hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Dávid Hancko in Eredivisie Elftal van de Maand april

Van de redactie

Dávid Hancko is opgenomen in de Eredivisie Elftal van de Maand april. De Eredivisie Speler van de Maand, Johan Cruijff Talent van de Maand en het Eredivisie Elftal van de Maand worden gekozen op basis van statistieken en stemmen van voetballiefhebbers, zo laat de Eredivisie weten via de website.

De Slowaakse verdediger van Feyenoord is een vaste waarde in het elftal van Arne Slot en miste dit seizoen nog geen minuut in de competitie. PSV is met zeven spelers de hofleverancier voor het Eredivisie Elftal van de Maand. Naast Johan Bakayoko maken ook Luuk de Jong, Malik Tillman, Joey Veerman, Olivier Boscagli, Jordan Teze en Mauro Júnior deel uit van het elftal. Sam Lammers (FC Utrecht), Mathias Kjølø (FC Twente), Mio Backhaus (FC Volendam) en Dávid Hancko maken de selectie in het veld compleet.

De Eredivisie Speler van de Maand, Johan Cruijff Talent van de Maand en het Eredivisie Elftal van de Maand worden gekozen op basis van statistieken (Opta) en stemmen van voetballiefhebbers (KPN Man of the Match). Deze criteria spelen ook een rol bij de shortlist voor de Eredivisie Speler van het Jaar en Johan Cruijff Talent van het Jaar. Deze prijzen, evenals de prijzen in de Azerion Vrouwen Eredivisie, worden uitgereikt op de Eredivisie Awards (2 september 2024).

Delen

Reacties

Het is toch zo’n heerlijke gedachte dat deze jongen tot 2028 vastligt. Of hij blijft, of hij gaat (met speels gemak) het transferrecord breken.

Ongekende weelde!
Transferrecord verbreken is dan ook niet heel lastig, wat is het.. 25 / 30 mil.
Ik zou een half jaar lang huilen als hij daar voor weg gaat.
Zet hem maar gelijk in het elftal van het jaar. Op zijn positie is er geen betere te vinden, op de Nederlandse velden.
Wat mij betreft speler van het jaar.
Maar het zal wel huilie de Jong worden vanwege het kampioenschap.
En bergzwijn is captain of the season😊


Grapje natuurlijk🤣
Deze geweldenaar moet voor minstens 40m vertrekken.