dilrosun

VK Sportphoto

Nieuws

Dilrosun: "Die momenten moeten eruit als we mee willen doen"

Van de redactie

Feyenoord wist zondagmiddag niet te profiteren van het puntenverlies van de concurrentie. In Nijmegen kwamen de Rotterdammers niet verder dan een gelijkspel. Javairô Dilrosun gaf voor de camera van ESPN aan een moeizame wedstrijd te hebben gehad tegen NEC.

“De eerste helft en vooral het eerste half uur vond ik ons goed spelen en dat het wachten is op de 0-2. Daarna zie je dat NEC in de counter gevaarlijk kan zijn,” aldus Dilrosun. “De tweede helft gingen we het wel proberen, maar het ging heel moeizaam. Veel ballen die we verspelen en NEC onderschepte. We waren slordig. Die momenten moeten eruit willen we meedoen om de titel.”

De concurrentie verspeelde gisteren punten. Voor Feyenoord was dit een uitgelezen mogelijkheid om dichterbij te komen. “Ja, zeker. Iedereen heeft gisteren gezien wat de concurrenten hebben gedaan. Hier hadden wij gewoon van moeten profiteren. Het is zonde dat we dat vandaag niet hebben gedaan.”

Delen

Reacties

Vaak alles of niets bij hem. Gisteren was het niets
Ik denk dat Slot er beter aan doet om Dilrosun er maar even uit te laten als we mee willen doen!
Wie komt er eerder Sivert Mannsverk of Maximo Perrone of is er ook een mogelijkheid dat ze allebei komen?? En gaan die een aanvulling zijn waar direct mee verder kunnen?? En wordt er een optie open gehouden voor bijvoorbeeld Dermane Karim door te laten stromen?
Inderdaad een nummer 6 wordt node gemist