eab83d94-1d9c-45ce-9660-106126800622

VK Sportphoto

Nieuws

‘Dick Advocaat volgt Dirk Kuyt op bij ADO Den Haag’

Van de redactie

Dick Advocaat gaat aan de slag als hoofdtrainer bij ADO Den Haag. Na het ontslag van Dirk Kuyt eerder deze week, wordt de inmiddels 75-jarige oefenmeester aankomende week gepresenteerd bij de Haagse club. Dat meldt Omroep West vrijdagavond. 

Advocaat gaat het seizoen afmaken bij ADO Den Haag. Donderdagavond gaf de voormalig Feyenoord trainer bij Vandaag Inside aan: "De kans is groot dat ik trainer van ADO wordt." Eind 2020, toen de Hagenaar aangaf te stoppen als hoofdtrainer bij Feyenoord meldde de 75-jarige coach nog: "Ik weet dat ik dat eerder heb gezegd, maar deze keer mogen jullie me eraan houden: de komende maanden zijn echt mijn laatste als clubtrainer. Na een lange en prachtige loopbaan is Feyenoord een schitterende club om straks bij af te sluiten."

Said Bakkati, wie tevens zijn assistent was in zijn Feyenoord periode, wordt wederom assistent coach bij de huidige nummer 17 van de Keuken Kampioen Divisie. 

Delen

Reacties

Feyenoord in de race voor Tunesische middenvelder wk volgens de NOS.
Said was een erg goede assistent! Ging helaas weer naar Stam in Amerika.
Realistische speelwijze zoals destijds bij feijenoord haalt hij gewoon de nacompetitie mee.
Danny Buijs het seizoen af laten maken en opbouwen naar volgend seizoen was beter geweest
Jaaaaaa Dickie. Doet die vrijwillig 100%. Pensioen? Wasda? Heb een akelige vrouw denk omdat die liever weg is dan dat die thuis is
KKD Dick .... gelukkig kan je daar niet uit degraderen ;-)