je dat Feyenoord Kokcu vroeg in de window wil verkopen zodat ze nog op tijd zijn voor de droom kandidaat opvolger? Anders zou je met zoveel interesse toch wel meer dan 10mio boven de marktwaarde moeten kunnen uitonderhandelen?
@FTM,Hoe groot acht jij de kans dat nakamura naar feyenoord komt?
Kan dat nog lang duren of kan het ook op korte termijn al rondkomen.
@FTM is het huren van Sinisterra een optie voor Feyenoord, nu Leeds gedegradeerd is?
Neen, Idrissi leuk maar te weinig gegeven. Doorlopend aarzelend naar binnen of tikkie terug. Geen “guts” afwachtend op Hartman maar weinig geslaagde acties 1 op 1 ! Alleen als backup ok voor gunstige prijs
Als ik eerlijk ben lijkt me dit geen versterking tov Idrissi. Van Idrissi kun je ook zo’n filmpje in elkaar zetten van afgelopen seizoen met goals asssist hakjes en passeerbewegingen. Kan me niet voorstellen dat deze speler veel moet kosten. Dan zie ik liever een tropische verrassing uit zuid Amerika waar nog nooit iemand van gehoord heeft.
Want van een tropische verassing waar niemand van heeft gehoord heb je wel de zekerheid dat hij het goed gaat doen? Deze jongen kan ook een Sinisterra scenario volgen.
Dan waag ik liever de gok voor hetzelfde geld dat er een diamantje tussen zit.
Misschien is Nakamura wel die diamant
En op basis van wat baseer je dan precies dat het geen versterking is meneer Ramm? Alle wedstrijden die jij in zijn volledigheid hebt gezien van LASK?
Ik heb er net zoveel gezien als jou denk ik. En een filmpje is meestal van de beste momenten van een speler en zó ontzettend goed vind ik hem nu ook weer niet.
Misschien op basis dat dit het eerste seizoen is dat hij leuk meedoet maar bij al zijn vorige clubs nauwelijks wist te overtuigen.
Of is hij jou bijvoorbeeld toen bij Twente opgevallen?
Zit nog veel potentie in, want hij is nog maar 22 jaar terwijl Idrissi al 27 jaar is.
De Feyenoord-scouts baseren zich uiteraard op een in elkaar geflanst filmpje met hoogtepunten....
@FTM Verwacht je dat een vd 2 champions league clubs op korte termijn doorgaat pakken voor Kokcu, en zo ja wil Feyenoord rond de 45 miljoen of iets dergelijks hebben?
Vanaf 40m wil feyenoord gaan praten.
Oké Dankje, hopen dat het door de vele geïnteresseerde clubs oploopt richting 45/50 miljoen!
Minder clubs die geïnteresseerd zijn? Of verkopen onder de 40 miljoen?
We gaan Orrie toch niet voor 35 miljoen verkopen.. dat zou me erg teleurstellen, moet veel meer uit te halen zijn denk ik.
Laten we gewoon afwachten. Totaal zinloos om te gissen naar bedragen. Dat het een goed bedrag is is zeker.
Rutger, klopt het dat er met Feyenoord al vanaf 30 miljoen over Orrie gepraat kan worden?
Ik zou graag eens in zo'n periode bij feyenoord mee willen lopen. Ben echt heel benieuwd hoe deze processen tot stand komen. Passeren veel goede spelers de revue. Vind het mooi om deze berichten te lezen. Er gebeurt denk ik achter de schermen heel veel interessants.
Ik zou zeggen, solliciteer eens! Wellicht maak je kans.....
Denk niet dat we eruit gaan komen met de afstand..
Oeh lekker spelertje. Lijkt een beetje op Sini, actie buitenom actie binnenom, snel.

Idrissi wist je altijd gelijk wat hij ging doen. Met z'n rechterbeen naar binnen. Veel te voorspelbaar.
Had volgens mij bij Idrissi ook vooral door zijn (gebrek aan) fitheid te maken. Had in de 2e seizoenshelft een keer een mooie actie via buitenom. Toen gaf Slot ook aan, als hij die acties buitenom weer gaat maken dan weet je dat hij er weer aan komt. Maar helaas wel te weinig gezien. Al kwam er, met een denderende Hartman eroverheen, genoeg gevaar van de linkerkant maar qua rendement was het wel magertjes.
Hij deed me ook denken aan sini, sterk in 1 tegen 1, goed schot en redelijk bal vast als hij dribbelt
Nou Idrissi wist vaak zelf helemaal niet wat hij zou gaan doen.....en vervolgens.....heel "verrassend".....ging hij maar weer eens binnendoor.......heel vaak eindigend met een schot op doel..:):)
Vaak??? Sorry hoor maar ik heb me zo 'vaak' geërgerd aan die gozer... De match tegen Ajac en Shakhtar verbloemd een hoop. Maar 9 vd 10 x was het niks bij die gozer.. met alle respect voor hem persoonlijk.
He ftm waarom was de transfer van Mac Allister belangrijk? Gaan ze nu voor Kocku?
Brighton gaat Millner en Dahoud (Dortmund) vastleggen. Die laatste gaat waarschijnlijk belangrijk worden v.w.b. Kökcü. Dortmund gaat waarschijnlijk nu voor Kökcü als vervanger
Goedemiddag FTM,

Lees nooit wat over van Ewijk?terwijl dit toch een verbeterde versie is van Pedersen,met een goede voorzet.
Komt uit de jeugd van Feyenoord en is ook Feyenoord supporter.
Zal wel iets kosten maar zou er wel meteen staan en ook niet te oud.
Heb je ook geen CV nodig omdat Geertruida zich daar op kan richten.

Als we er niet mee bezig zijn,denk ik dat dat de eerste aankoop van PSV gaat zijn,zodra ze een nieuwe trainer aanstellen.

Is Feyenoord daar wel mee bezig of bezig geweest Rutger?
Goeie vraag. Vind ik ook van Manhoef. Wittek zou trouwens ook wel iets voor ons zijn.
1x deze vraag is wel genoeg hè.....
Van Ewijk kan er geen klote van. Verdedigend niet goed genoeg en hij kan niet de Luts rol overnemen om het middenveld in te stappen. Zo'n type speler moet Feyenoord halen.

Ik zie hier sowieso de meest rare namen voorbij komen alsof de familie Van Geel allerlei accounts heeft. We moeten echt hoger gaan mikken dan Hansson, Wittek, Manhoef, Van Ewijk, Sahraoui, etc.
De grootste grap is, velen schrijven Idrissi, Timber, Dilrosun, Alireza etc. af en willen ze weg hebben want geen CL level. Maar dezelfde mensen roepen dan om een Hansson, Wittek en een Manhoef ofzo. Alsof die zoveel beter zijn.
Kom op Manhoef is echt een klasse beter dan Dilrosun
Ach hou toch op. Je weet toch dat spelen bij Vitesse heel anders is dan spelen voor Feyenoord? Lekker counteren zonder druk en weerstand tegenover keer op keer een gaatje zoeken in de defensie. Men doet altijd alsof de ander beter, gras is altijd groener aan de andere kant. Manhoef gaat ons niet beter maken, maar 'fans' moeten altijd pispaaltjes hebben en matige spelers worden daardoor opgehemelt.
Dilrosun is 4 of 5 jaar jonger dan Jahanbaksh, 24 of 25. Dus over zelfs 3 jaar nog goed te verkopen.
Pedersen is gewoon een prima speler. Totaal onnodig om negatief te zijn.
@Ftm word een berg geschreven over de interesse van benfica voor kokcu is er überhaupt al een bod uitgebracht door benfica?
Goedemiddag FTM,

Lees nooit wat over van Ewijk?terwijl dit toch een verbeterde versie is van Pedersen,met een goede voorzet.
Komt uit de jeugd van Feyenoord en is ook Feyenoord supporter.
Zal wel iets kosten maar zou er wel meteen staan en ook niet te oud.
Heb je ook geen CV nodig omdat Geertruida zich daar op kan richten.

Als we er niet mee bezig zijn,denk ik dat dat de eerste aankoop van PSV gaat zijn,zodra ze een nieuwe trainer aanstellen.

Is Feyenoord daar wel mee bezig of bezig geweest Rutger?
Over Van Ewijk zijn grote twijfels
In welk opzicht? Komt hij verdedigend te kort of is hij tactisch niet goed genoeg?
Aahhh dat is echt zonde. Zou perfect bij ons passen.
Bedankt voor de reactie😉

Die heb ik ook nog steeds wel bij Pedersen🤭Al vindt ik hem zeker niet slecht en zijn waarde hebben.

Maar ze hebben er ongetwijfeld meer kijk op dan mij dus het zal vast allemaal wel goed gaan komen.
Weet zeker dat er volgend jaar een mooi en ogen sterker elftal als dit jaar gaar staan.

Hoop dat je nog een paar mooie nieuwtjes kan melden over nieuwe spelers de komende weken/maanden
Nakamura erbij. Hopelijk verkopen we dan nog iemand van de rechterflank (Ali of Dilrosun, liefst beide) en halen we er daar ook nog een topper voor terug zoals Diallo. Dan heb je echt een gruwelijke aanval.
Had eigenlijk gehoopt op een klasse hoger.

@FTM is er een kans dat Feyenoord concreet word voor Diallo?
Dan zal er eerst minimaal 1 rechtsbuiten van de hand gedaan moeten worden.
https://streamable.com/jece2

3,5 jaar geleden dit.. toen al een held ;)

Ted van Leeuwen blijft toch een bijzondere vent die altijd wel een toptalentje ergens weet te strikken.
Lázaro van Almería voor de linksbuiten? Dion Drena Beljo zou een grappige pinchhitter zijn met z'n lengte. Paixão zal ze op een presenteerblaadje kunnen geven. Ik ben opzich wel positief over het aantrekken van Pepi. Een speler met snelheid en liet ook wat handigheidjes zien in de korte combinatie. Florian Kainz van 1. FC Köln anders een optie voor de linksbuiten? Wel veel te oud volgens het nieuwe beleid. Iemand anders nog suggesties? Ene Keito Nakamura?
Erg goede speler. Hopelijk kunnen we doorpakken.
Volgens mij wilde frankfurt hem ook gaan halen.Als dat zo is zou die wel wat kunnen
Oogt niet heel snel en heeft zeeën aan tijd en ruimte. Dus of dit nou de juiste man is.
Je mag niks zeggen hoor.******* gaat je dan ff aanpakken. Dus pas op @gozert
Nou, ik weet zeker dat het bestuur van Feyenoord na mijn twijfel in hoge spoed bijeen is gekomen om te bekijken of Nakamura wel de juiste man is. Dennis Te Kloese belde me er net over op.
Weet ik zkr hahahaha .heb je hem wel eens zien spelen.ik niet hoor ben wel nieuwsschierig wat mensen van hem vinden die hem vaak hebben zien spelen.Let maar niet op frn a r ci s t.die leeft in communistische wereld.
Waarschijnlijk onmogelijk, maar mocht Benfica serieus worden voor Kökcu, dan proberen Schjederup te betrekken in de deal. Kwam in januari, maar speelt z'n wedstrijdjes vooralsnog voornamelijk bij Benfica B.
FTM. Mocht er interesse komen voor Geertruida op welk bedrag zal Feyenoord dan inzetten?
Man, man, man.........wat een onzinnig vragen zeg.....nou vooruit dan € 100 miljoen!
@FTM denken ze nu helemaal niet meer aan diallo?
@FTM staat Mees Hilgers ook nog op een lijst om de verdediging te verbreden?
Hopelijk komt deze speler naar Feyenoord.
Is het een goede speler dan ken hem verder niet echt
@FTM Is Ernest Nuamah een optie, moet veel kosten maar met paixao en nuamah die alletwee op beide flanken kunnen heb je voorzetten, 1 op 1 en extreem veel snelheid in huis!
Nu maar hopen dat ze nog steeds niet door hebben dat ze Trauner voor veel te weinig aan ons hebben verkocht en er hier daarom een paar miljoen op gooien ;-) Goede speler...
Nu de tijd van name dropping weer aangebroken is .. vind ik het wel prettig dan het een andere vijver is geworden
Vind deze speler nou niet echt ergens in uitblinken. Niet heel snel of een goed schot. Hij zal best wel constant zijn. Maar ik zie liever iemand met een hoger plafond komen.
Haha, mag je uiteraard vinden. Maar ik zou je willen adviseren om je kennis los te laten op een andere sport dan voetbal.
dat zijn in de regel grachtenpanden , je zit dan een paar km uit de buurt
Valt wel op dat PSV en Feyenoord de laatste tijd vaak bij dezelfde spelers uitkomen he
Inderdaad zegt toch wel iets gezien het feit dat we hier wel spreken over de winnaar van de competitie en de beker maar vooral dat we op dezelfde weg bezig zijn
5 miljoen maar ftm heeft ergens in de comment gezegd dat hij rond de 7 miljoen moet kosten.
FC update zegt € 1 miljoen.......:):):)
Wel opmerkelijk dat FTM aangeeft dat ze intern Paxiao meer als een linkerspits dan een rechterspits ziet, terwijl hij fantastische voorzet heeft en ook heeft laten zien dat hij met links goed kan schieten.

Daarnaast vraag ik me af wat ze intern vinden van Dilrosun en Jahanbakhsh. Zij lijken gezien hun leeftijd niks meer op te brengen en kosten een hoop salaris. Zij zullen ook niet mee kunnen op het niveau waar Feyenoord naar streeft.
Ze zien hem juist als rechtsbuiten, lees berichtgeving FTM.
Nee, Rutger zei letterlijk in een space dat hij intern meer als linksbuiten wordt gezien, waar ThistleBites ook naar refereert.
Idrissi is weg, dus zoeken ze zijn vervanger waar deze onder valt. Dat heeft niet veel met Paixao te maken.
Gaat deze speler dan ook vaak buitenom want dat soort zoeken ze toch eentje met diepte.
Gaat zowel binnendoor als buitenom als ik de beelden zo zie.
Ik denk dat als ze betere vervangers kunnen halen dat ze dan mogen vertrekken. En ik hoop er ook op al heb ik toch een zwak voor Ali. Misschien kan hij genoegen nemen met een rol als stand- in.
Dilrosun is 4 of 5 jaar jonger dan Jahanbaksh
Mensen moeten hier niet zo zeiken joh. Dit brengt de transfer echt niet in gevaar. Volgens mij heeft Feyenoord een harstikke sterke positie om deze jongen binnen te halen. Zie het wel goedkomen.
Gaat lekker zo...straks een Boeing 747 op de middenstip op 16 juli 😂
Ik heb toch sterk het idee dat 1908/FTM buiten de deur gehouden wordt door DtK/Slot en co. Daarom zeker wel respect voor de primeurs die hij toch heeft... Blijf alleen alsjeblieft een beetje meer bescheiden in je gedrag en reacties.
Precies mijn idee.
Lullig voor 1908 want ik lees graag een nieuwtje maar een goede zaak dat Feyenoord dat meer onder controle heeft.
Ik heb gewoon zo nu en dan contact met Dennis. Niks spannends aan.

Contact met trainer/passant hoef ik niet te hebben, laat hem zich maar focussen op de selectie, de wedstrijden en de voorbereidingen daarop.
Dit dus; Arne Slot wegzetten als trainer/passant... Feitelijk niet onjuist maar het is zo'n tenenkrommende manier van communiceren.

Daarbij heeft "Dennis" toch duidelijk aangegeven dat A.M Slot een belangrijke speler is als het om transfers gaat,
Een trainer is bijna altijd een passant, alleen snap wel dat dit als denigrerend bestempeld word. Alsof je alsnog je gelijk wil halen, omdat je schreef alsof hij dit jaar al weg zou gaan. Nogmaals geen kritiek, lees je stukken graag, maar openstaan voor feedback lijkt lastig.
Want? Ik begrijp niet dat - wanneer de trainer goed presteert dit jaar - er een Europese top-10 club langs komt en 20 miljoen voor hem aftikt?

Dat Feyenoord dit jaar alle seinen op groen zet om zijn filosofie, trainingsmethodes en opvolger(s) in kaart te brengen?

Wat wil je nu eigenlijk zeggen?
@FTM vorige zomer hield je ook heel stellig vol dat hij dit jaar echt weg zou zijn... Op dezelfde manier als nu. Waarom die afkeer tegen Slot?
Zelfs een paar weken geleden was het volgens hem nog 90% zeker dat Slot nu weg zou zijn.
Rutger je hebt een erg mooie site op gezet. Het siert je echter niet dat je betweterig overkomt. Nergens voor nodig. Het maakt je sterker door dit niet te doen. Je hebt veel nieuwtjes. Hulde. Maar niemand is perfect. Ga zo door. Lees het graag.
Arne Slot en Te Kloese zijn ook passanten. Ik snap niet wat er mis is aan deze uitspraak. Ze helpen de club en straks zijn ze weer weg.

Jij maakt elke werknemer ook groter dan de Club
Ik maak helemaal niemand groter dan de club, dat maak jij er van. Maar je mag wel een beetje waardering uitspreken over 2 personen die prima werk leveren voor onze club. Er zit natuurlijk nog flink wat tussen iemand naar de uitgang praten en de hemel in prijzen. Maar goed, nuance is complex he.
Want Rutger doet dat niet. Laatst noemde hij Arne Slot een getalenteerde topcoach, “om zich duidelijk” uit te spreken.

De volgende keer moet je eerst de juiste vragen stellen, voordat je andere de maat neemt
Slot is natuurlijk wél een passant, als Feyenoord had meegewerkt, had hij al bij Leeds gezeten. Neemt niet weg dat ik blij ben dat hij nog een jaar blijft.
Cool, jij mag gewoon Dennis zeggen.
Maar ook Meneer Te Kloese (ik ken mn plek) is ook maar een passant he.
"Dennis" heeft wél Spurs afgezegd, hoor. Uit alles blijkt dat hij met de langere termijn bezig is, dus i.m.o. is hij niet zonder meer weg te zetten als "passant"
Hahaha mijn hemel wat een **********. Je weet dat dennis te kloese net als slot een passant is?😂😂
Ah a r r o g a n t i e mag je hier niet zeggen?? Wat is dit voor kinderachtig gedoe joh😂
Zullen ze weer leuk vinden bij Feyenoord dat deze naam naar buiten komt.
Goed voor de onderhandelingspositie.
Waarom wil je het wel weten allemaal en zit je op deze account. Als je het eigenlijk niks vind dat primeurs naar buiten komen? Blijf van dit account weg dan
Precies. Gebeurt bij elke club dit.
Eens, en dit is ook het bestaansrecht van voetbalsites, dus helemaal prima dat je het naar buiten brengt. Als ze dat niet willen moeten ze maar zorgen dat er niks uitlekt. Kan natuurlijk wel ervoor zorgen dat ze wat meer haast moeten maken.
Dat maakt het nog niet goed.
Ben je journalist, dan is het je werk.
Een echte supporter zou niet lekken.

En ja, ik blijf met plezier en verwondering je stukjes lezen. Vooral ook je reacties als er een kritische noot geplaatst wordt, vind ik altijd vrij vermakelijk.
Kijk weer uit naar al die namen die toch niet komen. Succes!
Dan noem je me maar geen echte supporter, mij best. Maar heb deze club toevallig al in een landje of 18 zien spelen. Ik houd alles feitelijk. Dat jou dat niet aanstaat, is jouw issue – niet die van mij.
Mee eens.Dan zou je wel een raar ventje zijn.geen feyenoordfan en toch zoveel tijd insteken😂😂😂Fijn dat je toch het een en ander hier meld.Goed bezig
Wat doe je dan hier nog, alleen maar zuurpruimen man man man, hopeloos jij!
@FTM: Zijn ze ook nog op zoek naar centrale verdedigers?
Dus als ik het goed begrijp: een linkeraanvaller, 2de spits, kokcu of vervanger en een centrale verdediger. Speelt er nog concrete interesse voor uitgaande transfer? Dilrosun, Danilo,Pedersen of anderen? Dank alvast
Vitik of Valentin Gomez een optie?
Precies, iets met "de voetballerij" of zoiets.
Snel binnen halen voordat de geruchten het weer verkloten zoals bij Gnonto!
Getuchten hebben de gnonto transfer niet verkloot dat was de portemonnee van Feyenoord op dat moment.
Die gekke voorzitter van die club begon toch meer geld te vragen toen bleek dat zijn fans de gevraagd prijs te laag vonden?

En uiteindelijk ging hij heel laat in de transferwindow toch voor de oorspronkelijke vraagprijs.
Heb begrepen dat het probleem lag bij de rol van de zoon van Arnesen, en Slot was niet volledig overtuigd, Leeds heeft uiteindelijk minder betaald voor hem als wij voor Igor
  • 1
  • 2