Betrouwbaar
yv2022731yv2022731a1a02198

VK Sportphoto

Transfers

'Zakharyan moet rond de 8 miljoen euro kosten'

FeyenoordTM

Dinsdagavond werd exclusief onthuld dat Feyenoord achter Arsen Zakharyan aan zit. Het nieuws werd al snel bevestigd door Fabrizio Romano, maar ook De Telegraaf heeft woensdagochtend iets toe te voegen aan het nieuws.

De krant meldt dat de 20-jarige aanvallende middenvelder uit Rusland zo'n acht miljoen euro zou moeten kosten. Zakharyan brak door in de jeugd van Akron Konoplev. Hij maakte in 2017 de overstap naar Dynamo Moskou waar hij uitgroeide tot profvoetballer. In 84 wedstrijden op het hoogste niveau scoorde Zakharyan 17 keer en leverde hij 24 assists af. Er staat een clausule in het contract van de spelmaker die ongeveer gelijk is aan zijn ingeschatte transferwaarde van vijftien miljoen euro, maar voor de Rotterdammers zijn er dus ook andere constructies bespreekbaar.

Dinsdagavond werd in de 1908.nl Telegram-groep aangegeven dat de belangstelling van Feyenoord voor Zakharyan concreet is. Join us!

zakharyan-feyenoordweb

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dan niet langer treuzelen en gas erop!
Waarschijnlijk volgend jaar gewoon met Idrissi op links😅
Exact mijn gedachte : een hoop bombarie over wie ze wel even zullen binnrnhengelen en dan op het allerlaatste moment aan komen zetten met de uiterst voorspelbare / beperkte Idrissi , onder het mom van : "we hebben er alles aan gedaan , maar het is helaas niet gelukt...."
Jaa laten we hopen van niet 👏🏼
Come on binnen halen die gozer
Beste mede supporters,

Wat een geweldig nieuws voor Feyenoord en ons als supporters! Ik ben opgetogen om te horen dat Feyenoord serieus achter Arsen Zakharyan aan zit. Het feit dat dit nieuws bevestigd is door Fabrizio Romano en nu ook door De Telegraaf, geeft me nog meer vertrouwen in de mogelijke transfer.

Ik heb wat onderzoek gedaan naar Zakharyan en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van zijn prestaties. Als aanvallende middenvelder heeft hij al laten zien dat hij een grote impact kan hebben op het spel. Zijn statistieken spreken boekdelen: 17 doelpunten en 24 assists in 84 wedstrijden op het hoogste niveau. Dat is indrukwekkend!

De genoemde prijs van ongeveer acht miljoen euro lijkt me redelijk voor een speler met zijn kwaliteiten en potentieel. En het feit dat Feyenoord ook andere constructies kan bespreken, laat zien dat ze serieus bezig zijn om hem naar de club te halen. Dat is een slimme zet van Feyenoord en ik ben blij om te zien dat ze bereid zijn te investeren in talentvolle spelers.

Ik kan niet wachten om Zakharyan in het Feyenoord-shirt te zien spelen. Zijn talent en vaardigheden zouden een enorme boost kunnen geven aan ons aanvallende spel. Ik hoop dat de onderhandelingen succesvol zullen zijn en dat we binnenkort officieel kunnen bevestigen dat Zakharyan bij Feyenoord zal spelen.

Dit nieuws geeft me veel hoop en vertrouwen voor de toekomst van Feyenoord. Met spelers zoals Zakharyan kunnen we blijven bouwen aan een sterk en competitief team. Ik kijk uit naar de mooie momenten die hij hopelijk voor ons zal creëren. Forza Feyenoord!

Met sportieve groet,
Hans
Als iets te mooi om waar te zijn, klik dan weg!
Acht miljoen zou een mooie deal zijn. Het is alleen de vraag wat voor constructie er gemaakt wordt. Het schijnt dat er een aanzienlijk % afgestaan moet worden. Dus ben benieuwd of er een deal gemaakt wordt en hoe positief die dan is.
Hans, zijn cijfers zijn inderdaad indrukwekkend, daar zal het niet aan liggen. Maar kan hij spelen zoals Szymanski deed? Die zag je overal op het veld en was belangrijk in de pressing.
Hahaha schei toch uit met je ChatGPT
Ajax gaat waarschijnlijk ook voor 'm. Dan houdt het wel op...
A. Waar lees je dat?
B. Wij zijn toch de kampioen en spelen CL.

We hebben juist een streepje voor. Positief blijven.
https://www.footballtransfers.com/nl/transfernieuws/nl-eredivisie/2023/07/fabrizio-romano-bevestigt-feyenoord-en-ajax-jagen-op-voormalig-chelsea-target-zakharyan

Ajax heeft veel meer te besteden.
ajax heeft momenteel geen geld. Vanwege missen van CL is er een flink tekort op de begroting. Met de verkoop van Timber hebben ze een deel weggewerkt, maar er zal waarschijnlijk eerst verkocht moeten worden voordat ze spelers kunnen kopen.
Kunnen in de verste verte niet tegen op idd.
Jij hebt ze nogal hoog staan, die figuren.
Ajax heeft geen geld, moeten eerst verkopen.
Een heel vaardige speler maar als hij nu zo hoog nodig is, waarom is een jaar geleden Bullaude dan gehaald en dit voorjaar van den Belt?
Net zo goed als dat de komst van Minteh (ook een talentvolle speler, daar gaat het niet om) vragen oproept over het halen van Wålemark 1½ jaar geleden en dat van Dilrosun vorig jaar zomer.
En die vraag speelt ook bij de €7.500.000 voor Zerrouki terwijl Wieffer en Timber er al zijn. Al kun je dan nog bedenken dat Timber in de Kökcü-rol komt te spelen, maar dat zou de komst van nog een rechtsbenige middenvelder (Zakharyan) nog vreemder maken.
Uiteraard is de dooddoener is dat je een brede selectie nodig hebt maar dan moet je toch constateren dat dat klaarblijkelijk niet lukt met eerder gehaalde spelers die zich verder zouden hebben ontwikkeld en nieuwe langere termijn-aankopen. Die eerder gehaalde spelers zijn dus niet goed genoeg en dan is de breedte van de selectie op een andere manier niet gegarandeerd. Want als een van de nieuw gehaalde spelers wegvalt door een blessure is zijn vervanger eigenlijk niet goed genoeg.
En het geroeptoeter over CL-ambities van sommige jubelsupporters is ook nogal overspannen. Kijk naar de begroting van Feyenoord en je kunt constateren dat echte CL-ambities irreëel zijn. Het zou me niks verbazen als er onder de jubelaars mensen zitten die de krom lagen van het leedvermaak over de Europese teloorgang van Ajax.
Ik zie echt wel dat Zerrouki of de genoemde andere spelers kwaliteiten hebben maar geen van hen is een garantie op succes in de CL en zelfs met elkaar zijn ze dat niet. Om gegarandeerd succes op dat niveau te kopen is een Saoedische eigenaar nodig.... En PSG laat zien dat zelfs dan echt succes geen uitgemaakte zaak is.
Lekker klagen, dat doe je bij FR12 maar
Grappig, ik heb nooit iets gehad met het opgefokte fr-12 en ook afgehaakt bij fr-fans vanwege de overdosis schreeuwlelijkerds die daar ook te vaak de toon zetten.
Ik vond 1908.nl in dat op zicht een verademing. Maar owee als je in 2023 niet als een blindganger in de polonaise loopt, dan ben je ben je op deze site meteen de gebeten hond en mikpunt van verwijten. Wat me daarbij opvalt is de volstrekte afwezigheid van argumenten bij de meesten. In dat opzicht is de overeenkomst van deze site met FR12 en fr-fans groter dan de verschillen.
Jouw opmerking waarbij je een kritische kanttekening 'klagen' noemt is dan qua toonzetting, nog betrekkelijk normaal, maar even onzinnig. Ik klaag nergens over ik plaats alleen een aantal kanttekeningen bij (mogelijke) keuzes en bij uitspraken. Nu wordt het commentaar wat Slot na de wedstrijd tegen PEC gaf op het spel van Kasanwirjo al weer in verband gebracht met een mogelijk vertrek naar AEK Athene; en onlogisch is dat niet. Laten we er vanuit gaan dat het commentaar terecht was, dan mag toch de conclusie zijn dat je zo'n speler nog geen half jaar geleden (!) helemaal niet had moeten halen. Als spelers afserveren die een half jaar geleden nog met jouw instemming zo niet op jouw verzoek zijn gehaald, de norm wordt dan heb ik daar idd kritiek op. Ik scheld Slot niet uit en roep niet op tot het verjagen van DtK uit het Maasgebouw. Maar ik heb mijn verstand na de landstitel niet uit pure feestvreugde op sterk water gezet. Maar dat mag blijkbaar niet op 1908.nl.
Jammer dan.
We hoeven de CL echt niet te winnen. Maar de poulefase doorkomen (of iig doorstromen naar de EL) moet wel haalbaar kunnen zijn. En dan worden onze speler op termijn veel meer waard. Dus ja, een brede selectie voor CL met kwaliteit is zeer wenselijk. In combinatie met jonge talentvolle spelers die in de competitie en wellicht ook in Europa minuten en/of wedstrijden kunnen pakken getuigt van een visie waarbij kapitaal op het veld opgebouwd moet worden en niet (alleen) op 1908.

Persoonlijk ben ik heel blij met de koers die we nu gaan. Er lijken topspelers met toekomstige waarde gehaald te worden waardoor we kunnen doen wat ze in Amsterdam 20 jaar geleden al gedaan hebben.

Daarnaast moet je absoluut minimaal 2e in de competitie worden, CL gelden worden de komende jaren veel hoger. Dus nu aanhaken is voor de komende jaren een gat slaan met (waarschijnlijk) PSV en AZ en weer één van de onbetwiste topploegen van NL te worden.
Perfect verwoord. Sommige supporters houden ons graag klein heb je soms het gevoel. Het is inderdaad aan of afhaken het komende seizoen, want de inkomsten voor volgend seizoen in de ChampionsLegue zijn 2x zo hoger, dus je bent eigenlijk verplicht bij de 1e 2 in de competitie te zitten. En je wilt natuurlijk dit seizoen ook niet afgaan als een gieter en voor gek staan in de ChampionsLegue, dus echte verstrekkingen zijn eigenlijk een must
Concurrentie maakt spelers beter.

Slot wisselt regelmatig dus je hebt 16 spelers nodig, niet 11

Er is een verschil tussen aanvallende en verdedigende middenvelders

Doorselecteren

Enzovoort
Je haalt alle posities door elkaar...

Zakharyan is een aanvallende middenvelder. Heeft dus niks te maken met Kokcu, Wieffer, Timber en Zerrouki en v/d Belt.

Bullaude komt voorlopig tekort. Daarbij heb je minimaal 2 spelers nodig per positie.

De lat moet omhoog. Dat betekent een bredere selectie die ook nog eens kwalitatief sterker is.
Je haalt al het negatieve aan. Ik lees niets over de gemaakte keuzes voor Hancko, Wieffer, Paixao en Gimenez…
Je bent onnavolgbaar, net als Zakharyan.
Denk het niet. Er is flink spel op de wagen met de postbezorger van om de hoek.
Er is een klein spel op de wagen
hij zal eens in zijn glazen bol kijken.....uh....nee, jij komt te vaak op 1908.nl......!!!
Kunnen we nog nieuwtjes verwachten vandaag? @FTM
Feyenoord wil schijnbaar niet betalen...
Het is nu geen kwestie van niet kunnen meer.

Dus dan verder zoeken in een andere vijver
Precies dat. Er komen miljoenen binnen maar er is nooit geld. ben toch wel benieuwd waar dat heen gaat.
Dat er geld wordt verduistert en in de zakken van de VVF beland vermoed ik. Want het lijkt me niet, dat de inkomsten uit de conference League en de Europa League rondes, het transferbedrag van Kokcu en de startgelden uit de Champions League zomaar verdwenen zijn.
Feyenoord had na corona een eigen vermogen van 1 miljoen en nog wat schulden open staan. De schuld naar Goldman Sachs moest nog afbetaald worden. Daar gaan al heel wat miljoentjes heen.

Feyenoord zat veel dieper in de shit dan jij denkt
Plus die 25 mln van Kökcü is niet in zijn geheel voor Feyenoord
Goldman Sachs is het probleem van Stadion Feyenoord, de club is maar huurder.
https://www.rtlnieuws.nl/sport/voetbal/artikel/5359918/feyenoord-sluit-kopen-van-de-kuip-niet-uit
denk dat ze hier heel erg mee bezig zijn.
Bull shit
Want feyenoord heeft geen schulden bij goldman sachs maar stadion nv en dat js een apart bedrijf
Zo lang ik besta hoor ik elk jaar er is geen geld of weinig geld. Word tijd dat de vrienden van oprotte en de club vrij houden.
wie zegt dat niet ze niet willen betalen er gaat ook nog zoiets als onderhandelen bij komen? LIjkt mij een heel normale gang van zaken, of je bent sowieso veel geld kwijt door ene veel te hoog doorverkooppercentage...
Geen Ivanusec dan als deze wordt aangetrokken lijkt me? 19 jaar wel jong om nr 10 te dragen in de champions league ben benieuwd
ftm zei dat Feyenoord beide wil hebben maar let’s see what happens.
Lijkt me handiger om nog een pure buitenspeler te halen, Ivanusec ook meer een 10 volgens mij?
Ivanusec komt het beste tot zijn rechts op de linksbuiten positie.
De een voor nummer 10 positie en de ander voor op de flanken
Heb t idee dat t beiden meer
10s zijn
Ja dat verschilt dus weer wat ik lees. Onze Kroatische vriend kan op meerdere posities. Onze Russische/Armeense vriend is specialist op nr.10. Dus zeg het maar…
Hij is 20. Nog steeds jong uiteraard...

Ivanušec kan ook op die positie spelen.
Hij is 20 staat verkeerd in het artikel
Ivanusec kàn op 10. Net als dat Dilrosun dat kan. Maar beste als linksbuiten
Welnee. Ivanusec is veel meer een 10 dan Dilrosun.
Ja oke maar ik ben nog meer een 10 dan Dilrosun en ik ben 100 kilo. In de analyse van Pieter Zwart werd netjes uitgelegd dmv voorbeelden dat hij niet rendeerde op rechtsbuiten en 10. Pas sinds hij linksbuiten staat is hij echt los.
@FTM mogen we hopen op nog een nieuwe speler die zondag uit de helikopter stapt?
Don kloese al terug van vakantie ? Word tijd dat deze man gekocht word inclusief paar andere versterkingen 💰💰💰
Als het Feyenoord lukt om deze speler binnen te halen is dat écht een stunt. Hij kon 1 jaar geleden naar Chelsea. Deze speler wordt gezien als een van de grootste Russische talenten. Laat hem 2/3 jaar zichzelf ontwikkelen bij Feyenoord en je verkoopt hem voor 40/50 miljoen. Heeft een erg goede trap, diepte passes, kan scoren en is zo goed als tweebenig. HALEN!
T is een Armeen las ik, geen Rus?
Armenie geboren maar gewoon Russische nationaliteit met aantal interlands al zelfs
klopt de deal met chelsea voor 25 miljoen!!!! ketste op het laatste moment af
@FTM komen er nog meer transfers?
@FTM wanneer begint de eredivisie?
@FTM heeft de eredivisie weer 34 wedstrijden?
@FTM speelt Feyenoord weer in de kuip volgend jaar?
@FTM is de zomerstop wel een goed idee?

Jezus mensen, al die vragen.. doe ff rustig man! ;-)
Zo voel ik me dus op me werk. Doodmoe word je er van
Hahaha.. idd. Ftm is de mona van 1908.nl
Ben zo bang dat ik me weer zo zit te verheugen op zo’n speler en dat Fey weer te lang wacht en hij naar concurrent vertrekt🤞🏼
@FTM gaat feyenoord daadwerkelijk vol voor hem of gaan zw voor een ander target ?
hoe vaak ga je die vraag stellen? FTM zit echt niet aan de onderhandelingstafel......
Iemand enig idee hoe groot het potje nog is waar alle transfers uit betaald moeten worden?
Weet niet of je alle namen die genoemd worden daar nog allemaal van kunt halen...
Dan zul je denk ik ergens concessies moeten gaan doen en op 1 of 2 posities voor een goedkoper alternatief moeten gaan...
@FTM gaat feyenoord daadwerkelijk vol voor hem of gaan zw voor een ander target ?
Ik begrijp niet hoe men zegt dat hij 8 miljoen moet kosten (wat mij behoorlijk laag lijkt) terwijl er een clausule in zijn contract staat dat hij voor 15 miljoen weg kan. Maar goed, ik ben dan ook geen financieel specialist. Wat mij betreft: doen voor 8 miljoen, plus eventueel winstpercentage bij doorverkoop. Daarmee heb je een goede 10 binnen, die jong genoeg is om alsnog bij verkoop flink op te verdienen en (mits het geld er is) dus uiteindelijk altijd financieel interessanter dan huren.
Dat staat in de telegraaf omdat ie een 1-jarig contract heeft.
Maar dan nog die clausule, waarom is die er dan?
Clausule lijkt me voor een max bedrag?
@FTM wanneer zouden we die uitgaande transfer te horen kunnen krijgen?
Kom maar door met Armuda! Ik zeg Nakamura + Armuda/Zakharyan en wij kunnen heerlijk genieten. Ivanusec ben ik minder fan, toch iets minder dan Nakumara.
Almada bedoel je zeker?

Aangezien je z'n naam niet kent, weet je ook totaal niet wat voor spelers hij is.
Geen idee wie Armuda is. Of bedoel je Almada? Die is echt onhaalbaar. Verder zie ik Nakamura ook graag komen.
Het wordt dan wel een hele Armada!
Blijft moeilijk he nederlands lezen , laat staan begrijpend lezen !
Armuda, Armada, Bermuda, Armoedig; allemaal één pot nat haha.
8 mil plus hoog %. Niet doen dus.

Ivanusec prio 1
Jij heet niet voor niks pessimist he.
Hoog percentage, zal dus niet 10 of 20 procent zijn. Als je dat percentage wilt verminderen moet je meer betalen.

Rekening houdend met z'n afkoopsom van 15 mil lijkt het mij logisch als de doorverkoop rond de 50% Ligt. Dat moet je niet willen.

Daarnaast zeg ik alleen dat Ivanusec prio 1 is
Dat zijn aannames die je doet.
Bij een 20~25% percentage en een bod van 8 miljoen zullen ze vast wel tevreden mee zijn hoor.
Als die kerel het goed doet verkoop je hem voor minimaal 30 miljoen, pakt DM alsnog die 4 a 15 miljoen.
Dat percentage zou prima zijn,maar zal denk ik hoger zijn
@FTM hoe groot is de kans dat feyenoord en voor hem en voor ivanusec gaat en ook financieel gezien,?
Ik denk 50/50. Ze komen of ze komen niet...
Deze jongen zou perfect passen met Nakamura op links, met zijn passing en loopvermogen heb je iemand met diepgang nodig op de vleugel.
Paixao kan dat ook gewoon. Nakamura niet echt nodig als je hem en Ivanusec haalt.
Minteh schijnt anders al aardig indruk te maken. Ik zou hem er sws bij houden want hij heeft kwaliteiten die de buitenspelers die er nu zijn en nu genoemd worden niet hebben
Paixao en Minteh kunnen dat prima
Minteh is meer voor 021, ik vind Paixao niet heel rap eerlijk gezegd.
Newcastle heeft Minteh voor 6 á 7 miljoen gekocht, die gaat echt niet voor de 021 spelen, die is gewoon voor Feyenoord 1 gehaald.
Precies.

Die jongen heeft in zijn eerste seizoen in een buitenlandse competitie op 18 jarige leeftijd direct indruk gemaakt in Denemarken. Zelfs als je echt goed bent kost het de meeste jonge spelers alsnog een paar maanden om te wennen (zie ook bij ons).

Wat Minteh heeft laten zien bij Odense is gewoon heel indrukwekkend en het is compleet zinloos voor hem om een jaar lang tegen amateurs te gaan ballen. Snap niet dat mensen dat echt denken.
Met je eens. Zeker ook als je met Zerrouki en Wieffer als blok speelt heb je voorin zoveel mogelijk beweging, snelheid en diepte nodig. Ivanušec is een erg goede speler maar heeft niet die diepte en komt veelal naar binnen toe.
Nakamura - Zakharyan - Isaksen lijkt mij dan ook het beste. Betwijfel alleen of we 3 van zulke aankopen binnen kunnen halen en volgens mij bleek Nakamura wat te duur?
Ja veel beweging, behendigheid, diepte en snelheid voorin zijn zeker belangrijk.

Over de definitieve opstelling ben ik nog wel benieuwd hoe dat eruit gaat zien (met name het middenveld). Vergeet niet dat zowel Zerrouki als Timber voor beiden ongeveer 7miljoen zijn gekocht (wat ik persoonlijk voor beiden teveel geld vind), dus lijken mij wel spelers die voor de basis zijn gehaald. Wieffer is onomstreden op 6. Dus ben erg benieuwd in welke combinatie Slot deze spelers gaat opstellen. Laten we niet vergeten dat Thomas van den Belt ook is gehaald en ik zie in hem eigenlijk meer potentie dan in Timber en Zerrouki. Hij is wendbaar, snel, goeie visie, goeie passing, goed loopvermogen, maakt ook nog doelpunten. Wordt een interessante strijd om de basisplekken op het middenveld.

Op de flanken zou ik (ga ik weer) kijken naar Million Manhoef en Milan van Ewijk (beiden een zeer goed niveau, spelen al jaren in de eredivisie en spreken Nederlands, dus geen tijd nodig om te aarden, wennen etc. + ze zijn minder moeilijk binnen te halen dan alle niet-haalbare genoemde targets).

Manhoef: ongeveer 3,5miljoen waard
van Ewijk: ongeveer 7miljoen waard

Huurdeal met optie tot koop?!
Manhoef kan vooral goed counteren en Van Ewijk is een type Pedersen, maar dan iets beter. Denk niet dat die echt een grote verbetering zijn als een Ivanusec en Zakharyan. Als Pedersen/Geertruida weggaat hoop ik eerder dat we voor een type Geertruida (Inverted Wingback) gaan. Ook no way dat Heerenveen akkoord gaat met huur met optie tot koop
Ivanusec en deze jongen zou echt geweldig zijn voor ons, dit zijn namen waar ik blij van word. Laat het alsjeblieft lukken!
8mil zal wel te maken hebben met zn aflopende contract. Maar ben bang dat er ook een flink doorverkoop percentage bij gaat zitten.
Klopt als een bus. Een hoog percentage. Zal denk ik rond de 40-50% zijn aangezien ze afkoopsom 15 mil is
Zo hoog denk ik ook weer niet. Hij loopt na dit seizoen uit contract dus je hebt opzich zelf de touwtjes in handen. Ik verwacht wel 20/25%
Als je zijn heatmaps bekijkt komt dat zeer sterk overeen met die van Kökçü.

Pikt vaak laag op de veld de bal op en komt daarna veel links in de halfzone. Het is niet echt een '10' die het strafschopgebied in duikt.

Beetje een rare fit met Ivanusec wel want dat is juist de zone waar hij ook excelleert. Zakharyan heeft ook misschien wel de beste steekpasses van Europa, dus dan moet je vooral met diepgang spelen, en dat heeft juist Ivanusec ook niet. Types als Minteh zijn echt een natte droom met de passing van Arsen.
Ivanusec en Zakharyan voor de creativiteit en standaardsituaties, Zerrouki en Wieffer als spelversnellers en voor de defensieve balans en Paixao en Santi voor de snelheid, diepgang en stootkracht voorin. Hartman en Geertruida hebben als backs ook veel diepgang. Moet goed komen lijkt mij.
Ik zal ook zeker niet klagen als we beiden binnen weten te halen haha.
Ik lees de meest geweldige namen de laatste week voorbij komen maar zou liever eerst een bericht horen als er iemand getekend heeft.
Vorig jaar hoorde ik 3 weken lang dat Gnonto kwam dit jaar heb ik al 5 keer gelezen dat szymanski zou blijven en deze namen die ik nu hoor Danjuma,Isaksen,die Kroatische jongen en nu dit kaliber weer dat het echt niet haalbaar is maar laat me positief verrassen
Wel praktisch als hij Engels spreekt. Anders duurt het weer een tijd voor hij mee kan in het systeem en begrijpt wat er gevraagd wordt. Kijkt op zich wel fris uit zijn ogen.
Hoeft geen probleem te zijn als je écht goed bent en boven de rest uitspringt.
Zo goed volg ik het Russische voetbal njet.
Ik snap dat gezeur niet zo over zijn nationaliteit, hij is geen echte Rus. Beiden ouders zijn Armeniërs, ik vind hem ook een speler die toch wel meer inhoud heeft dan Szymanski. Kan ook op beide flanken uit de voeten en is ook wat sneller
Ivanušec, Zakharyan EN Isaksen?? Of 2 van de 3?
1 of 2 lijkt mij realistisch. Alle 3 zie ik echt niet gebeuren.
Ivanusec en zakharyan zetten ze op in. Lees verder hierbeneden
Mocht Zakharyan haalbaar zijn dan lijkt het me wel een interessante versterking. Hij is jong en de opvolger van Szymanski. In zijn speelstijl doet hij me er wel wat aan denken. Het zou goed kunnen dat hij vrij snel een vergelijkbaar niveau haalt hoewel hij wel jonger is. Volgens footballtransfers is hij tweebenig wat handig is. Aantal doelpunten mag nog wel iets beter, maar daar krijg je bij Feyenoord wel de kans toe. Zijn aantal assists duidt er wel op dat hij niet een pure loper is zoals Til, maar spelmakerkwaliteiten heeft. Dat heeft Feyenoord echt nodig nu Szymanski, Idrissi en Kokcu zijn weggevallen. Zou mooi zijn als ze Ivanusec en deze jongen zouden kunnen binnen hengelen. Ook isaksen erbij zal financieel wel echt te lastig zijn, maar dan zou je wel een heel interessante voorhoede krijgen. Misschien in een laat stadium ook nog Idrissi voor een zacht prijsje overnemen als die bij Sevilla buiten de boot valt.
Als er een linksbuiten wordt gehaald denk ik dat je Idrissi kunt skippen. Paixao kan ook prima op links en verder hebben we met Minteh en Sauer ook talenten staan die ons kunnen verrassen. Voor eredivisie zijn Jahanbakhsh, Dilro en Walemark goed genoeg denk ik.
Sauer zal op zijn best af en toe een paar minuten maken, Jahanbakhsh mag weg, Walemark is voortdurend geblesseerd, Dilrosun heeft kwaliteiten maar lijkt wel wat overzicht te missen voor de echte top. Als Feyenoord Isaksen echt wil hebben dan mogen de laatstgenoemden denk ik alle 3 vertrekken. Ik denk overigens niet dat het realistisch is dat zowel Ivanusec, Idrissi, Zakharyan als Isaksen zouden kunnen worden aangetrokken. Zou je wel een heel interessante aanval krijgen waarbij veel spelers van positie kunnen wisselen als dat zo uitkomt. LV: Ivanusec, Idrissi, Paixao, RV: Paixao, Isaksen, Minteh.
Ik denk dat meer dan 2 van die namen al niet realistisch is.
Slot zal ongetwijfeld weer 5 flankspelers willen die met elkaar kunnen concurreren. Dat is noodzakelijk gezien de vooral voor buitenspelers intensieve speelstijl. Jahanbakhsh wordt op de transferlijst worden gezet, terwijl ik denk dat het krediet van Walemark ook op is. Ze zullen minimaal aansturen op verhuur als hij op tijd fit is. Die heeft echt te weinig laten zien. Dilrosun zal er wel vanaf hangen of er een goed bod op komt. Best kans dat Idrissi later (als er bij Feyenoord ook al wat uitgaande transfers zijn geweest) nog wel haalbaar is. Isaksen lijkt me lastig als er een dure linksbuiten en een dure nummer 10 worden aangetrokken.
Ik hoop dat ze Walemark en Dilro kunnen slijten. Jahanbakhsh is uiteindelijk echt van waarde geweest en zit er steeds beter in qua vorm. Salaris Dilro is uiteindelijk ook nogal hoog. Maar dan is er wel ruimte voor Idrissi misschien.
Sinds een jaar staat z’n marktwaarde al op €15.000.000.
Kortom, reken er maar niet op mensen.
Als Feyenoord dat bedreg niet voor Szymanski kan / wil ophoesten gaan ze dat ook niet voor deze jongen doen.
Maar misschien wel een leuke afleidingsmanoeuvre…
Ze gaan toch niet voor Zakharyan, Ivanusec en isaksen? Lijkt me dat die laatste dan afvalt?
Ze gaan denk ik nu voor Zakharyan en Ivanusec en als er meer geld binnenkomt door verkoop van eventueel bijlow en of geertruida gaan ze ook voor isaksen
Mochten één van die spelers verkocht worden dan gaan ze eerst op zoek naar een 1 op 1 directe vervanger. Pas als er dan nog budget overblijft kan het zijn dat ze nog voor een buitenkansje gaan.
Gok dat Walemark ook verhuurd wordt.

Dan heeft Feyenoord ook een rechtsbuiten nodig, in de vorm van Isaksen.
Maar Isaksen kost ook 10M ofzo. Lijkt me heel sterk dat Feyenoord 3x in dezelfde window rond dat bedrag gaat betalen.
Volgens mij minder. Feyenoord zal constructies voorstellen waardoor het wellicht wel haalbaar is.

Zou me daarbij noet verbazen als Feyenoord in totaal 30+ miljoen besteed (inclusief Zerrouki, Beelen, v/d Belt).
Persoonlijk heb ik ook liever die eerste 2. Dilrosun zal normaal gesproken blijven denk ik en dan heb je 2 types die wel op elkaar lijken, en dan heb je Walemark ook nog. Al zal die wel verhuurd worden denk ik zo.
Ivanusec links en Paixao rechts dan heb je heerlijke buitenspelers.
@FTM Hoe groot in % schat je de kans van slagen?
Ivanusec en deze jongen halen zou wel echt sexy zijn hoor. Dan haal je een partij kwaliteit binnen. Gewoon niet twijfelen en beide halen en ja, daar zal je flink voor moeten betalen, maar kwaliteit kost geld!
Je moet nu razendsnel afronden met die jongen, anders gaat een andere club ermee aan de haal. Niet twijfelen!
Precies. nu dit bekend is zullen er meer club happig zijn om hem te halen. spotgoedkoop voor zo'n speler.
Inderdaad, meteen doorpakken! Niet te lang wachten.

@FTM weet je of de zaken snel kunnen gaan ook omdat Don Dennis zelfde zaakwaarnemer heeft?
Wat kan die jongen eraan doen dat hij Rus is, helemaal niks. Word wel blij van de namen waar Feyenoord mee in verband gebracht. Dit zijn namen die ons echt beter maken. Nu hopen dat ze ook komen.
Is toch ook geen Rus naar een een Armeen....,
Ik zou het toejuichen als deze speler samen met Gustav Isaksen de transfer naar Feyenoord maken.
en ook met Ivanusec erbij maar ja wat ga je doen met die andere toppers
voor 8 miljoen kan je wel een gokje wagen.
Als ie daadwerkelijk 8 miljoen moet kosten zou ik niet te lang twijfelen en het direct aftikken. Is pas 20, international wordt dus alleen maar meer waard.
Heden dagen is in de los geslagen voetballerij 8.000.000 een fooi
Helaas moet feyenoord het nog steeds van de fooien hebben!!
Lees hier wat reacties over of Ivanusec hiermee van de baan is. Het obstakel lijkt me niet de positie, maar of het financieel haalbaar is. Zakharyan is een aanvallende middenvelder, terwijl Ivanusec de laatste jaren vooral als buitenspeler heeft gespeeld. Zoals Slot al zei ligt de prioriteit bij een linksbuiten en een nummer 10 op dit moment.
Klopt. Ik bedoel ook dat ze op verschillende posities spelen. Ivanusec kan op 10 spelen, maar is tot nu toe op de flank beter uit de verf gekomen. Afgelopen half jaar speelde hij als linksbuiten. Zakharyan is een nummer 10.
@FTM is Isaksen definitief van de baan wanneer Ivanusec en deze jongen beide komen?
Ben ik ook benieuwd naar. Oftwel gaan we voor een Linksbuiten, 10 en een rechtsbuiten? Of komen er alleen vervangers voor Idrissi en Szymański?
Ze hebben ook Minteh al gehaald die rechtsbuiten kan spelen
  • 1
  • 2