feyenoord-benfica-2-1-jim-breeman-sports-photography-41

Foto: Jim Breeman Sports Photography | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Champions League duels in De Kuip uitverkocht

Van de redactie

Alle thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League worden gespeeld in een uitverkochte Kuip. Zaterdagochtend waren leden van Het Legioen en Kameraadjes Junioren aan de beurt om een passe-partout te bemachtigen. Door de enorme vraag waren de tickets binnen een mum van tijd uitverkocht.

Feyenoord neemt het in de groepsfase van de Champions League op tegen Atlético Madrid, Lazio en Celtic. Deze drie tegenstanders kwamen donderdag 31 augustus uit de balletjes in Monaco. Het Europese avontuur van het seizoen 2023-2024 begint op dinsdag 19 september in Rotterdam, wanneer het team van trainer Arne Slot het opneemt tegen het Schotse Celtic. De wedstrijd begint om 21:00 uur.

Zwarthandel  
Geen passe-partout kunnen bemachtigen? Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook tickets buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.  

Delen

Reacties

Weet iemand wanneer de losse tickets in de ticket exchange beschikbaar komen?
Jammer dat veel mensen misgrijpen. Mede dat kaarten worden verdeeld onder UEFA en sponsoren. Een groter stadion zou goed zijn zeg...
Gewoon die fifa maffia laten op pleuren uit het stadion 🤗
Ik heb jarenlang een seizoenkaart voor vak NN. Dit is de eerste keer dat ik mij kan herinneren dat een passe partout zo snel uitverkocht was en zoveel interesse. In 2017 was het niet zo snel uitverkocht.

Altijd na een kampioensjaar is er meer interesse in kaarten, dat zal nooit veranderen en alleen maar gaan toenemen. Het is duur maar met buitenlandse reizen erbij voor uitwedstrijden ben ik gemiddeld zo'n 2500 euro per seizoen kwijt.
Wat ik daarmee wil zeggen is, ik heb het er zelf graag voor over en weet dat het ieder jaar duurder wordt. Sowieso het hele leven tegenwoordig wordt duurder en duurder.
Bij ons verrekenen we dit mee in de zomervakantie. Wij gaan al jaren naar al de wedstrijden van Feyenoord. Voor al de thuis wedstrijden hebben we kaarten 60 pst. Voor de uitkaarten liggen we op de loer maar die gaan ook zeker komen al zullen de prijzen inderdaad veel hoger gaan uitvallen. We zeggen maar zo….. het is je clubje hè 😂
2500?

Ik bezoek zelf jaarlijks 95% van de Europese uitwedstrijden en ben gemiddeld max 1k kwijt allin
Jaartje conf Leaque was iets duurder maar dit is het dan wel gemiddeld

Groepsfase CL als voorbeeld zover
Madrid vliegreis plus kaart 160
Celtic vliegreis 125 kaart nb
Rome flydrive 85€ kaart nb
Vliegtickets zijn bij mij wat duurder, en hotels gemiddeld 2 a 3 nachten plus eten. Dat lukt nooit voor 1000 euro. Mij in ieder geval niet :)
Helaas geen kaarten kunnen bemachtigen. Ticketsysteem kon de drukte ook niet echt aan volgens mij.
Ik vind het intens triest dat de uefa blijkbaar veel kaarten opkoopt. Dit gaat ten koste van de beschikbaarheid voor eigen supporters.
Iedereen die wel kaarten heeft heel veel plezier! 🔴⚪
Supporters die een passe-partout hebben, hebben 3x geluk. Supporters die misgegrepen hebben, hebben 3x pech. Dat moet volgende keer toch eerlijker.
Als volgend seizoen weer CL gehaald wordt, zou in ieder geval een deel van het stadion losse verkoop moeten zijn, zodat meer fans kans hebben op een kaart.
Ja en nee... Enerzijds vind ik dat de mensen die er iedere week zitten, in weer en wind, tegen Almere City en de grotere wedstrijden altijd als eerst een kans moeten hebben 'en hier meer recht op hebben'. Anderzijds begrijp ik ook dat niet iedereen een seizoenskaart kan nemen en iedere week kan gaan. Dan zou je bijv. via de ticket exchange bij moeten houden wie er wel eens een losse kaart kopen voor een 'normale' wedstrijd (en dat zijn er dan een heel stuk minder als die er nu zouden willen gaan). Blijft een lastige discussie. Lijkt me zoals het nu gaat dan toch het meest fair.
Ook met het losse wedstrijd-verkoop kun je seizoenkaarthouders een voorrangperiode geven. Daar zouden velen zelfs blij mee zijn. Ik weet dat veel SK-houders de passe-partouts eigenlijk te duur vinden naast de SK. Dan zou 1 of 2 losse kaarten een uitkomst zijn.
Ja dat kan ook idd! Van mijn groep zouden er een paar ook blij mee zijn geweest als dit kon.
Ik begrijp niet dat Feyenoord geen actie onderneemt tegen degene die nu voor honderden euro’s de kaartjes op MP aanbieden
Nee ik ook niet, stoor me er altijd vreselijk aan! Mensen die puur voor de winst de kaarten opkopen... Bah, om misselijk van te worden.
Heb net een kaartje via MP overgenomen die de wedstrijd van celtic moest missen door zijn werk. Gewoon redelijk prijs voor betaald.
Nee maar dan begrijp ik het maar ik zie passe-partouts waarop eur 300 geboden wordt en dat ze dat nog niet genoeg vinden.
Bronvermelding zou wel netjes zijn. Is gewoon letterlijk van de Feyenoordsite.
Hopelijk gewoon vergeten...
Ze willen hier ook altijd dat andere sites vermelden dat nieuws van 1908.nl komt.
Dan moet je dat zelf ook gewoon netjes doen.
Je hebt gelijk, maar maak je niet druk ;) dit is toch geen scoop of wat dan ook...
Staat onder de foto?

"Foto: Jim Breeman Sports Photography | Tekst: Feyenoord.nl"