champions-league-kaartprijzen

Opinie

POLL: Champions League een melkkoe dat ten koste gaat van de trouwe fans?

Van de redactie

De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders om een passe-partout te bemachtigen voor de groepsfase van de Champions League liep vannacht af. Vele supporters maakten gebruik van hun voorrangspositie en verheugen zich op de wedstrijden tegen Celtic, Atlético Madrid en Lazio Roma. Toch is er ook kritiek, en dat spitst zich vooral toe op het gekozen prijsbeleid.

De doorgaans trouwe seizoenkaarthouders van Feyenoord hebben niet allemaal een passe-partout aangeschaft. Na de voorrangsperiode zijn voor bijna alle vakken in het stadion nog kaarten beschikbaar. Op sommige vakken gaat het om een veelvoud van honderd plaatsen. 

Nu kunnen daar meerdere reden aan ten grondslag liggen, maar duidelijk is dat degene die Feyenoord in de koningsklasse van Europa aan het werk wil zien, stevig in de buidel moet tasten. Een gemiddeld gezin van vier supporters is voor de Champions League groepsfase zomaar duizend euro kwijt aan eten, drinken, vervoer en tickets. Op social media doen supporters dan ook hun beklag over het prijsbeleid. Feyenoord lijkt ervoor te kiezen om de populariteit van de club ten volle te verzilveren, ook als daarmee de haalbaarheid om de wedstrijden te bezoeken voor trouwe bezoekers fors afneemt.

Het is niet voor het eerst dat het prijsbeleid van Feyenoord onder vuur ligt. Vorig seizoen nog rond de bekerwedstrijd tegen NEC Nijmegen, die in een halfvolle Kuip werd afgewerkt. Het zorgde ervoor dat Arne Slot toen zelfs openlijk vraagtekens zette bij het ticketbeleid. “Ik weet niet precies wat een kaartje gekost heeft, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook wel teleurgesteld was in het feit dat ik voor de wedstrijd hoorde dat er maar 20.000 mensen kwamen” aldus de hoofdtrainer van Feyenoord destijds.

Met de losse verkoop in het vooruitzicht zullen de wedstrijden voor het miljoenenbal wel uitverkocht raken, zal op de burelen worden gedacht. De verwachting is dat veel supporters zonder seizoenkaart voor een Champions League wedstrijd wel de weg naar De Kuip weten te vinden. Dat zal voor een zure nasmaak zorgen bij de achterban die doorgaans wel elke wedstrijd naar het stadion gaan.

1908.nl houdt een peiling onder Feyenoordsupporters. Vul hieronder de poll in en geef jouw mening over het prijsbeleid.

Poll: PEILING: Champions League ticket prijzen

Ik vond het meevallen en gewoon gekocht

Ik heb geen kaart gekocht, want te duur

Te duur, maar ik heb toch maar gekocht

Delen

Reacties

Hoe langer je club van het volk blijft des te langer je een “kleine” club blijft
Bizar hoge prijzen gezien de bedragen die ze bij PSV vragen. Als je nou nog clubs als Real Madrid of City( weet dat dat niet kon, maar gaat om het idee) geloot had, waardoor je naar de absolute wereldtop kon gaan kijken, dan was het nog enigzins de moeite waard geweest. Tarieven zijn gebaseerd op topwedstrijden in een comfortabele omgeving niet in de kou en op een te klein stoeltje. Kortom pas je prijs aan op wat je te bieden hebt
Vergelijking passe-partout met de thuiswedstrijd tegen NEC:

- Slot baalde ervan dat de Kuip half gevuld was. Nu zijn alle wedstrijden uitverkocht.

- Het betrof een bekerwedstrijd in de achtste finale op een koude midweekse avond waarvoor Feyenoord de hoofdprijs vroeg aan seizoenkaarthouders. Het was ook nog eens vreselijk weer.

- Een bekerwedstrijd in de achtste finale spelen we bijna elk seizoen. Een CL-wedstrijd is alweer zes jaar geleden. Daar hangt in tegenstelling tot een bekerwedstrijd een bijzondere sfeer en het spelniveau is veel hoger.

Dat duizenden supporters teleurgesteld zijn geen passe-partout hebben kunnen kopen, geeft aan dat de prijzen niet te hoog zijn. Als Feyenoord door de extra recettes een betere speler kan kopen waardoor de kans op succes groter wordt, zal menig supporter daar blij mee zijn.
Heel veel van die supporters kunnen zulke bedragen niet meer opbrengen. Club van het volk my ass!
Ik zou stoppen met die passe-partouts. Gewoon elke wedstrijd losse kaartverkoop. Meer supporters kans om een wedstrijd bij te wonen en dan is in iedergeval een wedstrijd pakken nog te betalen voor velen.
Simpel

Feyenoord heeft geld nodig en andere clubs zouden ook de hoofdprijs vragen

Hoe beter de club presteert des te elitair de club zal worden

Logisch gevolg van

Zie 020 maar wat ambieert de club?

Volksclub zijn en geen CL spelen of voor het grote geld gaan maar dus ook hogere prijzen voor kaarten vragen

Geef zelf t antwoord maar …
020 heeft in zijn hoogtijdagen veel minder gevraagd voor zo'n passepartout dus zelfs zo'n elitaire ... club met succes supporters vraagt minder als ze nu CL gespeeld hadden als" volksclub "Feyenoord. Bij PSV zijn supporters ook veel minder kwijt . Genoeg antwoord??
Wellicht zit er al een stukje boete dekking in de passe partout. Zou ik logisch vinden aangezien een deel van de supporters zich niet kunnen gedragen
Ik niet, ze weten wie het zijn, dan pleuren ze die het stadion maar uit
Tja.. welkom in de cl. En als we vaker kampioen en of prijzen winnen Dan word alles pas duur !
Daarom zijn de prijzen bij PSV veel lager natuurlijk, die worden immers nooit kampioen 🤔 oh wacht..twee sterren.🤭
Gewoon een *** argument van mensen die het kunnen missen, maar niet iedereen kan dat .En willen we een soort 020 aan de Maas worden?( Zelfs die vragen minder voor kaarten trouwens)
Tja dat gaat sws gebeuren mochten we vanaf nu veel Meer prijzen winnen Dan normaal bij alle Grote top club zijn de prijzen hoog dus vroeg of laat bij ons ook
En nog maar te zwijgen als we ooit een nieuwe station krijgen wat de prijzen Dan worden !
Wat nou nieuw stadion! Gewoon ring erop en gaan met die banaan elke tegenstander is angstig als ze in Rotterdam komen!
Er kan geen ring Meer bij Dan stoort alles in
Tijjdens corona maar heel veel geld drukken om de boel maar op gang te houden. Doe daar een oorlog bij met daardoor verlaagd aanbod in energie wat alles duurder maakt. En nu staan we hier, je koopt geen *** meer met je euro en je loon is niet meegstegen. Dat maakt alles duur, naar een voetbalwedstrijd is niet anders...
Waarom alleen een pass partout aanbieden in eerste instantie? Als trouwe supporter met een goldkaart kan ik helaas niet alle 3 thuiswedstrijden. Nu moet ik afwachten of ik nog terecht kan in mijn eigen vak voor 1 of 2 wedstrijden. Door dit beleid kan kan ik misschien helemaal niet naar de thuiswedstrijden in de CL en wordt het alleen een paar keer naar een Europese uitwedstrijd. Ook geweldig maar in mijn ogen natuurlijk wel raar dat het zo moet.........hopelijk maken ze het ons in de toekomst wat makkelijker want het raakt altijd wel uitverkocht 😰
Had dan een passe-part out gekocht, en verkoop die ene of 2 wedstrijden die je niet kan via ticket exchange
En dan €60,- betalen voor een wedstrijd en €20,- terugkrijgen van Feyenoord zeker? Ben al opgelicht door de vliegtuigmaatschappijen door eenzijdige annuleringen en het onnodig opvoeren van de prijzen dus daar ben ik wel even klaar mee...🙈😅
€20?😂😂 Je krijgt evenveel terug voor je kaartje of zelfs meer meen ik. In iedergeval wat je betaald heb krijg je volledig terug.
Een stadion met 60.000 plaatsen is zo gek nog niet
75.000 zou ook uitverkocht worden.
Ja inderdaad. Maar ja waarom hebben we die niet ...
Als het dan ook luxer wordt en je niet op een te klein stoeltje in de kou en regen zit is en de absolute wereldtop komt spelen,dan is het zulke prijzen misschien waard
Dit hoort bij het topclub zijn! duurdere spelers, hogere begroting. vakkie z leeg, eventuele boetes, netten. Ga eens naar een concert of een pretpark. Alles is duur en minder toegankelijk. enige wat ze kunnen verbeteren is ticketexchange en de prijzen van losse kaarten tegen bv Volendam thuis verlagen.
Bij een concert vallen de ticketprijzen wel mee. Het is meer dat bedrijven zoals Mojo en Greenhouse Talent bovenop de ticketprijzen ook nog eens €20/€25 servicekosten rekend waardoor het heel duur wordt.
populaire artiesten betaal je gewoon 100-150
Eens! Ik hoorde laatst wat iemand voor een los kaartje betaalde op de gele zijde (51 euro), schrok me rot... Dat vind ik veel erger dan de prijzen voor de CL wedstrijden.
De prijzen zijn wat je mag verwachten van een wedstrijd op dit niveau. In het buitenland is het veel duurder. Evenals concerten. Feyenoord is inderdaad een volksclub maar dat betekent toch niet dat prijzen lager moeten zijn? Kaartje voor Barcelona Real kostte 15 jaar geleden al 100 euro. Overigens kun je een passe-partout kopen en dan als je niet kunt je kaart verkopen via Ticket Exchange of gewoon aan vrienden verkopen.
Fijn. Iemand die gewoon helder nadenkt. Wij hebben ook een passe-partout gekocht, maar 1 wedstrijd wordt zowieso verkocht aan bekenden. 👍🏻
Het lijkt wel of de boetes is de prijzen zijn verdisconteert….
Niet zeuren. FEYENOORD TOP VOETBAL met snacks ia goedkoper dan avond stappen of uit eten. Groei, eindelijk. Komt prima terecht...
Optie 4: Prijzen acceptabel, maar om andere redenen geen passepartout gekocht.

Vergelijk voor een 'gemiddeld gezin' gaat volledig mank. Drie keer naar de Efteling kost ook een fortuin. Naar de Champions League ga ik niet met mijn gezin en naar de Efteling kan ik het hele jaar, elk jaar. Feyenoord in de CL is niet elk jaar, het hele jaar.
Inderdaad, ik vraag me ook echt oprecht af hoeveel mensen er als het 'iets' goedkoper was wel een passe partout hadden gekocht en dan nu aangeven, 'te duur, ik doe het niet'. Wil niet zeggen dat het natuurlijk niet heel kl*te is als je het simpelweg niet kunt missen, deze mensen bedoel ik uiteraard niet.
Als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Borussia Dortmund, ook een volksclub, liggen de prijzen op vergelijkbaar niveau.
Het is 2023, maar dat wordt blijkbaar vergeten
Allemaal zeur pieten. Misschien moeten wij klagen over de overheid die ons als jaren als melkkoe gebruikt. En dan gaat het in de meeste gevallen om eerste levensbehoeften waar zij ons voor uitbuiten en dat terwijl wij allemaal keihard werken en ons steentje bijdragen aan een goed draaiende economie. Daar hoor je niemand op social media over. Maar naar een cl wedstrijd van feyenoord gaan wat een luxe is, hoor je ze allemaal klagen over de prijzen. Dan ga je lekker niet. Uiteindelijk profiteert feyenoord hiervan waardoor wij ook weer een stap vooruit kunnen zetten in de toekomst wat waarschijnlijk tot meer van dit soort prachtige wedstrijden zal leiden. En misschien is feyenoord op een gegeven moment dan wel in een positie waarbij zij de prijzen kunnen verlagen.
Waarom mogen supporters zonder seizoenkaart volgens sommige niet komen ? Je bent toch allemaal Feyenoord supporter en de 1 heeft het misschien iets breder dan de ander. Zie het probleem niet zo.
En sommige feyenoorders wonen in zuid Limburg of Groningen
De andere kant is dat je tegenwoordig en ook de komende jaren geen seizoenskaart meer kan kopen, stijf uitverkocht. Ben blij dat fey de gelegenheid biedt aan vele verschillende supporters om een wedstrijd te bezoeken.
Ik kan me toch ook heel wat dagen herinneren (in de afgelopen 20 jaar) dat de Kuip niet zo vol zat (want toen ging het niet zo goed...) en dan zorgt een 'nieuwe kuip' voor teveel kosten. Er bestaat sowieso niet iets als 'nieuwe kuip' ;) maar dat is een hele andere discussie.
Dat is gelukkig een gevolg van enkele echt goede jaren en een trouwe aanhang die blijft gaan. Gelukkig zelf geen last van :) zat er ook al toen het allemaal een stuk minder 'succesvol' was ;)
Eigenlijk net iets te hoog... Zeker voor de trouwe seizoenskaarthouders. Als ze na de groepsfase niet al te veel stijgen (of gelijk blijven) dan kan ik er mee leven...
Dat mensen 75+ euro per kaart tegenwoordig normaal vinden is verontrustend... 40-50 euro per kaart was meer dan genoeg geweest...
Zoiets was het vorig jaar bij de Europa League al als ik me niet vergis dus was te verwachten dat het nu hoger zou worden. (Wil niet zeggen dat het niet lager had mogen zijn...)
We vinden het niet normaal, neemt niet weg dat het een logisch gevolg is als de rekeningen die bij Feyenoord in de bus vallen ook stukken hoger zijn dan 5 jaar geleden. Ik vind €2+ bij de pomp ook niet normaal.
De club moet stappen maken, ook commercieel gezien, en dat gaat dan helaas hand in hand met hogere entree prijzen.
Echt een hele nare en tendentieuze titel. Valt mij tegen van deze overigens hele fijne website.
Feyenoord heeft al vaker aangegeven dat er rondom CL wedstrijden strengere regelgeving van toepassing is en daardoor hogere kosten zijn. Heeft dus niks te maken met het laten vallen van de trouwe fans maar met het beheersen van de extra kosten. Al 16 jaar een SK en als het goed gaat met de club ben je extra geld kwijt. Ik heb het er heel graag voor over.
€77,- per wedstrijd is vind ik redelijk normaal. CL is gewoon duur
Schei toch uit... 77 euro voor een potje voetbal is knetter veel... tenzei t de finale is zeg. Heb zelf ook een passe partout maar het word steeds gekker. Ff een broodje met wat drinken en je bent ook nog eens 10 euro kwijt.
Ik kom niet uit de buurt van Rotterdam maar betaal af en toe liever 80 euro voor een top pot dan 30 tegen Almere. Mijn reiskosten zijn al duurder dan een kaartje. Ik denk dus dat het voor iedereen verschillend is.
Ik denk dat Slot bij een volgende persconferentie zal opmerken dat iemand die dit de wereld in helpt anti Feyenoord is.
Blijkbaar de grootste onzin alles verkocht. Gezeik om niks dus
Het gaat erom dat je trouwste fans nu overslaan door de hoge prijzen. Dat het uitverkocht raakt is inderdaad logisch, nu kunnen dagjes mensen ook eens zeggen dat ze in de kuip zijn geweest, de prijs maakt niet uit voor hun. Jammer dat Feyenoord voor dit beleid heeft gekozen, want je hebt nu niet de mensen in het stadion die het verdienen en die je nodig hebt voor de beste sfeer
De groep die niet komt omdat de prijzen te hoog zijn is het kleinste in de poll. Dus beetje scheef argument van je.
El_Castor. De foto liegt niet. Normaal is de gele zijde stijf uitverkocht.
Alle thuiswedstrijden in de Champions League zijn gewoon uitverkocht. Staat gewoon op de site van Feyenoord zelf en ook andere (supporters-)sites melden dat.
‘Nu kunnen dagjesmensen ook eens zeggen dat ze in de Kuip zijn geweest.’ 🤢
Of de honds trouwe supporters die geen seizoenkaart kunnen betalen en hier voor hebben gespaard.
Wie zegt dat 'die dagjesmensen' die nu ook een keer kunnen, niet ook heel graag een seizoenkaart willen, maar het niet lukt om aan te komen.
Als ze eerder hadden geweest, voor deze succesvolle jaren, dan hadden ze die seizoenkaart gehad.
Leg eens uit, Bart, waarom seizoenkaarthouders de trouwste fans zijn?
Als jij per jaar 500 euro kan uitgeven en je hebt door je werk geen tijd om elke thuiswedstrijd te gaan, kies je er misschien voor om wel de (Europese) avondwedstrijden te gaan. Ben je dan minder trouw? Dat slappe gezeur dat degenen die elke thuiswedstrijd gaan de trouwste supporters zijn, mag wel eens afgelopen zijn. Niet iedereen kan, veel bedrijven werken nou eenmaal 24/7. En verder heeft niet iedereen evenveel te besteden en moet dus kiezen welke wedstrijden die bezoekt. Een seizoenskaart of de mooie Europese wedstrijden.
Richard Als je 8 wedstrijden op losse verkoop gaat heb je de seizoenkaart eruit. Je hebt dan 9 potjes voor niks. En ja het klopt dat seizoenkaarthouders je trouwste fans zijn. Staan er in weer en wind. In goede en (de meeste) in slechte tijden.
Vind dit echt de grootste onzin onder de reacties. Ik ben ook nog 150 euro benzine kwijt en dan zou ik minder recht hebben op een wedstrijd. Bij de Feyenoord vrouwen en Nederlands elftal komen die dagjesmensen.
Daarbovenop zit ik al 35 jaar tussen stom 020 gelul in de omgeving waar ik woon, op school heb gezeten en werk. Een bewuste keuze dus. Mag ik dan ook eens een leuk potje bijwonen voor de hoofdprijs? Je zou dus kunnen zeggen dat ik naar rato meer bijdraag dan een supporter die minder betaald en wellicht nog boetes veroorzaakt ook. Kortom. Er is niemand die meer recht heeft dan een ander.
Het gebeurd wel vaker dat hetzelfde nieuws een andere soort titel heeft op deze site dan op andere supporterssites. Het waarom is ook niet zo moeilijk...
Wat mij betreft zijn de kaartjes net iets aan de dure kant (gele zijde supporter). Je komt afgerond uit op 60 euro per wedstrijd... En ja natuurlijk: inflatie blabla, maar had dit gewoon 50 euro gemaakt. Dat scheelt toch alweer 30 euro totaal. Rondom deze wedstrijd harken ze sowieso wel extra geld binnen aan verkoop van andere producten, dus waarom óók nog de kaarten omhoog gooien.
De prijs is nog te doen, maar mijn probleem. Is dat ik met mijn gezin op onze eigenplekken ook voor de kinderen 100% moet betalen, er is maar een familie vak, terwijl dat er normaal 4 zijn. Nu kunne we niet naast elkaar zitten, maar 2x2. Er waren wel stoelen aast elkaar, maar die kon je niet kopen omdat er dan 1 over bleef. Niet de prijs, maar de manier waarop je als gezin met kameraadjes wordt behandeld is schandalig!
Dan vraag je toch gewoon of andere een beetje opschuiven? Of wordt daar nou echt zo moeilijk over gedaan tegenwoordig? Zit zelf op de gele zijde dus nooit last van...
Beste kamaraden,
Gister heb ik spontaan besloten om zonder enige hardloop ervaring een halve marathon te gaan rennen op 8 Oktober om geld op te halen voor het KWF.

Ik doe mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. Geld dat heel hard nodig is, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose ******.

Ik zou het enorm waarderen als jullie een donatie achter zouden kunnen laten!
alvast bedankt en excuses voor het out of context bericht.

https://acties.kwf.nl/fundraisers/ianvandenbrink/eindhoven-2023
Feyenoord is een volksclub. Daar past het niet bij dat je de hoofdprijs voor kaartjes betaalt. Maar het echte probleem van de CL ligt erin dat het in veel competities de financiële verschillen tussen clubs zo groot maakt dat het de spanning in de competitie vaak verminderd. Daarnaast worden de verschillen tussen de competities ook vergroot. In de CL geldt het omgekeerde Robin Hood principe: de rijke clubs krijgen het meest. De gevolgen kun je zien: na de winterstop zie je bijna altijd dezelfde clubs doorbekeren in de CL, al helemaal vanaf kwartfinale/halve finale en in sommige competities hebben sommige clubs een abonnement op de landstitel: zie de ooit spannende Bundesliga.
230 euro voor 3 wedstrijden is absurd! Heb Feyenoord nog een bericht gestuurd of ik ook met een nier kan betalen... geen reactie helaas. Als trouwe seizoenkaarthouder voel ik me nu wel uitgemolken worden! 77 euro voor 2 uur voetbalwedstrijd is gewoon niet normaal meer en mag nooit vergeleken worden met een festival van 12 uur wat ik hier lees! Overigens veel festivals zijn een stuk goedkoper!!
Met een concert van 2 uur kan je het wel gewoon vergelijken hoor.
En daar zijn de kaarten minimaal net zo duur of zelfs duurder.
Denk ook niet dat de prijs overdreven hoog is in deze tijd,want alles is gewoon zo duur geworden.Van bioscoop,pretpark,concert enz.

Het grootste probleem is dat als je niet alleen gaat en lekker met je kinderen.Dan is het gewoon super veel geld in 1 keer.

Verkoop de kaarten dan per wedstrijd bijv. Ipv. Passe-partout.
hoef je niet alles in 1 keer at te tikken en blijft hetzelfde bedrag maar zal er bij veel mensen minder inhakken
Met 30.000 mensen in de wachtrij, heb je gewoon geluk als je voor deze prijzen een passe-partout kunt kopen. Vergeet niet dat de werkelijke waarde een veelvoud is. Let maar op marktplaats komende week om de echte waarde te zien. Vergelijk het ook eens met de prijzen van een willekeurig festival, onder de 100,— ga je toch nergens meer een avondje uit? Feyenoord zou veel meer kunnen vragen, maar de tickets worden (terecht) kunstmatig laag gehouden door de bijdrage van vele sponsoren.
Wees dus dankbaar voor je kaart in plaats van te klagen!
Gedeeltelijk mee eens, maar in hoeverre is de werkelijke waarde de waarde die op marktplaats gevraagd wordt? Die waarde lijkt mij boven de normaal uitkomen, omdat die mensen er een slaatje uit proberen te slaan.
Als de koper dat ook betaalt, is dat toch ook de waarde?

Tomasson-1 heeft natuurlijk gelijk dat als elk kaartje een tientje of meer extra had gekost de Kuip alsnog vol had gezeten. Wat dat betreft zit Feyenoord onder de werkelijke waarde van de kaartjes.

Ik vind het eigenlijk ook te duur, kan het dan gelukkig wel missen, maar snap ook dat Feyenoord denkt dat elk tientje bovenop de prijs weer 5 ton extra per wedstrijd is. Lastig om dan het goede te doen.
Na 18 jaar elke thuis, Europese en beker wedstrijd te hebben bezocht nu geen kaart gekocht vanwege de prijs.. althans dit betreft niet ik zelf maar wel iemand die dicht bij mij staat… ik maak mij enorm zorgen, het is namelijk niet alleen een seizoenskaart, het is een shirtje, wat te drinken etc… voetbal is een volkssport.. ik ben heel benieuwd of de supporters raad en de feijenoorder dit op de agenda heeft staan.. hoe zorgen we ervoor dat de gewone havenarbeider met zijn gezin nog naar Feijenoord kan?
Als je op dit niveau voetbal wilt kijken, hangt daar logischerwijs een prijskaartje aan. Natuurlijk is de havenarbeider ook een kameraad! Maar als je voor een dubbeltje op de eerste rij wilt zitten, gaat dat niet op dit niveau.
Prijzen zijn significant hoger dan wat onze Amsterdamse “vrienden” vorig seizoen hebben gerekend en wat de boeren nu rekenen… luister hiervoor de aflevering van kein gelul de podcasten
Bij amateurs is dat uiteraard nog steeds zo. Maar bij profvoetbal regeert het geld. En daar is Feyenoord geen uitzondering op. We zijn heel blij dat we bepaalde spelers kunnen halen en kampioen geworden zijn. Wil je dat regelmatig meemaken is er veel geld nodig.
EUR 198 voor 3 wedstrijden kan best.
Gekocht ondanks dat ik 1 wedstrijd mis, alles voor de club
Mooi! Je kan die ene wedstrijd je kaart toch afstaan? Of is dat lastig? Moet mogelijk zelf ook Lazio missen en vraag me af of ik die kaart kan doorzetten naar een vriend die dan wel wil/kan.
Ja je kan je kaart gewoon geven aan een andere kameraat. Dat mag gewoon
Vanaf maandag kan je kaartjes op ticket exchange verkopen, altijd @vraagfeyenoord vanochtend.
De meeste mensen gaan niet met een groot gezin naar de CL. Je moet het eerder zien als een event. Hoeveel kost een concert, losse sportwedstrijd of festival tegenwoordig? Dan vind ik 200 tot 250 voor 3 wedstrijden nog acceptabel. Vergeleken met andere clubs doet Feyenoord hier niets geks.

Persoonlijk heb ik geen passe partout gekocht, omdat ik de avondwedstrijden niet haal qua reisafstand. Anders had ik het wel gedaan. Nu lekker CL-avondjes op de tv.
Ik vind overigens wel dat Feyenoord voor onaantrekkelijke bekerwedstrijden de prijs inderdaad flink naar beneden nag doen. Dat heeft veel en veel minder entertainment-waarde dan de CL.
Gekocht. Dit zijn gewoon de normale CL prijzen in vergelijking met andere clubs. Met elke euro die je aan feyenoord besteed wordt je beloond met vooruitgang van de club. Zo gaat dat. Blijf positief mensen!
Ik mis de keuze niet gekocht omdat ik niet in m’n eigen vak mag zitten en geen zin heb om als een haring in een ton op een ander vak plaats te nemen net zoals tegen Roma vorig seizoen
Niet gekocht. Mede door eerste wedstrijd die ik moet missen. Prijzen vind ik absurd. Dat je iets extra's pakt op een champions League wedstrijd snap ik, dat je vanwege coronasteun nog steeds hogere prijzen moet hanteren snap ik ook maar deze prijzen konden echt niet.
Je kan ook je kaart voor de eerste wedstrijd doorgeven aan een vriend toch?
Vind 214 euro wel mee vallen voor 3 champions league avonden
Het feit dat supporters dit tegenwoordig normaal gaat vinden is een slecht teken...
Jaren lang kom je nergens doorheen top geregeld dit👍
Dit had ik niet verwacht op deze site .
Goedemorgen
Ik begrijp best dat het lastig zal zijn voor een heel gezin kaarten te kopen maar ik ga er wel van uit dat je meestal met z'n tweeën gaat en dat de kaarten duurder zijn begrijp ik ook het is tenminste Champions league en is het logies dat onze club wat wil verdienen daar heb ik geen moeite mee in het buitenland zijn de kaarten 100-300-500 enz euro ongeveer en nog vele malen duurder.
Wat ik wel vind om kritiek te leveren is dat mijn plaats aan de en/of door de Uefa is ingenomen dat is bizar maar goed hier kan ik Feyenoord niet voor aanspreken.

nog een fijn weekend

Rudi Ruud
Klopt helemaal, als je kijkt dat we 2 jaar geleden nog 20% korting als seizoenskaarthouders kregen en de prijzen al vanaf normale prijzen van €74(!) begonnen dan zijn dit echt bizarre prijzen momenteel https://www.fr-fans.nl/nieuws/51020/feyenoord-komt-met-informatie-over-kaartverkoop-passe-partout-conference-league/amp . En dat vind ik dat je Te Kloese wél kunt aanrekenen. We moeten Feyenoord blijven, een volksclub met volksprijzen, althans gewoon redelijke prijzen.
Je hebt voor een groot deel gelijk, maar de vergelijking met de groepsfase van de Conference League is natuurlijk wel wat krom.
Snap je hoor, alleen de prijzen zijn nu wel écht heel hoog
De economische poll zegt dat het niet te duur is. Plek 24000+ in de wachtrij als Legioenlid. Vorige jaren kon ik probleemloos een passepartout kopen. Nu kan ik het shaken.
Balen voor je, hoop dat je volgende keer wel geluk hebt
Wel weer gekocht maar als alleenstaande vader met 2 kinderen en trouw aanwezig mag hier echt wel rekening mee gehouden worden! Te duur voor 3 personen. Sinds onze te Kloeze er is stijgen de prijzen enorm! Club van het volk zal snel omslaan naar elite publiek!
Ik denk niet dat de wereldwijde inflatie door Te Kloese komt. De verhoogde populariteit en dus meer vraag naar kaarten komt voor een deel wel door Te Kloese. Er komt meer geld binnen bij de club en als ze er slim mee omgaan dan wordt de vraag naar kaarten hopelijk nog hoger door de sportieve successen.
Te Kloese kan niet helpen dat je alleenstaand bent toch? Sinds DtK en AS er zijn kun je tenminste fatsoenlijk voetbal kijken! Ik zou zeggen liever thuis voor de buis gratis naar mooi voetbal kijken, dan jezelf ergeren in het stadion tegen niveau Stuttgart-Nancy-Drita. Kijk even wat de passe-partouts kosten bij Manchester City, Arsenal of zo.
Mijn zoon stond als legioenlid in de wachtrij en had nummer 27030. Kennelijk nog te goedkoop gemaakt.
Probleem is dat je uur zit te wachten en dan de melding krijgt dat t uitverkocht is.
Ik sta als 5500 maar na 23 min sta ik 3000 echt heel snel gaat het niet dus ben benieuwd
Gelukt? Ik was 3800ste en kon nog net 1 kaart voor een vriend halen
Hopelijk komen er ook losse kaarten, dit is simpelweg niet meer te bekostigen als je van afstand komt. Benzine eten tickets Drinken reken maar uit
In de ticket excange verwacht ik dat je gewoon kaarten kunt overkopen? Ook wel benieuwd hiernaar, want ik heb hetzelfde probleem qua reisafstand. Wil wel 1 middag vrij nemen, maar geen 3.
Met mijn afstand zijn 21:00 tijden ook niet te doen
  • 1
  • 2