Naoufal Bannis teleurgesteld na gemiste kans

VK-Sportphoto

Series

Verhuurde Feyenoorders: Bannis en Baldé trefzeker

Rokus1908

De verschillende Feyenoord-huurlingen kwamen ook afgelopen weekend weer in actie. Vooral in de Keuken Kampioen Divisie maakten zij hun minuten. In deze rubriek werpt 1908 een blik op de verrichtingen van deze spelers. Met name Aliou Baldé en Naoufal Bannis blonken dit weekend uit door doelpunten te maken. 

Naoufal Bannis: FC Eindhoven-FC Den Bosch (4-1) 

Naoufal Bannis was dit weekend weer eens trefzeker voor FC Eindhoven. De spits liet in de duel tegen FC Den Bosch zijn zesde goal van dit seizoen noteren. Mede door de goal van Bannis konden de Eindhovenaren drie punten bijschrijven waardoor de club nu op de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie staat. Bannis werd vervolgens in de 88e minuut naar de kant gehaald. 

Aliou Baldé: Jong FC Utrecht-FC Dordrecht (0-1) 

Aliou Baldé was dit weekend goud waard voor FC Dordrecht. De Senegalees maakte in de vierde minuut de enige en winnende goal in het duel met Jong FC Utrecht. Met zijn goal komt Baldé nu op zeven doelpunten in het huidige seizoen van de Keuken Kampioen Divisie

Lennard Hartjes: Roda JC Kerkrade-TOP Oss (1-1) 

Lennard Hartjes speelde de hele wedstrijd voor Roda JC Kerkrade tegen TOP Oss. De verdedigende middenvelder behaalde een passnauwkeurigheid van 97 procent, waarmee hij aan de bal dus een zeer goede indruk maakte. Zonder verder noemenswaardige acties te maken, liet Hartjes een goede indruk achter in het gelijkgespeelde duel. 

Thijs Jansen: Roda JC Kerkrade-TOP Oss (1-1) & TOP Oss-Jong AZ (1-3) 

Thijs Jansen kwam dit weekend twee keer in actie voor, op zowel vrijdag- als maandagavond verdedigde hij het doel van TOP Oss. Op vrijdag tegen Roda keepte Jansen een degelijke wedstrijd waarin hij twee reddingen wist te maken. Bij de tegengoal zat de keeper er zelfs nog goed bij, maar het was net niet genoeg om zijn doel schoon te houden. 

Christian Conteh: Dynamo Dresden-Meppen (1-1) 

Rocketman Christian Conteh stond bij de hervatting van de 3. Liga in de basis bij Dynamo Dresden. In het gelijkgespeelde duel tegen Meppen stond hij 70 minuten lang op het veld. Vanaf de rechterflank was Conteh een aantal keer dreigend maar was hij slordig in zijn afronding. Zijn drie schoten gingen geen van allen op doel. 

Robert Bozenik: SC Braga-Boavista (1-0) 

Robert Bozenik speelde slechts veertien minuten mee in het verloren duel van Boavista tegen SC Braga. De Slowaakse spits mocht tegen het einde van de wedstrijd invallen en liet in dit korte tijdsbestek geen noemenswaardige acties noteren. 

Marouan Azarkan: Sparta Rotterdam-Excelsior (1-0) 

Marouan Azarkan stond wederom in de basis bij Excelsior, ditmaal in de stadsderby tegen Sparta. De snelle en wendbare buitenspeler speelde geen bijzonder duel en kwam tot slechts één schot wat geblokt werd. 

Denzel Hall: ADO Den Haag-MVV Maastricht (2-1) 

Denzel Hall ontbrak afgelopen weekend om onbekende redenen in de wedstrijdselectie van trainer Dick Advocaat. Zonder Hall boekte ADO Den Haag de tweede overwinning op rij. 

Francesco Antonucci: FC Volendam-RKC Waalwijk (2-1) 

Francesco Antonucci is nog steeds geblesseerd aan zijn lies, hij maakte daardoor dit weekend geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie van FC Volendam. De geboren Belg werkt momenteel in Rotterdam op trainingscomplex 1908 aan zijn herstel. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties