yv20221022yv20221022a1a09937

VK Sportphoto

Nieuws

‘Dilrosun ontbrak tegen Groningen vanwege knieblessure’

StanV1908

Javairo Dilrosun zat bij het bezoek aan de Euroborg afgelopen weekend niet bij de selectie van Arne Slot. De reden hiervoor is dat de buitenspeler in het duel met FC Utrecht een blessure heeft opgelopen aan zijn knie, zo meldt Feyenoord-watcher Dennis Kranenburg bij RTV Rijnmond.

In de uitwedstrijd in Utrecht, die Feyenoord met 1-1 gelijkspeelde werd Dilrosun voortijdig gewisseld voor Alireza Jahanbakhsh, die tekende voor de late gelijkmaker. Kranenburg vertelt dat de aanvaller een tik op zijn knie zou hebben gekregen, wat ook effect zou hebben gehad op zijn spel. Dilrosun deed nog wel eventjes mee in het KNVB-bekerduel tegen PEC Zwolle van afgelopen donderdag, maar ook toen schijnt zijn knie niet optimaal geweest te zijn. 

Onbekend is nog of Dilrosun tijdens de Klassieker van aankomende zondag wel weer bij de selectie zal zitten.

Delen

Reacties

Doe maar rustig aan hoor Javairo. We missen je heel erg ;-)
Heel eerlijk, ik hoop dat Dilrosun na zijn herstel van deze blessure weer anders gaat spelen. Zoveel potentie en hij speelt zichzelf en het tram 9/10 keer kapot door dat eindeloze gedribbel de drukste zones van het veld in. minder vaak raken die bal en sneller spelen, hij kan zoveel meer dan wat hij doet en laat zien, echt zonde en inmiddels heel erg irritant aan het worden dat hij dat zelf niet inziet.
Rutger waar is je tweet over Dennis?
Gaat ie toch naar Ajax?🤣