trauner-almere-city

Opinie

Cijfers • Trauner kroont zich met eerste goal tot man van de wedstrijd

Stan

Zondagmiddag, in de laatste wedstrijd van zijn derde seizoen bij Feyenoord, was het dan eindelijk zo ver: Gernot Trauner scoorde zijn eerste doelpunt voor de club. Het was een moment dat zowel bij de Oostenrijker zelf als bij veel supporters een glimlach op het gezicht toverde en de opzet was naar een 4-0 overwinning op Excelsior. Het levert Trauner de titel van man van de wedstrijd op. 

In de kwartfinale van het KNVB bekertoernooi tegen AZ was hij er al dicht bij, maar toen werd zijn eerste treffer in het shirt van Feyenoord nog afgekeurd. Zondag tegen Excelsior kreeg Gernot Trauner dan toch zijn felbegeerde doelpunt: net na rust kopte hij een aangemeten voorzet van Calvin Stengs binnen en maakte hij de 1-0. De primeur zorgde bij De Apotheker zichtbaar voor blijdschap. Het is een doelpunt dat iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt, de aanvoerder meer dan zul gunnen. 

Na afloop liet Trauner weten opgelucht te zijn om eindelijk het net te vinden namens de Rotterdammers. "Het stoorde me wel. Dus ik hoopte echt dat ik een keer kon scoren voor Feyenoord. Het is eindelijk gebeurd. Ik ben heel erg trots om het team ook te helpen met het doelpunt. Het was nog meer geweldig dat alle mensen hier zo blij waren om mij te zien scoren. Iedereen vroeg zich al af: wanneer ga je eindelijk scoren? Nu is het gebeurd en ben ik heel erg blij." Zijn eerste doelpunt voor Feyenoord levert de captain ook meteen zijn eerste uitverkiezing tot man van de wedstrijd op met een hoge beoordeling van 8,6. 

Ook Trauners partner in de verdediging, Dávid Hancko, legde weer een puike wedstrijd op de mat. De Slowaak moet het met een cijfer van 8,5 weliswaar net afleggen tegen zijn Oostenrijkse teamgenoot, maar was wel weer trefzeker tegen Excelsior. Feyenoords rots in de branding schoot met een droge afstandsknal de 3-0 binnen en tekende daarmee alweer voor zijn zevende doelpunt van het seizoen. 

Beoordelingen Feyenoord vs Excelsior

Justin Bijlow  Justin Bijlow 
7,8
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
8,0
Gernot Trauner   Gernot Trauner  
8,6
Dávid Hancko Dávid Hancko
8,5
M. López M. López
7,2
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
6,9
Thomas van den Belt Thomas van den Belt
6,6
Alireza Jahanbakhsh   Alireza Jahanbakhsh  
7,0
C. Stengs C. Stengs
7,0
Igor Paixão Igor Paixão
7,2
Ayase Ueda Ayase Ueda
6,9
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
7,8
Yankuba Minteh Yankuba Minteh
7,4
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
7,2
Leo Sauer Leo Sauer
7,4
Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
8,3

Delen

Reacties

Het is toch niet te geloven: Zerrouki was bij Twente meer dan behoorlijk en slechts € 8 miljoen later, laat hij bij Feyenoord bijna niets zien!
Tegen Excelsior vond ik hem nog niet zo slecht, maar komend seizoen verdient hij zeker nog een kans! Tenzij er een club uit de zandbak komt waar we quite mee kunnen spelen, dan wegdoen.
Nou nou dat valt ook wel mee. Geef hem ook even de tijd. Heeft ook prima potten gespeeld. Timber was vorig seizoen ook weggegooid geld volgens velen.
Het is bekend dat ik geen fan van hem ben, maar die goal thuis tegen Lazio was prima.
Ben met je eens dat hij niet heeft gebracht wat van hem verwacht werdt, maar hij krijgt ook wel vaak onterecht shit over zich heen.Soms heeft hij idd dramatisch gespeeld,maar meestal was het veel minder slecht als sommige mensen hier beweerden en hij heeft ook een aantal prima wedstrijden gespeeld.
Ben voorlopig nog niet erg onder de indruk van vd Belt , hopelijk komt dat nog
Zelfde hier, maar verdient zeker nog een kans in het tweede seizoen, nooit iemand afschrijven na 1 seizoen.
Op de training heeft hij grote stappen gezet volgens Slot. Niet alles kan raak zijn. Beelen doet het bijvoorbeeld uitstekend.
Iedereen krijgt een kans, schrijf hem ook niet af, het valt me alleen niet mee, zeker niet in vergelijking met zijn medebroeder uit Zwolle die het onwijs goed doet.
Scheelt wel dat Beelen ook geluk heeft gehad met de blessure van Trauner en de redelijk matige bezetting die we daar hadden, v/d Belt heeft pech met dat we een goed middenveld hebben die eigenlijk tot het laatste geen blessures hebben gehad.
Leuk voor Trauner, het was echt genieten dat dit doelpunt wel door ging voor hem. Als er iemand is die er een verdiende is het Trauner wel.
Alleen was het een eigen goal van Excelsior 😅