Primeur Bevestigd
inv20227174-4602-9156

Nieuws

Data eerste training nieuwe seizoen en Open Dag bekend; mogelijk andere datum JC Schaal

Moreno

De selectie van Feyenoord vangt het seizoen 2023/2024 aan op 4 juli. Dan staat de eerste training van het nieuwe seizoen op het programma. Tot die tijd genieten de kampioenen van een welverdiende vakantie, al speelt een deel van de selectie nog voor de nationale elftallen in juni.

Feyenoord heeft zo een maand de tijd om zich voor te bereiden op de eerste officiële wedstrijd van het seizoen: de Johan Cruijff Schaal. Die staat nu gepland op zondag 6 augustus, maar zou in verband met de voorrondes voor de Champions League van PSV (8 of 9 augustus) verzet kunnen worden naar vrijdag 4 augustus. De aanvangstijd wordt dan vermoedelijk 20:00 uur. Een week later staat de eerste Eredivisiewedstrijd op het programma.

Open Dag
De Open Dag zal op zondag 16 juli plaatsvinden. Dan komen geheel volgens traditie in ieder geval Ramiz Zerrouki en Thomas van den Belt uit de helikopter. Of dat er nog meer worden, moet de komende weken blijken.

Na de Open Dag zal de ploeg van Arne Slot vermoedelijk spoedig afreizen naar een Europees land voor een trainingskamp. Zoals het er nu voorstaat, wordt dat wederom Oostenrijk. In het Alpenland zal de ploeg van hoofdtrainer Arne Slot ongeveer een week verblijven en speelt het één of meer oefenwedstrijden tegen Europese clubs die bij voorkeur het niveau van een Champions League-team hebben.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik las apenland.. alpenland kennelijk
Doen de Feyenoordvrouwen ook weer mee op de Open dag?
Enig idee wanneer we de nieuwe shirts kunnen verwachten? Ik ga uit van 1 juli omdat het contract van Adidas (waarschijnlijk) doorloopt tot 31 juni?
Volgens was het 32 juni ... :-)
30 dagen heeft juni per 1 juli gaat het contract van castore in de 1ste 2 weken van juli zullen de shirts gepresenteerd worden verwacht ik
Spelers die de heli missen omdat ze later worden aangetrokken moeten het seizoen daar op uit die heli stappen imo.
@FTM Denk je weleens bij jezelf ‘Wat een vragen, alsof ik zelf in de directiekamer zit’… ? 😎
Heb je daar kaartjes voor nodig
Waarom niet Open Dag na sluiting transfermarkt? Dan is de selectie compleet, helicopter stuk voller.
Begin september dus? Beetje raar om met een helikopter te landen, terwijl de nieuwelingen dan al diverse wedstrijden hebben gespeeld….
Hoezo, heel veel bedrijven hebben Open Dagen op een vrij random moment, dus waarom moet het perse voor de eerste competitiewedstrijd?
Ze zouden de transfermarkt moeten verkorten! Zodra de eerste Europese competitie klaar is open en voordat de eerste Europese competitie weer begint sluiten zo hou je het in mijn ogen eerlijk
Dat werkt toch niet? Dan ga je transferperikelen krijgen terwijl clubs nog volop bezig zijn met de beslissende fase van het seizoen. Allesbehalve wenselijk. Idem met het sluiten; dan bevoordeel je de ene competitie tov de andere.
Misschien zou de uefa eens moeten kijken om alle Europese competities gelijk te te trekken. K
Hoe had je dat gedacht met landen als Zweden en Noorwegen ?
FTM, is Gustavo Hamer niet een grote kanshebber om naar feyenoord te komen als kokcu daadwerkelijk vertrekt? Laat zich dit seizoen zien als een van de beste spelers van de Championship en ziet de stap zelf ook zitten.
@FTM wanneer begint de verkoop van de nieuwe shirtjes?
Ik heb geen inside kennis maar dat zal waarschijnlijk 1 juli zijn. Dit ivm contract van Castore dat per 1 juli van start gaat.
Zaterdag 1 juli gaat de fanshop weer open.
https://1908.nl/artikelen/feyenoord-sluit-fanshops-vanwege-overgang-naar-castore
Hi, mogelijk een naïeve vraag, maar kan feyenoord al de markt op voor transfevrije spelers als Jonathan Bamba? Ik lees dat zijn salaris niet ontzettend ver weg ligt van andere sterkhouders. Al zou het natuurlijk wel direct een van de grootverdieners worden. Met het oog op CL voetbal en de lat die je je met dat vooruitzicht moet aanmeten, zijn dit niet de spelers waar we naar moeten kijken? Of ga ik hier echt een stap te ver?
@FTM Is er een kans dat we een grote speler gaan huren met veel potentie net zoals Amad Diallo (ik weet die staat op het lijste) en Reis Nelsson?