gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Christian Gimenez: "We hebben van geen enkel team een voorstel ontvangen"

Van de redactie

Santiago Gimenez won eerder deze week de Gold Cup met Mexico. Door zijn doelpunt in de slotfase van de finale mocht Mexico de trofee voor de negende keer omhoog houden. Vader Christian 'Chaco' Gimenez verzekerde tegenover de Mexicaanse ESPN dat er op dit moment geen voorstellen op tafel liggen voor Santiago.

"Er is het hele seizoen veel gepraat, het is normaal om te praten, maar we hebben van geen enkel team een ​​voorstel ontvangen en we hebben belangrijke communicatie met Feyenoord en Dennis te Kloese, dus uiteindelijk zullen we zien wat er gebeurt. De markt, we weten ook dat het lang duurt voordat het september is", begint Christian Gimenez. 

Op dit moment is Santiago Gimenez op vakantie. Feyenoord verwacht hem 24 juli weer terug in Rotterdam. "Hij moet 24 juli weer terug zijn op de club. 4 augustus heeft hij de Nederlandse Super Cup en daar gaat de focus op. Het is duidelijk dat alles wat hij heeft meegemaakt erg snel is gegaan, maar het geeft ons gemoedsrust dat hij zich volledig focust op wat komen gaat. Dat is zijn enige doel."

Slot sprak voordat Gimenez vertrok naar de Gold Cup nog even met zijn spits. "Santi heeft Arne Slot hoog in het vaandel staan. Hij heeft met hem gesproken toen hij naar de Gold Cup ging. De waarheid is dat hij gelukkig is bij Feyenoord. Ik denk dat hij een coach is die heel veel van Santi houd en Santi voelt zich ook op zijn gemak bij hem. We zijn ook van mening dat Feyenoord een team is dat veel inzet op Santi. Santi houdt ook van hem en de Feyenoord- fans houden van hem", aldus vader 'Chaco'.

Toch zal er altijd rekening gehouden worden met een eventuele aanbieding van een club. "Er kan nog iets komen, maar vandaag gesproken, is er niets."

Delen

Reacties

Natuurlijk gun ik Santi een andere mooie club na Feyenoord. Maar pas over één of liever twee jaar. Eerst ons nog trotser maken en je zal voor eeuwige roem hebben Santi.

¡Te amamos y nunca te decepcionaremos, gran jugador! ¡Dios está contigo!
Volgens FootballTransfers wil Tottenham Hotspur hem hebben als Harry Kane weggaat naar Bayern!!!
@FTM heb jij hier iets over vernomen?
Ik citeer een tweet van All Fútbol MX

🚨🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇲🇽 Tottenham Hotspur is preparing an opening bid of €40M for Santiago Gimenez if Harry Kane leaves Spurs.

Feyenoord values Santi in €50M.

The English club already met with Santi's agents a few weeks ago.

(🗞️ @Jovenesfutmx)