Transfers

Denzel Hall definitief op huurbasis naar ADO Den Haag

FeyenoordTM

Denzel Hall is dit seizoen speler van ADO Den Haag. De 21-jarige verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van Feyenoord. Hall sluit per direct aan bij de selectie van ADO Den Haag.

Hall genoot zijn gehele jeugdopleiding bij Feyenoord en speelde in de jeugd al onder trainer Dirk Kuijt. Afgelopen seizoen maakte hij zijn officiële debuut voor Feyenoord en kwam in twee competitieduels in actie voor de Rotterdamse club. 

De rechtervleugelverdediger kijkt uit naar aankomend seizoen: "Ik heb onwijs veel zin om hier te gaan starten in Den Haag. De gesprekken met de club en de trainer gaven me een goed gevoel en ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor mijn carrière op dit moment. Samen met de spelersgroep, staf, en natuurlijk de supporters wil ik er dit jaar alles aan doen om weer terug te keren naar waar ADO Den Haag thuishoort. Ik ben heel blij om hier te zijn en kan niet wachten om de fans te ontmoeten."

Technisch Manager Daryl Janmaat geeft zijn uitleg over het vastleggen van Denzel Hall: "Achterin waren we nog hard op zoek naar een versterking voor de rechtsbackpositie. Hall heeft bij Feyenoord bewezen veel talent te hebben en heeft in Rotterdam ook al zijn minuten gemaakt in het eerste. Afgelopen tijd was hij mee op trainingskamp met het eerste van Feyenoord dus Denzel is fit en klaar om meteen te beginnen."

Delen

Reacties

Een goede stap voor en Denzel en Feyenoord, lekker laten ontwikkelen en kijken of die volgend seizoen kan aansluiten bij het eerste.
Al moet ik zeggen dat ik Mimeirhel Benita op dit moment verder vindt dan Denzel.
Hoi Rutger, ik heb uit bertrouwbare bron vernomen dat er een akkoord is voor Senesi van 21 mil. zou je dit is kunnen checken?
21 is wel veel hoe kom je hierbij dan???
Zou er geen nee tegen zeggen maar is inderdaad discutabel 😉
Er is echt geen enkele club die dat neerlegt voor Senesi na de afgelopen twee wedstrijden.
10 a 15 is echt de max
Ben benieuwd hoeveel trainers ze komend seizoen gaan verslijten. ADO kennende hoeft er maar iets te gebeuren, of de technische staf wordt de deur gewezen.
Ach Dirk zal het iig met een strak gezicht te kennis nemen...

Slangenkuil in Den Haag dat is zeer zeker waar
die club is niet meer te redden net zoals NAC.. clubs waar altijd wel wat aan de hand is en het altijd aan andere ligt behalve de bestuurders...
Hij moet minuten maken, met Geertruida, Pedersen en evt Benita voor je neus is dit de beste oplossing.
Succes Denzel
Zie hieronder vooral reacties dat hij de toekomst voor Feyenoord 1 moet zijn, maar als Benita zich blijft ontwikkelingen zoals hij nu doet, maakt Hall natuurlijk nooit meer kans, gezien het feit hij ook 3 jaar ouder is..
Goede zaak daar zal hij gaan spelen.
Hoop dat hij beter wordt! Vind hem een toekomstige basisspeler☺️
Hoop dat hij stappen gaat maken en klaar word gestoomd voor Feyenoord 1!
Goed dat we hem niet verkopen, zit veel potentie in!