ivanusec

VK Sportphoto

Nieuws

Ivanušec trefzeker voor Kroatië; Hancko verliest met Slowakije van Portugal

Van de redactie

Luka Ivanušec was trefzeker voor zijn land Kroatië in het EK-kwalificatieduel tegen Letland in Groep D. De Kroaten wisten de wedstrijd eenvoudig met 5-0 te winnen van de Letten in het Rujevic Stadion in Rijeka. De middenvelder van Feyenoord speelde de volledige wedstrijd. 

Kroatië bezit momenteel de tweede plaats in groep D op drie punten achterstand van koploper Turkije, maar met twee duels minder gespeeld dan de Turken. De Kroaten spelen maandag het tweede EK-kwalificatieduel van deze interlandbreak uit tegen Armenië om 18:00 uur.

David Hancko verloor met Slowakije zijn EK-kwalificatieduel van Portugal met 0-1. Het doelpunt kwam op naam van Bruno Fernandes. Hancko speelde het gehele duel op de linksbackpositie. De Slowaken bezitten momenteel de tweede plaats in groep J met vijf punten achterstand op koploper Portugal. Slowakije speelt maandagavond 20:45 uur nog een EK-kwalificatieduel tegen Liechtenstein.

Delen

Reacties

Deze gast is zo'n schot in de roos 🎯
Ik droom er al van dat we hem volgend jaar gaan verkopen voor 80 miljoen aan de PL.
Volgend jaar? Hij heeft een contract van 5 jaar. Laten we eerst ff genieten van kwaliteit op sportief vlak. Over 3 jaar verkopen voor 80 heb ik liever 🤣
Ivanusec is ook in het Nationale team een topper.
Hij stond op "10" vanavond.
Klopt zijn goal was vooral aan perisic te danken maar meine gute wat is kroatie een fijn team om te kijken en wat verheug ik me op de eerste goal van luka