Dijkhuizen

VK Sportphoto

Nieuws

Dijkhuizen geïrriteerd: "Misplaatste arrogantie van Feyenoord"

Liban

Na de overwinning van Feyenoord op Excelsior (0-2) toonde Marinus Dijkhuizen zich bij ESPN ontstemd over het handelen van Feyenoord in kwestie Mats Wieffer.

Duikhuizen hekelde de gang van zaken bij Feyenoord. Excelsior had graag afscheid willen nemen van Mats Wieffer, die deze zomer overkwam van de Kralingers. Hier ging Feyenoord voor liggen. “Ik vind er wat van dat Feyenoord dit niet toelaat. Ik vind het misplaatste arrogantie."

Dijkhuizen werd tevens geconfronteerd met de ongesproeide kunstgrasmat van Excelsior. Hij erkende dat de Kralingers dat met opzet hebben nagelaten. “Dat hebben we inderdaad bewust niet gedaan, omdat zij daar meer voordeel uit halen dan wij.”

De trainer, die bij ESPN de bijnaam “catenaccio Dijkhuizen” kreeg, was gematigd tevreden over zijn ploeg. “Ik vond wel dat we goed georganiseerd stonden. Dat is ook noodzakelijk met de kwaliteit die de tegenstander heeft. Alleen die eerste goal is verschrikkelijk. We spelen met vijf achterin spelen en dan moet er druk op de vroege voorzet van Paixão zijn. Dat deed Zagre niet en kan Giménez makkelijk zijn actie achter de verdediging maken."

Delen

Reacties

Het antwoord van Slot op deze onzin snijdt hout, dit gelul van Dijkhuizen gaat nergens over.
Dat die man nog iets wil zeggen van dat cluppie met een klein droog plastic veldje, heeft toch niks met betaald voetbal te maken.

Een beetje amateurclub in de 2e klasse heeft het nog beter voor elkaar.

Eerst maar eens opdonderen naar de KKD
Die man kun je niet serieus nemen..
Een jaar na de overstap pas afscheid wilen nemen. Jammer joh...
Geen aandacht aan deze huilebalk besteden.

Excelsior had allang afscheid van Wieffer kunnen nemen.
Maar als er beunhazen daar werken, die niet kunnen plannen en overleggen, dan krijg je dit.
Wat een droeftoeter. Ga terug naar de KKD.
Eredivisie onwaardig!
Watbeen eikel joh, als je zelf wacht tot mei om afscheid te nemen moet je niet Feyenoord van arrogantie betichten terwijl Mats nu gewoon ff iets anders aan z'n hoofd heeft. Wilden ze hem een hoedje van papier geven of zo?
Dat zegt alles over het oneindige amateurisme van de oudpapierclub uit Kralingen.