Primeur Bevestigd
img-5893-1

Afbeelding via @Uruguay op X.com

Transfers

Feyenoord geeft Rodríguez niet op

FeyenoordTM

Feyenoord heeft de race om de handtekening van Luciano Rodríguez (20) afgelopen werkweek hervat. De club wil de Uruguayaan nog altijd dolgraag als eerste zomerversterking binnenslepen en heeft goede hoop nu er wat Amerikaanse gegadigden voorlopig zijn afgezegd.

De Rotterdammers visten afgelopen winter achter het net voor de komst van Rodríguez, maar geven allesbehalve op. Feyenoord heeft de onderhandelingen met het Uruguayaanse Liverpool FC afgelopen werkweek hervat en het lijkt alleen nog om wat belangrijke details te gaan.

Het eveneens belangstellende Charlotte FC is voorlopig afgehaakt, omdat Rodríguez voorlopig bedankt heeft voor de Amerikaanse competitie. De aanvaller focust zich op een transfer naar Europa en bereikte eerder al een persoonlijk principeakkoord met Feyenoord: dat akkoord houdt nog altijd stand.

Het heetste hangijzer is momenteel het percentage wat Rodríguez zélf overhoudt aan een toekomstige transfer: dat is iets tussen Liverpool Montevideo en (het kamp van) de speler zelf, waar Feyenoord weinig tot geen druk op kan uitoefenen.

Bij een vorige transfer tussen Progreso en Liverpool Montevideo lijkt afgesproken dat Rodríguez in de toekomst voor 20% van een transfersom meedingt. Liverpool Montevideo wilde daar afgelopen winter niet in mee gaan, waardoor de overgang naar Rotterdam klapte.

Rodríguez is zich er van bewust dat hij recht heeft op de genoemde 20% en liet zich onlangs tegenover Sport 890 uit over de belangen van het percentage. "Het winterse bod van Feyenoord was goed voor de club, maar niet voor mij. Ik wilde 20 procent van de transfersom ontvangen, maar mijn zaakwaarnemer kreeg te horen dat Liverpool dat percentage niet aan de speler uitbetaalt."

De Uruguayaan vervolgde: "Ik kom uit een zeer bescheiden buurt en ik probeer ervoor te zorgen dat mijn familie niets te kort komt. Een economisch aandeel in een transfer is voor mij belangrijk en bij de concrete toenadering uit januari werd er met mijn aandeel geen rekening gehouden. We gaan zien wat er de komende tijd gebeurt: ik wil het beste voor mezelf." 

Feyenoord wil nog altijd vrij ver gaan voor de veelzijdige aanvaller en denkt volgens ingewijden momenteel aan een 'Ueda-achtig bedrag'. De deal wordt alsmaar zekerder indien plek twee in de Eredivisie veilig wordt gesteld en de Rotterdammers opnieuw miljoenen op gaan strijken in de groepsfase van de UEFA Champions League, waar volgend seizoen maar liefst acht wedstrijden in worden gespeeld.

Rodríguez voelt de honger van Feyenoord, maar Feyenoord wil andersom ook honger van de speler voelen. De club hoopt daarom dat Rodríguez eventueel genoegen neemt met een minder aandeel in zijn eventuele transfer naar Rotterdam, zodat een deal snel beklonken kan worden. Dat kan overigens al ruim vóór de zomerse transferwindow gebeuren.

Update 5 april:

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nog steeds doodzonde dat Frank Arnesen weg moest! Vond 2022 wel een sterke transferwindow. En dat met weinig bestedingsruimte vergeleken met afgelopen jaar!
Helemaal mee eens dacht dat ik de enige was.
Bij de term "een Ueda-achtig bedrag" schrik ik toch een beetje. Kijk je nl naar de inkomende transfers van afgelopen zomer dan moet de conclusie toch zijn dat hoe hoger de afkoopsom, hoe teleurstellender het presteren van de speler. Ueda, Zerrouki, Ivanusec er zijn voor Feyenoordbegrippen forse afkoopsommen voor betaald, maar geen van hen is ook maar in de buurt van een basisplaats geweest.
Als ik dan nu in VI lees dat Feyenoord nog grotere bedragen kan en wil gaan uitgeven komende zomer dan, lijkt mij de vraag reëel of het verstandig is om Dennis te Kloese daarvoor in eerste en laatste instantie verantwoordelijk te laten zijn. Spelers als Van den Belt en Beelen haal je voor de breedte maar de bedragen die voor voornoemd drietal is betaald zou moeten betekenen dat ze bij, het huidige, Feyenoord direct kunnen leveren. Het tegendeel blijkt het geval. Ondertussen heeft Te Kloese de scoutingsstaf die Frank Arnesen had samengesteld weer zo goed als ontmanteld en dat maakt, wat mij betreft, het vertrouwen in de beleidsverantwoordelijken er niet groter op. DtK maar weer snel alleen Algemeen Directeur laten zijn en het voetbalbeleid laten uitvoeren door iemand die daar echt verstand van heeft. Ter ondersteuning van deze kritische noot: Hadj Moussa is de negende vleugelaanvaller die Feyenoord sinds de komst van Arne Slot aantrekt. De vorige acht hebben geen van alleen over een langere reeks van wedstrijden weten te overtuigen. Waarom zou Hadj Moussa zich dan wel ineens sterk gaan ontwikkelen o.l.v. Slot?
Eens, dennis te kloese als technisch is niks wordt niks heel simpel. Het was een tijdelijke oplossing en heeft nu veel te lang geduurd.
Na mijn telling hebben we sinds slot 12 buitenspelers gehaald ivanusec, jahanbaks, dilrosun, Igor, tabouni, conteh, walemark, balde, narshing en Nelson, Idrissi en minteh gehuurd. Maar het ontwikkelen komt dat door dtk of door de technische staf? ( al zie je genoeg ontwikkeling naar mijn mening). En Idrissi heeft denk ik wel overtuigd meerdere wedstrijden.
Het feit dat sommige mensen Idrissi 'wel overtuigend' vonden, zegt vrees ik meer over het prestatieniveau van de rest dan over dat van Idrissi. Hij heeft een handvol aardige wedstrijden gespeeld, maar dat heeft Paixão vorig seizoen in de tweede seizoenshelft zeker ook gedaan. Uiteindelijk vond ik de 'goede' wedstrijden van Paixão zelfs beter dan die van Idrissi. Baldé is al gehaald in januari 2021 nog voor de effectieve komst van Slot. Maar je zou hem er ook bij mogen tellen.
Ik begrijp het niet, waarom een bericht van 2 maart op de kop van de pagina?
@FTM

Ik wil echt niet negatief doen en zal geweldig zijn als hij komt. Maar nu het negatieve dat hete hangijzer is toch het grootste probleem. Als Rodriguez die 20% eist en de vraagprijs is gemakshalve 10 miljoen dan moet Feyenoord 12 miljoen betalen gaan ze dat doen??
City zal wel kopen en die stallen hem dan ergens.
En zo doen ze dat met veel spelers en zetten ze weg in Europa.
Had mooi geweest deze speler, nu weer door naar andere spelers.
@FeyenoordTM is de kans dat Zerrouki vertrekt komende zomer redelijk aanwezig? In de CL kon hij me 2 a 3x wel overtuigen maar voor de rest is hij vrijwel altijd matig..
‘Talks are ongoing’ staat een blauw icoontje achter. Dat wil ws zeggen: talks met city. Er staat alleen dat Feyenoord sinds Januari meedoet, maar niet dat er deze week weer is onderhandeld.
Dat is ook de kleur van Uruguay. Zou er niet te veel achter zoeken. Los daarvan denk ik niet dat hij komt.
Als je zelf zou mogen kiezen tussen werkgever A en werkgever B, alleen werkgever A eist dat jij moet laten zien dat je liever voor hem werkt dan voor B, dmv 8 snipperdagen in te leveren.
Ik zelf zou zeggen "wat hebben jullie dan meer te bieden dan B"?
Lijkt mij een hele normale vraag, dan kunnen wij zeggen dat hij gratis gebruik mag maken van de paddelbaan op 1908, maar kan me niet voorstellen dat dit hem over de streep trekt om voor ons te kiezen. Als iemand zo geil is van geld moet je dat geven of afstand nemen van zo'n iemand.

Mijn mening:..... en door, vlgd aub!!
Al die Zuid-Amerikanen zijn zo. Zijn allemaal brood voetballers elke club heeft ermee te dealen.
Niet alleen in het voetbal. Dit komt ook in andere sporten voor
Garantie CL is bijvoorbeeld al 1 bijzonder leuke voorwaarde voor de meeste spelers. Mee spelen om de prijzen is 2 en ook iets wat iedere speler graag wil. Daarnaast staat onze competitie bekend om een meer dan prima opstap richting een grotere competitie. Wij hebben allen geen idee voor welke club uit de City Group ze heb willen halen en of hij daar die mogelijkheden ook heeft.
Heb je gelijk in, maar als je op voorhand al zegt dat je voor het geld ga (en ik kan dat nog begrijpen ook hoor!) dan denk ik dat het hem niets uitmaakt voor welke club hij speelt, zolang er maar vet betaald wordt.
En wij zien graag iemand komen die vol trots het Feyenoord shirt wil dragen toch?
Ik weet niet precies waarom, maar ik moet bij deze speler altijd denken aan Antony. Voetbalt zichzelf en zijn familie de favela’s uit, passeert een half jaar lang alle verdedigers in de Eredivisie, wordt voor een crimineel hoog bedrag verkocht en komt op het allerhoogste niveau – als de status van financiële onafhankelijkheid voor hem en zijn omgeving bereikt is – vooral zichzelf tegen en raakt geen knikker meer.

Lijkt mij voor Feyenoord een uitstekend scenario.
Graag of niet. Hij kan nog geld genoeg verdienen als hij echt zo goed is. Je kiest niet voor zo maar een club. Je mag voor Feyenoord spelen.
Dit ventje is puur uit op geld, logisch, maar denk dat we het van buitencatagorie spelers moeten hebben die op sportieve motivatie naar Rotterdam willen komen. Of we gaan sowieso veel te veel geld betalen of we zijn heel het jaar met hem bezig en kiest hij alsnog voor de knaken.
Gaat niet komen. Die ‘club’ kan veel meer salaris bieden, heeft ook een goed ontwikkelings plan en kan Liverpool ook meer overtuigen met een hogere transfersom.
Update: in navolging van de Uruguayaanse radiozender Sport890 meldde ook Fabrizio Romano al dat de City Group interesse heeft in Feyenoord-target Luciano Rodriguez. Meer dan 15 miljoen euro zou het kapitaalkrachtige concern in februari niet hebben willen betalen. Vrijdag doet de transfergoeroe wederom melding van de vermeende interesse in de Uruguayaanse buitenspeler. Er wordt volgens Romano serieus werk gemaakt van zijn komst en gesprekken zouden inmiddels zelfs gaande zijn.

De kapitaalkrachtige City Group, die onder meer door Manchester City, New York City, Girona en Melbourne City wordt vertegenwoordigd, zou zich bij Liverpool Montevideo hebben gemeld voor de talentvolle aanvaller en een verbaal bod van vijftien miljoen euro hebben uitgebracht.
In ruil daarvoor zou de City Group graag tachtig procent van de transferrechten van Rodriguez bemachtigen, klinkt het. Er is nog geen sprake van een akkoord. Feyenoord zou naar verluidt ook nog altijd voorzichtig inzetten op de komst van de Uruguyaan. Afgelopen winter probeerden de Rotterdammers Rodriguez al naar de Kuip te halen, maar die gesprekken liepen op niets uit.
@FeyenoordTM aangezien Slot met Moussa gesproken heeft (als je interview moet geloven) en deze speler nu ook binnen is. Plus als we mogelijk wat hoger segment spelers binnen halen zoals deze Rodriguez. Kunnen we er dan vanuit gaan dat Slot nog een seizoen blijft?
Nee, kunnen we niet blind van uit gaan
@FeyenoordTM thanks voor je reactie. Kans dus echt wel behoorlijk groot dat Slot na dit seizoen weg is?
Vlgs mij is er geen gelimiteerde transfersom opgenomen in het contract met Slot, kunnen ze dus vragen wat ze willen, dat zal verschillende clubs afschrikken lijkt mij, daar heeft Feyenoord een sterk punt.
(lijkt mij, correct me if I'm wrong!)
Alleen als er een grote club komt. Feyenoord kan vragen wat ze willen.
Dit is wat VI gisteren schreef en waar Martijn Krabbendam over praat;

Feyenoord staat voor recordtransfers: 'Ze kunnen toppers nu betalen'

Feyenoord zal komende zomer haar eigen records gaan breken op de transfermarkt. Dat schrijft Voetbal International. Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam gaan de Rotterdammers onder meer op zoek naar een 'Arnaut Danjuma-achtige' speler

Feyenoord weet zich zo goed als zeker van de verhoogde inkomsten uit de Champions League, terwijl spelers als Lutsharel Geertruida, David Hancko, Mats Wieffer en Santiago Gimenez een transferklapper kunnen maken. Desondanks jaagt de uittredend kampioen nog altijd graag op koopjes. in dat licht komen Gijs Smal en Anis Hadj Moussa naar De Kuip. Zij worden tegelijkertijd als verbetering gezien ten opzichte van Marcos López en Alireza Jahanbakhsh.
Bovendien blijft er door de goedkope Smal en Hadj Moussa letterlijk geld over voor grote deals. Feyenoord gaat deze zomer transfersommen betalen die het nooit eerder heeft betaald, aldus VI. 'Het is wat intern bij Feyenoord al tijden onderwerp van gesprek is: niet meer drie spelers halen van pak ’m beet zeven, acht miljoen, maar liever goed scouten, de kosten spreiden en wél een of twee toppers kopen om volgend seizoen het gat met PSV te verkleinen.'

Krabbendam stelt ook in de Dick Voormekaar Podcast dat er meer mogelijk is. Volgens de VI-verslaggever gaat het niet alleen om de transfersom, maar ook om de salarissen. De club gaat het salarishuis namelijk oprekken. "De echte verschilmaker kost tien miljoen euro plus. Dat gaat Feyenoord wel uitgeven, omdat het geld ook binnenkomt. Ze kunnen het nu zeker betalen. Een soort Danjuma-achtige voetballer willen ze."
Leuk dat ze twee toppers willen halen maar als er vier vertrekken heb je alsnog een probleem. Ook het oprekken van het salarishuis vind ik wel een ding. Er is helemaal geen zekerheid dat je na dit seizoen weer CL speelt en straks zit je dan weer vast aan veel te dure contracten en raak je weer in de problemen...
Maar als je stappen voorwaarts wil zetten, moet je ook risico nemen. We zitten nu tegen ons plafond aan. En om die paar procent beter te worden, moeten er risico's worden genomen.
Als ik het bericht van Fabrizio lees, dan lijkt het me duidelijk dat City de meeste kans heeft. Wisten we eigenlijk al wel. Ben benieuwd, even afwachten nog
Er is toch zo langzamerhand geen hond meer die nog in deze transfer gelooft?
Is volledig aan de speler. Kiest hij voor het sportieve aspect, heeft Feyenoord de beste papieren. Kiest hij voor de dollars, kan de City Group hem het meeste bieden.
Gaat Feyenoord deze uitzitten tot het laatste moment? In principe is al een tijdje duidelijk hoe de kaarten op tafel liggen, Feyenoord wil hem er uiteraard direct bij hebben in de voorbereiding en zal anders inmiddels alternatieve opties in gang gaan zetten. Right?
Heeft zelf al aangegeven dat hij die 20% persé wil. City legt dat lachend neer
Rutger er zijn meerdere jeugdspelers waarvan de contracten aflopen. Weet jij hoe het daarmee staat ? Alleen Valk en Kroesen waren opgezegd las ik hier ergens en decanteren dan ? Heb je daar info over? Hoop echt dat Rodriguez komt. Keep on the good work.
Waarom leggen bij die 20% niet neer?
Of verpakken het in tekengeld of iets dergelijk is max 2 miljoen
Hopen dat we niet weer een eeuw moeten wachten, zoals bij Ivanusec. Op de rechtsbuiten moeten we bij aanvang van de window gewoon iemand hebben. Ligt de bal nog steeds tussen de speler en de club, over dat geld?
Hey is te hopen dat ze nu hun huiswerk goed met de scouting al hebben afgestemd, zodat ze snel kunnen schakelen als er sterkhouders vertrekken. Achteraf hebben de punten die je tegen Fortuna en Sparta liet liggen omdat de selectie nog niet op orde was, je het hele seizoen achtervolgd in de titel race. Hopelijk hebben ze daar van geleerd.
Ja dan snap ik hem wel. Als dat zo is afgesproken met zijn club…
Hieronder de letterlijke vertaling van het Sport 890 artikel:

"Liverpool striker Luciano Rodríguez spoke about his frustrated move to foreign football in this period. The footballer explained that when Liverpool bought the transfer to Progreso, they agreed that in the event of a future sale the club would keep the 20% that usually corresponds to the footballer. "It is a club policy that has been in place for years and I respect it. In this case I did not train at the club, but he warned me that those were the conditions," said the forward in 100% Deporte. "Neither he nor I thought that in a year we would receive the offers that did arrive. I need to go abroad with a base because you never know what can happen," he added. "Obviously that was verbal because it was not included in the contract and it is worth gold to me. With the offers that come from other clubs, we will see if they can pay that premium so that I can leave in peace," he said. Rodríguez also talked about the beginning of the championship, the upcoming game against Nacional, the kicks he receives, among other topics."

Zoals ik het lees is het niet Liverpool Montevideo maar Luciano en zn zaakwaarnemer welke terug komt van een eerder gemaakte afspraak.

Spaans vertaald accurater naar Engels dan Nederlands.

https://www.sport890.com.uy/2024/02/19/luciano-rodriguez-sobre-oferta-del-feyonoord-era-buena-pero-liverpool-se-quedaba-con-el-20-que-le-corresponde-al-jugador/
Ook deze vertaling is compleet onnavolgbaar. Het probleem van die vertaalmachines is niet dat er naar de ene taal beter vertaald wordt dan naar de andere taal, het probleem is dat altijd alles eerst naar het Engels vertaald wordt en dan naar een andere taal.
"Liverpool bought the transfer"? Right...
"... the 20% that usually corresponds to the footballer ..."?
"En este caso yo no me formé en el club", zou zomaar kunnen betekenen dat hij niet was geïnformeerd door de club in plaats van deze vertaling: "In this case I did not train at the club". En daarna wordt er dan gesproken over "el me advirtió" (volgens deze vertaling "he warned me"), maar nergens in het artikel wordt duidelijk wie die el/he/hij nu eigenlijk is.
Met andere woorden, lijkt me goed om niet op vertaalmachines te leunen, maar gewoon verduidelijking te vragen van een professionele vertaler of een contactpersoon. Ik neem even aan dat 1908 die verduidelijking inmiddels gevraagd heeft voor bovenstaande artikel. Top.
Het is een feit dat Spaans accurater vertaald naar Engels dan naar Nederlands, dat ligt in de basis aan de zinsopbouw in de talen op zich, waardoor de vertaalmachine in staat is accurater te vertalen, niet andersom.

Ik kan Engels volgen, en hoef voor mezelf niet nog eens aan de tekst te komen om het te begrijpen. Voor mij is het niet onnavolgbaar. Aan je opmerking in je 4e regel merk ik dat jij een letterlijke vertaling verwacht, woord voor woord, hapklare brokken, zo werkt het niet.

'''Es una política del club que está hace años y la respeto.'' zegt hij letterlijk, wat betekent dat hij de policy van de club, welke al jaren in stand is respecteert. Leg mij eens uit wat er anders te respecteren valt dan vanuit de speler? Context en logica kan je ook gebruiken om een zin te begrijpen. Jij valt over ''Liverpool bought the transfer''. Iedereen weet dat hij vorig jaar januari van Progreso naar Liverpool is gegaan, dat kun je dus zelf invullen ook al zou je het in Engelse spreektaal net iets anders formuleren dan ''Liverpool bought the transfer''

Wie el/he/hij is, is nog niet eens relevant als je al weet wat de policy van de club is voor jaren, hij dat respecteert en ook in de volgende alinea duidelijk is geworden dat het sowieso verbaal besproken is en NIET vastgelegd in een contract. Of ''el/he'' dan een clubvertegenwoordiger is of zijn eigen zaakwaarnemer is geen bepalende factor om duidelijk te krijgen wat de essentie is.

En este caso yo no me formé en el club", zou zomaar kunnen betekenen dat hij niet was geïnformeerd door de club in plaats van deze vertaling: "In this case I did not train at the club".....zeg jij.

Dit zou niet kunnen want daar staat gewoon dat hij nog geen lid van de club was, (not train at the club) wat logisch is als je je contract, waar dus GEEN 20% voor speler is staat, nog moet tekenen.

Ik gebruik een stukje kennis van Spaanse taal, vloeiend Engels, logica en een vertaalmachine om tot mijn eerste post te komen, wat een ander daaruit op kan maken is niet aan mij. Ik kies er persoonlijk liever voor zelf naar de bron te gaan, er wat tijd in te steken dan in 30sec aan te nemen wat mensen van 1908 ervan maken. Dat is overigens geen kritiek maar iedereen moet er zelf mee doen wat hij/zij wil.

Wat in bovenstaand verhaal past zou wellicht ook verklaren waarom hij net van zaakwaarnemer is gewisseld, want een goeie had die 20% voor speler vast laten leggen op papier bij verkoop boven een bepaald bedrag, waardoor hij nu niet achter het net vist. De onverwacht hoge aanbiedingen maken nu dat hij hoopt Liverpool zover te krijgen alsnog 20% af te dragen. Op zich begrijp ik dat wel, de club heeft ook heel veel aan Luciano te danken naar het zich laat aan zien op financieel vlak binnen slechts 18 maanden, uitgaande van een zomertransfer.

Thank me later.
Ben benieuwd. We gaan het meemaken.

De doortastendheid van Feyenoord laat te wensen over.
Nuance, zonder geld kun je niet zoveel.

Wel bizar dat de afgelopen jaren wel het e.e.a. Mogelijk was zonder geld, en nu niets.
Feyenoord is overduidelijk op meerdere fronten aan de weg aan het timmeren waar we jaren geleden onze handen vol hadden om een fatsoenlijke selectie bij elkaar te schrapen goed voor top 4 eredivisie.

Als we op meerdere fronten stappen zetten komt er een tijd dat alles makkelijker gaat qua transfers. Het stadion is ook een heet hangijzer.
Ik juich de ontwikkelingen ook zeker toe. Alleen heb ik wel een mening over de doortastendheid de afgelopen transfer periodes. Ook de aankopen die wel gekomen zijn kunnen nog niet echt overtuigen. Dat vind ik (licht) zorgwekkend
Jij deelt die mening /zorgen?
Ben ik deels wel met je eens.
Een Veerman had je destijds gewoon moeten halen van Heerenveen, Zerrouki was een soap serie op zich. De financiële slagkracht lijkt vaak het struikelblok.

De aankopen Ivanusec, Zerrouki, Ueda overtuigen nog niet. Maar ik schrijf ze ook zeker niet af. Beelen is wel een geweldige aankoop en prima werk van de scouting.

We vissen nu in een andere vijver. Er is betere concurrentie voor een speler. En dus heeft de club hele grote stappen gemaakt.

Winnen we de beker en worden we 2e dan is het wat mij betreft een top seizoen.

Komende zomer wordt interessant.
Ali, Walemark, Minteh, Geertruida, Wieffer, Hancko verwacht ik een vertrek. Trauner, en Stengs zijn niet vol te belasten. Maar met transfersommen en CL inkomsten is er financieel iets meer mogelijk lijkt me.
Kon niet reageren op je vorige bericht, maar ja als je kijkt toen we ueda haalde
was het voor feyenoord begrippen best snel en pakt tot nu nog niet echt uit. Ivanušec was ook een transfer van de lange adem maar kwam ook is ook best wisselvallig in zijn vorm. En als je dan hoort van rutger dat rodriguez net zo intens gescout is als hancko dan heb ik daar veel vertrouwen in. Ueda en ivanušec vind ik een te wilde gok en blijken een klasse minder dan we dachten kan elk moment veranderen dus mij mening voor nu staat vast maar hopelijk veranderd dat snel..
Ueda en Ivanusec zijn prima spelers. Heb je gezien hoeveel overzicht en techniek Ivanusec hebben. Ueda heeft nog weinig kansen gehad en krijgt hij dan zoveel ballen.
Pff wat een onzin. We staan 2e, kunnen de beker winnen en hebben het Europees prima gedaan. De club wordt steeds sterker.
Ik zou maar heel snel gaan praten met Moussa van Vitesse, wat kan die gozer voetballen. Tegen de kleintjes breekt hij het wel open hoor voor je.
Inderdaad en waarschijnlijk voor een prikkie op te halen. Zeker de gok waard
Al speelt hij alleen tegen die 'kleintjes' om een hierboven genoemde Rodriguez te ontlasten van het door Slot genoemde intense dubbele wedstrijd programma.

Die Moussa zal nu nog geen noten op zijn zang hebben ala babadi qua salaris.
Nou, ook tegen Small van Twente. Twente zou ik toch geen kleintje noemen. Trouwens, die rechterverdediger uit Haïti van Vitesse vind ik ook bijzonder goed!
Moussa zou een uitstekende aanwinst zijn. Tegen Twente deed hij het een stuk beter dan onze vleugelspelers. Enorm creatief, snel en wendbaar.
Maar ook Arcus (rechterverdediger, kan zo te zien ook prima op rechtsback, vind ik erg goed. Hij speelde een foutloze pot en heeft ook offensieve kwaliteiten en is ontzetten comfortabel aan de bal.
Is dat niet wat opportunistisch ???
Niemand had ooit van die gozer gehoord, speelt paar wedstrijdjes aardig en we moeten hem halen … Deden we in het verleden ook met Cisse, Basacirkoglu, Ayoub, Haps … Wil die gozer eerst wel eens langer zien.
Voetballen schijnt hij wel te kunnen (heb nog geen beelden gezien), maar ik betwijfel of Feyenoord diep voor hem in de buidel moet gaan tasten. Krijg de indruk dat hij nogal op geld uit is. Met een minimaal salaris van 600000 per jaar/ 50000 per maand kan hij makkelijk veel geld naar zijn familie sturen. Daarnaast bezit Feyenoord mijns inziens al voldoende goede/ veelbelovende buitenspelers. Daarnaast ben ik best enthousiast over het experiment met Nieuwkoop tot op heden.

Ik denk dat de club qua inkomende transfers beter prioriteit kan geven aan een linksback en linksbenige centrale verdediger. Daar heeft de club (achter Hartman en Hancko) echt een probleem.
Je moet je wel realiseren dat die gasten uit Zuid-Amerika slechts met een doel profvoetballer worden: voor de familie voorgoed de armoede vaarwel zeggen.
Dat realiseer ik me zeker, maar met dit soort salarissen is dat dan ook geen enkel probleem. Bovendien betaalt Feyenoord in principe ook nog eens meer dan de bedragen die ik noemde.
Is hij het echt zo waard? Ik zeg niet doen lekker wachten tot de zomer transfers gaan komen! Even hand op knip houden nu!
Goed nieuws dat hij niet naar de VS gaat. Hopelijk komt het alsnog rond.
PSV meldt zich ook in 3,2,1...
Zou te gek zijn als dit lukt voor vroeg in de zomerwindow. ✍🏻👍🏻
Goede update, hij wil zelf nu niet naar Amerika, dat is gunstig. Mocht er echt een Engelse club komen ben je normaal gesproken kansloos.
Doet Q vaker. Geeft de speler een warm gevoel om bij de club te komen spelen.
Q mooi mens, niet alleen om dit maar ook om ambulance wens patiënten een dag tegeven om nooit te vergeten.
Ben echt trots dat hij bij ons speelt hopelijk ooit met de aanvoerders band, timber ook trouwens.
Wordt dit "nieuws" nu gebracht om van Babadi af te leiden?? Het zou kokendheet zijn dat die hierheen zou komen en ook zou deze jongen in januari al rond gekomen zijn. Ik word een beetje sceptisch van al deze geruchten en zie wel gewoon wat ze gaan aantrekken en wat er weg gaat
Volgens mij plaatst Rutger spelers waar de club mee in onderhandeling is/ gaat.
Dat de club niet doorpakt om wat voor reden dan ook, dat kan je hem niet aanrekenen en als je alleen nieuws wilt lezen wat 100% rond is dan raad ik je teletekst aan.😇
1908 blijft een app waar ik dagelijks op kijk. Leerzaam en je leert je club beter kennen. We mogen blij zijn met deze site en iedereen die er elke dag keihard aan werkt voor elk nieuwtje.

Ga zo door team 1908 respect🫡
Ja, erg vreemd dat een site die TM in de naam heeft over transferzaken tikt.
We kunnen beter paar spelers van onder de 5m halen.
Tot op heden zijn de duurste spelers ook degene die het meest teleurstellen.
Het zou mooi zijn als we hem kunnen binnenhalen, eindelijk weer eens shoppen in het hogere segment. Het scheelt ook als hij vanaf het begin aan kan sluiten bij de voorbereiding. Overigens gaat Te Kloese wel een drukke zomer tegemoet want ik vrees dat we toch wel een hoop basisspelers (Wieffer, Hartman, Hancko, Geertruida en misschien zelfs Gimenez en Timber) gaan kwijtraken...
Laten we hopen dat Santiago er nog 6-8 inprikt dan, anders gaat hij helemaal nergens heen
Ik denk en hoop dat alleen geertuida en wieffer weg gaan. Wieffer is er klaar voor en geertruida nog maar 1j contract en is ook klaar voor een stap. Hartman en timber zijn er nog niet klaar voor denk voor beide beste nog een jaar te blijven. Als Santi komende maanden weer veel gaat scoren is die ook weg en dat is prima als rodriguez komt. Hancko is er wel klaar voor maar heeft net verlengd en zit op zn plek bij feyenoord, die gaat alleen voor een monster bedrag weg.
Helemaal eens! Geert en Hancko gaan sowieso.
Gimenez acht ik steeds minder waarschijnlijk: Feyenoord wil (terecht) de hoofdprijs en in zijn huidige vorm zullen clubs die dat kunnen neertellen wel 2x nadenken, en lijkt me dat Gimenez zelf ook zal twijfelen of hij niet eerst stabieler moet worden.

Hartman, Wieffer en Timber komt (zeker na een eventueel EK) genoeg interesse voor, maar Feyenoord laat echt geen 5 basisspelers tegelijk meer gaan denk ik. Naast Hancko en Geert zou ik Wieffer lekker laten gaan, daar heb je Zerrouki voor staan. De rest vast houden!
Kereltje is echt een geldwolf. Maar dat mag de pret niet drukken! Als hij zijn voeten maar laat spreken als de deal met feyenoord rondkomt je gaat nog heel veel plezier van hem.krijgen in de toekomst en het zou zomaar eens de nieuwe cultheld van de kuip en daarbuiten kunnen worden!
Niks geldwolf, die gozer en zijn familie hadden/hebben niks. Als ik uit een arm gezin en wijk komt en ik kan veel geld krijgen waardoor mijn familie financieel stabieler wordt zou ik het ook doen. En jij ook
Dan ben je dus een geldwolf. Doet verder niks af aan de intenties of waar iemand vandaan komt
Niks geen geldwolf!
1. Er is deze jongen 20% door die club beloofd en dat komen ze nu niet na en dat is schandalig en uitbuiting
2. In die streek voetballen jongens om hun familie uit de diepe armoede te tillen, een armoede waar wij ons niets bij kunnen voorstellen
Als je zo’n jongen geldwolf noemt vanuit je eigen prettige woning heb je er nìets van begrepen!
Daarom zeg ik, zijn intentie snap ik volledig en ik zou ook een geldwolf zijn met zo’n achtergrond. Ik vind het niet perse slecht als je een geldwolf bent, je denkt gewoon aan jezelf/familie. Dat is prima
Ah, dus dat bedoelde he. Ok!!
Als ik profvoetballer zou zijn, dan ging ik voor het meeste geld. Raar hè?
Eens, je hebt als voetballer 12-15 haar om jezelf financieel onafhankelijk te spelen, en voor deze jongen kan ook heel zijn familie daarmee helpen, dan heb je eerder een warm hart dan dat je een geldwolf bent. Anouar Diba was een subtop speler, maar in het midden oosten miljonair geworden. Groot gelijk.
Al helemaal als die afspraken zijn met de club waar je dan voor tekent
krijgt gewoon topsalaris. dus beetje onzin
Ja precies, en daarbij is het afgesproken dus dan heeft hij er ook recht op. Begrijpelijk dat hij zich niet zoaar laat piepelen.
Ik kom uit IJsselmonde, dus ben het helemaal met je eens.
Is ook gewoon werk he. Als ik een aanbod krijg van een werkgever die ik niet ken, waarvoor ik naar Zuid Amerika moet, mag er ook wel flink wat geld komen. Komt dat niet, dan ga ik niet.
Niks geen geldwolf!
1. Er is deze jongen 20% door die club beloofd en dat komen ze nu jiet na en dat is schandalig en uitbuiting
2. In die streek voetballen jongens om hun familie uit de diepe armoede te tillen, een armoede waar wij ons niets bij kunnen voorstellen
Als je zo’n jongen geldwolf noemt vanuit je eigen prettige woning heb je er nìets van begrepen!
Geldwolf?
Als ik in de spiegel kijk zou ik hetzelfde doen.
Ik hoop alleen niet dat bij een eventueel contract er hetzelfde in komt te staan.
Volgende gaat weer verder😂
@FeyenoordTM wordt deze speler dan voornamelijk voor de spitspositie gehaald als vervanger van Gimenez ? Want als je hem voor de rechtsbuiten haalt en daarbuiten geen echte buitenspeler lijkt me het nogal bijzonder aangezien hij zijn tegenstander niet of nauwelijks kan passeren aan de zijkant.
Ueda definitief opgegeven? Gaan ze die proberen te verkopen?
Dat zou een kapitaalvernietiging zijn.
Maar gaat niet gebeuren.
Spel naar de spits toe is op Santi gericht.
Als Ueda 1e spits word ga je het spel daar op aanpassen.
Aangezien Ueda niet veel speelt zijn er geen automatisme.
Buiten kijf staat dat ie niet rendeerd, maar wel veel inzet toont.
Zaken doen met Zuid-Amerikanen is tegenwoordig complex; vaak meerdere zaakwaarnemers, bijzondere constructies tussen oude en huidige club, doorverkooppercentages, een deel van de transferrechten willen behouden, familie en uiteraard persoonlijke sportieve en financiële wensen... Een aantal van deze factoren speelt hier ongetwijfeld ook, al heb ik het idee - als ik het zo lees - dat Feyenoord de knoop al flink heeft ontward. Dat is bijzonder knap bij een speler die al best in het oog loopt. Deze update geeft echt wel weer wat - gegronde -hoop.
Toch volkomen logisch dat die jongen zijn aandeel wilt als dit is afgesproken?
Laten we hopen dat er snel een totaal akkoord volgt en we van deze soap af zijn. Daarnaast ook handig om andere clubs voor te zijn waar het de laatste transferwindows ook niet echt lekker loopt.
Klopt plus dan hebben we toch een goeie Window gedraaid als dit rondkomt
Dat moeten we natuurlijk nog eens zien. Er gaan vast ook een hoop spelers weg. Hoop voornamelijk dat Q, Timber, Wieffer, Hancko en Lutsha blijven maar verwacht wel minstens dat 3 van hun een grotere stap willen hebben.
En Santi trouwens niet te vergeten.
Geertruida moet je jammer genoeg verkopen voor de winst. Hartman proberen te behouden wieffer kan je verkopen voor een hoog bod. Vervangers hebben we al met zerrouki en zechiel. En timber ook behouden.
Kan hij niet gewoon in Uruguay naar de rechter stappen om die 20% af te dwingen?
Mooi! Verwacht je spoedig een totale akkoord? @FeyenoordTM
Ohja en Q volgt rodriguez ook hij was ook eerste bij Igor en ivanusec
Dat kan. In dat soort landen weinig kans want het kapitaal regeert daar (net als wat hier gebeurt als politiek rechts aan de macht blijft). Bovendien duurt zo’n rechtszaak zomaar een jaar.
Hahaha ok. Advies ? Laat deze 💰 wolf gewoon gaan. Zn teksten spraken voorzich toch ? Je moet goede spelers hebben die bij wijze van dood willen gaan voor de club a la hancko
Als je het onder de tien miljoen euro houdt, kan deze transfer echt nog wel verantwoord zijn. Anders kan je daar inderdaad wel je vraagtekens bij zetten.
Niks geen geldwolf!
1. Er is deze jongen 20% door die club beloofd en dat komen ze nu jiet na en dat is schandalig en uitbuiting
2. In die streek voetballen jongens om hun familie uit de diepe armoede te tillen, een armoede waar wij ons niets bij kunnen voorstellen
Als je zo’n jongen geldwolf noemt vanuit je eigen prettige woning heb je er nìets van begrepen!
Helemaal mee eens, ik snap hem ook dat hij zijn familie niet zo achter laat, familie staat boven alles.