Bevestigd
yv2022821yv2022821a1a02954

VK Sportphoto

Transfers

De balans na het verstrijken van de deadline

FeyenoordTM

De zomerse transferwindow zit er in Nederland officieel op. Feyenoord directeur Dennis te Kloese kan samen met zijn collega's Joris van Benthem en Pieter Smorenburg de balans opmaken na het verstrijken van de deadline.

* Onderstaande data komt via Transfermarkt.com. De transfers van Korede Osundina (verhuur aan FC Dordrecht) en Lucas de Bolle (voor U21) zijn nog niet meegenomen.

** De totaalsommen van Marcus Holmgren Pedersen (verhuur + verpl. verkoop) en Ondřej Lingr (huur + verpl. koop) zijn nog niet meegenomen.

Inkomende spelers Feyenoord 1

inkomend-2324-deel-1

Inkomende spelers Feyenoord onder-21

schermafbeelding-2023-09-01-om-235008

Jeugdspelers toegevoegd aan Feyenoord 1

jeugd-toevoeging-2324

Vertrokken spelers Feyenoord 1

uitgaand-2324-deel-1

Overige vertrokken spelers

uitgaand-2324-deel-2

Heeft Feyenoord een goede transferwindow achter de rug? Laat het ons weten in de commentsectie!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het allerbelangrijkste van deze window is dat we Slot behouden hebben, dat is en blijft onze grootste ster. Dankzij een onverwachte blessure bij Leipzig bleef ook Geertruida gelukkig. En de contracten van steunpilaren Hancko, Trauner, Hartman, Wieffer èn Gimenez zijn zelfs verlengd. Hulde!

Pas over een maand of 2 weten we of we verder een goede transferzomer gehad hebben. Van de top 5 aanwinsten (Lingr is nr 5 omdat hij straks verplicht gekocht moet worden voor ca 4 miljoen) heeft alleen Stengs een paar wedstrijden gespeeld. Over hoe goed Ueda, Ivanusec en Lingr zijn valt nog weinig te zeggen.

Ivanusec zou zich snel in de basis moeten kunnen spelen als international van een topland. Waarschijnlijk zondag al zijn eerste basisplaats. Op linksbuiten of op 10.
Recordaanwinst Ueda is voorlopig tweede spits en zal alleen in de CL 2x basis staan -pittig omdat hij dan ritme mist met alleen maar invalbeurten. Of hij die 9 miljoen waard is, weten we pas als Gimenez langere tijd niet kan spelen. Hopelijk pas volgend seizoen.
Stengs was al jong een ster bij AZ, stond een paar jaar stil maar vond bij Antwerp in de tweede seizoenshelft zijn draai in de playoffs tegen de topteams. Met zijn creativiteit, marktwaarde van ca 11 miljoen en multifunctionaliteit moet hij een vaste basisspeler worden.
Lingr zal zich op de training en via invalbeurten moeten bewijzen op 10. Als gemakkelijk scorend Tsjechisch international en meest waardevolle speler van het respectabele Slavia Praag moet hij op zijn minst een vaste invaller worden.
Zerrouki is voorlopig reserve achter Wieffer op 6. Een jongere, goedkopere 6 was iets logischer geweest. Maar een bewezen sterke bank is ook waardevol.

Dat er geen directe vervanger is gehaald voor de onvervangbare Kökcü is begrijpelijk gezien de beschikbaarheid van voormalig recordtransfer Timber en de multifunctionele Stengs. De veelgenoemde Bitello bleek te duur, is niet aantoonbaar beter en zou waarschijnlijk maanden extra nodig hebben ivm de taal en cultuur.

De vaste achterhoede bleef en staat dus als een huis. Nieuwkoop is in ieder geval aanvallend een verbetering tov Pedersen. Beelen lijkt beter dan Rasmussen met alle potentie om op termijn basisspeler te worden.

Alleen Wellenreuther is wat mij betreft veel te licht als tweede keeper, zeker gezien de voorspelbare blessures van Bijlow. Een handvol goede reddingen in ca 20 wedstrijden is veel te weinig, zeker als in ongeveer de helft van die wedstrijden elk schot tussen de palen direct een tegentreffer opleverde -ook afgelopen zondag weer.
Waarom niet een paar miljoen meer uitgeven voor zo'n cruciale positie en een bewezen klasbak als Olij of Noppert halen!?

Positief is tenslotte dat veel jonge spelers verhuurd zijn aan goede ED teams dan wel Dordrecht.

Samengevat verdient deze transferzomer voorlopig zeker het voordeel van de twijfel. Behalve Kökcü en huurlingen Szymanski en Idrissi bleef iedereen aan boord, inclusief onze toptrainer die al die spelers nog beter gaat maken! Op linksbuiten en In de breedte zijn we verder flink sterker geworden. Dat zal na de nodige gewenning het gemis van Kökcü en Szymanski ruimschoots kunnen compenseren. Alleen het niet aantrekken van een sterke tweede keeper lijkt een kostbare misser te kunnen zijn.
Waarom word er nou ineens gedaan of vorige transferzomer 10x beter was dat dit jaar, alsof er toen de dag na sluiten allemaal hozanna stemming was. Toen zaten er ook zoveel mensen te zeuren over posities die nog niet goed vervangen waren, de linksback, linksbuiten en cvm vooral, dat we weer te veel spelers gehuurd hadden, en niet genoeg spelers waren gehaald die er gelijk konden staan het zou verschikkelijk zijn dat we het seizoen moesten beginnen met de 3e spits van ajax als onze 1e spits, enz. . Nu we aan het eind kampioen zijn geworden doet iedereen of het vanaf het begin geweldig was, maar hartman werd pas ergens in november vaste basisspeler, wieffer januari. De aanvallende vleuges veranderde voor de winterstop elke wedstrijd. De laatste wedstijd in de europa league groepsfase hebben we viruteel gewoon nog laatste gestaan.

Toen heeft het ook lang geduurd en nu word die tijd niet gegeven, ik denk zelf dat veel mensen door het kampioenschap en de cl te hoge verwachten hadden (ik zelf ook) maar je kan qua salarishuis echt niet zo snel grote stappen maken, het laatste boekjaar dat is uitgebracht (21-22) had feyenoord een eigenvermogen van bijna 0. Dan is het gewoon *** maar is het niet anders, dan kan je niet de risicos nemen die psv neemt. En denk ik dat het heel verstandig is om de keuzes te maken die dit jaar zijn gemaakt: breedte versterken, huurspelers terug dringen en zo meer kapitaal op bouwen, investeren in talent ontwikkeling (aanwinsten u21 en dort).
We zijn er natuurlijk prima op vooruitgegaan, al is dat misschien nu nog niet zichtbaar. Kokcu is niet 1 op 1 te vervangen; geen enkele Nederlandse club kan een betere speler terughalen. Alleen hopen dat een speler die je haalt zich ontwikkelt. Verder zijn we af van huurspelers als Szymanski en Idrissi. Daar loopt nu waarde op het veld. Ook hoeven we geen Dilrosun op 10 te zetten als onze basis 10 geblesseerd raakt. Het verval van de tweede lijn is dus een stuk minder. Dat gaat ons punten opleveren.
Verder ruimte voor realiteitszin: PSV had en heeft een betere selectie dan wij en en het lijkt erop dat ze nu ook een trainer hebben die dat eruit haalt. Dat maakt ze favoriet voor de titel. Ajax haalt vooral dure spelers van het 2e niveau. Geen idee of dat wat wordt. En dat hebben ze daar zelf ook niet, gelukkig.
Feyenoord heeft een goede selectie en kan lang meedoen om het kampioenschap hopelijk.

Lekker genieten van de wedstrijden en hopen dat we bij de eerste twee eindigen.
Hoezo is het feit dat niet alle spelers uit de scouting komen een argument voor een slechte window? Bepalend is toch of ze renderen?

Zelf wel vertrouwen in, brede selectie, paar mooie versterkingen en slot maakt er wel weer een sterk team van. Daarnaast is ook gebleken dat feyenoord de categorie speler van > 10mln gewoon nog niet kan inpassen i.v.m. salarissen. Teveel exotische verrassingen halen is daarbij ook heen garantie voor succes (zie bijv bullaude). Dus logisch dat deze mix de uitkomst is.
Dat gelul over die scouting komt omdat iedereen het grote orakel aan het napraten is. Bij elke club worden spelers aangekocht op basis van wensen van de trainer, de TD en adviezen van de scouting. Daar maakt de TD een afweging in en die hakt de knoop door. Uiteindelijk gaat het erom of aankopen in het systeem en de groep passen en het is mooi als je er winst op kan maken in de toekomst. Er zijn de laatste jaren genoeg gescoute spelers geweest, bij wie dat niet het geval was idd.

De aankopen van PSV komen ook niet ‘uit de scouting’ en toch is iedereen hier daar jaloers op. En bij Ajax worden scouts ook amper meer gebruikt want Mislintat doet alles alleen nu.
Deze transfer Window is een 6,0 vorig jaar een dikke 8. De meeste spelers die gehaald zijn komen niet van de scouting, maar bij slot en dtk vandaan. Wat ik jammer vind. Want de scouting heeft de afgelopen 2 jaar goede spelers afgeleverd dit weinig hebben gekost zowel qua transfersom als salaris. Nu is het afwachten wat deze jongens gaan doen.
Heel benieuwd of je dat toendertijd ook een 8 vond? Weet dat er toen ook nog gigantisch veel negativiteit was rondom de cvm en linksback positie. Hartman werd pas echt basisspeler in november en wieffer in januari, toen hadden ook veel spelers tijd nodig.
Ik vind het dit jaar echt niet zo'n slechte transferperiode, veel mensen vergeten ook dat we terug zijn gegaan van 4 huur spelers naar 1, dat kost ook gewoon veel geld. Helemaal omdat 2 van die basisspelers waren en 1 een halve basisspeler (wellenreuter). Om daar dan basis waardige spelers voor terug te krijgen die je wel in eigendom hebt is gewoon veel geld nodig. En dat dat is gelukt met eigenlijk maar de verkoop van 1 basisspeler vind ik wel knap. Vorig jaar verkochten we ook voor 70 miljoen dat is anders inkopen dan nu met zo'n 30.
Vorig jaar een dikke 8? Ik kan me herinneren dat er enorm veel negativiteit was dat we helemaal geen vervanger hadden voor Aursnes. En dat we geen behoorlijke vervanger hadden voor Malacia. En dat er zware teleurstelling was dat Idrissi de opvolger was voor Sinisterra.
Transferwindow 7,5/10. Selectie is in de breedte duidelijk sterker geworden.
Keepers: Bijloke, Sas en Wellenreuther. Uitstekend.

Verdediging: Nieuwkoop, Geertruida, Beelen, Hancko, Trauner, Hartman, Lopez. Zijn we er hier op achteruit gegaan? Nee. Nieuwkoop is beter dan Pedersen. Agressief, betere voorzet en scoort meer. Hartman international geworden.

Middenveld: Timber, Wieffer, Zerrouki, Stengs, Van de Belt, Zechiel, Milambo. Ja, misschien is dit minder door het vertrek van Kokcu. Maar door de verdere aankoop logenstraft dit misschien ook wel weer. We moeten het afwachten.

Aanval: Paxaio, Sauer, Ueda, Gimenez, Minteh, Dilrosun, Jahanbahks, Lingr, Ivanusec,
Hier zijn we beduidend beter geworden.

Al met al tevreden. Langzaam bouwen we aan een beter Feyenoord. Bijna geen huurspelers meer.
Wel grappig dat iedereen al zeker weet dat Nieuwkoop veel beter is dan Pedersen. 1 wedstrijd gespeeld, 2 punten gekost voorlopig.
Maar wel paar mooie voorzetten gegeven!@! 😜
Ik heb Nieuwkoop een stuk vaker dan die ene keer zien spelen en ik ben er zodoende wel positief over.

Beetje flauw van je om hem dat puntverlies aan te rekenen, die jongen was voordat hij in zijn ijver een onnodige (en streng bestrafte) rode kaart pakte een van de besten op het veld.
Laten we het gevoelsmatig net een 6-7 geven. We hebben de nieuwelingen nog niet zien excelleren of zelfs zien spelen in ons team.
Al zie ik eigenlijk wel hetzelfde gebeuren als vorig jaar... beetje stroeve start en als ze elkaar eenmaal gevonden hebben in het veld en met de tactiek, tja.. dan weten we inmiddels dat er mooie dingen kunnen gebeuren.

Kijkende naar concurrentie... ook lastig te zeggen waar ze staan.
PSV lijkt nu alles prima op orde te hebben en dan is het ook fijn dat ze nu de favoriet zijn. Scheelt wat druk op onze jongens. Bekende namen daar zegt me niet zoveel eigenlijk, dat moet ook maar net lopen en daar zijn ze denk ik ook nog niet. De spitsen zullen daar ook wel gaan morren op den duur.
020 Lijkt simpelweg een bij elkaar geraapt zooitje. Ook dat kan zomaar weer omdraaien, al verwacht ik van de data duitser een paar klappers en behoorlijke missers heeft gemaakt. Die gaan heel veel schuiven en dat duurt wel even voordat het staat. Hoop dat dat gepaard gaat met een hoop verlies punten.
@FeyenoordTM, verdient Feyenoord nog aan de transfer van Bangura?
We hebben ongeveer uitgegeven wat we hebben ontvangen. Iets meer uitgegeven, maar we hadden nog wat en Lingr is straks goedkoper dan het bedrag dan we voor pedersen krijgen. In principe was timber al gehaald voor kokcu, we hebben een extra 6, en een betere reservespits. Veel goede basisspelers weten te behouden, het geld van de cl nog niet uitgegeven en er ook geen voorschot op genomen. Goed en verantwoord gehandeld dus.
Ik vind dat we een prima transferwindow hebben gehad. Bij ons was aan het begin a duidelijk wie er gewenst waren. Deze zijn ook gekomen.
Zo'n beetje niet gespeeld met ingaande en uitgaande transfers. Niet slecht.
Pisv verkoopt voor 45mil een middelmatige cvm, en wij verkopen de beste speler van afgelopen seizoen voor 25mil..
Op deze manier blijven wij de 3e club van nl.
Truste en hopen op het beste dit seizoen!
Het zet je wel aan 't denken idd dat Kokcu 10 miljoen goedkoper is dan Sangare. Misschien dat iemand dat even kan uitleggen....
Uiteindelijk krijg je 30 voor Kokcu, maar ik hoop dat we voor Gimenez Hartman Hancko en Geertruida en Paixão hogere bedragen gaan krijgen. Wij hebben als voordelen komend seizoen dat selectie vrijwel bij elkaar is gebleven en dat je toch wel een bredere bank hebt. En we hebben nog 3 spelers laatste week verhuurd dat vind ik positief
Als Feyenoord presteert in de Ch.L. lopen de prijzen vanzelf op
Dat heeft PSV de afgelopen jaren niet gedaan en toch vangen ze veel meer aan transfersommen.
Idd, psv heeft Europees ook al jaren niks laten zien, en sangare is voor 45m gegaan incl bonussen kokcu 30 incl.
Feyenoord heeft in de afgelopen 25 jaar 1 keer een mislukt champions league seizoen gehad. Hoezo wil je vergelijken met Ajax en PSV.
@Hunte voetbalde Sangare de afgelopen 20 jaar bij PSv? Europees doet Feyenoord het de afgelopen jaren beter. In die logica zouden onze spelers meer moeten opleveren. Ik vind Sangare geen topper of bepalende speler zoals bv Kökçü.
Opzich is dat niet zo moeilijk uit te leggen. Met Kökcu zijn waarschijnlijk gewoon bepaalde afspraken gemaakt dat Feyenoord mee zal werken aan een vertrek. Hij wilde zelf bewust naar Benfica en dat helpt natuurlijk ook niet mee financieel gezien. Als hij naar de premier league was gegaan had je er mee voor gekregen maar dat wilde hij zelf niet.
Sangeré gaat naar een Premier League club in nood. Die doen dit soort dingen. Kökcü wilde zelf heel graag naar Benfica en in die periode kwam er nog geen Engelse club. Dan krijg je minder. Jullie kunnen er om blijven mekkeren, maar het is een mooi bedrag voor Feyenoord en ze zijn zelf tevreden. Inclusief speler. Soms moet je dergelijke dingen doen, zodat spelers ook willen komen. Feyenoord geeft je kaas op ontwikkeling.

Daarnaast zijn we niet voor het bedrag van Geertruida gezwicht. Dus we maken stappen. Wie had dat 2 jaar geleden gedacht. Een bod van 30 miljoen laten lopen.
De premier league is zoiezo een overpriced competitie benfica gaat niet ,o hoog maar komt straks wel weer goed
Afspraken gemaakt met hem. Sangare kwam al voor 7-8 en ook afspraken mee gemaakt maar die is ouder en wij spelen pas 2 jaar aardig mee en geen cl. Psv wel.
Na volg jaar is alles anders en komende jaren ook….
Moet je helaas gelijk geven. Deze is erg zuur....
Laatste dag vd window, premier League, belofte aan Kökçü om mee te werken aan een transfer... Als Te Kloese Geertruida voor 25 miljoen had laten gaan had ik me zorgen gemaakt. Als we goed presteren in de CL gaan ook bij ons spelers vertrekken voor dergelijke bedragen.
Beetje verkeerde info
Sangare 35 miljoen Inc bonussen
En feyenoord en kokcu hebben bij zijn verlenging van zijn contract gentleman afsoraken gemaakt betreft wanneer hij wilde transferen en over de hoogte van de som
Als je iets zeg kom dan wel met de juiste info en ga niet slap lullen want nu loop je met de kudde mee
Sangare is een betere cvm dan Kokcu spelverdeler, ook al is Kokcu in absolute zin de betere voetballer van de twee.
Als je niks nuttigs te zeggen heb ken je beter je mond houden ook, kokcu is van de 10 naar de 8 gegaan en dan kom je met een argument dat sangare een betere cvm is.. blijf van de harddrugs af maat.
Kokcu is een 21 jarige international die ook de aanvoerder was in het kampioensjaar.
Daar had je meer voor moeten krijgen.
Lezen is voor jou duidelijk teveel gevraagd.
35 miljoen voor Sangaré, 30 voor Kökcü. Verschil zit hem vooral in de met Kökcü gemaakte afspraken, we moesten hem verkopen aan zijn gierige droomclub Benfica.

Sangaré lag nog 4 jaar vast dus Pisv kon tot de clausule van 37,5 miljoen alles vragen. Stond dankzij de voorrondes vd CL lekker in de etalage. En dan is er op deadline day zo'n Engelse club die dat geen probleem vindt.
Topclubs kloppen niet aan bij Feyenoord. Wel bij PSV, dankzij hun geschiedenis met Robben, Van Nistelrooij, Romario, Ronaldo en ga zo maar door. Dat kun je Feyenoord moeilijk verwijten, het is nou eenmaal wat het is. Feyenoord is hard op weg om die kloof te overbruggen maar je hebt het niet zelf in de hand.
Overall beoordeling: 6.5/10

+ Slot en Geertruida behouden ondanks verwacht vertrek.
+ Breedte-bezetting is uitstekend.
+ Met Ivanusec (hopelijk) de benodigde kwaliteitsimpuls op de vleugels binnengehaald.
+ Strategische verhuur Hendriks, Kasanwirjo, Walemark, Bullaude, Benita en Jansen met oog op ontwikkeling.
+ Sauer, Zechiël en Milambo deel 1e selectie met uitzicht op speeltijd.
+ Op Minteh na bezit Feyenoord al haar spelers; de eigen waarde op het veld was nog nooit zo hoog.

- Geen spelmakende centrale middenvelder gehaald ter vervanging Kokcu. (Hup Timber, pak je kans.)
- Zeer veel aankopen van dicht bij huis (NL/Belgische comp., oude bekenden) getuigt van beperkt en sub-optimaal gebruik van de (internationale) markt.
- Verhoudingsgewijs erg veel kapitaal uitgegeven aan spelers die in eerste instantie geen onderdeel uit maken van de basis.
- Weinig tot geen diepte-investeringen. Focus is geweest op behoud van niveau en stabiliteit, (te) weinig op het maken van een vervolgstap.
- Enkele grootverdieners (Ali, Dilrosun) met weinig uitzicht op speeltijd drukken nog op de salarishuishouding (kan komende weken nog veranderen).

Conclusie: Met oog op de afgelopen jaren staat er absoluut een Feyenoord-waardige selectie staat dit jaar. Echter kun je je niet aan de indruk onttrekken dat er sub-optimaal gebruik is gemaakt van de middelen die er waren deze window. Dat wil niet zeggen dat de aangetrokken spelers niet goed (genoeg) zijn, enkel dat het wellicht nog beter had gekund.

Side note: De verkoopopbrengsten vallen wat mij betreft niet onder plus of min dit seizoen. Kokcu lager dan verwacht, maar er waren al in een eerder stadium afspraken gemaakt om hem tevreden en op Feyenoord gefocust te houden, wat zich heeft uitbetaald in een kampioenschap. Pedersen en Danilo leverden wat mij betreft marktconforme sommen op. Neutraal dus.
Nu beoordelen is mi te vroeg, het gaat straks om het totaal, passen de aankopen bij wat er is, dat wijst zich na twee maanden wel.
Naast verwacht vertrek ( slot, geert) was er ook een forse gevreesd vertrek (hancko, gimenez) fijn dat die blijven en met ec1 straks meegroeien.
Ik kan alle
Alleen aangeven blij te zijn met een mix van jonge spelers en 3 groeibriljanten.
Ben blij dat we geen vedettes binnen halen. Verwacht dat balans en voetbal plezier, dus inzet, behouden blijven en daarmee ben ik weer optimistisch over het vermogen van onze technische staf de strijd om de top aan te kunnen gaan. Mooi dus, verdere oordelen wellicht pas na eerste seizoenshelft. Prioriteit is nu de competitie en alles daar omheen is meegenomen.
Er is kapitaal uitgegeven om huurspelers als Szymanski, Idrissi, Rasmussen, Wellenreuther etc te vervangen door spelers die in eigendom zijn en transferwaarde genereren. Dat is een prima zaak. Dat mis je in je analyse compleet.
Prima transfer periode.
Echter Wieffer had wel verkocht mogen worden want die maakt geen tweede seizoen als afgelopen jaar.
Voor dat geld hadden we Paolo Bitello moeten halen als vervanger voor Orkun Kökçü.

Maar goed,we gaan het zien met dit middenveld.
Al was Orkun afgelopen jaar toch echt van mindere waarde volgens de statistieken als 2 jaar terug.
Zal nu wel vermoord worden, maar de waarheid ligt op tafel.

Een goed seizoen gewenst voor iedereen die Feyenoord lief is!
Welk bedrag vind jij acceptabel voor Wieffer?

Welke statistieken bekijk jij!? Ik zie zie niet.
5,5 / 6 miljoen had acceptabel geweest.

Kijk naar de statistieken van 2021 - 2022, misschien dat dat je ogen opent.

Ik wil zeggen, Wieffer kun je beter vervangen dan Zerrouki met een Bitello als vervanger. Maar dit weet de TD ook wel.
6m? Is dit stiekem martin van geel?
Blij dat jij geen TD bent bij Feyenoord.
€6 mio? NL international? Jonge speler? Wat dacht je van €15-20 mio? Minstens…
Sangaré 45 miljoen euro en dan een middenvelder van het Nederlands elftal verkopen voor 8x minder? Dat zou wel heel beroerd onderhandelen zijn.

Voor wat betreft Kökçü: Dat is geen makkelijk scorende middenvelder en ondanks dat hij alle corners en vrije trappen nam, gaf hij ook weinig assisten. Laatste competitiehelft slechts bij één doelpunt betrokken: een benutte strafschop. Er wordt wel eens gezegd: kampioen worden is doelpunten tellen. Dat ging bij hem niet op. Hij heeft op andere wijze een grote bijdrage geleverd aan het kampioenschap. Als we alles nader gaan analyseren, dan zal hij wel veel voorassisten op zijn naam hebben staan. Die zie je nergens terug in de statistieken maar die zijn wel van groot belang.
Nogal dubbel...Denk uiteindelijk dat er weer teveel focus is geweest op de lange termijn, waarvan je het nog maar moet afwachten wie het daadwerkelijk gaat redden. Had graag de twee Brazilianen erbij gezien. Dat is dus wel teleurstellend.
Aan de andere kant is het tegelijkertijd ook heel goed nieuws, dat het halen van spelers als Stengs en Zerrouki nu vraagtekens oproept terwijl we drie jaar geleden droomden van één zo'n speler als topaankoop. De teleurstelling is eigenlijk een teken dat ze het de afgelopen jaren fantastisch gedaan hebben en het niveau gigantisch omhoog is gegaan. We gaan zien hoe het af gaat lopen dit seizoen.
Ik denk juist dat de focus teveel op korte termijn ligt. Stengs, Zerrouki, Ueda, Ivanusec, Lingr allemaal speler die geacht worden de basis te versterken, allemaal 24.

Aankopen met oog op de toekomst Beelen en v.d. Belt beide 22.

Ik mis hier compleet het perspectief
Is 24 oud? Spelers zijn op hun best rond 28. Als ze 2 goede jaren draaien hier, dan verkoop je ze alsnog voor de hoofdprijs
28 is afhankelijk van de positie. Dan heb je het over aanvallers. Maar zeg nergens dat ze over hun top zijn.

Maar jij hoort net goed als ik dat Feyenoord altijd beperkt is qua middelen door het verleden. Ga dan even na wat de leeftijden zijn van spelers die de hoogste transfersommen hebben opgeleverd.

Of terwijl, korte termijn successen zijn leuk, maar hiermee ga je het gat niet dichten.
Lijkt me juist goed dat er wat meer spelers van 24 tot 27/28 (nieuwkoop is zo oud volgens mij), we hadden namelijk al een hele jonge basis 11. In de kampioenswedstrijd waren de oudste spelers idrissi 27, hankco en bijlow 25. De overige 8! Spelers waren allemaal 21 tot 23 jaar. Dan lijkt het mij een beetje overbodig om nog een karrevracht spelers is die leeftijd catogorie te gaan halen. Dan moet je dus ouder of jonger -20 of 24+, dan snap ik wel dat ze met het oog op presteren in cl en vooral het belangrijkste, eindigen bij de eerste 2, meer voor dat oudere segment zijn gegaan. Die kunnen gelijk wat toevoegen en zijn dan nog betaalbaar. Als je een speler van 18 a 19 wilt halen die gelijk klaar moet zijn voor de basis ben je een flink bedrag kwijt. Toch is de -20 categorie toch ook redelijk aangevuld met tsoungui, die Amerikaan, sas en zijn sauer en zechiel doorgeschoven.
We kunnen het gat niet dichten in 2 jaar. We komen van een plek financieel dat Ajax niet heeft meegemaakt. Daar hebben ze 5 jaar gebouwd aan een resultaat. Dat resultaat kunnen we niet behalen in 2 jaar komend uit een gat
Ben het op zich wel met je eens, maar dit jaar is het anders.Prio 1 is CL deelname volgend jaar veilig stellen. Je hebt die inkomsten nodig om in het spoor van Ajax en PSV te blijven met je begroting. Als je 3e wordt en de voorrondes niet overleefd loop je financieel zo ver achter dat je het risico loopt dat je structureel voor plek drie moet gaan spelen. Halen we Frankrijk niet in betekent dat dus ieder jaar verder achterop raken. Dat is dus het perspectief. Spelers van 24 halen is prima, doen die het goed verkoop je ze na twee jaar op hun piek.
Verder moet je je afvragen hoeveel van die jonge gasten daadwerkelijk gaan doorbreken.
Mijn algehele gevoel is dat deze window matig tot slecht is.

Uitgaand:

Kökcu had naar mijn mening meer op moeten leveren, vind het bedrag niet bij zijn kwaliteiten passen.

Danilo bruikbare speler, geen topper. Toch vind ik de transfersom aan de lage kant, makkelijk scorende spits. Braziliaanse nationaliteit. Over het algemeen zijn dat factoren die een transfersom opdrijven.

Pedersen, als hij 8 milj. opbrengt is dat netjes. Hele bruikbare speler met duidelijke beperkingen.

Bozenik vind ik een geweldige deal, had niet verwacht dat we nog wat zouden krijgen.

Azarkan had ik wel eens willen zien in Feyenoord 1. Ik denk dat hij heel belangrijk had kunnen zijn, maar duidelijk niet als basisspeler. Dus al met al prima dat ie verkocht is. Had toch graag wel een miljoentje willen zien.

Taabouni kwam naar mijn mening duidelijk tekort, elk bedrag wat je ervoor krijgt is mooi meegenomen.
Inkomend:

Ueda is qua transfersom de topaankoop, beetje jammer voor een bankzitter. Qua statistieken heel goed gedaan in België, maar ik had liever gezien dat ze hem hadden laten lopen. Het traject om hem klaar te stomen voor als Gimenez weggaat vind ik ook niet een heel goed plan gezien zijn leeftijd. Dat kan ik voor me zien bij een speler die uiterlijk 21 is, niet 24. Tenzij hij volgend seizoen de eredivisie al flarden schiet, denk ik dat dit qua investering matig zal zijn.

Zerrouki beetje hetzelfde verhaal als Ueda, hoge transfersom voor een speler wiens positie al erg goed wordt ingevuld. Ook qua leeftijd hetzelfde verhaal. Invulling had beter gepast bij een jongere speler.

Ivanusec vind ik qua speler geweldig, qua speelstijl moet ik het nog zien. Hij doet me een beetje aan Ziyech denken. Desalniettemin goeie deal. Vind de transfersom niet heel hoog voor zijn kwaliteiten.

Stengs ben ik het meest in teleurgesteld qua inkomende transfers. Ik vind het echt een mooi weer voetballer. Transfersom lijkt laag, maar je bezit niet alle rechten. Daarbij een grootverdiener, die nooit strijd levert. Ik denk dat dit nog wel voor strubbelingen gaat zorgen. Ik schaar hem in het rijtje Jahanbakhsh en Dilrosun. Kom je nooit meer van af door zijn salaris.

Nieuwkoop was erg goedkoop moet ik zeggen. Hoor positieve geluiden vanuit België, dus kan zomaar een prima aankoop zijn.

Beelen vind ik vrij prijzig voor een kkd speler. Lijkt mij gehaald te zijn als rcv, daar heeft hij 2 spelers voor zich. Verwacht bar weinig speelminuten voor hem, terwijl hij op zijn leeftijd daar juist behoefte aan heeft. Op zich denk ik dat hij het niveau wel kan halen, maar daar heeft ie speelminuten voor nodig. Ik betwijfel of hij dat gaat krijgen, ik vermoed een verhuur in de winter.

V.d. Belt vind ik een compleet nutteloze aankoop. Was weliswaar goedkoop, maar ik geloof niet dat hij beter is dan wat we in de jeugd hebben rondlopen. Ook te oud voor onder 21, dus geen idee waar hij zijn speelminuten vandaan moet halen. Ik vrees ten koste van Zechiel en Milambo wat zwaar onterecht zou zijn.

Lingr heb ik geprobeerd zoveel mogelijk over op te zoeken, aangezien ik geen flauw idee heb. Lees vaak dat het een type Til is, wat ik niet heel positief vind. Alleen zie ik ook veel raakvlakken met Bullaude, voor mij een groot vraagteken.

De aankopen voor Dordt vind ik niet heel boeiend. Over het algemeen erg goedkoop en wie weet zit er wat bij, zo niet verkopen.

Huur inkomend:

Minteh vind ik dramatisch. Hij mist compleet de basis techniek. Ik zie dat hij duidelijke wapens heeft, alleen vind ik dat als je een speler huurt deze duidelijk beter moet zijn dan wat er in je selectie zit en een speler als hij moet veel te veel worden bijgeschaafd. Niet aan beginnen, lekker erin gooien bij een minimale voorsprong, als je tegenstander aan het drukken is. Verder lekker laten banken.
Huur uitgaand:

Walemark is denk ik potentie een hele grote speler, qua mentaliteit is het alleen dramatisch. Ik hoop dat hij het licht gaat zien bij Heerenveen, wat ik ook een goede keuze vind qua club.

Kasanwirjo.... ja moet ik hier over zeggen. Onbegrijpelijke aankoop geweest, hij deed me altijd denken aan Edgar Ié... maar dan zonder de inzet. Als ik naar zijn kwaliteiten kijken en vooral zijn slordigheden zie ik meer een 8 in hem in e n verdedigend ingesteld team.

Bullaude vind ik een vreemd verhaal. Je kan me niet wijsmaken dat hij minder is op 10 dan Dilrosun was. Daarbij meteen teruggezet naar O21, ik weet het niet, vind het een beetje vreemd. Ook het feit dat benoemt werd dat hij aan het gras moest wennen om hem vervolgens terug te laten gaan naar Argentinië. Voor mijn gevoel klopt er iets niet.

Benita moet vlieguren maken, dus prima dat hij is verhuurd. Alleen worden er bij verhuur geen afspraken gemaakt qua speelminuten? Tot nu toe bankie bij Excelsior, had je m beter voor O21 kunnen houden.

Hartjes is het slachtoffer van de komst van Zerrouki. Logisch dat hij verhuurd werd, heel zuur dat hij nu geblesseerd is. Ik denk dat dit einde verhaal is bij Feyenoord.

Hendriks waren we allemaal denk ik wel een beetje verbaasd over dat hij als backup voor Hancko moesr fungeren. Veel te vaak geblesseerd, hopen dat hij een volledig seizoen kan draaien.

Jansen zit ook op de bank, werd al zachtjes benoemd als opvolger van Bijlow. Jaartje op de bank gaat daar niet aan bijdragen. Nogmaals, maken ze geen afspraken?

Conclusie:

Je geeft meer dan de helft van je budget uit aan wisselspelers. Je wilt Szymanski geen salaris bieden wat Stengs nu krijgt, terwijl ik weinig pluspunten kan noemen voor Stengs als ik de 2 wegstreept tegen elkaar.

Ik vind dat er heel verkeerd geld uitgegeven is. Ueda en Zerrouki zijn prima voetballers, maar gezien de transfersom en hun leeftijd past het niet bij hun rol. Ik had gehoopt dat we na dit kampioenschap een stap zouden kunnen zetten, alleen denk ik dat het slechts een tussenstap is. We moeten waarde creëren op het veld, dat doen we niet met hele dure bankzitters die niet op de leeftijd zitten dat ze nog gigantische stappen gaan maken. Daarbij had ik graag gezien dat Groen verhuurd zou worden, daar zie ik wel wat in.

Al met al prima selectie, kampioen waardig.... nee. Ik schat een zwaar bevochten 2e/3e plek in.
Slot werkt al een tijd met 16 spelers per wedstrijd. Dus bankzitter is maar ten dele waar voor een best aantal spelers.

Daarnaast wil je bij zo'n wissel niet meteen flink terugvallen qua niveau. Dus dat er een aantal spelers zijn gehaald voor de breedte, die duurder zijn dan vorheen, snap ik.

En we gaan nu CL spelen. Tevens bij evt blessures wil je dan spelers in kunnen passen die een hoger niveau hebben, dan de bank voorheen.

Vorig jaar hebben we het vrijwel zonder blessures gedaan (alleen De keeper, maar daar daar was al een goed alternatief voor handen). Maar het is geen garantie dat ze weer qllemaal zonder blessures een seizoen doorkomen ...
Je hebt wel een punt hoor, maar het is korte termijn visie. Qua leeftijden brand je nu je selectie af in 2 jaar. Als Nederlandse club heb je gewoon niet dr luxe om spelers lang te houden.
Eens dat vd Belt het nog niet heeft laten zien. Kaar hij was vorig jaar, volgens diverse kenners, de beste speler vd KKD.

Dat wil niet zeggen dat hij dan snel aan zou moeten kunnen haken. Maar wel aangeven dat er voetbal in het ventje zit. Hopelijk komt dit weer bovendrijven.

Eens met Dilrosun, Jahanbakhsh en Stengs.

Hopelijk weten Lingr en Ivanusec het verschil te maken, dat we de eerste 2 wedstrijden te kort kwamen.

Mbt Symanski, als ze vanaf het begin dat salaris hadden aangegeven, was dat misschien gelukt. Nu was alles al afgesproken tussen speler en club, en tussen beide clubs. In een situatie waarbij het lastig zaken doen is met Russische clubs. En dan op het moment dat de handtekeningen gezet moeten worden, worden er opeens nieuwe eisen gesteld. Dat DtK zich niet laat piepelen, prima. Want wat voor signaal zou dat zijn geweest naar andere onderhandelingen...
Ik snap dat er qua Szymanski verzachtende omstandigheden waren. Maar uiteindelijk heb je geprobeerd om voor een dubbeltje op de 1e rang te zitten, dat is faliekant mislukt.

V.d. Belt kan nog steeds goed uitpakken, das het punt niet. Maar waar het mij om gaat is dat er eerst extern gekeken wordt. In de voorbereiding bleken Milambo en Zechiel vele malen beter. Bij Zechiel is dat een verrassing te noemen, maar bij Milambo niet.

Ivanusec vind ik geweldig, maar betwijfel of het een match is. Lingr is denk ik gehaald als bankzitter, ik geloof niet dat Stengs gaat banken.
Je vergeet dat stengs en zerrouki gewoon nl praten. Ook belangrijk en stengs is wel gegroeid hoor.
Ps die pool ( of zn management) vroeg 10milj tekengeld dus dan kan je m wel salaris stengs geven maar totale onzin.m dat te doen
Milambo en Zechiel zitten toch gewoon bij het eerste? En voor een habbekrats de beste speler uit de KKD ophalen is toch prima? Wat valt er dan te zeuren? Slot kan lekker kiezen wie hij minuten laat maken.
Szymanski wou meer dan 2 miljoen NETTO hebben. Dus veel meer dan die 2,5 miljoen bruto van Stengs.
Het geheel komt op mij negatief over, vooral je visie over Stengs komt niet overeen met deze analyse gebaseerd op echte feiten:
https://www.voetbaldiepte.nl/transferanalyses/1406162_analyse-waarom-calvin-stengs-alles-is-wat-feyenoord-nodig-heeft
Pedersen met gebreken? Doe normaal. Hij was een van de vele belangrijke pionnen en heeft veel aandeel gehad in het spel van Feyenoord, net als iedereen afgelopen seizoen. Dat gezeik op Pedersen en Jahanbaksh iedere keer. Wordt lekker lid van FC Zuurpruim.
Snap echt wel wat je bedoelt, maar jij gaat me niet vertellen dat je m niet af en toe ff een draai om zn oren wilde geven.

Jahanbakhsh is ook belangrijk geweest, maar in dat licht... Zullen we Kramer weer halen?
Nee, ik wilde hem geen draai om de oren geven. En als hij een keer ene foutje maakte, dat kan. Het blijft mensenwerk. Elke speler maakt wel eens een fout.
Maakt jou een beter mens dan ik!
Tuurlijk, volgens mij bedoel je jezelf ;)
Mensen willen ook allemaal Idrissi terughalen?
Rutger, thanks voor alle moeite en info afgelopen maanden.

Ik denk wel dat deze selectie sterk genoeg is om voor de bovenste 2 plaatsen te strijden, mits Slot een oplossing vind voor het middenveld. Ik denk ook zomaar dat Zechiel de revelatie van dit seizoen wordt, zoals Hartman dat vorig seizoen was. Zie hem zomaar eindigen op die "8" positie.
We gaan het allemaal meemaken, het is nog een lang seizoen.
Van den Belt en Beelen zijn gehaald voor volgend seizoen en zullen dit seizoen af en toe invallen. Beelen pikt het wat sneller op en wordt al vaker ingezet. Daar is PSV mooi mee afgetroeft. Eindelijk.

Ueda is voor de merchandising interessant en is voor de eerste twee CL-wedstrijden hard nodig. Als Giménez een keer niet lekker in de wedstrijd zit, hebben we met hem een extra wapen. Ze kunnen waarschijnlijk ook nog gelijktijdig spelen.

Stengs is beter dan ooit: zeer technisch, tactisch goed inzicht, multifunctioneel en nu ook duelkracht.

Zerrouki was de steunpilaar van FC Twente. Mede door hem had FC Twente de minste tegentreffers. Wij hebben (verlaat) de ideale opvolger van Aursnes. Hij vergroot de concurrentie op het middenveld.

Ivanušec is international van een van de beste landen ter wereld en is met name de laatste weken heel doelgericht geworden. Hij is bovendien multifunctioneel.

Lingr is een veelscorende middenvelder die met de longen van een paard uitstekend mee kan in het hoog druk zetten. Hij is ons tweede koopje uit Praag. Het is een zeer gunstige constructie.

Van Sas is een getalenteerde doelman die met Jansen op termijn kan gaan strijden om de opvolging van Bijlow.

Nieuwkoop heeft in de eerste 20 minuten drie kansen gecreëerd als rechtsback. Hij is ervaren. Ik ben wel altijd gecharmeerd geweest van Pedersen maar zijn voorzetten kwamen meestal niet aan. Nieuwkoop kan een verbetering worden.

Minteh is handig om in te brengen als de tegenstander dominant is. Hem aanspelen en hij snelt met 30 km/uur langs zijn directe tegenstander. Maar ook in de aanval blijkt hij goed druk te kunnen zetten om kansen af te dwingen.

Kökçü bepaalde het tempo maar was de laatste 17 competitiewedstrijden slechts betrokken bij één doelpunt: een benutte strafschop. Dat was te weinig voor iemand die alle corners en vrije trappen nam. Timber komt eindelijk los op zijn positie.
Sauer is beter dan Idrissi en hopelijk geldt dat ook voor Ivanušec.
Het vertrek van Szymański is moeilijker op te vangen maar laten we niet vergeten dat we hem in een tweede competitiehelft een aantal weken hebben moeten missen. Toen liep de winnende machine door.

Elke positie is nu kwalitatief dubbel bezet. Daarom ben ik heel tevreden over deze zomerse transferperiode.
Kokcu heb ik met name in de tweede seizoenshelft een groot aantal splijtende passes zien geven waarmee hij aanvallen opzette zoals ik zelden heb gezien bij Feyenoord. En ik loop al een tijdje mee. Zijn spelverdeling was van groots niveau.

Szymanski vond ik persoonlijk nou weer minder bijzonder dan menigeen hem schijnt te vinden. Juist van een 10 verwacht ik meer rendement qua goals en assists, maar zijn cijfers waren vergelijkbaar met die van Lex Immers (die op zijn beurt weer veel te weinig credits heeft gekregen). Ja, Seba werkte hard. Maar hard werken kunnen er meer. En hij voelde Santi goed aan, maar ook zonder Seba loopt die gewoon nog 1 op 1.

Verder: prima analyse. Voor de middelen die we hadden gewoon een goede transferzomer. We hebben de grote pech dat de Europese top geen interesse had in onze spelers, en dat drukt je inkomsten. Daar kan Te Kloese dan verder ook weinig aan veranderen.
Sorry, maar Stengs heeft toch absoluut geen duelkracht? Hij werd kinderlijk eenvoudig van de bal gelopen tegen Sparta. Zechiël stond al meer zijn mannetje in duels.
Stengs had vorig seizoen bij Royal Antwerp de meeste hoge balveroveringen van iedereen. Misschien niet de juiste specifieke term gebruikt.
Ja, hierin staan de feiten die dat ondersteunen:
https://www.voetbaldiepte.nl/transferanalyses/1406162_analyse-waarom-calvin-stengs-alles-is-wat-feyenoord-nodig-heeft
Maar dan wordt Ajax echt dik kampioen. Lees de analyses maar even van hun aankopen.
Het verschil is wel dat Feyenoord slechts enkele spelers moet inpassen en dat er al een stevige basis staat. Steijn heeft dezelfde opdracht als Slot vorig seizoen. Slot had het geluk om vooral tijdens het WK er één geheel van te smeden.
@ftm nu idrissi transfervrij is denk je dat feyenoord nog gaat komen ervoor?

in iedergeval bedankt voor alle info deze Window ga zo door.
Prima transferwindow, Feyenoord heeft een betere selectie dan ooit tevoren!
Nee, zéker niet! We hebben een veel en veel betere groep dan 1 september vorig jaar. En hoe het daarna gegaan is, weten we maar al te goed!
We? Ik weet van niks. Ik zoek nog niet de resultaten van hean de veel betere selectie van vorig jaar. Maar, wat jij wil.
Heel eenvoudig; Op plek 1 en 8 na zijn we op àlle posities sterker dan de selectie vsn 1 september vorig jaar en toch was het afgelopen seizoen al heel succesvol.
Hartman, Wieffer, Paixao, Gimenez waren een jaar geleden nog geen basisplekmateriaal, voor Idrissi kwam Ivanusec, voor Danilo Ueda en daarnaast is de bank ook heel veel sterker geworden.
Die van den Belt gaat echt geen minuut spelen met Zerrouki en Wieffer voor zich. Jammer dat ie niet is verhuurd.
Je zou maar 40 miljoen uitgeven en er in de basis zwakker op worden, dat is een bijzondere prestatie en Feyenoord, onder leiding van Slot, flikt het... Chapeau!
Je zou een jaar geleden maar hebben geroepen dat Kokcu je slechtste speler was. En dat je het niet zo zit zitten in Geertruida. En dat Hartman terug moest naar de beloften en dat Feyenoord Grillitsch had moeten halen.

Misschien hè, misschien hebben Te Kloese en Slot er iets meer kijk op dan je denkt?
Dat zal blijken in de nabije toekomst. Maar tot nu toe ben ik het met Kritisch eens.
Zo is het ook. Wat zijn we weer kritisch. Echt Feyenoord. Kijk waar we 2 jaar gelden stond. En waar we nu staan. Een wereld van verschil. Je moet wel een blind paard zijn om dat niet te zien.
Tja je zou haast denken dat een club als feyenoord vaak hun beste spelers zal moeten verkopen en dan gek genoeg niet een speler kan terug halen van dezelfde kwaliteiten. Daarnaast is het feyenoord ook nog het geval geweest dat er 2 huur spelers weer weg zijn gegaan die dus geen geld opleveren, maar wel vervangen zijn door koop spelers om zo in de toekomst weer meer waarde op te bouwen.
Je zal maar een persoon zijn zoals jij. Mijn God wat een vreselijk leven heb je dan…
Matig, in de breedte zeker beter geworden maar de basis 11 zeker niet. Terwijl de CL en de inkomende miljoenen die we gehad hebben voor mij juist een ideaal doorschakel moment waren.

Kijk wel met enige jaloezie naar de lanpies. @FTM enige idee waar ze die knaken vandaan halen?
Verkoop in de winter van Gakpo, Madueke. Nu Sangare en CL miljoenen
Voor 33 miljoen verkocht en voor 36 miljoen gekocht. De miljoenen van de cl zijn dus gewoon nog beschikbaar voor volgend jaar.
Van die 33M verdwijnt al een heel gedeelte naar tweede en derde partijen….
Nee, die zijn ook al uitgegeven. 50% vd inkomende transfergelden moet worden afgedragen aan belasting, zaakwaarnemers en Vrienden van Feyenoord
Je vergeet de verkoop van Dermane. Plus dat Feyenoord CL geld heeft binnengehaald doen we financieel weer goede stappen vooruit.
Feyenoord TM bedankt en hopelijk een goed seizoen minimaal 1e2 en overwinteren en volgend jaar echt knallen
Thnx mate 👊🏼
Keep up the good work

Wie was trouwens die ene speler die je later bekend zou maken?
Kon zijn naam nog niet noemen wegens club belang.
Heb dat stukje niet meegekregen.
Kampioenswaardig elftal, maar PSV schat ik toch iets hoger in. Wordt een spannend seizoen. Hopen dat timber nu echt doorbreekt. Wat ik tot nu toe van hem heb gezien dit seizoen ziet er goed uit.

Ivanusec Gimenez Paixao
Lingr
Wieffer Timber
Hartman Hancko Trauner Geertruida
Bijlow/Wellenreuther.

Prima elftal
Jij denkt dat hij zijn zoon op de bank zet.
Zou wel zeggen dat in de breedte wij sterker zijn dan PSV op de 4 voorste posities na. Die hebben toch wel een probleem als Bella Otchop/Boscagli geblesseerd raakt en die 2e is behoorlijk blessuregevoelig. Ook is daar niet een echte vervanger voor als Veerman/Schouten geschorst/geblesseerd is. Hopen dat ze daardoor punten gaan verspelen in een druk schema, waar wij wat meer kunnen rouleren
Dan denk ik dat jij PSV zwaar onderschat. Die hebben een veel sterkere bank dan wij hebben helaas.
En wij hebben een enorm probleem als Timber weer geblesseerd raakt, aangezien hij onze enige speler voor de CM positie is....
4 woorden: In Slot I Trust!!

En nog een kleine kanttekening, @Feyenoordtm bedankt voor al je inzet moeite die je hebt gedaan voor ons om ons het beste nieuws op zo’n goeie manier te brengen ook naar je team en bronnen. Ga zo door en die Spaces zijn goud
Prima window. psv overschaduwd het een beetje, maar ik denk dat hun erg gevaarlijk spel spelen. Als het verkeerd uitvalt dan zakken ze diep weg. 1 of 2e moet zeker haalbaar zijn. Zeker gezien ajax, az en twente mij nog niet echt overtuigen.
Ik zie hun eerder overwinteren in de CL en bij de eerste 2 eindigen dan ons. Dus denk dat de gok behoorlijk verantwoord is.
Kijk naar ajax, het gaat een keer fout. psv gokt al een paar jaar. En ik denk dat als het nu fout gast het gelijk goed fout gaat.
Jij bedankt. Ben weer benieuwd wat voor “normale “ nieuws we de volgende maanden kunnen ontvangen.
Dat er geen vervanger voor Kokcu is gehaald is een enorme smet op het hele transferwindow. Nu wordt het bidden dat Timber zijn belofte eindelijk eens waar gaat maken, anders gaat het heel zwaar worden. Ook is er veel geld betaald voor Zerrouki en Stengs, die beiden voornamelijk op de bank gaan zitten. Ivanusec en Lingr zijn twee ijzersterke aanwinsten, gelukkig.
Over het algemeen goeie transferwindow, top 2 goed haalbaar. Psv haalt alleen even prima spelers uit de hoge hoed, wordt lastig.
Gematigd tevreden.
Ueda, Ivanusec, Beelen en Nieuwkoop erg enthousiast over. Voor Zerrouki had ik liever een vervanger voor kokcu gezien. Bitello of Manssverk bijvoorbeeld. Vind Stengs ook redelijk duur voor wat je krijgt. Ik hoop toch dat Zerrouki en Stengs mij de mond zullen snoeren. Vind dat er met weinig budget best wat kwaliteit is gehaald.
contract El Ghazi ontbonden. Liever niet, maar kan dit nog een thema worden?
Snap je gedacht alleen wordt hij dan niet een beetje de **** van de eredivisie
Als je iets haalt wil je je team toch versterken? Dat is met deze neus niet echt het geval lijkt me…
Best tevreden over deze transferperiode. Plek 2 moet haalbaar zijn. Zoals ik het nu kan inschatten zal PSV de titelfavoriet zijn.