stengs2

VK Sportphoto

Opinie

Calvin Stengs uitgeroepen tot Man of the Match tegen Vitesse

Van de redactie

De bezoekers van 1908.nl hebben Calvin Stengs uitgeroepen tot Man of the Match voor het met 4-0 gewonnen duel tegen Vitesse afgelopen zaterdagavond. De 'nummer tien' van Feyenoord was belangrijk voor zijn ploeg met de openingsgoal en assist in het duel tegen de Arnhemmers. "In het stadion werd ook wel duidelijk dat Stengs toch wel degelijk over uitzonderlijk talent beschikt. Fluwelen balbehandelingen zo nu en dan", reageerde een van de websitebezoekers.

Voor de middenvelder van de Rotterdammers was het een emotionele wedstrijd vanwege het overlijden van zijn opa. Tijdens het juichen was Stengs zichtbaar geëmotioneerd en droeg zijn doelpunt op aan zijn grootvader. "Vanavond draag ik op aan mijn opa", gaf Stengs na het duel aan via zijn socialmediakanalen. "Het was een lastige dag voor mij, maar ik ben trots dat we opnieuw drie punten hebben behaald."

Het goede optreden van Stengs leverde hem een score van 9,0 op uit de 6686 uitgebrachte stemmen. Quilindschy Hartman kreeg een 8,0. Hancko en Geertruida ontvingen een 7,9 van het 1908.nl publiek. Stengs speelde 66 minuten in het duel tegen de Arnhemmers, waarna hij gewisseld werd voor Ramiz Zerrouki.

Beoordelingen Feyenoord vs Vitesse

Justin Bijlow  Justin Bijlow 
7,8
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
6,8
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
7,9
Dávid Hancko Dávid Hancko
7,9
Q. Hartman Q. Hartman
8,0
C. Stengs C. Stengs
9,0
Mats Wieffer Mats Wieffer
7,2
Quinten Timber Quinten Timber
7,8
Yankuba Minteh Yankuba Minteh
5,6
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
7,8
Igor Paixão Igor Paixão
6,9
Leo Sauer Leo Sauer
7,2
Ayase Ueda Ayase Ueda
6,7
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
7,0
Alireza Jahanbakhsh   Alireza Jahanbakhsh  
6,1
A. Milambo A. Milambo
7,8

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Feyenoord-nieuws? Volg 1908.nl nu ook via Whatsapp! Klik hier voor ons kanaal

Delen

Reacties

nee sowieso sauer en ueda in de basis
ik heb stiekem de hoop dat ivanusec bij de selectie zit woensdag( om in te vallen), stengs op rechts, igor links, en zerrouki weer met wieffer als een blok op het middenveld (hopelijk)
Minteh nog geluk met net een voldoende...
Toch, als je de samenvatting kijkt, is hij wel heel aanwezig en dreigend. Kan je van Ali niet zeggen.
Alvis Manu was ook aanwezig en dreigend. Alleen vooralsnog ontbreekt een beetje een gebrek aan inzicht en een fatsoenlijk schot. Maargoed hij is 19 misschien komt het nog.