Primeur Bevestigd
yv202393yv202393a1b01126

VK Sportphoto

Nieuws

Castore gaat 'Home Pro' tenues op de markt brengen

FeyenoordTM

Castore en Feyenoord zullen binnen afzienbare tijd authentieke versies van wedstrijdtenues op de markt gaan brengen. De kosten voor de consument? Honderdvijfentwintig euro.

Zoals in juli gemeld in de exclusieve Telegram groep is het de bedoeling dat — naast replica versies — ook authentieke shirts op de markt gebracht worden. Door leveringsproblemen is de lancering van de zogeheten Home Pro-tenues echter tot nader order uitgesteld.

Wat is er verschillend tussen een replica tenue en een home pro tenue? Allereerst: de prijs. Waar men negentig euro neer moet leggen voor een replica-tenue, zal er honderdvijfentwintig euro neergelegd moeten worden voor de authentieke versie.

Verder is het Home Pro-tenue aan de zijkant ter hoogte van de ribben voorzien van ventilatiegaatjes. Het Castore logo is op het home pro shirt niet geborduurd, maar bedrukt. Patronen in het wedstrijdshirt zullen bij de home pro versie gewoven zijn.

Door leveringsproblemen staat er nog geen specifieke datum vast voor de lancering van de Home Pro-tenues.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zolang de kwaliteit niet beter word en dat prijsvrij niet verplaats naar onder het nr dan hoeven ze er niet op te rekenen dat ik die rommel aanschaf!
Het prijsbeleid van Feyenoord bevalt me niet meer. Ik krijg steeds meer het gevoel dat Feyenoord ons ziet als malloten waar zoveel mogelijk geld uit geklopt kan worden. En als je het niet kan betalen zijn er voor jou honderd anderen.
Jarenlang zijn we financieel door heel Europa links en rechts voorbij gelopen. Helaas heeft het consequenties wanneer je aan wilt haken en dat moet op alle gebied. Niet alleen op de transfermarkt. De kosten gaan altijd voor de baten uit. Je hoeft de shirts niet te kopen en wanneer je mee doet aan het home pro verhaal help je het nog meer op te drijven. 1 mooi shirt in plaats van drie is ook goed, . . Keuzes maken. Wel erg jammer dat ze van mindere kwaliteit zijn en dat ze waarschijnlijk niet zolang mee gaan als mijn gele Gouden Gids t-shirt. Ik ga niet naar het hele pass partouts verhaal maar maar naar 1 wedstrijd mijn dochter gaat er naar 1 en een vriend gaat. Zo komen er ook nog meer mensen in plaats van mij alleen. Dat is dan maar zo. We kunnen als club dan wel veel sneller aanhaken. Lijkt je beter dan er op te schelden alles heeft een keer zijde. Maak ervaar van 😎👍🏻
Heb je misschien ook wel gelijk in. Ik moet misschien nog een beetje wennen aan de nieuwe realiteit. 😎
Ik vind dit principieel verderfelijk. Je verdeelt supporters met een kleinere portemonnee van supporters die het er wel voor over hebben of het kunnen betalen.

Bij Feyenoord als volksclub hoort iedereen zo veel mogelijk gelijk te zijn. Wat je achtergrond, financiële situatie, beroep of wat dan ook is.

Ik hoop dat Feyenoord dit soort “experimenten” goed evalueert en zich beseft waar Feyenoord voor staat en waarom supporters van deze club houden.

Dat een voetbalclub (ook) een commerciële organisatie is, is niets mis mee, maar mag hopen dat het maasgebouw ook zijn principes heeft.
Volksclub? Je bedoelt zoals mijn zoon met twee jongens, die jongens zijn ook gek van Feyenoord, terecht. Maar passe partouts kan mijn zoon zich niet veroorloven voor hem en de kids.

Gelukkig kan ik het wel betalen en dat doe ik ook, maar ik weet nu hoe Adam zich voelde, 't is een rib uit mijn lijf, dat dan weer wel. Dit is geen groot opa gedoe en borstklopperij, maar hoeveel kinderen willen ook, maar kunnen niet, omdat er ook eten op tafel moet komen?
Woke praat , als jij jezelf (of je kinderen) minderwaardig vind omdat jij een shirt van 90 euro hebt en ik er een van 125 dan ligt dat complex bij jou. Daar is niets minderwaardigs aan, en zo zou ik het in ieder geval nooit zien.

Bovendien vind ik Castore in het algemeen 10 stappen achteruit, en sla ik de hele Castore reeks over tot de nieuwe kledingsponsor maar dat terzijde.
Introduceren en meteen leverproblemen aan geven + alleen maar negatieve feedback op geleverde materialen.
Ik ga er snel 1 bestellen!
NOT.
Wasvrij,nl

Ik kan iedereen geruststellen, de Alie shirts kun je wel wassen, worden iets fletser, maar er laat niets los. Moccht het toch gebeuren, binnen twee weken heb je nieuwe.
Mooi, dan kun je egt elke thuiswedstrijd een nieuw shirtje aan
Niet nodig, maar ik koop er 4 voor mij, zoon en kleinkids, voor de prijs van 1. Van het verschil koop ik passe partouts. Anders is het voor mij niet meer te betalen. Het moet uit de lengte of de breedte komen.
Het enige positieve aan Castore is het hogere bedrag dat ze aan Feyenoord geven. Verder kun je er het beste in een ruime bocht omheen lopen. Jammer.
Beetje overdreven aan het worden allemaal dit, ze denken bij Castore geloof ik dat iedereen een geldboom in de tuin heeft staan, plus zorg even dat het huidige aanbod vlekkeloos verloopt.
Wat een gezeur. Geef Castore even de tijd. Shirts zijn gewoon erg mooi.
Bij Newcastle ging de vlag uit dat ze van Castore afwaten, eerder dan geplant. Dat gaat hier ook gebeuren, wat een belanchelijk bedrijf.
Onbereikbaar, kwaliteit is om te janken en voorraden zijn er niet.
Vervolgens brengen ze ineens een extra kledinglijn uit, zgn pro versies, waardoor veel mensen die al shirts gekocht hebben eigenlijk nu genaaid zijn.
"veel mensen die al shirts gekocht hebben eigenlijk nu genaaid zijn". Mogelijk maar zijn zijn iig niet geborduurd maar misschien voelen ze zich wel een beetje bedrukt. Dat zou heel goed kunnen.
Schandalig dat Feyenoord in zee gaat met een partij die 0 service bied. Niet telefonisch bereikbaar en 7 dagen wachten op een antwoord via de mail.
Ho ho...en een Castore plaklogo ipv geborduurd logo
Geen van beiden. Het moet geweven zijn.
Weet ik :-)

Maar je bent lang niet de enige die geweefd zou zeggen hoor. Ik vind daf zelf ook mooier klinken.
Gewoven gebruiken ze, naar mijn idee, dan weer veelal in het Brabantse. Klinkt voor geen meter.
Gewoven is voor mij meer verleden tijd van wuiven. 🤣
Ivanušec Giménez Paixão
Stengs
Timber Wieffer
Hartman Hancko Trauner Geertruida
Bijlow

Sauer Ueda Minteh
Lingr
Zechiël Zerrouki
López Hokke Beelen Nieuwkoop
Wellenreuther

Sebaoui Jahanbakhsh Wålemark
Dilrosun
Milambo Van den Belt
Tsoungui Hendriks Kasanwirjo Read
Van Sas
Tsoungui en Hendriks ffkes wisselen met elkaar
Lang geleden dat we 2 teams op konden stellen, die mee konden draaien in de Eredivsie. Het 2e team zou zich zeker handhaven, en wie weet wel meer.
Sjonge, team 2 zou ook Europees voetbal halen! En team 3 lijkt me ook linkerrijtje.
Wat zijn we sterk!
Zo lang Castore deze verschikkelijke kwaliteit blijft leveren koop ik helemaal niets. Zo’n HOME PRO shirtje kan je een paar keer wassen en alle plak logo’s laten al los.

Ik mis adidas oprecht nu al
Gebeurde precies hetzelfde met plak logo's
Voor RedBull shirts (ook al tijdje Castore) is handwas de enige optie om ze netjes te houden. Het is echt een Castore breed probleem.
Ik snap de gefaseerde uitrol van producten vanuit marketing oogpunt, lekker verdelen over meerdere loonstroken. Maar ik vind het ergens ook wel een beetje een naaistreek dat we als supporters van te voren niet alle informatie hebben over wat er nog komt en wanneer.
Je zou maar een €90,- shirt gekocht hebben, en dan een paar maanden later "oh ja, voor €30,- meer had je een shirt kunnen krijgen dat je vaker dan twee keer kunt wassen!". Was toch fijn geweest als je geweten had dat je met twee maandjes wachten meer waar voor je geld kreeg. Idem met de verschillende kleurstellingen, we hebben nog steeds niet alle informatie over de verschillende opties.
Castore vraagt de absolute hoofdprijs.... voor troepkwaliteit.
Heb voor mijn kinderen via Ali besteld zit ook geplakt logo en soms geborduurd 22€ set ipv denk 90 voor de kids
Heb je en linkje voor mij van die shirtjes 👍🤣
Ik koop voorlopig niks gaf altijd aardig wat geld uit aan feyenoord materiaal ieder jaar weer maar die loslatende zooi hoef ik niet dus ik skip wel zolang de problemen blijven
Goedenmorgen!
Wanneer komt die Europese lijn?
Shirt , trainingspak etc…
Bedankt alvast
Fijne dag nog kameraden
Ik zou heel graag wat nieuws willen kopen, maar geen geborduurd logo en al die zooi die loskomt... Zo zonde van je geld.
Castore verkoopt troep, 1x wassen en de Champions League badges allemaal los
Gaf in een mailtje aan of er misschien een alternatieve mogelijkheid is om dit op te lossen, anders dan langskomen in de fanshop. Omdat het vanuit Enschede nogal ver weg is om alleen de opdruk opnieuw te laten doen. Krijg ik een mailtje terug met "kom maar langs in de fanshop dan komen we wel met een oplossing". Lezen ze mijn mailtje wel
Ja verschrikkelijk slecht. Je wast alles eraf. Is het nu zo moeilijk om een rood/wit met geborduurd Feyenoordlogo te maken en waar het CL embleem niet eraf bladdert? Ik had goede hoop maar de kwaliteit is alleen maar slechter geworden
Castore kan de ***** genieten. Waardeloze kwaliteit en waardeloze service.
Begin eerst maar eens met een rood-wit en geborduurd Feyenoord logo, dan kunnen we verder praten met je € 125,- #koekkoek
Wanneer komt het keeperstenue op de markt?
Mag hopen dat het contract met castore niet wordt verlengd, lekker terug naar adidas
Castore drama vooral voor langere mensen past voor geen meter
Helaas loopt dat contract voor 8 jaar...
Dan moeten we het gerechtelijk laten ontbinden want dit is echt huilen
Wanneer komt dat europese uittenue? (Zwart/donkerblauw met geel)
Halverwege september, maar zijn zoals bekend nog wel wat issues. Even geen idee hoe ze dat op gaan lossen.
@FeyenoordTM, heb je iets gehoord binnen Feyenoord wat zij van de kwaliteit vinden? Ik mag toch hopen dat de spelers beter spul krijgen, maar ik zou het toch ook niet fijn vinden als fans dure shirts kopen die slecht zijn..
Denk dat dit ook voor de spelers tegenvalt, als ik zag hoe makkelijk dat shirt van Paixao kapot scheurde
In het begin wel eens gehoord dat spelers de kousen verschrikkelijk vinden, 7/11 basisspelers in de voorbereiding blaren van gekregen
Daarom trekken ze er van die gaten in dus. Ja verschrikkelijk zeg. Hopelijk gaat Feyenoord op de strepen staan. Castore zie je bij steeds meer clubs. Leuk hoor, maar lever fatsoenlijk spul dan.
Laat ze eerst alle achterstand qua levering maar eens wegwerken voor ze weer met wat nieuws komen en de klantenservice verbeteren, zo onvriendelijk, leugenaars. Tot nu toe een zware onvoldoende voor Castore geen goede eerste indruk.