Bevestigd
Thomas van den Belt & Quilindschy Hartman | Bron @Feyenoord op X

VK Sportphoto

Transfers

Dijkhuizen vertelt over Van den Belt en Excelsior

FeyenoordTM

Excelsior trainer Marinus Dijkhuizen heeft zondag duidelijkheid geschept over de belangstelling vanuit Kralingen voor Thomas van den Belt. De oefenmeester bevestigt tegenover RTV Rijnmond dat Van den Belt op de lijst staat van Excelsior, maar een transfer is nog niet aan de orde.

"Van den Belt kunnen we niet kopen. We willen kijken naar spelers die we kunnen kopen, zodat we waarde kunnen ontwikkelen", geeft Dijkhuizen aan. De belangstelling voor de speler blijft echter staan. Eerder deze transferperiode was er sprake van een mogelijke uitleenbeurt.

Zondag werd via Voetbal International duidelijk dat Ajax serieus overweegt om Kian Fitz-Jim terug te halen naar Amsterdam. De middenvelder wordt momenteel uitgeleend aan Excelsior. Mocht Fitz-Jim terugkeren, komt er in Kralingen vanzelfsprekend weer een positie vrij voor Van den Belt.

Van den Belt geniet ook belangstelling vanuit Arnhem, maar ook Vitesse pakte nog niet door met een concreet voorstel richting Feyenoord. Ook de belangstelling van Vitesse blijft deze transferperiode een thema.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nog geen reacties