Primeur Bevestigd
yv2022821yv2022821a1b05524

VK Sportphoto

Nieuws

Commercieel directeur Joris van Dijk vertrekt bij Feyenoord

FeyenoordTM

De wegen tussen commercieel directeur Joris van Dijk en Feyenoord zullen op korte termijn gaan scheiden. Wat de reden achter het vertrek is, is vooralsnog onduidelijk. De club komt snel naar buiten met een officieel statement.

Met ingang van het seizoen 2020/'21 werkte Van Dijk als commercieel directeur in Rotterdam-Zuid. Daarvoor was de Hagenaar algemeen directeur bij Madurodam. Hij hield zich onder meer bezig met de deal rondom de nieuwe kledingleverancier Castore, die vorige week wereldkundig gemaakt werd.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Begreep iig de man die over sociale media gaat. V Oijen ofzoiets
Werksfeer binnen Maasgebouw schijnt niet top te zijn. Zitten ook managers al tijden thuis
De werksfeer is daar sowieso al jaren verrot. Enorme slangenkuil. Iedereen probeert elkaar messen in de rug te duwen, en alleen maar met eigen carrière bezig. Ben wel benieuwd welke managers er thuis zitten!
dat klopt hoopte dat met het vertrek van Van Geel de boel beter was geworden. Helaas.
Er heerst gewoon geen topsport management, en mensen die het wilde verbeteren... zoals Joris worden in hun rug gestoken. Mede gevoed door de criminele elementen binnen het legioen/supportersvereniging.
Een vertrek na nog geen 3 jaren is opvallend snel. Misschien is het een idee om de commerciële functie op managementsniveau te beleggen en wel weer verder te gaan met een zelfstandige en binnen beleidskaders autonome Technisch Directeur verder te gaan. Voor een betaald voetbal organisatie, lijkt me dat eerlijk gezegd beter.
Kijk naar Amsterdam daar is op meerdere vlakken het ontbreken van technisch beleid grondslag aan de resultaten
Hij was totaal niet betrokken bij de deal met Castore en met T-mobile is nooit gesproken blijkbaar....
Dat is snel. Hij zit er net 2 jaar, en heeft (ogenschijnlijk) toch een aardig goede deal met Castore voor elkaar weten te krijgen, en de onderhandelingen met T-mobile klonken ook veelbelovend.
Feyenoordmuntendam
Als dat waar was.niks meer over gelezen afgelopen tijd.
Misschien maar beter ook. Misschien kan er iemand komen die wel de grote jongens in de Rotterdamse kan overtuigen wat meer voor Feyenoord te betekkenen.
Onzinopmerking. Het idee dat er nog 'grote jongens' rondlopen in de regio Rijnmond die geld in Feyenoord willen steken is een fabel.
Er is door diverse zakenlieden/ondernemers in 2011 geld opgehoest in het kader van de Vrienden van Feyenoord. Dat ging om een bedrag van ruim €30.000.000. Daar is al weer eens op afbetaald door de BVO en daar is een jaar geleden weer ruim €3.000.000 van teruggekregen om de Wålemark mogelijk te maken.
Andere bedrijven zullen alleen geld in Feyenoord steken op sponsorbasis en hoeven helemaal niet uit de Rijnmondregio te komen. Op dat gebied (Castore en mogelijk T-Mobile) leek Van Dijk prima bezig.
Er is maar 1 partij die "de grote jongens" kan overtuigen en dat is het legioen. Als degenen die het al jarenlang verzieken met ********** gedrag eens over een langere periode normaal zouden doen, wie weet.
Maar dat is natuurlijk wishfull thinking, gaat niet gebeuren.
Klopt die raddraaiers zijn de boosdoeners 😡🤥
VriendenAanDeMaas vergeten? Die werden thuis en bij het bedrijf opgezocht door de criminelen binnen het feyenoord legioen.
Tjonge, heeft Te Kloese nog wat tijd over?
Grondslag