Primeur Bevestigd
yv2022511a1c06075

VK Sportphoto

Transfers

Dermane Karim geniet concrete belangstelling uit de City Football Group

FeyenoordTM

Dermane Karim is bezig aan zijn laatste weken bij Feyenoord. Hij wordt begeerd door clubs uit de City Football Group, die door Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama F. Marinos, Montevideo City Torque, Girona, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Lommel SK, ES Troyes AC en Palermo wordt vertegenwoordigd.

De clubs zijn allen onderdeel van de City Football Group; een gevestigde holding die aandelen heeft in voetbalclubs in diverse landen. Feyenoord zal medewerking verlenen indien er doorgedrukt wordt in deze deal. De Rotterdammers willen daarbij een transferveroeding zien voor de 19-jarige centrale middenvelder. Volgens ingewijden kan Karim de grootste uitgaande Varkenoord-transfer transfer ooit worden.

De Togolees-international maakte in mei 2022 onder Arne Slot zijn debuut voor Feyenoord in de met 0-1 gewonnen uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles. Verder dan dat debuut kwam het niet, op enkele keren meetrainen na. Karim was in de academy goed voor vierendertig duels in het onder-21 elftal, waarin hij drie maal scoorde en drie assists afleverde. 

Karim kwam in de winter van 2022 over van Planète Foot naar Feyenoord. Hij staat in Rotterdam nog tot medio 2026 onder contract.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Iets waar van het nieuws dat Wijnaldum met feyenoord in onderhandeling is????
Jammer, dacht dat hij de kwaliteiten had voor FEYENOORD 1
2 mil en we houden 30% van de transfer rechten.
@FTM verwacht jij dat Bayern concreet gaat worden voor Mats Wieffer?
Dat moet je ook helemaal niet willen. Wijnaldum voegt weinig toe. Feyenoord moet waarde op het veld creeren, we hebben al genoeg ervaring.
Nooit beginnen aan wijnaldum viel bij psg en roma totaal niet op zn glansjaren had hij bij newcastle en liverpool de man is op
Zijn laatste jaar bij Liverpool was hij ook behoorlijk onzichtbaar
Zou almere city ook iet stiekem lod van de city group zijn? 😉
Als we een paar miljoen voor hem kunnen krijgen doe je het prima. De laatste seizoenshelft in o21 vond ik hem wat tegenvallen
Ik vond het ook al een vreemde afwijking van het huidige beleid.
We hebben Trauner en Alireza ook gehaald en die hebben ook geen resrwaarde. Dat is geen verschil met Wijnaldum.
Het verschil is dat Jahanbaksh 27 was en Trauner 29 jaar toen ze werden gehaald. Die konden dus nog een aantal jaren mee. Dat is nu zeer de vraag bij Wijnaldum die al jaren aan het kwakkelen is en komend seizoen 33 wordt. Het is ook een totaal ander type speler dan kokcu. Hij geeft niet zozeer de passes maar moet er op lopen, waarbij de vraag is of hij daar nog wel dynamisch genoeg voor is. Is dat een topsalaris en een mogelijke transfersom waard? Lijkt me nogal een gok.
Naja, dat maakt niet uit want voor hetzelfde geldt denkt Feyenoord dat Gini ook nog 2-3 jaar meekan. Het is echt geen verschil met het halen van een Trauner ofzo, en dat is waar ik vooral op doelde.
Thanks voor de update…
Kant en klare onzin dus wat er elders geschreven wordt..
In gesprek dus! Top! Goed nieuws
komt dat misschien pas later aan de orde in de window, of heeft Slot helemaal geen interesse in Wijnaldum.
Zonde! Is echt wel een buitencategorie speler mits hij fit is. Slot kennende wil hij graag een paar individuen erbij met exceptionele kwaliteiten. Ben heel benieuwd hoe onze selectie eruitziet over 2 maanden!
Denk ook niet dat je alles kan weten.Die pepsi is ook geen interesse maar jij geeft aan van wel
Wat is op dit moment nog de grootste transfer ooit van een varkenoordspeler? Het wordt nu geschreven op een manier dat het bijna lijkt of we 20 mln gaan ontvangen voor Dermane. Wel jammer dat hij nu al verkocht wordt en geen kans heeft gehad onder Slot, dat lijkt wel structureel te worden. Er breekt onder Slot niet veel door.
Er bekruipt wel een ongemakkelijk gevoel..... Nu ik dit artikel lees en de inhoud min of meer vergelijk met een artikel dat ik gister las op deze site. Het ging over Afrikaanse spelers, die niet vaardig genoeg zouden zijn om het spel van Slot te spelen. Maar als er toch vanuit de City Group interesse is....

Misschien kan die jongen wel meer dan men wil zien, het wordt wel ook tijd dat meer jeugd kansen gaat krijgen.
Valt mee City group heeft ook een aantal knakenteams (Lommel sk,Troyes,Mumbai city fc.
Dus t is niet zo dat Dermane komend seizoen in t 1e van Man City speelt
#FTM Wijnaldum in gesprek met Feyenoord. Waar of niet waar?
Wijnaldum prima zet 😃 ervaring erbij 💪
Hopelijk blijft hij blessures vrij.
@FTM Zou Feyenoord geinteresseerd zijn in Sebastián Boselli?
@FTM lees op FR12 dat Feyenoord in onderhandeling is met Wijnaldum. Weet jij hier iets van?
Feyenoord in gesprek met Wijnaldum volgens journalist Pete O’Rourke, klopt dit @FTM?
Ik hoop dat hij ‘nee’ zegt. Dan is het namelijk waar…..
Dit is naar ik vernomen heb een jongen met aardig talent, anders zou de City group ook geen interesse hebben. Je weet niet wat het wordt, maar ik zou deze niet zomaar laten lopen. Doorverkooppercentage kun je niet op gokken. Tussen de City Clubs verkassen ze voor een lagere waarde dan daar buiten, dat is nu eenmaal de slimme piramide die ze opgezet hebben. Talent opkopen, testen en doorselecteren is het devies. Ik zou wel willen zien waar deze jongen die ook nog fulysiek sterker wordt over een jaar toe in staat is.

Voor een goede prijs zou verkopen natuurlijk altijd kunnen, maar hang maar eens een prijskaartje aan talent. Wat denken jullie over zijn waarde t.o.v. de transfermarkt waarde van 3 ton?
@FTM je geeft in je bericht aan dat dit de grootste uitgaande transfer vanuit Varkenoord gaat zijn. Maak ik daar dan uit op dat de transfersom ook op het budget van Varkenoord komt? Of geldt de reguliere afspraak zoals bij het verkopen van een jeugdspeler vanuit Feyenoord 1 dat een percentage terugvloeit naar Varkenoord?
@FTM kunnen we deze week nog versterkingen verwachten?
Ojee, de opstand onder het volk over de te lage verkoopprijs voor Kökcu is nog niet over zie ik......Ik vind het ook jammer, maar zou pas echt gefrustreerd raken als ik supporter zou zijn van Abcoude-Noord......man, man, wat een toneelstukje daar......een ondermaatse trainer uit Rotterdam aanstellen in Amsterdam..........heerlijk, genieten!!
Terugkomend op Kökcü: het AD meldde dat Kökcü vertrekt voor 25 miljoen + 5 miljoen gegarandeerd. Daarbovenop nog laagdrempelige bonussen tot 5 miljoen. Dat maakt die 35 miljoen + 25% transferrechten.
AD: De Rotterdammers ontvangen 25 miljoen euro, een bedrag dat door bonussen nog met 5 miljoen euro op kan lopen.

Sportredactie 10-06-23, 23:45 Laatste update: 10-06-23, 23:59
We zijn net slavendrijvers. Eerst die Balde gehaald en verkocht met winst. Nu eentje uit Togo. Ben benieuwd wat we hier voor krijgen.
Hoe krijg je dit zonder schaamte uit je strot?
Hij heeft feitelijk gezien gewoon gelijk. Zowel de situatie van Baldé als deze klinkt heel erg als kinderhandel. Zoon van Frank wordt al vroeg betrokken en reist a la Victor Bout heel Afrika af op zoek naar nieuwe kindsoldaatjes. Dat we daar afstand van nemen is moreel het enige juiste te doen.
Niveau daalt naar een bedenkelijk niveau..
Wat is er waar over Hancko?

23 miljoen is wederom weer een cadeautje..
Als ze Hancko daar voor laten gaan dan heb ik echt zoiets van, zoek het maar uit met je Champions League!

Begin echt kwaad en chagrijnig te worden van de middelmaat die we tot nu toe gehaald hebben vs wat er weg gaat en voor hoe veel geld.

Alles wat Feyenoord de laatste 2 jaar opgebouwd heeft lijkt weer helemaal de prullenbak in gegooit te worden.
Reageer je nou uit emotie
Napoli heeft zich niet gemeld hoe kunnen zij dan de prijs weten
De geruchten gaan rond dat feyenoord 23 mil verlangt.. daarom mijn 1e zin, wat is waar over Hancko.
Hier is niks van waar
Als een club zich niet gemeld heeft kunnen ze wel zeggen zoveel moet ie kosten maar dat is pure onzin.
Ze moeten zich eerst melden en dan krijgen ze pas een prijs te horen
Maar ik denk dat feyenoord zijn contract gaan open gooien
Zal wel gedeeltelijk waar zijn. Waar rook is vuur. En als je kijkt naar hoedanigheid feyenoord ze sterkste spelers verkoopt kan je weinig positief zijn
Kokcu is gewoon een mooi bedrag
Helaas had dtk dit afgesproken met kokcu
Staat indd ook op voetbal primeur!

En wat je al zei hou dat centrale duo in tact, als je nou
Danilo Dilrosun Pederssen... verkoopt is dat op te vangen
Maar met middelmaat, of weer een compleet ander team de CL in gaat moeilijk worden
Heb je de bron gelezen? Ik geloof er nl niks van dat het waar is.

Bovendien klinkt het totaal niet logisch om, terwijl je de CL in gaat én al gecasht hebt voor Kokcu, zo’n bepalende speler voor iets meer dan Senesi te verkopen. Hij heeft immers een contract voor drie jaar en is super tevreden
Jullie hadden ook 40 miljoen voor kokcu verwacht whahah kijk wat ze nu hebben
Kan ook gewoon 50m worden hé.
Dit is nu precies het issue met heel veel fans op dit soort fora.. niet weten of er iets waar van is, maar je alweer helemaal druk maken over elk bericht of gerucht hier… elke transferzomer zijn er letterlijk 1000en geruchten waar niets van waar blijkt en zelfs van de dingen die waar zijn komt niet het hele verhaal aan het licht. Begrijp me niet verkeerd, ik denk echt dat veel van deze emotionele reacties volledig uit clubliefde komen en dat (bijna) iedereen hier alleen maar het beste voor de club wil, maar al die negativiteit en paniek is zo onnodig..
Trouwens niet alleen een reactie op jou dit, meer in het algemeen :)
Ga er maar vanuit dat het iets zal worden van 20 miljoen + 3 miljoen aan bonussen. Moeten we weer blij zijn omdat we zoveel winst hebben gemaakt, net als bij Aursnes. Ik wou dat Slot als eis gesteld had bij het nieuwe contract: Hooguit 2 bepalende spelers weg.
Zelfs AZ krijgt nog meer betaald voor spelers 🙈 schaam me gewoon kapot voor me eigen club deze transferzomer.
Je kletst te veel man, alle experts vinden dat Orrie een prima stap zet en dat 30M plus 25% een prachtig bedrag is. Hancko is niet correct en als het zo is dan is 23M een perfect bedrag om daarmee te winkelen.
Alle experts die feyenoord haten ja. Wat een domoor ben jij. Je kan daar toch niet blij mee zijn. Marco van Basten had het ook over een schijntje waar ajax 60 miljoen voor zou krijgen. Als feyenoord geduld had gehad hadden ze premier league miljoenen binnen gekregen. Fuck orie dan maar geen Benfica we zijn geen liefdadigheidsinstelling. Ze moeten blij zijn dat er een club komt voor ze
Als orrie ajacied was geweest had benfica ook niet meer betaald, dat doen ze namelijk nooit.
Orrie is de duurste i komende transfer uit hun club geschiedenis
Alleen het verschil tussen ajax en feyeboord is dat ajax hem niet verkoopt en w8 totdat ze wel het bedrag krik wat ze willen hebben en zo hoort het ook. Maar zolang er zoveel zwakzinnige feyenoorders rondlopen die dat niet snappen zoals Fedde blijft feyenoord altijd maar het kneuzige broertje van ajax die nooit wat te makken heeft. En nooit in de champions league iets te vertellen heeft
23 m een perfect bedrag?
Hancko heeft alles. Fysiek, voetballend vermogen zowel verdedigend en offensief, een goede kop, goede linksbenige CV's zijn er ook niet in overvloed. Bovendien ook nog als LB op te stellen.

Voor 23m zou ik hem lekker aan z'n contract houden, want dat zou een belediging zijn.
Dit waar is nou... even je beste verdediger voor schijntje wegdoen waardoor je helemaal opnieuw kan beginnen.
Zal wel niet gebeuren lijkt mij zou te triest voor woorden wezen.
Je bent niet realistisch 23 miljoen is prima
23 miljoen is niet prima. 23 miljoen is niet genoemd door Feyenoord. 23 miljoen gaat Feyenoord niet accepteren.

Kan ik nog duidelijker zijn?
Je moet niet denken dat iedereen 40 miljoen waard is bij Feyenoord zonder 1 wedstrijd CL in de benen . Als we CL spelen moeten we wat laten zien eigenlijk meerdere jaren dan gaat het omhoog anders niet vrij logisch
Je reageert alsof ik dingen gezegd heb die ik niet gezegd heb.

Dat CL argument wordt ook iedere keer weer van stal gehaald. 6x afgaan in de CL gaat je waarde niet verbeteren hoor.

Hoeveel heeft Madueke in de CL gepresteerd?
ik heb minder moeite met 23m voor Hancko dan 25+5 voor Kokcu.
Hancko is al 25 jaar, die gaat volgend jaar met een 2 jarig contract echt geen 30m + waard worden.
Wow.. 25 jaar is natuurlijk al enorm oud in de voetballerij hahahaha
25+5 is het vaste bedrag. Daarbij komen nog laagdrempelige bonussen met een max van 5 miljoen.
Toen Feyenoord Hancko en Wieffer haalde was je wel meteen blij? Je dacht toen vast dat Feyenoord goed bezig was. 🙄 Ik denk dat Zerrouki een prima aankoop is (eindigde hoog in alle klassenent beste speler vh seizoen) en Vd Belt was beste KKD-speler van afgelopen seizoen. Jong ventje ook nog. Snap je kritiek niet zo goed. Hancko voor €23 mio verkopen is prima deal voor een CV die zich nog moet bewijzen op het hoogste niveau. Want dat is de Eredivisie niet. En de Europa League ook niet…
Hancko wel.
Wieffer had ik uiteraard netals iedere supporter niks van verwacht
Waarschijnlijk had je vorig seizoen ook kritiek op de transfers en was je boos dat we weer niet mee zouden doen om het kampioenschap...

Ja, dit zijn aannames. Maar jij begon....
@FTM Ik zag net een tweetje van Kantoona over de 19-jarige Uruguayan Boselli, die nog naar een half jaar contract heeft en centraal en rechtsback kan spelen. Is deze jongen een optie voor Feyenoord?
Goed zo, doorselecteren , als het zo'n geweldig talent was had ie op zeker meer dan 8 minuten gespeeld.
Sommige talenten kunnen die laatste stap nou eenmaal niet zetten.
Ja joh, verkoop je grootste talent. Maar wel middelmaat als die rare Algerijn voor 8 miljoen binnen halen.

Dat krijg je als je Slot de alleenheerschappij geeft
Rare Argentijn voor 8 miljoen?..wie is dat dan?
Jij gaat als eerste klappen voor die Algerijn. Volgens mij kijk jij nergens naar .
Bullaude was 2 miljoen meneer Kritisch!
Staat toch Algerijn blinde 🇩🇿
Werken en tegelijk met je telefoon rommelen met 30 graden haalt niet mijn scherpe ik naar boven haha😅
Hou je muil eens. Slot heeft er wel voor gezorgd dat jij wat te juichen hebt afgelopen 2 jaar. Dat hij het niet ziet zitten in kleine spelertjes is een keuze.
Je grootste talent(en) hebben wel andere namen. Als je mssn verder kijkt dan teletekst, zou je dat wel weten
Wie dan? En kom niet met namen als Milambo, Hartjes en Benita, die gaan het niet redden.

Dermane en die Sauer zijn je grootste talenten en ipv die te verkopen moet je ze juist perspectief geven, door ze bij het 1e te halen en speeltijd te gunnen
Milambo is zeker een groter talent.

daarnaast heb je Valk, Kleijn, Slory, Sauer, Sliti, Kraaijeveld en stukje jonger dan Ouarghi - dat zijn talenten. niet een bankzitter die je nu voor hoop centjes kan verkopen
Niet huilen als Zerrouki ( die rare Algerijn heeft een naam) voor 25 miljoen wordt doorverkocht he...
Toch wel een vervelendere kant van Arne Slot.
Eigen jeugd moet zo veel beter zijn, kijk nou ook naar Denzel Hall,
die gaat Milan van Ewijk vervangen... Bij de trainer Kees van Wonderen.
Ik vraag mij af als ik kijk naar Neraysho Kasanwirjo en Jacob Rasmussen.
o.a. Ramon Hendriks, Denzel Hall, Dermane Karim, Lennard Hartjes en Naoufal Bannis hebben toen toch ook gewonnen van Atletico Madrid ---;)
Natuurlijk haalt niet iedereen Feyenoord 1, maar toch....
Het is niet anders, wel jammer.
Hup kampioen!
Je kunt niet eens de namen goed schrijven man...
Lezen en het point begrijpen is lastig hé
Als je die jongens had gevolgd, had je niet deze domme praat gehad.
Geen Feyenoord niveau en helemaal geen CL niveau
Als je de elftallen van Kees van Wonderen ziet spelen is het niet zo gek, dat verdedigers daar een makkie hebben.
Dichtgetimmerd ja, dat is verdories moeilijk hoor.
Heb je Denzel Hall zien spelen?
Dirk Kuijt weleens van gehoord, heeft het over het grootste talent in O 21.
Ga nou niet roepen dat ze er niets van kunnen, maar kijk er naar.
Heb jij nooit tegen kuitentrappers gespeeld, is niet leuk hoor.
Maar de meeste o 21 spelers kunnen veel meer.
Erg jammer en behoorlijk bekrompen dat zo'n interne weerstand op een zoon van Arnesen de club beïnvloedt. Absoluut een jongen met potentie, meet zich al langere tijd tijdens zware Afrikaanse tegenstanders en kan zich bij een team op niveau moeiteloos door ontwikkelen. Een City Group snapt dat als geen ander en pikt zo'n jongen lachend op.
Ondanks een leuke fee op dit moment, zou ik als Feyenoord zijnde zeker een doorverkoop percentage afspreken, want deze jongen gaat geheid veel meer geld opleveren in de toekomst.
Deze man is voor mij echt een van de grootste talenten, al is het niet de grootste, die Feyenoord heeft en dan willen ze hem verkopen…. Je vangt er straks zo veel meer geld voor
Waarom gaan we dit soort talenten verkopen?? Snap hier echt niets van. Stal hem dan bij Dordrecht zodat hij zich verder kan ontwikkelen.

Ben de beleidsrichting een beetje kwijt. Zelfde met die rare huurtransfer met newcastle zonder koopoptie!
Wat heeft Karim aan verhuren? Ja, wellicht aan een team wat precies speelt zoals Feyenoord oke, maar heeft gewoon moeite met het tactische gedeelte. Een Milambo is hem inmiddels wel voorbij. Het is een lastige situatie, want je kan ook niet eeuwig in de u21 blijven spelen. En als zijn geduld nu op is, moet je hem verkopen.
Eeuwig in onder 21 spelen.., hij is pas 19...!
Volgens mij ziet Slot het echt niet in hem zitten. Is een nummer 6 en daar hebben we nu al 3 spelers die op 6 kunnen spelen. Laten we dan maar snel 2-3m op hem pakken. Met 2-3m kunnen we weer een hele rits afrikaantjes ophalen om die ook voor 1-3m te verkopen.
Zonde. Dit was toch HET grote talent?
Nee joh, de echte grote talenten gaan er vanaf volgend jaar zoetje bij beetje aankomen, maar de meeste hebben nog wel een behoorlijk aantal jaar nodig. Sauer, Slory, Sliti, Neijenhuis, Kraaijeveld, Ouarghi, Kargbo dat gaan de mannen zijn die er door moeten komen op de voorste zes posities.
Kan er binnenkort een echte versterking bij komen waar we zeer tevreden over zullen zijn?
Dan kun je dat mooi betrekken in een deal met Castellanos, fantastische spits, en daar zoeken we er nog 1 van!
Pfff als je met dat soort clubs moet concureren dan houdt het al snel op. Jammer!
Het is allemaal leuk en aardig hoor die jeugdige buitenlandse talentjes. Maar hoeveel procent is er nu daadwerkelijk doorgebroken hier? Als we dit seizoen nu eens wedstrijden eerder gaan beslissen, dan kunnen we de jeugd misschien wat vaker speelminuten gaan geven. Als het spannend is, val je automatisch toch terug op de meer ervaren jongens.
Zo jeugdig is ie ook weer niet. Sinisterra kwam toen ie 19 was. Begon ook niet sterk. Als we die na een jaar weer hadden verkocht waren we toch een hoop plezier en geld misgelopen.

Dermane moet je gewoon een jaar verhuren. Volgende zomer is Slot weg, kijk dan gewoon waar je dan staat.
Daarom juist. We mogen nu onderhand wel iets van hem gaan verwachten. Sini stond er wel na een jaar. Karim lijkt er nog niet eens dicht tegenaan te zitten. Maar als ze bij Feyenoord overtuigd zijn van hem, dan kunnen ze hem idd het beste verhuren. De meningen daarover lijken nu een beetje verdeeld.
Laten we hopen op een miljoentje, dan krijg je 5 ton :)
@FTM vanavond tijd voor een live via YouTube?
Wij laten momenteel een Twitch-integratie maken in de website, als dit er is komen er weer livesessies
Hoe lang verwacht je dat dat gaat duren, en binnenkort weer podcast 1908?
Top. Lekker man! Die live sessies kijk ik altijd naar uit. Thanks voor je reactie.
Hopelijk laat je het op tijd weten als er een sessie komt. Meestal is het een impulsieve sessie en dan ben ik vaak weer te laat.
Ik hoop dat ze een terugkoop optie erin zetten of iets dergelijk. Staat bij Togo iedere keer zijn mannetje tegen veel sterkere Afrikaanse landen. Wellicht niet de type middenvelder voor Slot maar deze jongen komt er wel. en als dit puur is om omdat de zoon van Arnessen een mandaat heeft zou dat heel erg jammer zijn.
Met dat geld Lucas Bergvall halen.
Als we meer dan 1.5 miljoen voor Dermane kunnen krijgen..Bergvall kost echt nog niet de hoofdprijs op dit moment
Die zal helaas wel wat meer moeten kosten als wat we hiervoor krijgen, maar voor de rest uitstekend idee
Dan moet je 20 Dermanes verkopen.
Minimaal 1.5 miljoen voor Dermane. Weet niet wat jij denkt dat Bergvall kost..
Zijn marktwaarde ligt rond de 1 miljoen...
Dat zou dan 3000% winst zijn voor ze. Niet gek.
Het zou mooi zijn als Feyenoord naast een transfersom(metje) een deel van de transferrechten krijgt. Als hij dan toch doorbreekt dan heeft Feyenoord er ook nog wat aan.
In mijn ogen een van de beste talenten van Feyenoord en dient zeker een kans te krijgen in de voorbereiding. Ik snap er niks van dat hij verkocht gaat worden.
Zullen ze bij de O21 blij mee zijn, NOT.....
Hoe wil je ooit nog promoveren als je belangrijke spelers verkoopt...
Zag veel potentie in deze jongen!
deze jongen had natuurlijk nooit nog een jaar bij 021 gespeeld. Die was verhuurd aan een ED club vorig jaar in de winter hadden er al meer interesse
@FTM verwacht je dus een bedrag van > 1 miljoen
Wat is nu de grootste uitgaande Varkenoord transfer dan? Summerville?
Feyenoord moet Karim behouden, zou echt mega zonde zijn als die weggaat. Hij moet een kans krijgen in het 1e of worden verhuurd voor ervaring
Zonde, @FTM is dit dus grotendeels door belangenverstrengeling binnen de club? Omdat hij door de zoon van arnesen is gehaald en nu nog steeds onder de hoede van Sebastian Arnesen valt..
Zo zie ik dat wel, maar iedereen is vrij om zijn visie daar op los te laten.
Zonde is in mijn ogen wel een heel groot talent.
Wat een raar bestuur hebben we soms ook. Kokcu bij het eerste bod weglaten gaan, en nu willen ze 1 van de grootste talenten in de academy weg laten gaan. Die jongen heeftvniet eens efht een kans gekregen.
Zou zonde zijn als ie vertrekt. Ik ben bang dat Slot, met zijn huidige middenveld, geen enkele rol ziet voor Karim, maar dan snap ik niet goed waarom ie niet wordt verhuurd. City Group zal niet voor niets interesse hebben?
Oke, ruilen met gesloten beurzen met Koki Saito.
Weet je, TD, daar kan ik mee leven.