Primeur Bevestigd
yv202255a1a03623

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord legt volgende aanvalsprio op linksbuiten

FeyenoordTM

Naast de mogelijke komst van spits Ricardo Pepi wil Feyenoord de voorhoede verder uitbreiden. Waar Feyenoord op rechtsbuiten mogelijkheden te over heeft met Igor Paixão, Javairô Dilrosun, Patrik Wålemark en Alireza Jahanbakhsh, ligt de prioriteit na de terugkeer van Oussama Idrissi naar Sevilla op de linksbuiten positie.

Feyenoord is opzoek naar een onvoorspelbare, creatieve linksbuiten die goed is in 1-tegen-1 situaties. De speler moet zijn directe tegenstander aan beide kanten kunnen passeren én over goede dribbelkwaliteiten kunnen beschikken. De linksbuiten moet goed naar binnen kunnen snijden en capabel genoeg zijn voor de basisformatie van Arne Slot.

Feyenoord wil voor deze positie toeslaan op de transfermarkt, wat inhoudt dat de Rotterdammers niet voor een nieuwe huurconstructie willen gaan, maar de portemonnee gaan trekken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als ik hier logica in aanbreng, lijkt het erop dat Alirezah zich moet afvragen of er nog voldoende speelminuten inzitten komend seizoen. Nakamura is een rechtspoot en Paixão heeft normaliter een streep voor vanwege leeftijd en ontwikkelingspotentie.
Het is een keuze die ook weer niet zo vreemd is, maar toch had ik het vanwege de opties dat Sauer of Slory zich goed kunnen (!) ontwikkelen komend seizoen net iets logischer gevonden om de prio te leggen bij een linkspoot (Nuamah bv.) en dan in overleg te kiezen tussen Dilrosun en Wålemark als alternatief en de ander uitlenen.
Sini huren geen optie lijkt mij?
We moeten door en niet terug…

Daarbij kost huren enkel geld en levert het niks op. We moeten goedkoop kopen, opleiden en duur verkopen.
Heb je het artikel eerst gelezen voordat je deze opmerking maakte?

>Feyenoord wil voor deze positie toeslaan op de transfermarkt, wat inhoudt dat de Rotterdammers niet voor een nieuwe huurconstructie willen gaan, maar de portemonnee gaan trekken.
Thx jij begrijpt wat ik bedoelde🤣
Halen die Nakumura is goed straks gaat er een andere club mee strijken. Ik heb beelden bekeken geweldig passeert zeer gemakkelijk.
Is Kenneth Perez die altijd licht te zeiken hoe het moet geen optie,
kan hij uitleggen hoe het wel moet .
Ernst duamah is een goed speler! En niet belachelijk duur
Volgens mij heet hij Ernest Nuamah en hij lijkt idd een buitenspeler van het soort Sinisterra, Paixão maar dan linksbenig. Ik zou hem heel graag zien komen.
Heb hem zojuist en ben enorm onder de indruk van wat ik zie. Inderdaad heel snel, sterk en heeft een goed schot in de benen!
Ernst nuamah is een goede speler! En is niet belachelijk duur
Je had het al gecorrigeerd zie ik ....
Persoonlijk had ik Thiago Almada overgenomen.. volg ik al zeker 3 seizoenen met de hoop dat hij ooit naar feyenoord zou komen. Alleen praten we over een bedrag dat feyenoord niet neer zal leggen.

Laatst zei een vriend van me om Sini te huren voor 1 seizoen. Vind dat geen slecht idee tot je een goede oplossing heb!
Kan alleen maar uitlopen op een teleurstelling ben ik bang.. pkus vaak geblesseerd geweest vorig seizoen
Ramazani /Zaroury / Prestianni / Nakamura of Alexis Vega.
De eerste is nog lang niet zover en de tweede is een druiloor en nog te wisselvallig ook.
Een paar namen wat misschien iets zou kunnen zijn:
- tahith chong
- Koki Saito
- eigen jeugd?
@FTM ik hoor al een tijdje Xavi Simons rondzingen. Is dit een speler waar je al iets van vernomen hebt?
Hoe zie je dat voor je als hij het transferrecord van 50 miljoen moet verbreken?

En Simons heeft ook gezegd dat áls hij een transfer maakt, hij naar het buitenland gaat.

Totaal niet realistisch dus
Dat zij iemand met de voornaam steven volgens mij ook…
Totaal geen betrouwbare bron, maar als ik zoiets een aantal keren voorbij hoor komen, dan ga ik me toch afvragen wat daar waar van is. En @jordi08, dat bedoel ik dus.
De transfermarkt is nog niet open, toch zijn Zerrouki en vd Belt al vastgelegd en er wordt volop onderhandeld over Pepi. Wat is het verschil dan of de markt open is of niet.
Je kunt buiten de transferwindows spelers vastleggen, maar ze zijn dan nog niet speelgerechtigd omdat je ze niet kunt overschrijven.
Niet zo moeilijk hoor.
Je kan het contract pas activeren in het window.
Net als werk of energiecontracten (opzegtermijnen ed), kan je nu alle details overeenkomen en tekenen per een bepaalde datum
Oke dat is logisch. Dan heeft Feyenoord zeker door gebrek aan middelen altijd zo laat gehandeld.
Klopt meestal moesten ze eerst verkopen en van dat geld kunnen kopen.
Of bijvoorbeeld een boekjaar afsluiten (boekhoudkundig met geld schuiven)

Door positieve balans vorige windows en goed europees jaar hebben we zowaar al wat in kas
Noa Lang, linksbuiten en staat er direct.

PSV wil hem graag maar wellicht kan Feyenoord hem voor hun neus weg kapen
Die komt nooit niet >>> ras ajacied
Wel bij ons in de jeugd gespeeld toch ?
Met een ajaxshirtje eronder.
Is volgens mij ook paar keer bedreigd door harde kern (had hij in interview gezegd)

Qua voetbal zou ik het wel aandurven
Komt uit onze jeugd en is boezemvriend van Malacia
Die offert zich niet op in het teambelang en levert alleen maar conflicten op. Nooit aan beginnen.
Aangezien Feyenoord en PSV voortdurend in dezelfde vijver lijken te vissen gok ik maar eens op Keito Nakamura. Die naam ging in de winterstop rond als opvolger van Gakpo en ligt waarschijnlijk binnen de financiële mogelijkheden van Feyenoord. Schuiteman scout veel in die regio en Trauner zal met zijn lijntjes met LASK nog wel wat extra inside info hebben over de speler. Ik heb verder geen idee hoe goed de speler is. Hij overlegt 'Cerny-achtige' cijfers, maar dan wel in de Oostenrijkse competitie. Ik zou zelf graag Idrissi teruggehaald zien worden plus nog een nieuwe wat meer Sinisterra-achtige linksbuiten, misschien wel deze Nakamura. Paixao deed het prima op rechts, waar jahanbaksh ook nog wel een seizoen door wil. Dilrosun levert niet helemaal wat zijn topsalaris rechtvaardigt en Walemark heeft nauwelijks indruk gemaakt in 2 seizoenen. Die laatste 2 mogen wat mij betreft wel worden verkocht of verhuurd.
Idrissi terug halen? Op basis van 4 goals en 6 assists in 27 eredivisie wedstrijden! Nog niet gesproken over het balverlies. Nee dankjewel inzet was prima maar verder een waardeloze voetballer. Niet het niveau wat we na moeten streven.
Idrissi is een tijd geblesseerd geweest dat beïnvloedt zijn cijfers. Verder was het min of meer een basisspeler van n we weten allemaal dat Slot niet gek is. Mijn idee erbij is dat je met Paixao en een nieuwe buitenspeler twee spelers hebt die snel, doelgericht zijn en makkelijk passeren (Sinisterra type) en met Idrissi en Jahanbakhsh daarachter juist twee buitenspelers die graag naar binnen trekken. Zo kun je verschillende type spelers inzetten op de flanken.
Je redenering klopt maar daar achter zit dan de keuze om voor de vleugelposities 6 spelers te hebben en die keuze vind ik, zeker als je nog geen alternatief voor Hancko hebt (linksbenige CV) en zolang Szymanski niet blijft geen enkele linksbenige middenvelder, onnozel. Dat is dus geen kritiek op jou, want wat je veronderstelt is logisch, maar wel op de beleidsmakers van Feyenoord.
In alle euforie lijkt het alsof de lessen die 2 jaar geleden eindelijk geleerd leken te zijn, nu al weer zijn vergeten. Dat zou verdomde jammer zijn......
Ben ik met je eens. Je moet allereerst streven naar een kwalitatief goede dubbele bezetting per positie. Zes buitenspelers is te veel van het goede. In het berichtje daarvoor schreef ik overigens dat je dan wel van dilrosun (die blijkbaar meer verdiend dan Kokcu) en Walemark af moet. Dan heb je gewoon een dubbele bezetting op de flank. Idrissi en bijvoorbeeld Nakamura op links en Paixao en Jahanbakhsh op rechts. Waarbij Paixao ook op links kan spelen. Ik neem trouwens aan dat Nakamura (of een andere optie) in plaats van Idrissi komt. Ik zou het zelf wel aardig vinden als ze allebei worden ingelijfd aangezien ik Idrissi van meer waarde vind dan grootverdiener Dilrosun en vooral Walemark. Maar dat is een mening die niet door iedereen wordt gedeeld. Szymanski heb ik overigens begrepen dat Feyenoord hem wil graag wil inlijven/huren. Dat er nog een goede back up van Hancko moet komen is ook duidelijk. Maar de transferperiode is pas net begonnen.
Idrissi is van veel meer waarde geweest dan Dilrosun en Walemark bij elkaar.
Ik deel je mening dus alvast 100%.
Als je Wålemark en Dilrosun laat vertrekken houd je geen linkspoot meer over voor op de flanken, dat lijkt me 'niet slim', om het eens voorzichtig te zeggen.
De start van Dilrosun was niet onverdienstelijk en in een aantal wedstrijden was hij gewoon goed. Zijn kwaliteiten in aanleg (!) schat ik ook hoger in dan die van Idrissi. Die ronduit zwak begon en ook nooit een reeks van goede wedstrijden neerzette.
@keespijl. Walemark heeft amper gespeeld de afgelopen 2 jaar. Deels door blessures, maar als hij wel speelde was het ook weer geen openbaring. Dilrosun is na de winterstop ook langzamerhand uit de basis verdwenen. Die linkspoten waren toen blijkbaar niet nodig. Na de winterstop hebben Idrissi, jahanbaksh en Paixao bijna alle speelminuten op de flanken gemaakt. Allemaal rechtspoten. Wat betreft Dilrosun versus Idrissi: dilrosun heeft snelheid, passeerbewegingen en een goed schot, maar het is ook een blind paard. Het is een intuïtieve voetballer met weinig overzicht. Hij speelt meestal of slecht of goed. Ik hoop dat ik me vergis, maar ik denk dat hij gewoon de voetbalintelligentie voor de top mist. Idrissi is wisselvallig, maar lijkt binnen (en ook buiten) het veld gewoon een intelligentere speler die beter volgens de filosofie van Slot kan spelen. Daarom speelde Idrissi altijd, mits fit, en verdween Dilrosun uit de basis. Wat zou jij een goede linkspoot vinden voor Feyenoord? Hopelijk niet countervoetballer Manhoef.
Ik weet de naam ook al. Maar ga hem nog niet zeggen
Lee Towers.

Zou 't zelf niet doen. Heeft een blessure.
En niet zo’n kleine ook. Struikelt bijna over middelste been. Vandaar rollator
Als hij voor een leuk prijsje weg mag bij Sevilla dan heb ik hem er graag weer bij.

Heel misschien een terugkeer van Sinisterra nu hij gedegradeerd is maar ik denk niet dat Leeds zo snel verlies wil maken op een dure speler. Misschien met Summerville of Gnonto ook nog 2 anderen die bekend zijn bij Feyenoord.

Az zal Karlsson vast niet willen verkopen aan een concurrent maar zou wel een goeie zijn.

Heb alle vertrouwen in de scouting dat het wel goed komt.
Gelukkig maar want zelf kom je met alleen maar bekende spelers waarvan de meeste al geen optie zijn volgens FTM.
Cerny of Karlson . Dilroson snel afscheid van nemen
Het aantal mensen dat hier doodleuk met rechtsbuitens reageert is wel heel bijzonder. Of die mensen kennen dus de hele speler niet die ze zelf willen zien komen, of ze kunnen niet lezen.
Paixao en Dilrosun kunnen natuurlijk ook op links spelen, terwijl kort geleden FTM nog suggereerde dat Feyenoord later deze zomer weer terug zou komen voor Idrissi. Is dat laatste niet meer aan de orde? In de Nederlandse competitie zie ik buiten de waarschijnlijk onhaalbare Karlsson geen directe versterking op die positie rondlopen. Wat betreft spelers met de Nederlandse nationaliteit leek Danjuma me wel interessant, maar die zal alleen gehuurd kunnen worden. Op zich wel goed dat Feyenoord een speler wil kopen i.p.v. huren om zo nog meer waarde op het veld te creëren. Benieuwd met welke speler ze op de proppen komen!
@FTM is hij beter dan Idrissi? Kan hij mee op Champions League niveau?
Wat een denigrerende reactie richting Idrissi.... Onwaardig
@FTM is Emil Hansson nog een optie als backup? Ben blij dat je deze nieuwtjes voor ons plaatst en de mensen die lopen te zeiken kan je die niet verwijderen? Straks hou je er mee op en hebben we niks.
Goed bezig Rutger. Ben benieuwd wat er nog meer nieuws gaat komen.
@ftm die Largie Ramazani die afgelopen zomer gevolgd werd nog een optie?
Daar moest ik ook net aan denken
Benieuwd wie ze hiervoor op hun lijstje hebben staan.....
Glorieuze terugkeer Emil Hansson?
https://1908.nl/artikelen/feyenoord-sluit-terugkeer-emil-hansson-niet-uit

Voldoet qua speelstijl wel aan het profiel. Heeft ook zeker stappen gezet.

In de space werd gezegd dat ze Paixao vooral als linksbuiten zien. Hansson prima voor daar achter / breedte.
Hansson kon geen potten breken in Duitsland, gaat naar RKC. Ook niets. Gaat naar Fortuna, zeer wisselvallig. Gaat naar Heracles, in de eredivisie niks gepresteert en degradeert. Vervolgens doet ie het goed in de KKD en moet nu opeens goed genoeg moeten zijn voor het kampioensschap en in de CL of mogelijk EL? Ik raad het het af.
En toch zien scouts van Frankfurt, Köln, Lyon, Udinese en Feyenoord iets in die jongen. En ik weiger te geloven dat dat allemaal koekebakkers zijn.

Plus, in het artikel van the Athletic stond expliciet dat Feyenoord wil weten of een speler kan spelen in een dominant team. Bij al die clubs was dat niet het geval, behalve juist het vorige jaar. Plus, Feyenoord hanteert een compleet andere speelstijl sinds de laatste keer dat hij hier was., met een duidelijke visie, rol en taakverdeling. Kent de club, spreekt de taal, etc. etc.

Ik zeg niet dat hij 100% goed genoeg is of dat hij zeker komt. Ik zeg alleen dat het niet geheel onlogisch is dat Feyenoord aan hem denkt.
Die speler ging specifiek over Paixao, dat geldt niet voor alle spelers. Als iemand het alleen in de KKD laat zien en in de eredivisie niet zijn dat toch minpunten. En het is best logisch dat Feyenoord hem bekijkt, net als die andere clubs. Je moet de hele markt in kaart brengen. Dat is niet gek. Ze volgen ook spelers die onhaalbaar zijn, maar ook spelers die mogelijk (nooit) Feyenoord zal halen. Dus dat laatste mee eens. Halen? Nee.
Hansson?
We gaan de CL in aankomend seizoen.

Hansson, zei 'ie 🤣🤣🫢
Laat die namen maar komen!! Goed werk trouwens Rutger. Ga zo door !
@FeyenoordTM is er een mini kansje dat Feyenoord Danjuma polst? Normaal gesproken niet haalbaar maar CL + speeltijd + weer in beeld komen bij oranje + trainen onder slot compenseert misschien wel iets van de miljoenen die hij zal moeten inleveren…?
Vind ik echt een goede speler, zou hem graag zien komen. Maar dat is wel ook meer een rechtsbuiten toch?
Loopt in Engeland nog een leuke linksbuiten, net gedegradeerd, passeert zowel links als rechtsom, is snel, goeie voorzet, en maakt ook nog goals. En is geliefd in DE Kuip.
Ja, we gaan de 30 miljoen weer retour afzender sturen….
Danjuma misschien een optie? Kan zich weer in de kijker spelen voor het nederlands elftal. En voor hem ook aantrekkelijk op CL te spelen
Feyenoord wilt niet voor een huurconstructie gaan. Kopen lijkt me echt flink te duur
Reiss Nelson transfervrij weer oppikken?
Nelson gaat verlengen bij Arsenal
Paixoa is toch het beste op links? Of zoeken ze er iemand achter
Eigenlijk zouden wij spelers als Alireza ook gewoon moeten vervangen.
Heb bij Karlsson toch echt een Sam Larsson gevoel.
Denk niet dat Feyenoord 10+ miljoen gaat betalen voor Karlsson.
Er is in de premier league een clubje gedegradeerd die een leuke linksbuiten heeft!
Hiermee lijkt de komst van Diallo voorlopig uitgesloten te kunnen worden ? @ftm
  • 1
  • 2