Betrouwbaar
szymanski-lazio-uit

VK Sportphoto

Transfers

'Galatasaray mengt zich in de strijd om Szymański'

FeyenoordTM

Fenerbahçe is concreet bezig met de komst van voormalig Feyenoorder Sebastian Szymański, maar krijgt er een concurrent uit de Süper Lig bij. Volgens het Telegram-kanaal pressbox aast namelijk ook Galatasaray op de handtekening van de Pools-international.

Eerder deze werkweek werd duidelijk dat Feyenoord nagenoeg kansloos is voor een langer verblijf van Szymański. De entourage van de aanvallende middenvelder kwam eerder al met aanvullende eisen; nu prefereert ook de speler om een permanente transfer te maken. De Rotterdammers kunnen dat met de huidige stand van zaken financieel gezien niet bolwerken.

In het seizoen 2022/2023 kwam Szymański op huurbasis over van Dynamo Moskou naar Feyenoord. Bij de Rotterdammers was hij goed voor veertig officiële wedstrijden, waarin hij tien maal scoorde en zeven assists afleverde.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Helemaal mee eens! Heeft het"leuk" gedaan afgelopen seizoen. En zeggen ik wil bij Feyenoord blijven..... als hij blijft prima maar zonder hem ook geen probleem. Jammer dat zaakwaarnemers hier ook een HELE GROTE rol in spelen!!!
Ik snap nog steeds niets van de constructie. We hebben toch een optie tot koop voor 10m? Wat is daar van waar dan?
Optie tot koop is niet gelicht en de deadline om dat te kunnen doen is verstreken. Wordt hier wel een vies spelletje gespeeld door de entourage van Szymanski, lijkt het. Eerst persoonlijk (maar mondeling) overeenkomen dat hij onder nog een jaar huur blijft, dus Feyenoord kan besluiten de koopoptie niet te lichten. Vervolgens met aanvullende eisen komen nu de koopoptie niet meer gelicht kan worden..

Ik lees ook dat Szymanski nog steeds graag bij Feyenoord blijft, maar het is diezelfde entourage die dat ten strengste afraad. Waarschijnlijk omdat ook zij meer geld kunnen verdienen bij een vertrek. Ontwikkeling van de speler zelf heeft dus minder prioriteit.
Ja dat wil ik ook weten. Optie tot koop voor 10 miljoen. En nu gaan Galatasaray en Fenerbahce meer bieden ? Dus Feyenoord heeft al nee gezegd ?
Galatasaray......het PSV van Turkije?
Als hij echt naar Turkije gaat hoor je echt helemaal niks meer van hem. Einde carrière die move
Echt waar? Volgens mij leef jij in een grot. Alleen al bij Fenerbahçe zijn de laatste jaren van de Turkse competitie naar andere competities transfers gerealiseerd; Elif Elmas is van Fener naar Napoli gegaan, Vedat Muriç van Fener naar Lazio, Kim Min Jae van Fener naar Napoli, Arda Güler van Fener naar Real Madrid, ik kan er wel nog een aantal opnoemen? Hoe zit het bij Feyenoord nou ook alweer? Na Robin van Persie is het Orkun Kökçü de grootste export in al die jaren hahahhahhahahhahahha. Turkse competitie trekt veel meer aandacht dan je denkt of nog beter dan je hoopt.
Bro de meeste van die spelers waren compleet onbekende mensen die alleen toen ze bij die club aan de slag gingen goed werden… en sorry maar wie is Muric? Zie je wat ik bedoel? En de spelers die je ook noemt waren super jong toen ze die stap nog konden maken, szymanski is dat niet meer… zo te horen ben je zelf een Turk met een veel te grote onjuiste trots…. En na Robin van persie heb je nog steeds betere spelers gehad die jij op noemt. Denk aan aursnes, malacia, st juste, amrabat, karsdorp, kongolo, de vrij, Janmaat, Wijnaldum en zelfs Dirk Kuyt is na van persie vertrokken…. Maar goed het feit dat je 1 club met een hele competitie vergelijkt zegt denk ik ook wel genoeg over de kwaliteit van die league…
Ben je verdwaald kerel? Met dat kinderachtige "hahahahahahahahahahahahaha" ******* gewoon lekker op naar een ander forum.
@ftm is Emegha een onderwerp binnen Feyenoord?
Als ik Feyenoord was had ii de deur gelijk dicht getrokken en niks meer van mij laten horen. We hadden een deal en meneer krabbelt terug.
Speler wil, net als Til vorig jaar, definitief vertrekken uit Rusland. Feyenoord kon dat bewerkstelligen met de koopoptie, hebben ze niet gedaan om een of andere reden. Ze wisten al veel langer dat Dinamo Moskou van de embargolijst ging, dus dat is niet de reden.

Uiteindelijk kan je dit Szymański totaal niet aanrekenen
Helemaal mee eens! Heeft het"leuk" gedaan afgelopen seizoen. En zeggen ik wil bij Feyenoord blijven..... als hij blijft prima maar zonder hem ook geen probleem. Jammer dat zaakwaarnemers hier ook een HELE GROTE rol in spelen!!!
Ik lees hier niet netjes van de speler, nou echt de hele voetbal wereld zit helaas zo in elkaar.
Gewoon doorschakelen en geloof me ik vind het een prachtige speler.
Dus omdat het zo in elkaar zit, mag je niet zeggen dat het niet netjes is? Het is gewoon een naaistreek van hem en z'n management. Je hebt een akkoord bereikt, en dan ga je op het laatste moment ineens allemaal andere dingen eisen. Dan mag je gewoon zeggen dat je gewoon onfatsoenlijk handelt.
Tuurlijk mag je dat zeggen, van mij mag je zeggen wat je wil, uiteraard is het ok, maar mij verbaasd niks meer. Ik hoop nog steeds dat hij blijft,maar geloof er niet echt meer in.
Ja ik snap je wel hoor. De voetbalwereld is schimmig en sluw, dus het is niet uniek ofzo. Maar vind dat je het wel gewoon mag uitspreken wanneer dat nodig is. Jammer dat het zo moet gaan
Modale speler.
Niet meer dan 6.000.000 waard. Ook in het Poolse elftal niets byzonder.
Hoe het ook loopt, ik ben hem dankbaar voor zijn bijdrage aan het kampioenschap.
Hij heeft echt een aantal fantastische goals gemaakt met dat linkerbeen van hem.
@FTM, gaan ze naast Ivanusec voor nog een vleugelspeler?
@FeyenoordTM zit er nog meer positief nieuws in de pijpleiding?
Ik vind het eigenlijk gewoon schandalig wat hier gebeurt. Akkoord met speler, akkoord met club en toch niet tekenen? Zou heel onfatsoenlijk zijn.
Mee eens, niet netjes van hem
Zo denken ze binnen Feyenoord ook
Situatie is toch verandert nu het embargo eraf is bij Dynamo
Je hebt toch een toezegging gedaan... dan ga je met de club in gesprek en spreek je uit dat je maar één kant op wil, namelijk naar Rotterdam. Dan ga je niet ineens andere eisen neerleggen. Vorig jaar was ie ook maar wat blij dat we hem uit Rusland hebben gehaald.
Als hij iets toezegt onder bepaalde omstandigheden en die omstandigheden veranderen drastisch ( in dit geval het vervallen van het embargo) is het volgens mij niet onlogisch dat hij dan andere afspraken wil maken.Denk overigens dat het vooral zijn zaakwaarnemer is die een kwalijke rol gespeeld heeft
Wisten ze al veel langer, dat gaat niet ineens van de een op andere dag. Feyenoord had de koopoptie kunnen lichten, maar dat is niet gedaan. En door
Onderwerp Szymanski per direct afsluiten en niets meer vermelden. Was een gehuurde speler.
Eens. We zijn er nu wel klaar mee. Hij wil een permanente transfer, Turkije betaalt meer, door naar de volgende dus.
Tja, eerst naar Rusland, dan naar Turkije. Geld lijkt toch wat belangrijker dan het sportieve voor het management....
Misschien toch die Chavez eens bellen?
Goede speler, maar geen 10. 8/box to box.
Scoort wel vaker als alles wat we nu hebben dacht ik
Dies al weg gezien de intresse in die Kroaat beide gaat Feyenoord niet betalen
Hoop toch dat ze nog voor een goede 10 gaan en hem als linksbuiten houden
Neem toch aan dat de scouting wel een lijstje heeft? Als je hem voor de 10 positie haalt heb je nog geen linksbuiten. Tenzij ze bv Nakamura nog als linksbuiten willen halen
Ik bedoelde , wie houden als linksbuiten
"Die Kroaat "van Bas073😂
Als ie niet bij ons blijft zal het mij een worst wezen bij welke Turkse club hij op zijn geweldige salaris wil wachten
Allebei een stap omlaag sportief, zonde maar graag of niet pool
Ik ben hier dus helemaal niet zo rouwig om, begrijp me niet verkeerd hij heeft echt wel hele goede wedstrijden gespeeld, heeft belangrijke goals gemaakt en was essentieel in het drukzetten maar toch was hij zo inconsistent..
daarom denk ik dat je voor een bedrag van 7 a 8 miljoen echt wel een speler kunt halen die misschien niet beter is als Szymanski in zijn beste wedstrijden maar gewoon veel constanter is.
Ik ook hoor. Is hooguit 5/6 waard.
Jongen gaat wel heel veel waard worden, moet je bij andere spelers nog maar afwachten
Het is aan hem of hii wilt downgraden op voetballend gebied.
@FTM staat de vervanger al bijna klaar?
Kijk het bericht van gisteravond?🤷🏼‍♂️
@FTM Is Jesus Ferreira een optie voor Feyenoord?
Jammer, maar we moeten door!

Al iets meer info over de Geertruida deal?
Er is geen deal... Is juist 2 maal een bod afgeslagen...
Duitsers hebben er al 2 verkocht voor 130 miljoen samen, dus hebben geld zat...
Geertruida is in de ogen van Feyenoord evenveel of zelfs meer waard dan Timber (Hij is basisspeler bij het Nederlands elftal en Timber reserve) en die gaat weg voor zo'n 40 miljoen...
Dus wachten of die Duitsers nog komen met een serieus bod...
En we zijn in een situatie dat we niet moeten verkopen; Alleen maar bij het juiste bod...
Galatasaray zal het dan wel gaan worden