Bevestigd
szymanski-feyenoordweb

Edit KayneKVisuals

Nieuws

Szymański met Polen mee naar het WK!

FeyenoordTM

Sebastian Szymański is door Pools bondscoach Czesław Michniewicz opgeroepen om mee te gaan naar het WK voetbal in Qatar. Dat maakt de Poolse bond zojuist bekend. 

De middenvelder die dit seizoen gehuurd werd door Feyenoord van Dynamo Moskou, is op het WK met Polen ingedeeld in groep C. Daarin neemt Polen het op tegen Argentinië, Saoedi-Arabië en Mexico.

In die poule neemt Szymański het mogelijk op tegen teamgenoot Santiago Gimenez (Mexico) en oud-Feyenoorder Marcos Senesi (Argentinië). De definitieve selecties van die landen zijn nog niet bekend gemaakt.

Donderdag 22 november - 17:00 Mexico - Polen
Zaterdag 26 november - 14:00 Saoedi-Arabië - Polen
Woensdag 30 november - 20:00 Polen - Argentinië
 

3819d09b-1d22-4448-a785-753f6d40fe6f

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM, de directeur van Moskou verwacht Szymanski niet meer terug in Rusland, en verwacht ook niet dat hij verkocht kan worden aan Feyenoord, omdat er geen transacties gedaan mogen worden met Russen. Betekent dit niet dat er mogelijkheden zijn hem 'gratis' over te nemen of langer huren zonder betalingen?
@FTM heb jij gevoel bij hoe ze aankijken tegen de koopoptie? Enerzijds snap ik dat je voor 9-10 miljoen een record moet breken en dit alleen zal doen voor iemand met uitzonderlijke kwaliteiten (voor Feyenoord dan). Anderzijds zou je ook kunnen stellen dat als we spelers voor 15-20 miljoen verkopen, de kans groot is dat de waarde van Szymanski ook (minimaal) richting de 10-15 zal gaan als je zou beoordelen dat hij bij de beste 6-7 spelers van het elftal zal behoren…
Hij wordt in Rusland als nazi gezien. Is dat geen reden voor eenzijdige contractontbinding?
Goud dit: Speelt mogelijk potjes tegen Marcos Senesi en Santiago Gimenez.
Goed voor Feyenoord, dat in ieder geval Szymanski naar het WK gaat.
Ik verwacht echter niet dat Feyenoord zijn hoge koopoptie kan/gaat lichten.
vanwaar denk je dat dan? zou jammer zijn
Bedrag betreft een transferrecord, dus dat is niet iets wat Feyenoord snel gaat doet. Goede voetballer, zeker, maar om nou te zeggen dat zijn prestaties constant top of bovengemiddeld zijn is voor nu ook niet juist.
Dat clubje van hen uit Moskou wil het niet meer terughebben, misschien transfervrij binnenkort ?
Is dat iets wat misschien afhankelijk is van CL-deelname? Kan me zo voorstellen dat dat het financieel makkelijker maakt maar ook voor die gast zelf aantrekkelijker maakt om te blijven.
ook niet bij een eventuele verkoop van orrie? ik denk dat feyenoord daar wel goed op kan cashen
Ja, dit wordt zo'n zelfde verhaal als met Til. Toch fijn dat we zulke jongens, die we eigenlijk niet kunnen betalen, kunnen huren. Ze hebben toch beide een flinke bijdrage geleverd. Ik hoop dat Bullaude er straks klaar voor is.
Szymanski ga je toch niet met til vergelijken
Allebei gehuurd met optie tot koop toch? Ik geloof ook niet, dat deze optie gelicht gaat worden. Til heeft vorig jaar, net zoals Szymanski nu, ook een goede bijdrage geleverd met z'n doelpunten. Toch werd de optie niet gelicht. Als dat nu met Szymanski ook niet gebeurd, dan vind ik deze situaties toch wel vergelijkbaar.