Bevestigd
hall

Foto: VK Sportphoto

Transfers

'Denzel Hall mogelijk naar SC Cambuur'

FeyenoordTM

Naast Excelsior is ook SC Cambuur geïnteresseerd in de diensten van Denzel Hall (21). Met dit nieuws komt Voetbal International journalist Reon Boeringa maandagmorgen. De rechter verdediger is één van de kandidaten om de defensie van Cambuur Leeuwarden te versterken.

Hall speelde het afgelopen seizoen twee wedstrijden voor Feyenoord in de Eredivisie. De 21-jarige verdediger heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2024.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Benita is jonger en nu al veel beter.
Strik erom. Doet veel te interessant voor iemand die het niveau niet aan kan.
@FTM hoeveel spelers verwacht jij dat Feyenoord gaat halen inc dirlosun?
Henk de Jong zou ik wel vertrouwen met meer huurspelers. Hij is echt een trainer die in staat is spelers te ontwikkelen en zijn voetbalideologie komt veelal overeen met die van Slot. Echt een onderschatte trainert
Hopelijk gaat het om een verkoop, hij komt tekort voor het niveau van Feyenoord.
Betreft het huur of verkoop? Ik had altijd wel hoop dat hij de vaste rechtsback kon worden, maar lijkt na zijn blessure niet echt meer gegroeid. Benita is hem inmiddels ook al voorbij, ondanks dat het volgens mij een rechtsbuiten was. Ik zou hem lekker gratis wegdoen met een hoog doorverkooppercentage (of kan dat alleen bij CM :))
Gratis weg doen


Is je achternaam van Geel?
En wat denk jij dat je er voor kan krijgen dan? Ik heb liever gratis weg doen met een doorverkoop percentage van 30% dan dat je er 200k voor krijgt. Meer zal het echt niet zijn van een club als Cambuur
Enerzijds vrees ik dat hij gewoonweg niet goed genoeg is. Anderzijds kan je het Slot (en tevens Melvin Boel) niet aandoen om nóg een speler te laten vertrekken.
Ik neem aan dat dit sowieso in overleg met Slot gebeurt. Voor wat betreft Melvin Boel is het nog de vraag of je Hall wel gemotiveerd maakt om nog een jaar in de O21 te laten spelen. Mochten ze potentie in hem zien dan kan je hem beter verhuren aan een hoger niveau, zo niet dan moeten ze afwegen wat belangrijker voor hen is: geld en ruimte bij het eerste elftal (en dus Hall verkopen) of laten spelen bij O21
Goede deal. Kan hij vlieguren opdoen in de Eredivisie en wie weet hoe hij zich gaat manifesteren. A
Gelijk doen, maakt in de STORIES videos ook een hele arrogante indruk.
Totaal niet, weet echt niet waar je dat uit opmaakt. Het is gewoon een jonge gozer die het leuk vindt om een beetje te kloten met z'n teamgenoten.
Ik vond hem erg irritant aanwezig. Lees dat meerdere dat vonden.
Meerdere supporters of spelers? Als zijn teamgenoten bij met hem zijn (los van zijn kwaliteit), dat zou het enige moeten zijn wat telt toch. Tenzij hij bewust de club aan het tegenwerken is, maar dat lijkt niet geval.
Ha die walter ben je jog moderator in het cafe? En waarom was je een tijdje afwezig?
Was indd een beetje irritant, maar is nog heel jong ook. Zijn allemaal irritante jongeren geweest toch?
Niet doen,is echt een groot talent naast Geertruida.
En zeker nu niet met zo'n ontiegelijk kleine selectie
Talentvol is hij zeker, echter denk ik wel dat Slot zijn voorkeur uitgaat naar Benita..
Opzich niet gek natuurlijk om wat vlieguren te maken.. Helaas wordt de bezetting achterin wel heel dun. We spelen nu al met een middenvelder op linksback in onze oefenwedstrijden.

Welllicht zinvoller om te zeggen dat ze hem kunnen krijgen nadat er een nieuwe back is aangetrokken. Maarja, Cambuur zal ook wel willen weten op welke spelers ze kunnen rekenen.
Eens. Komt bij, dat ik het het bij GAE uit niet slecht vond doen op linksachter.
Maar goed wie ben ik hè.
Blijkbaar zit hij niet zo dicht op het gewenste niveau als wij allemaal willen.
We hebben 4 opties op RB; Geertruida, Pedersen, Benita en Hall. Kan dus echt geen kwaad om die jongen te laten vertrekken.
Stand vandaag inderdaad. Gisteren kwam naar buiten dat Pedersen in de belangstelling staat van Southhampton. Als Hall dan op huurbasis weg gaat heb je Geertruida als volwaardige back met als reserve Benita.

Aangezien Geertruida ook evt. op middenveld of centraal moet inspringen bij blessures vind ik het nog al dun.

Wellicht als er nog een centrale verdediger als backup voor Senesi/Trauner wordt aangetrokken die evt. ook linksachter kan spelen zou ik het eerder snappen.
Lekker wegdoen deze jongen. Heeft geen meerwaarde voor Feyenoord 1 nu en in de toekomst.
Prima om te verhuren die moet vlieg uren maken
Als Feyenoord nou dan die Bagura van hun haalt hebben we in ieder geval een linksback.
Die gast is niet voor niks vanuit de O19 naar Cambuur gegaan. Niet goed genoeg.
Was toen niet goed genoeg mee eens. Heeft zich wel goed ontwikkeld. Meningen verschillen maar ik vind het een aardige speler. Zo duur zal die niet zijn.