dieperink

VK Sportphoto

Nieuws

Dieperink fluit bekerduel Feyenoord - N.E.C.

Van de redactie

De KNVB heeft arbiter Rob Dieperink aangesteld voor het KNVB-bekerduel tussen Feyenoord en N.E.C. van aankomende woensdag. Beide ploegen trappen die dag om 21:00 uur af in Stadion Feijenoord, De Kuip in de achtste finales van het toernooi.

De 34-jarige arbiter krijgt aan de zijlijnen ondersteuning van assistent-scheidsrechters Rogier Honig en Don Frijn. Robin Hensgens fungeert als vierde official, meldt de KNVB via de Voetbal-app.

Dieperink floot dit seizoen nog niet eerder een duel van de Rotterdammers. Wel was de geboren Achterhoeker de VAR tijdens FC Twente - Feyenoord twee weken geleden. Afgelopen seizoen floot Dieperink twee thuisduels van Feyenoord, beide wedstrijden werden gewonnen tegen Fortuna Sittard (5-0) en Go Ahead Eagles (2-0).

Delen

Reacties

Off topic: welke asociale gek heeft bedacht om €40 voor een bekeravondje tegen NEC te vragen!? Kuip zal woensdag grotendeels leeg zijn natuurlijk. Feyenoord snijdt zich met deze domme hebberigheid lelijk in de vingers: minder inkomsten, minder steun en boze supporters.
Honig.....
De man die in het verleden een seizoenkaart van de snavels had en die assistent var was van Dieperink bij Twente uit....
En dus toen ook al die handsbal niet heeft gezien dus wordt weer peentjes zweten !!!