Betrouwbaar
conteh

VK Sportphoto

Nieuws

Conteh wil contract met Feyenoord laten ontbinden

Stan

Christian Conteh wil binnenkort met Feyenoord om de tafel om zijn contract te laten ontbinden, zo meldt het Duitse BILD. De snelle buitenspeler, die momenteel verhuurd wordt aan Dynamo Dresden, wil op deze wijze een langer verblijf in Duitsland afdwingen.

Conteh werd in 2020 door Feyenoord overgenomen van Sankt Pauli, maar kwam tot nu toe slechts 33 minuten in actie voor de Rotterdammers. Deze zomer vertrok de 23-jarige aanvaller op huurbasis naar Dynamo Dresden. Eerder verhuurde de Raketenmann al aan SV Sandhausen en FC Dordrecht.

In Dresden lijkt Conteh zijn draai gevonden te hebben. Bij de nummer 6 van de 3. Bundesliga kwam hij dit seizoen al 12 keer in actie waarin hij driemaal trefzeker was en evenveel goals assisteerde. In de huurovereenkomst met Feyenoord is een speciale clausule opgenomen waardoor de Oost-Duitsers Conteh na dit seizoen definitief kunnen overnemen. Deze optie geldt echter alleen wanneer Dresden dit seizoen promoveert naar het 2e niveau van Duitsland.

Desondanks is de speler in kwestie niet van plan terug te keren in Rotterdam-Zuid. Conteh en zijn zaakwaarnemer willen daarom in gesprek met Feyenoord en hopen middels een contractontbinding te bereiken dat de buitenspeler ook komend seizoen bij Dynamo Dresden kan spelen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nooit meer laten gaan voor niks. Laat de clubs maar aftikken, als je nu niet een duidelijke lijn laat zien, dan krijg je later weer zo'n jorgensoncasus.
Zo'n jongen staat ook op je loonlijst. Beter gewoon laten gaan en dan 50% doorverkooppercentage ofzo.
Feyenoord moet al z'n verhuurde spelers van de hand doen, want er is er geen eentje bij die Feyenoord 1 gaat halen. Dan kunnen weer andere jongens verhuurd worden, om ervaring op te doen. Spelers verhuren omdat je anders niet weet wat je ermee moet, is een noodoplossing. Daar hebben we er nu iets teveel van.
ik zou azarkan toch een kans geven als ik er eentje mocht uitpikken.
Azarkan gaat het niet redden op het niveau dat wij nastreven. Thijs Jansen is de enige verhuurde speler die ik het zie redden.
Dat is zeker een goede jonge talentvolle keeper. Lekker die Marciano zeker laten gaan. En deze Conteh was geen dure speler.
Laat zijn zaakwaarnemer maar wat aftikken en dan volgend jaar niet meer op de loonlijst.
Laat hem lekker in Dresden blijven. Overblijfsel uit de tijd dat er amper werd gescout en er geen duidelijke visie was over hoe er moest worden gevoetbald en wat voor type spelers je zoekt voor posities.
Dat eerste zeker. Maar dat tweede. Ik dacht dat Feyenoord in hetzelfde jaar de duurste uitgaande transfer inkocht
Dat dacht je dan verkeerd. Conteh is een 'aankoop' van Arnesen en Sinisterra was een 'aankoop' van Martin van Geel.
En zo blijkt maar weer eens dat de werkelijkheid een stuk genuanceerder is dan de emotionele frustraties van voetbalsupporters vaak willen doen laten geloven.
Het is vast een brave borst maar hij vormt een overblijfsel uit de eerste 12 maanden van Arnesens TD-schap toen deze nog een beetje van het padje was: Bozenik, Teixeira, Diemers, Conteh, dat werk. Die optocht werd afgesloten door Pratto (huursom €500.000). Kortom: dit verzoek snel inwilligen en ondanks de nog veel grotere afschrijving een vergelijkbare oplossing zoeken voor Bozenik. Het is jammer, maar helaas!
Bedankt Kees na een jaar van een bezoek aan een therapeut ivm trauma Pratto kom jij ermee op de proppen. Ik ben weer terug naar af, ga maar weer naar café vanmiddag 😄
Goed weekend
Die eerste zomerwindow van Arnesen liet wel echt zien hoe belangrijk scouts zijn voor een club. Toen was er helemaal geen systeem op basis waarvan spelers gehaald werden, en toen werden beetje lukraak Antonucci, Teixeira, Diemers, Spajic en Conteh gehaald. Alleen Linssen en Baldé zijn goeie transfers geweest, als je kijkt naar of we er wat een verdiend hebben. Maar het weegt niet op tegen al het geld dat in die tijd is weggegooid, bah. Met vlag en wimpel de slechtste transferwindow die ik ooit heb gezien.
Lekker laten gaan. Kost nu alleen maar onnodig salaris.