Betrouwbaar
Luciano Rodríguez | Bron foto @Uruguay op X.com

Afbeelding via @Uruguay op X.com

Transfers

'City Group mengt zich in de strijd om Rodríguez'

FeyenoordTM

Feyenoord lijkt er in de strijd om de handtekening van Luciano Rodríguez een kapitaalkrachtige concurrent bij te hebben gekregen. Daar maakt Sport890 woensdag melding van. 

De City Football Group, die door Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama F. Marinos, Montevideo City Torque, Girona, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Lommel SK, ES Troyes AC en Palermo wordt vertegenwoordigd, zou zich hebben gemeld voor de Uruguayaanse superster.

De kapitaalkrachtige groep zou een verbaal bod ter waarde van vijftien miljoen dollar hebben ingediend om de rechtsbuiten annex spits los te weken bij zijn club Liverpool Montevideo. Daarvoor zou 80% van de transferrechten in handen moeten komen van de nieuwe eigenaar.

Er is nog geen akkoord bereikt met welke partij dan ook, terwijl ook Feyenoord nog altijd voorzichtig inzet op de komst van Rodríguez. Hij loopt eind 2027 uit contract in Uruguay.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik lees veel reacties waar de teleurstelling vanaf druipt omtrent het mislopen van deze jongen tot nu toe.

Snap ik! Was eerst ook wat pessimistisch.

Probeer maar te denken dat dit vele malen minder erg is dan een passant van een TD hebben welke de ene na de andere transfer succesvol binnenhaalt, waarna blijkt dat het kapitaalsvernietiging is geweest.

Er komt echt wel weer een topper ergens bovendrijven, waarvoor we op tijd zijn.....misschien nog hoger transferrechten ook.
Ik snap dat je nieuws moet brengen. Maar stop met deze gozer. Is een geldwolf (prima hoor) en denk dat je dadelijk met veel interessantere namen komen in je serie. Een groot deel van de Feyenoord supporters hoeft hem niet meer.
Juist omdat hij nieuws moet brengen staat dit artikel er.
Toegegeven ik lees ook liever en naam die ook daadwerkelijk tekend maar, dat dat vaak niet lukt kan je niet op deze site schuiven.
Precies, geen knakenpoetsers…….
Laat gaan………
Geen behoefte aan geldwolfjes….
Ok, die kunnen we dus vergeten. Ook een enorm gedoe zeg!
Gewoon voor zito luvumbo gaan. Kost minder en hoeft ook niet te wennen aan "Europa"
En door!!
Geen letter meer aan vuil maken.
@FeyenoordTM komt er vandaag nog een aanbeveling over de verdedigers??
Vind het een leuke serie, alleen rechts centraal niet heel interessant denk ik aangezien Beelen er nu staat en dat zal volgend seizoen niet anders zijn. Voor de basis iig
Krijg je dus als je niet direct doorpakt
@FeyenoordTM Igor Korneev heeft het weer over Spertsyan en Feyenoord is dat reeël voor aankomende zomer?
Het lijkt erop dat Feyenoord niet 100% zeker is van deze jongen. Met 15m voor een talentje, zit je wel echt op het randje van wat financieel verantwoord is. Als die al bij de Nationale A selectie had gedebuteerd, dan hadden we iets meer zekerheid gehad. Soms moet je een gokje durven wagen, maar ik twijfel ook, of dit wel het juiste moment is daarvoor. En dan is het nog niet eens mijn eigen geld ;-)
15 miljoen en maar 80% van de transferrechten. Nee dus.
Kenne we allemaal niet aan beginnen hoor. Voor 15m wil ik er 1 die er gelijk staat. Zonder smoesjes
Als DTK eerder had gehandeld, hadden ze hem voor minder binnen kunnen halen.

Hij heeft gewoon te lang gewacht.
Had bij wijze van spreken, zich in oktober al kunnen melden. En niet pas half januari
Geld in de knip gehouden, en waarschijnlijk toch de financiele doelstelling halen. Dat is ook niet verkeerd toch? Eerst maar eens kijken wie er gaan vertrekken, en wie eventueel kunnen aansluiten lijkt me wel een goed plan.
Die worden sowieso gehaald, met de Europese inkomsten. Heeft gewoon te laat gehandeld. Dubbele functies is leuk voor club uit de KKD, maar niet bij een club als Feyenoord
Domme fout door te laat te handelen afgelopen winter.
Waarom fout? Als de voorwaarden niet goed zijn moet je niet handelen.
De onderhandelingen zijn te laat van start gegaan.
Je moet handelen naar je portemonnee en of we te laat zijn begonnen. Wij waren er niet bij en weten niet de ins en outs
Jouw laatste zin slaat de spijker op zn kop. Al die internet kenners hier. We weten 90% van wat er speelt helemaal niet
Zijn zelfs de woorden van Rodriguez zelf...
Ik wist niet dat Rodriguez de financiele zaken van Feyenoord behartigd.
Je kent de kwaliteiten van deze speler ? Of op basis van enkele filmpjes of gepubliceerde statistieken?
Die is dus niet meer haalbaar…
Als dit echt zo is zijn we kansloos.deze jongen voetbalt voor het geld en gezien waar hij vandaan komt is dat helemaal niet gek
Op VZ staat een veel uitgebreider artikel waarin bijvoorbeeld onderstaande ook is vermeldt.

Naast het bod van 15 miljoen euro is de City Football Group bereid om aan de persoonlijke eisen van Rodríguez te voldoen. De buitenspeler zelf zou liefst twintig procent van de transfersom ontvangen. Daarnaast kan de Uruguayaan bij de City Football Group rekenen op een vorstelijk jaarsalaris.

Als dat waar is kan je het wel vergeten aangezien het hem voor een groot deel ook om het geld gaat wat hij eerder zelf al aangaf.
Waarom nog steeds 'voorzichtig inzetten'? Zijn ze niet overtuigd? We weten dat we kwaliteit nodig hebben op de posities die hij kan bekleden dus waarom niet volle bak doorpakken als je er zeker van bent? Op deze manier handelen weet je zeker dat er straks een andere club mee aan de haal gaat.
Omdat City Football Group 15 mil (als eerste bod) + 20% van de transfer erbovenop voor rodriguez zelf heeft neergelegd in Uruguay. Dat is dus een 18 mil bod, dat kunnen wij niet betalen en dat is pas hun eerste bod. Daarom zal het voorzichtig inzetten zijn.
Uruguayaanse superster? Is nog niet eens A-international. Overdrijven is ook een vak.
Weer lekker lang getreuzeld. Als City group hem echt wil hebben, dan zijn we vrijwel kansloos.
naja dan halen we iemand beters voor veel minder geld. is kijken of we ooit nog iets van hem horen als die naar de city football group gaat. vertrouwen in don kloesoe en de scouting
Feyenoord heeft helemaal niet te lang gewacht zoals sommigen hier zeggen, die Leo wil 20 procent en dat kwam niet rond. Zijn club zette hem mooi in de etalage en nu komen de Arabieren en die betalen wel, al moet Leo nu een jaar in Reykjavik spelen, dat zal hem niet uitmaken.
We werden wel pas concreet in het weekend van 27-28 januari. Waarom heeft dat zo lang geduurt, terwijl deze naam al in de herfst als A-optie op de lijsten stuurt?

Ik weet de uiteenlopende redenen wel op te noemen hoor, alleen dat is ‘negafief’ volgens velen. Wil het wel op een objectieve manier brengen, maar dan gaan er overal weer screenshots van rond. Gezeik.

Feitelijk is het wel gewoon juist dat we ‘te laat wakker zijn geworden’, om het zo maar te zeggen.
Dat kan ook best uiteraard en jij hebt veel meer info, ik geef alleen maar aan dat een transfer niet zomaar is geregeld. Je hebt goed verslag gedaan van de ontwikkelingen en dat we op pole-position waren geloof ik meteen.
Gaat mij er alleen om dat zijn huidige club ook spelletjes kan spelen.
En dat gebeurt heel vaak dat hoef ik jou niet te vertellen, jaren terug had ik maat die in Brazilië woonde en lyrisch was over bepaalde spelers en in die tijd namen door gaf aan Feyenoord.
Die tijd is voorbij, nu is er data en kan eigenlijk iedereen in de wereld mails en informatie sturen.
En vwb Leo ja is jammer, maar we moeten door.
Het is geen objectieve manier. De beste stuurlui staan aan wal. Iedereen moet zeggen wat hij / zij vindt. Het is voor een groot deel een kwestie van geld. En laat dat nu een onderwerp zijn waar deze redactie niet zo heel veel verstand van heeft. Niet erg. Maar zorg dan dat je daar wel mensen voor krijgt met verstand. Maar mensen die gevraagd worden daar een artikel over te schrijven krijgen geen enkele reactie. De directie van Feyenoord doet het prima. Zowel financieel als bestuurlijk. Maar blijkbaar is het telkens nodig om dat ter discussie te stellen. Terwijl er zoveel positief en objectief nieuws is waarbij bevestigd wordt dat het steeds beter gaat met de club.
Die 20 procent was 2miljoen?
Die had je gewoon neer moeten tellen als je zo laat in de lucht kwam.

Eerder onderhandelen had ook gekund. Maar als je zo laat komt dan moet je doorpakken en betalen
Heren en Dames, Luciano Rodríguez is nog niet verkocht.
Ik weet niet wat er aangeboden is bij Lommel SK voetballen of zoiets.
Feyenoord heeft een basisplaats te vergeven (CL, strijden om Bekerwinst en Landskampioenschap)
Deze jongen prefereert dollars. En dat is best logisch als je ziet waar hij vandaan komt.
Superster? Dat label past meer bij het kaliber spelers zoals Haaland. Een speler die het in Uruguay goed doet noem je een talentvolle speler of iets dergelijks. Een heel enkele speler groeit dan uiteindelijk uit tot superster zoals Suarez.
Kapitaal krijg je toch niet kapot. Gelukkig houden onze mannen het koppie erbij en passen ze ze goed op de portemonnee.
@tebby ben je serieus? Goed op t geld letten??? Afgelopen zomer een record uitgave gedaan en maar 1 speler (Stengs) staat hiervan in de basis.

En kritisch blik aan het adres van DtK zou meer dan op zn plaats zijn!
Zou het? Volgens mij wordt er juist aardig wat waarde gecreëerd onder de leiding van DtK en Arne.
Ik dacht echt dat ik de enige was met deze mening. Er zijn risico's genomen waar je vraagtekens bij kan neerzetten, maar gelukkig hebben we champions league en hopelijk hebben ze er van geleerd.
Is toch al zo vaak over gesproken? In de transfer zomer is er voorgeselecteerd voor het vertrek van onder andere Santi (Ueda), en Wieffer (Zerrouki). Prima vervangers die nu rustig gebracht kunnen worden en volgend seizoen laten zien wat ze echt in de mars hebben. En dan wat directe versterkingen met Stengs en Ivanusec, en ja Luka is niet gelopen zoals het plan was maar die is de laatste weken geweldig aan het voetballen, DtK kan er ook niet veel aan doen dat een lompe Schot hem maanden eruit trapt. En dan heb je met Beelen gewoon een schot in de roos voor 3 miljoen. Mensen hebben het veel over de transfers van PSV maar naast Schouten heeft geen enkele transfer van hen naar behoren gepresteerd, dus ik zou best durven zeggen dat wij de beste transfer zomer van de eredivisie hebben gedraaid.
Ivanusec is gewoon een goede speler. Misschien een beetje traag maar zeer goed inzicht en zeer goede techniek.
Toch niet helemaal goed gezien: Ivanusec begint enigszins op dreef te komen.
Ueda heeft Gimenez voor zich. Ik hoop dat zijn goal hem over het dooie punt heen helpt.
Zerrouki: ??? (Soms wel en meestal iet).
Ik zou zeggen zorg dat je je eens wat beter verdiept. Er zijn prima spelers gehaald.
Bij de aankoop van Zerrouki hadden ze beter op de portemonnee kunnen letten. Beter hadden ze dat geld in de Maas gegooid en Milambo, Lingr en Zechiel meer speeltijd gegeven.
Ik kan het oneerlijke concurrentie noemen, maar tegelijkertijd zou ik het niet erg vinden als City Group 60 miljoen neerlegt voor Gimenez 😅
Dat is niet hun strategie. Ze gaan voor jonge toptalenten die het (nog) niet hebben of heel weinig hebben laten zien op het hoogste niveau. Santi is te groot daarvoor.
Nou dat betekent doei doei, zie zullen we niet meer kunnen pakken
@FeyenoordTM ik neem aan dat het krediet van treuzelaar DtK toch eerdaags wel eens op is? Daarnaast loop sinds zijn aankopen de scouting leeg….
Deze ‘treuzelaar’ let goed op ons geld. En dat is maar goed ook. Of wil jij weer terug naar oude tijden waar de schulden ons de oren uitkomen?
Die treuzelaar betaalt anders wel 9 miljoen voor een tweede spits en 8 miljoen voor Zerrouki, dus zo goed let hij nou ook weer niet op het geld
Dat noemen ze nou anticiperen. Iets wat in jouw woordenboek waarschijnlijk niet voorkomt.
Is ook wel een moeilijk woord hoor. Je hebt wel gelijk.
Hulde aan @Melange ! Een van de weinig die het wel ziet!

@Kuipvrees we hebben dit jaar een record uitgaven gedaan he. Maar de treuzelaar let oh zo goed op t geld…. Geeft gelukkig geen miljoenen uit aan een tweede spits, geld verspillen aan een zerrouki, nieuwkoop. In welke waan leef je? Kritiek op de heer DtK is meer dan op terecht.
Hoeveel van de 9 mio van Ueda zal in zn eigen zak zitten nu? Iets met zelfde zaakwaarnemer 😉
Ach, vorig seizoen was Timber het ook niet waard, kon er niets van en nog langdurig geblesseerd ook. Inmiddels international en wekelijks (samen met Wiefer) de motor op het middenveld. Dus ik zou zeker Ueda en Zerrouki niet zo snel afschrijven. Ze hebben beiden de pech dat er spelers lopen die 'on fire' zijn. Die laat je er niet zo snel uit. Nee, ook Giminez niet, nu hij een poosje wat minder scoort. Nieuwkoop, tsja.. maar daar heeft Slot zelf ook een handje in gehad om de selectie te verbreden en, eerlijk is eerlijk, hij is toch meerdere keren nuttig gebleken.
Je aantal duimpjes omlaag zegt genoeg. Ik reageer niet eens serieus.
timber haalden we vorig jaar ook voor 8 miljoen en die doet het toch wel „best okay“. is kijken hoe ueda en zerrouki het volgend jaar doen als wieffer en santi weg zijn
Ach, ik herinner me vorig jaar de kritiek op Timber nog. Werd ook al als een miskoop beschouwt. Nu kunnen we ‘m mogelijk voor 25 miljoen verkopen. Kortom: oordeel pas als een speler na een paar jaar niet rendeert.
Lees het artikel op deze site waarom het in de wintertransferperiode niet is rondgekomen nog eens een keer. Het treuzelen was niet de rede dat het niet rond kwam. Dat was ruzie tussen Rodriguez en zijn club over die 20% van de transfer waar hij recht op denkt te hebben.
Als de City Group zich meldt zijn we kansloos denk ik. Dan wordt het een gevalletje doorverhuren
@FeyenoordTM mits jij al weet wat de alternatieven zijn, loopt daar nog wat goeds tussen?
City group...wordt dus een speelbal en de komende 3 jaar telkens verhuurt. Dit zou echt verboden moeten worden. Het is niet eens een voetbalclub.
Weer lekker lang gewacht. Ook nu we bijna zeker zijn van een tweede plek doen ze binnen de club nog alsof deze jongen een zekerheidje voor ons is om binnen te halen.
15 miljoen daar kunnen wij niet aan tippen.. hopelijk staat er nog een kwalitatief goeie speler als Rodriguez op het lijstje
Als alle seinen op groen hadden gestaan binnen Feyenoord, hadden ze echt niet zolang gewacht
Logisch gevolg, jammer van het mislopen afgelopen winter. Maar dit soort kapitaalkrachtige concerns zijn naast financieel ook direct een sportieve zekerheid voor dit soort jongens. Onder de vlag van topclubs, waardoor ze met direct veel speeltijd in Europa die stap omhoog gemakkelijk(er) kunnen zetten. Zo ook het pad dat voormalig target Valentin Castellanos bewandeld heeft.
@FeyenoordTM deze journalist heeft het vaak niet bij het rechte eind, zei ook dat wij een bod van 14m gedaan zouden hebben op Rodriguez. Laten we hopen dat hij het deze keer ook niet juist is, anders wordt het een zeer ingewikkeld verhaal..
Klopt, was toen nog voorzichtig aftasten / informeel interesse tonen.
Waarom niet op rechts Taylor Booth halen? En als Santi gaat, is Dallinga dan in beeld?
Waarom krijgt deze journalist/dit medium dan toch de medaille "betrouwbaar"?!
Als hij er vaak naast zit...
Dat lijkt me klaar toch? Een bod van 15 miljoen + City Group kan waarschijnlijk het veelvoudige aan salaris bieden dan dat wij kunnen.
helaas dit was echt een stunt geweest, een groot talent & eindelijk een vrijetrappen specialist.
on to the next!