Primeur Bevestigd
yv20231128yv20231128a1b00515

VK Sportphoto

Transfers

Contractverlenging Milambo • It's happening!

FeyenoordTM

Feyenoord en Antoni Milambo (18) zijn er uit: de middenvelder gaat, daags na het naar buiten komen van het exclusieve nieuws, zijn contract verlengen in Rotterdam. De nieuwe deal van de middenvelder wordt spoedig ondertekend.

Milambo maakte met 16 jaar en 131 dagen onder hoofdtrainer Arne Slot zijn debuut in de hoofdmacht van de Rotterdamse club. Dat deed hij in de zomer van 2021 tegen FC Luzern, een thuiswedstrijd die met 3-0 gewonnen werd in de voorrondes van de UEFA Conference League.

Ondertussen breekt Milambo verder door bij Feyenoord. Hij zit steevast bij de wedstrijdselectie, wist al een doelpunt mee te pikken tegen Vitesse in de Eredivisie en kon tijdens zijn speelminuten in de UEFA Champions League imponeren met acties tegenover sterspelers als Antoine Griezmann.

Momenteel staat Milambo tot medio 2025 onder contract bij Feyenoord, maar het nieuwe contract gaat zelf opgeleide speler voor nog zeker twee jaar langer aan de Rotterdammers verbinden. Naar verwachting wordt de deal aan het begin van volgende werkweek ondertekend, waarna Feyenoord alles wereldkundig maakt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoop dat Milambo zich verder ontwikkelt
Staat het laatste jaar een beetje stil
Zie ook niet echt specifieke kwaliteiten behalve een sterke gozer voor zijn leeftijd
Afwachten
En dan dit;
Atlético geeft gas voor Wieffer, Barça kan niet doorpakken'

Atlético Madrid geeft gas voor een transfer van Mats Wieffer, terwijl FC Barcelona niet door kan pakken voor de middenvelder van Feyenoord. Met dat nieuws komt Sport vrijdag.

Atlético pakt nu juist door voor Wieffer. De ploeg waartegen Feyenoord in de groepsfase van de Champions League speelde, zou zijn interesse al kenbaar hebben gemaakt in Rotterdam-Zuid.
Er zijn nog geen handtekeningen gezet, maar de gesprekken lopen, zo klinkt het.

Sport schat in dat Wieffer tussen de 25 en 30 miljoen euro zou moeten kosten.
Het lijkt niet waarschijnlijk dat Feyenoord hem deze winter zomaar zal laten gaan.
Voor Wieffer is er op zijn beurt veel aan gelegen om speelminuten te maken, met het oog op het EK van komende zomer.
Zal nu wel niet gebeuren. In de zomer zie ik Gimenez, Wieffer, Hartman, Geertruida en Hancko weggaan. Miss Timber ook.
Dan ben je weer helemaal terug terug bij af! Geertruida moet je verkopen ivm 1 jarig contract. Santi en Hanco zijn ook niet te houden... dan moet je Wieffer en Hartman houden... anders moet je weer helemaal op nieuw beginnen!
Hancko in beeld bij PSG en Liverpool? Komt Schira mee.
Dat verbaast me niks! Echt onze beste man! Hopelijk gaat die volgend seizoen pas na een geweldig EK en voor de absolute hoofdprijs!
Is helaas echt niet houden! Dan zou Liverpool een geweldige club zijn!
Goed bezig. Kan alleen maar zeggen dat ik benieuwd ben naar zijn ontwikkeling. Maar het belooft wel wat.
@FeyenoordTM verwacht je dat er komende dagen iets bekend wordt over bryan gil of is dat al van de baan?
Oke, denk je dat de kans al wat groter is dat hij komt of is het echt nog afwachten? @FeyenoordTM
FeyenoordTM, komt er nog meer vorst of denk je dat het gaat sneeuwen?
Ook wel eens goed om meer aandacht te schenken aan - en trots te wezen op onze "feyenoordzonen". Maar door onze verwachtingen kunnen we ook te ver doorschieten en ze nu al ophemelen. Talent zeker , er in investeren prima, maar de tijd zal het leren.
@FeyenoordTM wat is op dit moment de status van Mike Kleijn binnen Feyenoord.

Hoor je niet veel meer van helaas.
Niets concreets betreffende verlenging
Niets

https://1908.nl/artikelen/situatie-jaden-slory-onder-de-loep
Minimaal twee jaar.. Hopelijk valt het hoog uit en is het 2028 of zelfs 2029. Als het 2027 is mag je volgend jaar weer hetzelfde gesprek voeren
Tja inderdaad, maar je mag tegenwoordig al blij zijn dat dit soort jonge spelers nog bij willen tekenen.
Aan de andere kant, als ie tegenvalt zit je minder lang aan hem vast. En nu heb je de mogelijkheid als ie bijv. Basisspeler wordt volgend jaar, hem een gepast salarisverhoging te geven.
Dat is waar, maar dit lijkt wel op 1 van de grootste talenten sinds jaren, ik kan mij niet voorstellen dat hij het niet haalt
De rechtsbuitenpositie lijkt een pijnpunt dit seizoen. Daarom ben ik wel eens benieuwd of de volgende opstelling zou werken:
Bijlow
Geertruida - Trauner - Hancko - Hartman
Wieffer - Milambo - Timber
Stengs - Gimenez - Ivanusec (of Paixao)

Stengs en ivanusec die binnendoor gaan laten hiermee alle ruimte voor backs, en met Milambo en Timber heb je twee middenvelders die prima overweg kunnen met de kleine ruimtes in de as van het veld. Wat denken jullie?
Lijkt mij ook een zeker goede opstelling zeker om eens uit te proberen wel zou ik dan sauer de kans ook boven igor en ivanusec zetten
Trauner trekt het steeds minder zeker internationaal. Daarom moet Beelen m.i. meer minuten maken
Het is eigenlijk een verkeerde inschatting geweest Pedersen weg te doen. Die had ik best als rechtsback willen zien met Stengs op rechtsbuiten. Dan had Geertruida centraal kunnen staan.
Hij was niet goed genoeg. Zit bij Sassuolo ook gwn op de bank. We moeten niet terugverlangen naar middelmaat als het even tegenvalt.
Komt best wel leuke goede spelers-lichting aan.
Givairo Read
Gjivai Zechiël
Jayden Slory
Leo Sauer

Hoop ook op
Timo Zaal
Shaquil van Persie
Lucas Gardenier
En die nieuwe Zweedse jongen.
Ik denk ook dat Pedersen niet weg had hoeven/moeten gaan.

De leeftijd gaat Trauner idd niet helpen in ieder geval internationaal wordt ie makkelijk voorbij gelopen. Beelen vond ik een goede wedstrijd spelen in CL als vervanger van Trauner
Hopelijk zijn hij en Sauer de volgende die definitief doorbreken. Spelers uit eigen kweek hebben bij mij altijd een voetje voor. ook omdat je bij een evt transfer meer over houdt dan bij een Hancko, Sauer etc.
Sauer is alleen geen eigen kweek, maar voor de rest volledig eens!
Volgens de regels wel, als die volgend seizoen blijft. Sinisterra wordt ook als eigen kweek gezien volgens de UEFA regels.
Daarom teken ik Sauer er ook niet bij als je goed leest ;)
Toch zie ik in deze jongen geen vaste waarde voor het basisteam.
Sterker nog, ik denk dat hij uiteindelijk via de achterdeur vertrekt en bij een club in de onderste regionen terecht komt.
Tot dusverre weet hij me totaal niet te overtuigen en is het mij zeer een raadsel op basis van wat hij als groot talent wordt weggezet
Gozer plaatst hetzelfde op fr12. niet serieus te nemen.
Want hij speelt de sterren van de hemel en maakt een onuitwisbare indruk, ‘trol’…?
Dat hij nu al minuten maakt bij Feyenoord 1 op zo'n jonge leeftijd is al een prestatie op zichzelf.
Mensen zoals jij schreeuwen het hardst dat ze altijd al talent in hem hebben gezien, als hij een basisplaats verovert bij Feyenoord 1 en ontzettend goed speelt.
We zijn bij Feyenoord te snel met eigen jeugd de hemel in te praten, over iedereen wordt gezegd dat het een toptalent en de nieuwe Zidane, Beckham etc in wording is.
Maar hoeveel van hun die het 1e gehaald hebben zijn nu ook daadwerkelijk geslaagd?

Maar ik help het je hopen, serieus. Alleen heb ik er zeer weinig vertrouwen in.
We zijn bij Feyenoord soms ook iets te enthousiast in de uitspraken over eigen spelers, ook zijn we er heel goed in om (nieuw gehaalde) spelers snel af te kraken.
Maar om te willen beweren dat Milambo uiteindelijk gaat stranden bij de onderste regionen vind ik wel een bijzondere uitspraak. Baseer je dat op de 109 minuten die hij dit seizoen bij elkaar gespeeld heeft? waaronder 2 invalbeurten in lastige CL wedstrijden.
Zijn juist veel te kritisch op eigen jongens en geven hen veel te weinig kansen. Halen een vd Belt omdat hij net iets meer (KKD) ervaring heeft, terwijl we betere spelers in de jeugd hebben, die niet de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.
Gini,de vrij ,van persie ,karsdorp ,indi, kokcu, malacia, bijlow, moet ik nog ff doorgaan? Op basis van wat denk jij dat hij niet goed genoeg is? Die jongen bezit alles van een moderne voetballer.
Volgens mijn ben jij geen Feyenoordfan. Altijd kritiek. Nooit iets positiefs schrijven.
Misschien omdat ik realistisch ingesteld ben en niet door een gekleurde bril naar de club kijk … Niet alles is rozengeur en maneschijn en dat mag best gezegd worden
Als kritisch echt Feyenoorder was had hij zich ergens tussen 2005 en 2015 allang opgehangen. Dus sowieso een trol.
Ok, maar bij jou zie je nooit de nuance. Dat een kritische mening eens wordt afgewisseld door een positief geluid. Het is altijd kritisch.