dilrosun

VK Sportphoto

Nieuws

Dilrosun: "Blij dat we door zijn. Werk aan de winkel"

Van de redactie

Feyenoord ontsnapte tegen NEC aan uitschakeling in het KNVB Beker toernooi. De Rotterdammers wisten pas na strafschoppen de kwartfinale te bereiken. “We moeten blij zijn dat we door zijn”, zo vertelt Javairo Dilrosun bij ESPN.

De aanvaller had Feyenoord vlak voor tijd een 0-2 achterstand zien ombuigen naar 2-2. In de verlenging ging de ploeg van Arne Slot op jacht naar de overwinning. Feyenoord scoorde twee keer, maar liet NEC twee keer doeltreffend voor het doel van Timon Wellenreuther opduiken (4-4).

Volgens Dilrosun had Feyenoord het niet op strafschoppen moeten laten aankomen. “Natuurlijk moet je deze wedstrijd eerder winnen. Ik kreeg door dat we vijftig schoten op goal hadden. Daar moeten we meer uithalen. NEC is vier keer in onze zestien geweest en maken vier goals. Aan beide kanten hebben we werk aan de winkel”.

De eenmalig international kende persoonlijk een prima avond. “Twee assists en een goal. Daar teken je voor als je invalt”. Dilrosun scoorde in de verlenging de 4-3 met een schitterende knal in de bovenhoek. “Mooie goal, hij zat er lekker in. Bij die goal denk je dat de wedstrijd gespeeld is. En dan krijgt NEC een ingooi en is het ineens 4-4 en moet je penalty’s nemen”.

De opluchting bij Feyenoord was groot toen de strafschopserie werd gewonnen. “Het was een knotsgekke avond”, aldus Dilrosun.

Delen

Reacties

Nog geen reacties