Bevestigd
gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Definitief: Mexico laat Santiago Gimenez thuis met het WK

FeyenoordTM

Mexicaans bondscoach Gerardo Martino doet voor het WK voetbal in Qatar definitief géén beroep op Feyenoordspits Santiago Gimenez.

Mexico is op het wereldkampioenschap voetbal ingedeeld in poule C, waarin het het Saoedi-Arabië, Argentinië en het Polen van de geselecteerde Sebastian Szymański treft.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Die gozert is nog jong. Een beetje bijschaven in het Feyenoordsysteem en met zijn inzet en gretigheid, zie ik hem nog wel een keer in de toekomst uitgenodigd worden om in het nationale team te spelen.
Jammer voor hem maar beginnend in de basis heeft hij zijn kansen niet gegrepen. Die coach is ook niet blind natuurlijk. Hij gaat wel scoren denk ik maar het zit hem nu nog niet mee
Mooi, kan ie oefenen op afwerken.
Ondanks zijn grote potentie heeft hij nog zat om aan te schaven, vooral aan het spelen in het Feyenoord systeem, is geen schande maar daar kan hij zich nu wel volledig op focussen.
Die is super ongemotiveerd nu, want het missen van het wk, komt vooral door het weinig spelen bij feyenoord gaf de mex bondscoach aan. Die is van de zomer weg.
Waar gaat ie heen dan ?
Je wilt toch niet beweren dat ie in die paar maanden een onuitwisbare indruk heeft achter gelaten.
Ik heb hem gisteren weer een uur zien voetballen, nou dat lijkt me niet dat dat een speler is die op een WK moet spelen.
En niks ten nadele van die jongen, hij is 21 , dus zijn tijd komt nog wel denk ik.
Voor jouw info Gimenez had de belangstelling van newcastle, sociedad, wolverhampton, besiktas, rennes en stuttgart. Hij koos juist mede voor Feyenoord omdat hij dacht hier veel speeltijd te krijgen ook voor het wk. Dat valt nu dus lelijk tegen...
Dat ligt toch echt aan hemzelf, hij heeft genoeg tijd gehad om het te laten zien
Super sneu voor hem. Had het hem heel erg gegund. Maar ik denk ook dat het goed is voor hem om de komende 2 maanden onder Slot het spelletje van Feyenoord eigen te maken. Kan op het gebied van druk zetten echt nog een hoop leren. Dat zag je gisteren weer heel duidelijk terug toen Danilo erin kwam en het ineens veel beter lukte om de druk erop te houden bij Excelsior en het leidde tot een goal en meerdere kansen. Gimenez is de betere spits maar met Danilo voetbalt Feyenoord een stuk beter het eigen spel
Voor hem super sneu voor ons niet
Zonde ***, lekker vakantie vieren en daarna vlammen met Herr Slot