yv202424yv202424a1c01665

VK Sportphoto

Opinie

Cijfers • Wellenreuther stelt niet teleur als vervanger Bijlow

Stan

Het Legioen heeft Justin Bijlow heeft na zijn blessure in het duel tegen AZ van zondagmiddag, een hart onder de riem gestoken. De supporters hebben de doelman, die wederom voor een langere herstelperiode lijkt te staan, verkozen tot man van de wedstrijd in het duel met de Alkmaarders. Ook het optreden van Bijlow's vervanger, Timon Wellenreuther, werd door de bezoekers van 1908.nl op prijs gesteld. 

Na 35 minuten gespeeld te hebben in AFAS Stadion, slaat voor Bijlow het noodlot toe. De Rotterdamse doelman loopt tijdens een uittrap een blessure op en moest zichtbaar geëmotioneerd het veld afgedragen worden. De kwetsuur van de populaire keeper laat ook de supporters niet koud: Bijlow ontvangt met een 7,7 de hoogste beoordeling van alle spelers. 

Met een 7,6 volgt vervanger Timon Wellenreuther zijn collega in het doel op korte afstand. De Duitse goalie kwam onder de lat te staan na het uitvallen van Bijlow en loodste Feyenoord met een foutloos optreden naar een felbevochten 0-1 overwinning. De reserve keeper van de Rotterdammers wordt dan ook geprezen in de reacties: "Wellenreuther man of the match imo (in my opinion). Deze stond koud in het veld te keepen alsof hij niet van de bank kwam. Groot gedeelte van de winst aan deze keeper te danken", laat gebruiker 037Fey weten. 

Desondanks blijft na de belangrijke overwinning in Alkmaar de bittere nasmaak van de blessure van Bijlow hangen. Trainer Arne Slot noemt het een 'teleurstelling in het kwadraat', maar kent de vechtlust van zijn doelman. "Justin beschikt over een geweldige mentaliteit, dat heeft hij al heel vaak laten zien. Ik weet zeker dat hij hier sterker uit gaat komen." Daarnaast heeft de trainer vertrouwen in Wellenreuther als stand-in. "Timon heeft al vaker bewezen een uitstekende vervanger te zijn, maar het is vooral voor Bijlow heel zuur."

Beoordelingen AZ vs Feyenoord

Justin Bijlow Justin Bijlow
7,7
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
6,3
Gernot Trauner Gernot Trauner
6,7
David Hancko David Hancko
7,3
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
6,7
Mats Wieffer Mats Wieffer
7,3
Quinten Timber Quinten Timber
6,7
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
5,0
Calvin Stengs Calvin Stengs
5,1
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
3,7
Igor Paixão Igor Paixão
4,6
Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
7,6
Yankuba Minteh  Yankuba Minteh 
5,4
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
5,4
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
4,8

Delen

Reacties

Ik vind Wellenreuter zelfs beter.
Had ook veel minder tegengoals in zijn periode dat hij keepte.
Watvoor nieuws verwacht je?
De transfermarkt is alweer een paar dagen gesloten inmiddels.
Transfers kunnen gewoon 365 dagen per jaar plaatsvinden, je hebt alleen te maken met twee inschrijfperiodes: winter en zomer
Ja en die inschrijfperiode is momenteel verlopen. Op naar de zomer.
Maakt niks uit, je kan morgen gewoon Rodríguez halen - dan is die van de zomer speler van Feyenoord
Jij en ik weten allebei dat dat niet gaat gebeuren.
Ze hebben zerrouki toen ook op deze manier gehaald waarom halen ze rodriguez niet omdat het van de scouting komt of wat anders. Ik snap soms de keuzes van feyenoord echt niet.
Binnenkort fr0183.nl als serieuze concurrentie voor 1908.nl. De man met de glazen bol zit achter die site.