Betrouwbaar
Jerdy Schouten

Alamy

Nieuws

Di Marzio: 'Eerste bod van Feyenoord op Schouten'

FeyenoordTM

Eerder deze week werd bekend dat Feyenoord belangstelling heeft voor Bologna speler Jerdy Schouten. Hoofdtrainer Arne Slot sprak al met de middenvelder.

De context ontbreekt verder, maar vrij vertaald meldt Gianluca Di Marzio maandag op dinsdagnacht het volgende: "Het eerste bod van Feyenoord op Jerdy Schouten: Het is een definitief bod."

1908.nl heeft nog geen bevestiging op het nieuws.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Waarom een bod uitbrengen op een speler die zo onhaalbaar lijkt te zijn terwijl je ook ..........

Jan Paul van Hecke kunt inlijven, goedkoper net zo getalenteerd, Nederlands, jong maar wel een speler die in competitie van niveau speelt en dus betere conditie enzo zal hebben dan menig speler in eredivisie. 4,5-5miljoen euro
Is er nog nieuws mbt namen die al weer een tijd terug (lees afgelopen half jaar) voorbij gekomen zijn

Een Ladislav Krejci, die Belgische speler (ben effe naam kwijt)
Ja Raskin inderdaad. Is inmiddels alweer eventjes uit de selectie gezet bij zijn huidige club.

Vind het bijzonder dat Feyenoord er toch een handje van heeft om continu in het vijvertje te vissen van spelers die zichzelf überhaupt het liefst in Engeland zien spelen, anderen die sowieso uit de eredivisie een transfer hebben gemaakt naar welke andere Europese competitie dan ook (met dus een prijskaartje van gemiddeld 8 miljoen).

Heb het volgens mij hier ook al een keer of 6 gezegd. Emmen is de bestemming om Araujo als cv aan te trekken en Pec Zwolle de bestemming om Thomas van den Belt aan te trekken. Kost bij elkaar nog geen 3 miljoen en zijn goeie spelers voor dit Feyenoord om te concurreren met de basis 11, én zijn al actief in de eredivisie/KKD, lopen beiden al een tijdje op de Nederlandse velden. Nog een weekje en de transferwindow is voorbij, dat ellenlange interesse tonen in onhaalbare spelers (als je alle berichtgevingen moet geloven), kost hele kostbare tijd allemaal. Doorpakken!!
En? Al meer info over het bod? En of er überhaupt wel is geboden
Dit lijkt me een onzinverhaal. Schouten was een optie (DE optie?!) voor dat Zerroukki het (weer) werd. De kans om een basisspeler van Bologna te halen, lijkt me niet zo gekke groot. Misschien is Harroui een kansrijker optie, al is er geen reden om die hoger in te schalen dan Wieffer. En waarom zou Harroui de bank in Sassuolo verruilen voor die in de Kuip?
Ik heb nog even gekeken naar het aantal wedstijden dat Wieffer de vorige twee seizoenen heef gespeeld bij Excelsior; dat waren er 71. Kortom, dat Bambi-verhaal van Luigi Bruins is op zijn zachtst gezegd nogal overdreven. We gaan straks Jan Streuer nog heel dankbaar zijn omdat we die €8.000.000 in eigen zak hebben gehouden. Die kunnen we straks goed gebruiken om Szymanski te behouden. 😉
Mag Szymanski wel weer wat meer laten zien. Op basis van de laatste wedstrijden vind ik hem geen 10 miljoen en best betaalde speler van het elftal waard.
Wat klopt nou? Sommige zeggen te kloese zegt van niet? Hierow zegt ie dat we een bod hebben gedaan?
Ik geloof eerder wat te kloese zegt ik geloof er geen snars van op een eventuele komst
Er was een bod gedaan welke direct van tafel werd geveegd. Daarna is Te Kloese afgehaakt.
Denk dat dit de situatie is.
Of dat de reactie van te kloese betrekking heeft op een andere speler
Staat letterlijk in het artikel van VI dat het over Schouten gaat...
..."De club dacht aan Jerdy Schouten en voerde gesprekken met Bologna, maar de Italianen zijn niet van plan hun middenvelder te laten gaan. 'Onhaalbaar', noemt Feyenoords directeur Dennis te Kloese deze deal, 'en het is ook alweer van een tijdje geleden."...
Te Kloese zegt ook dat het al een tijdje geleden was...
Dit bericht zegt dat er nu pas een eerste bod is...
Ook tegenstrijdig...
Los van het feit dat Wieffer glazen enkels heeft en na 70min op is. Timber en Kokcu eigenlijk niet samen kunnen spelen (of beiden niet op 6)

Zouden ze Wieffer ook een keer proberen als rechter centrale verdediger? Zeker met Geertruida op rechts zou dat mogelijk goed uit kunnen pakken.

Zo niet dan zou ik eerder voor centrale verdediger gaan ook omdat Trauner misschien wel weg is binnen half jaar
Heeft die in de winterstop tijdens de oefenwedstrijden gespeeld. Slot was daar best tevreden over toen.
Zullen we Wieffer gewoon lekker op de 6 laten spelen? Dank u
Ze laten de trainer toch niet praten met een speler die totaal onhaalbaar is ..dus er zal vast wel een serieus bod zijn geweest. Overig ben ik voorstander van deze jongen . Iemand die 72 wedstrijden voetbalt in de serie A dan kan je makkelijk meekomen ..in dit niveau van eredivisie
Nou slot heeft Schouten gepolst voor eventuele terugkeer. Iemand appen(polsen) is nog heel wat anders dan echt een gesprek aangaan dan nodig je zo iemand uit lijkt mij
Ten kloese zegt dat Schouten niet komt dus geloof niet dat er een bod is geweest
Mmm, best een lastig verhaal dit sowieso. Geloof niet dat Schouten komt maar het wordt dan best lastig op het middenveld. Deze jongen scoort zelden. Je hebt altijd een aanvallende middenvelder nodig. Heb je straks 4 man voor de resterende 2 plekken. Kokcu, Timber, Wieffer en Schouten. Voorsorteren op vetrek van Kokcu zou kunnen. Maar die scoort zijn goals? Wie van de andere 3 zou dat ook kunnen? Wieffer?
‘Prima offerte’, je zou toch zeggen dat ze het een prima bod vinden…. 😎. Maar ja, ik ken dan ook geen Italiaans…..
Prima interview van TK. Prima directeur. Schouten is te duur. Goed geprobeerd. Toont ambitie.
Komt niet bevestigd door te Kloese
Heb liever dat Feyenoord tot aan het einde van het seizoen een middenvelder huurt en in de zomer vol voor Zerrouki en Hilgers zal gaan.
Nooit geen zaken meer doen met de Duitsers.
Beetje gelijk had twente wel toch? Was goed geprobeerd maar te kloese zegt nu zelf ook dat er niemand meer vertrekt
Als je dan Zerrouki ziet spelen tegen Ajax vind ik het prima om een goedkoop alternatief te huren achter Wieffer en in de zomer vol voor Zerrouki te gaan.
Middenveld Zerrouki/Timber/Scymanzci heb je de komende 2/3 jaar (veruit) het beste middenveld van de eredivisie.
Die gaat straks gewoon naar Frankrijk.
Szymanski is weg einde van het seizoen. Optie gaan ze niet lichtten vanwege te hoog salaris bij aankoop
Ik heb vanavond echt veel mensen gesproken in en om Feyenoord, maar van een bod op Schouten is/was tot vanavond niets bekend.

Kan natuurlijk wel de laatste (half)uren veranderd zijn. Check het morgen nog wel even.
Maar Te Kloesse heeft al bevestigd dat hij te duur is? En er is voor hem geen reden om te liegen.
Hopen dat die komt voor als kokcu vertrekt in de zomer
In de zoektocht naar een middenvelder kwam Feyenoord, na het mislopen van Ramiz Zerrouki, uit bij de middenvelder van Bologna. In Voetbal International noemt Te Kloese de komst van Schouten 'onhaalbaar'. De Rotterdammers voerden meerdere gesprekken met de clubleiding van de Italianen, maar kregen te horen dat de middenvelder in Noord-Italië blijft.

Schouten maakte in 2019 de overstap van Excelsior naar de Serie A, waar hij in vier jaar regelmatig in de basis staat.
Ja vast weer onzin dit joh. Mensen blij maken met een dode mus.
Precies dit is een betrouwbare site
Maar ter kloese zei is toch nog mogelijk
Dus benieuwd😁
Zerrouki zat er doorheen toen feyenoord niet doorging
@FTM is er intern ook twijfel over een eventuele aankoop op het middenveld na de indrukwekkende prestaties van Wieffer? De vervanger van Aursnes lijkt er nu te staan.
Wieffer heeft het uitstekend gedaan. Benieuwd hoe hij het zondag doet. Maar ik ga er niet vanuit dat wieffer zomaar 2 wedstrijden per week gaat spelen terwijl hij nu aangeeft dat hij na 60-70 minuten op is. Een ervaren speler erbij huren zou ik wel verstandig vinden. Het zou me wel erg (positief) verrassen als dat Schouten wordt. In de verdediging is versterking harder nodig. Bij een blessure/schorsing van Geertruida heb je wel een probleem.
Precies dat! Ik ben erg benieuwd hoe Wieffer zich Zondag goed staande kan houden wanneer de belangen en het tempo een stuk hoger zouden liggen als de afgelopen 2 wedstrijden.
Maar ik laat me uiteraard graag positief verrassen :)
Wanneer wordt de aankoop gepresenteerd? De nieuw?
Voor hoeveel heeft feyenoord geboden bedrag is tussen 8 en 10 miljoen voor hem
Source: "We know there has been a first proposal - In case anything changes, I tell you"
Was toch onhaalbaar volgens ter kloese?
@ftm mocht deze nou echt niet doorgaan staat dan Vilhena bovenaan het lijstje?
Zal een Nederlander worden, as it stands
@ftm dus zou ook een andere Nederlander kunnen worden op Schouten en Vilhena na?
Is Anthony Rouault geen goede vervanger voor Rechts centraal is een jonge verdediger en doet het niet slecht bij Toulouse misschien is dit een goede optie
Opzich helemaal geen slechte suggestie. Ik heb hem al een aantal wedstrijden zien spelen bij Toulouse. Deze jongen kan nog wel eens toegroeien naar het niveau subtop Premier League. Ik vind hem een beetje op Saliba van Arsenal lijken qua spel. Rouault heeft technisch zeker nog stappen te zetten maar kan geweldig (verdedigend) koppen. Hij is erg fel maar ook gecontroleerd in de duels, kan zone dekken. Gaat alleen maar meer waard worden en nu nog relatief goedkoop; past goed bij de koers die Feyenoord nu vaart. Ik begrijp echter wel dat de focus op een meer verdedigend ingestelde middenvelder ligt als er maar geld is voor één echt geschikte aanwinst.

De redactie van 1908.nl heeft contact met mensen binnen Feyenoord: Kan de naam 'Anthony Rouault' niet door jullie bij Feyenoord neergelegd worden? Ik hoor hier in ieder geval graag meer over, van jullie maar ook andere Feyenoorders.
Was dit de aankoop voor de klassieker😳😳
Hoop het is een goede middenvelder en zit bij oranje dus ja daar kom je niet zomaar bij hoop dat hij komt maar vind wieffer ook prima spelen