Santiago Gimenez

Nieuws

Vluchtdetails Santiago Giménez bekend; spits landt rond 16:00 op Schiphol

FeyenoordTM

De vluchtdetails van Santiago Giménez zijn bekend gemaakt door journalist León Lecanda. De nieuwe Feyenoord spits vliegt momenteel van Mexico naar Nederland met vlucht N446AM, waarvan hier de gegevens live te volgen zijn.

Feyenoorsupporters kunnen de langverwachte aanwinst vanmiddag onthalen op Amsterdam Airport Schiphol, waar de spits momenteel naar verwachting om 16:06 zal gaan landen.
 

Delen

Reacties

Het begint erop te lijken! Volgens mij ligt er nog een aandachtspunt op de linksachter positie. Ben benieuwd wat voor een verrassing er nog uit de hoge hoed komt. Ik vraag me toch af wie bij Feyenoord al dat werk verricht. Is Arnesen stiekem, ondanks z'n fysieke klachten, heel hard bezig? Waarschijnlijk ook te Kloese. Respect voor die heren, mag ook weleens worden gezegd! Maar nog wel een linksback aub.
Waar is hij dan, het is al 16:54
Maar goed dat die helicopter al geland was in de Kuip want die had inmiddels stampensvol gezeten
Dilrosun -- Gimenez -- Wålemark
Kökçü -- Szymanski -- Timber
Viña -- Senesi -- Trauner -- Geertruida
Bijlow

Idrissi -- Danilo -- Jahanbakhsh
Wieffer -- Taabouni -- Toornstra
???? -- ???? -- ???? -- Pedersen
Marciano

Extra: Hendrix (en misschien Bassett)

Zullen we nog 3 aankopen doen na Viña, of worden Valk en Hartman erbij gehaald?
Zo ja, moeten we nog zeker één speler aantrekken als backup achter Senesi.
Ik zou met idrissi en dilrosun spelen op de flanken. Maar goed, hopelijk gaat walemark het inderdaad waarmaken dit seizoen. Genoemde back ups voor het middenveld lijken me nog niet helemaal rijp om het verschil te maken of juist over de top (toornstra). Ik zou het toch ook wel prettig vinden als Marciano gaat en er een meer betrouwbare keeper komt. Gezien de blessuregevoeligheid van bijlow kan die zomaar 15 wedstrijden of meer moeten keepen. Dus als aanvulling op dat lijstje even wat bord op schoot scouting ;-) Linksbuiten/spits: Gnonto (wensdenken vrees ik) Middenveld: harroui, LV, LCV: Van der ven, Keeper: Wellenreuther of Padt. Een of meerdere van die spelers zullen wel gehuurd (met optie koop) moeten worden, ook als aursnes gaat.
Hij landt trouwens op de Polderbaan.
Wanneer wordt Timber gepresenteerd?
Kwam deze op Twitter tegen, gnonto lijkt mij gewoon de beste optie die we hebben voor de linksbuiten positie.

https://www.transfermarkt.com/vergleich/spielervergleich/statistik/def/spieler/653610&627626
Waar is de tijd gebleven dat spelers iets moesten presteren voordat ze gehyped werden. Deze jongen heeft werkelijk nog helemaal niks gepresteerd en nu gaan we hem inhalen op het vliegveld! ? Had nog nooit van hem gehoord en heeft in 100 wedstrijden 12x gescoord of zoiets. Nu toevallig 5 in 4 wedstrijden waarvan 3 pingels. Kom op zeg, laat m eerst wat laten zien.
Je hebt gelijk. Als er hier ook nog maar 1 enthousiast is over een nieuwe spits krijgt met Bar te maken. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.
Reactie op bar, huiswerk niet gemaakt.
Dermane is ook ingehaald door Brent, die had toch ook nog niets gepresteerd? 🤔
Die Karim Dermane zag ik gisteren tegen NAC Breda voetballen, die jongen daar gaat Feyenoord nog heel veel plezier van hebben. Echt een talent die jongen. Volgens mij kan hij op diverse posities spelen. Ik begrijp dat hij voornamelijk als balafpakker/middenvelder speelt, ik zou hem wel eens een linie verder vooruit op de vleugel willen zien.
Jammer, Feyenoord is geen Rotterdamse club meer
Klopt, Feyenoord is een wereldclub!
Wen er maar aan, wil je aansluiten bij de subtop dan zal je op de internationale toer moeten. Wees blij met iedere Rotterdamse of regionale speler in de selectie. Maar een basisopstelling met 7 Rotterdammers gast niet zo snel meer gebeuren.
BREAKING: Zaakwaarnemer Paixao volgt nu Akritas Chlorakas FC op Insta.

Het zal toch niet????
Het enige wat ik zie is cholera.. moest wel heel hard lachen
Nee. FR compilations heeft er Letterlijk bij gezet dat het niet gebaseerd is op geruchten. Heeft het puur en alleen op verzoek van een ander Twitter account gedaan.
Volgens mij zijn de geruchten ooit begonnen toen het AD meldde dat Feyenoord zich aan het oriënteren was op de Japanse markt. En die Araki was dan de enige speler die enigszins in aanmerking kwam voor Feyenoord, volgens fans op Twitter.
Brent kan hem weer gaan opwachten. JAAHAA!
Hoe zeker is het gerucht dat Feyenoord met Elias Cobbaut van Parma bezig is?
Moeten we er wat achter gaan zoeken dat Paixao Feyenoord is gaan volgen op insta? Hij zou onhaalbaar zijn wegens de vraagprijs, maar waarom zou hij Feyenoord gaan volgen als er niks meer speelt? Is er misschien op de achtergrond toch stiekem iets gaande met investeerders, nu Slot verlengd heeft en Feyenoord meerdere spelers goed heeft verkocht + Europa League komend seizoen? Of zit er naast Aursnes nog een andere dikke sale aan te komen?
Interessant. Dan is er wel iets gaande, lijkt me
Volgt LAFC uit Amerika ook sinds vandaag
Kan iemand iets meer over paixao vertellen? 800K waard en een bizarre vraagprijs, is hij het waard??
Er is door porto vgm een bod van 10/12 miljoen naar gelegd tijdje geleden dus die 800k kunnen wel de prullenbak in
Hij zit niet op de KLM vlucht, zit op de vlucht van Aeromexico.

https://uk.flightaware.com/live/flight/AMX25
Volgens een Mexicaanse journalist die claimt bij hem in het vliegtuig te zitten zit hij in KLM vlucht KL686. Deze landt oorspronkelijk om 14.40. Komt ook meer overeen wat Santi in zijn Instagram story heeft staan.
Bullshit, niet op de KLM vlucht.
Die Braziliaan Paxiao ofzo is Feyenoord gaan volgen? 1+1 mannen?
Was in eerste instantie te duur voor Feyenoord, maar zou zeker een versterking zijn. Een hele behendige jongen als je beelden bekijkt.
Waar is ie Feyenoord gaan volgen dan?! Instragram volgt ie Feyenoord niet..
Laten we nou niet doen of die de nieuwe Maradonna is... laat die jongen eerst gewoon een hapje eten bij Gaucho's
Kunnen we niet beter bij 1908 of xe kuip verzamelen vanavond of zijn hotel? Krijg je veel meer mensen op de been. We moeten ff weten welk hotel die zit.
Van der Valk Ridderkerk, zoals elke speler die aankomt. Hij zal over een aantal dagen ook weer terugvliegen om alles thuis af te wachten etc.
Als het rond 5 wordt red ik het wel
Top! Ik ga eens proberen om een paar uurtjes vrij te krijgen!
Zullen blij zijn op Schiphol als er een Feyenoord delegatie Giménez komt verwelkomen.
haha, ja zou geniaal zijn als er een grote groep Santi verwelkomt
Vandaag dan 2 keer een speler presentatie. Heerlijke dag
Ik denk morgen, land pas om 16:00 medische test etc gok op vandaag 1 en morgen 1