brendan-rodgers-celticfc-twitter

@celticfc

Nieuws

Celtic-trainer Rodgers: "Feyenoord haalt een heel hoog niveau"

Moreno

Brendan Rodgers keerde na vier seizoenen terug als manager van Celtic. De Noord-Ier kwam over van Leicester City. Rodgers liet in de persconferentie in aanloop naar het duel tegen Feyenoord weten dat hij uitkijkt naar de uitdaging, die groep E met zich meebrengt.

"We waren heel blij met de poule", zei Rodgers. "We spelen tegen teams met een geweldige geschiedenis. De Champions League zit vol met elite-teams." De oefenmeester van de Schotten laat merken dat hij de historie tussen beide clubs goed kent. "Feyenoord-Celtic van 1970 heeft natuurlijk een gigantische geschiedenis. En de connectie hier, met Wim Jansen. Hij was een geweldige manager was voor Celtic, maar ook zeker een iconische speler voor Nederland en Feyenoord. Het is een mooie loting, maar het wordt een lastige wedstrijd tegen een kampioen."

Rodgers is erg onder de indruk van het huidige Feyenoord en weet goed wat hem te wachten staat tijdens de eerste groepswedstrijd in de Champions League. De 50-jarige manager heeft ook meegekregen hoe groot de rol van Arne Slot is geweest in het succes van de afgelopen jaren. "Feyenoord is duidelijk heel erg goed. Ze zijn kampioen geworden, en scoren veel. Arne (Slot, red.) doet het geweldig sinds hij bij Feyenoord zit. Hij heeft het team getransformeerd en hij slaagt erin om clubs als Ajax uit te dagen. Ze halen een heel erg hoog niveau van voetbal en hebben geweldige spelers. We kijken heel erg uit naar de uitdaging."

Maak de wedstrijd tegen Celtic nu nog spannender en pak 200 euro cash als Feyenoord wint.

Delen

Reacties

'Hij heeft het team getransformeerd en hij slaagt erin om clubs als Ajax uit te dagen.'
Al is dat in het hedendaags niet heel erg lastig. hihihihihihi