de-kuip-binnen

Nieuws

De Kuip verloot weer stukken van de heilige grasmat

Van de redactie

Stadion Feijenoord steunt dit jaar het NK tegelwippen in Rotterdam wat in volle gang is. De Kuip stelt tweehonderd stukken van de legendarische grasmat beschikbaar. Deze stukken worden verloot onder tegelwippers en voetbalfans. Wil jij kans maken op een stuk gras uit De Kuip? Dan is nu je kans.

Vorig jaar werden er 231.000 tegels verwijderd uit Rotterdamse voor- en achtertuinen, bedrijventerreinen en schoolpleinen om plaats te maken voor groen. Stadion Feijenoord, ook bekend als De Kuip, steunt deze groene actie door 200 stukken van de legendarische grasmat beschikbaar te stellen voor een loterij onder tegelwippers en voetbalfans. Meedoen? Meld je aan vóór woensdag 26 juni 18:00 uur via deze link op de website van Rotterdams Weerwoord.

Wethouder Vincent Karremans is blij met de betrokkenheid van het stadion: “Komende jaren maken we Rotterdam nog veel groener. Dat kunnen we niet alleen in de openbare buitenruimte doen, maar zeker ook bij Rotterdammers in hun eigen tuin of geveltuin. Deze prachtige actie met Stadion Feijenoord gaat daar ongetwijfeld bij helpen.”

Delen

Reacties

Het moet niet veel gekker worden zei ooit eens een personage uit 'Toen Was Geluk Heel Gewoon.'