Feyenoord vrouwen

Vrouwen

Competitieprogramma Azerion Vrouwen Eredivisie 2022-2023 definitief

Rinus

Het competitieprogramma voor de Azerion Vrouwen Eredivisie voor het seizoen 2022/’23 is definitief. Na de publicatie van het concept is in overleg met de clubs en de zendgemachtigden tot een definitieve invulling van het programma gekomen, inclusief speeldagen en -tijden

Feyenoord begint het seizoen op vrijdag 16 september met een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Een week later is de eerste wedstrijd op ESPN. Op zondag 25 september is debutant Fortuna Sittard de tegenstander. 

De eerste Klassieker wordt gespeeld op zondag 6 november. Nieuw dit seizoen is de opening met een Super Cup. Kampioen Twente en bekerwinnaar Ajax openen het seizoen voor de vrouwen op 11 september. 

Het hele programma vind je hier: 

https://vrouweneredivisie.nl/wp-content/uploads/2022/08/Programma-Azerion-Vrouwen-Eredivisie.pdf 

 

Delen

Reacties

Misschien aparte website maken voor de vrouwen? Denk dat nagenoeg niemand hierop zit te wachten toch?
De aandacht blijft groeien, het is wel een andere doelgroep dan er gemiddeld in de Kuip zit.
Ik ben benieuwd of V1 weer een stapje kunnen maken. De eerste seizoenshelft was veelbovend, maar de tweede viel wel wat tegen.
Vrouwenvoetbal boeit echt he-le-maal niemand!
Jouw opmerkingen zijn een stuk minder interessant, amoebe!
Niemand in jouw omgeving waarschijnlijk. Thuiswedstrijden werden vorig seizoen door gemiddeld 800 man bezocht en de Instagram van Feyenoord-vrouwen telt inmiddels 17k volgers. "He-le-maal niemand" is dus wat kort door de bocht. Voordeel is dat het in de titel van het artikel al duidelijk is en je het dus niet hoeft aan te klikken :)
De commerciële afdeling wel hoor. Er worden veel meer shirtjes verkocht aan dames. Die Zwart Roze is populair.