mbappe-frankrijk-soccrates

Soccrates Images

Nieuws

Canal+: 'Mbappé moet wedstrijd tegen Oranje aan zich voorbij laten gaan'

Van de redactie

De Franse sterspeler Kylian Mbappé moet het duel van aanstaande vrijdag tegen Nederland op EURO 2024 aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller van Frankrijk brak maandagavond zijn neus en is niet op tijd hersteld voor het duel tegen Nederland van aankomende vrijdag, zo meldt het Franse Canal+ dinsdagmiddag.

De Fransman kwam tijdens de wedstrijd tegen het Oostenrijk van Feyenoorder Gernot Trauner in duel met centrale verdediger Kevin Danso. Daarbij kwam hij met zijn neus tegen de schouder van de Oostenrijkse verdediger, wat hem meteen een bloedende en scheve neus opleverde. 

Mbappé zou volgens het Franse medium in het laatste groepsduel tegen Polen weer terugkeren en de rest van het EK uitspelen met een gezichtsmasker ter bescherming. De afwezigheid van de 25-jarige aanvaller betekent goed nieuws voor Oranje, dat de kansen op een resultaat aanzienlijk ziet stijgen zonder het meespelen van de naar Real Madrid vertrekkende sterspeler.

De wedstrijd Nederland - Frankrijk wordt aanstaande vrijdag om 21:00 uur gespeeld in Leipzig. Bij winst is Oranje verzekerd van de volgende ronde, en ook bij een gelijkspel kan Nederland alleen mathematisch de knock-outfase mislopen. Zo kunnen Geertruida en Bijlow vrijdag hun avontuur met het Nederlands elftal verlengd zien worden. 

Delen

Reacties

Met deze neus speelt hij binnen no-time voor 020.
Artikeltje over Turkije en Kökçü zou leuk zijn....🤭
Nou heb ik van de week een paar keer positief gereageerd op de stellingen van 1908.nl en wat ze zich voornemen en dan komen ze met zo'n bericht.

Ik heb geen flauw benul wat dit met Feyenoord te maken heeft, volgens mij gaat bappie naar Madrid en niet naar Rotterdam.
Ik lees veelal berichten dat mensen aangeven dat dit niks met Feyenoord te maken heeft.
Maar het tegendeel is waar.

Het gerucht ging dat Mbappe niet voor Real Madrid maar voor Feyenoord zou kiezen.

Nu hij een gebroken neus heeft gaat de transfer helaas niet door.
Eerst zien of hij niet op het veld staat of op
de bank zit.
Kan ook een afleiding zijn van de fransen he
Hebben ze toch niet nodig tegen dit Oranje 🤣 Anyway, Franse bond o.i.d. heeft dit naar mijn weten nog niet bevestigd. Dus het blijft een onofficieel bericht
He wat jammer nou hij doet niet mee!
Haha, heb ook niet gezegd dat hij wel mee zou doen he! : ) Het ging mij om de beredenering die je gaf en ik zei alleen dat ik niet geloofde dat dat relevant was
Ik had nog wel meer op kunnen schrijven welke ik mee neem in mn beredenering. Eerste dagen zijn gewoon belangrijk voor herstel op langere termijn.

Onnodig risico, met twee eerste elftallen in de selectie.
Lekker tegen vdijk de vrij en dumfries met je maskertje. 🎭
Na de mindere wedstrijd tegen Polen mag Geertruida het gaan doen tegen Frankrijk, daar ontbreekt nu Mbappe. Dat is toch een duidelijke link met Feyenoord... toch :-)
Nou en.
Hou het hier lekker bij Feyenoord gerelateerde berichten.
Alsof we hier ook allemaal Oranje supporten.
Eens. Daar zijn andere sites voor. Ik volg deze site voor feyenoord. Ek nieuws rond Trauner en Hancko begrijp ik nog. Maar dit soort berichten zit ik hier niet op te wachten
Dan scrol je toch lekker door. De site is niet alleen voor jou gemaakt pipo.
Fijn dat er altijd mensen zijn zoals jij. Weinig respect voor anderen. Daardoor gaat de wereld naar de kloten. Maar geeft niet hoor ik negeer je gewoon vanaf nu.
Dan zal ik wel tegen de stroming ingaan, ik vind dit soort berichten prima. Wie niet lezen wil, kan ook simpel een topic overslaan. Doe ik bijvoorbeeld bij damesvoetbal…
Over damesvoetbal lees ik ook niks.
Maar.... berichten hebben in ieder geval nog met Feyenoord te maken.
Walemark naar nec? Wat is daar van waar?
Wat heeft dit nou met Mbappe te maken? 🤔
Sinds wanneer zijn alle reacties onder posts enkel gerelateerd aan het nieuwsbericht?
Sinds vandaag, nieuwe regel. Niet meegekregen?
Wat heeft Mbappe met Feyenoord te maken?
Niks. Snap ook niet waarom dit hier geplaatst wordt.
Ik hoop alles. Komt te kort voor Feyenoord