Denzel Hall

VK Sportphoto

Nieuws

Denzel Hall: "Het was al heel snel duidelijk dat ik mocht vertrekken"

Moreno

Denzel Hall maakte deze zomer de overstap van Feyenoord naar sc Heerenveen. De rechtsback slaagde er niet in door te breken in De Kuip, en mocht zijn heil ergens anders zoeken. "Bij Feyenoord weet je: je hoort erbij of je hoort er niet bij. En ik hoorde er niet bij", vertelt hij bij Voetbalzone. 

De 22-jarige Hall was duidelijk over zijn situatie bij Feyenoord. De verdediger zat al vanaf 2008 in de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maar zat op een dood spoor. “Het was vrij snel duidelijk dat ik mocht vertrekken. Eigenlijk voordat de voorbereiding begon al. Maar dat kwam ook niet echt als verrassing. Ze gaan Champions League spelen, dus het niveau wordt hoger en hoger. Op een gegeven moment moeten ze keuzes maken, en de keuze was dat ik niet kon blijven."

Dat nieuws hoorde hij niet direct, maar liep via Dennis te Kloese en de zaakwaarnemer van Hall. "Ik hoorde het van mijn zaakwaarnemer, die contact had met Dennis. Ik heb Arne Slot maar heel even kort gesproken. Het had ook niet echt zin om verhaal te halen. Bij Feyenoord weet je: je hoort erbij of je hoort er niet bij. En ik hoorde er niet bij."

Zo is het hoofdstuk Feyenoord afgesloten voor de rechtervleugelverdediger. "Feyenoord zal altijd m'n club blijven. Maar ik wil ook echt zo veel mogelijk spelen in de Eredivisie. Ik heb het gevoel dat dat hier kan", zegt Hall, die in alle drie de gespeelde Eredivisieduels ongeveer een kwartier mocht invallen bij de Friezen. "Ik krijg hier de kans me te laten zien. Daar wil ik 100% voor gaan."

Delen

Reacties

Is denk ik geen kwestie van erbij horen is of niet, eerder of je goed genoeg bent lijkt me zo.
Dat lijkt me ook precies wat hij bedoelt. Het is een voetballer, geen wetenschapper. Eerlijke reactie van die gozert en gun 'm het beste.
Gaan we aan verdienen met doorverkoop en opleidings vergoeding.
Lijkt mij wel een *** moment, maar wel fijn als je een gezond portie realisme bezit, kan relativeren en doorrrr.

Goed interview.