yv21121506474

VK Sportphoto

Nieuws

Klassieker onder leiding van Gözübüyük

StanV1908

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld om zondagmiddag de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax te fluiten. Om 14:30 zal 37-jarige arbiter in De Kuip het eerste fluitsignalen laten klinken waarna de nummers 1 en 3 van de Eredivisie het in speelronde 17 tegen elkaar op zullen nemen. 

Gözübüyük had een keer eerder de leiding over een Klassieker. Dat was op 27 oktober 2019 toen Feyenoord uit bij Ajax met 4-0 ten onder ging. Opvallend: de leidsman deelde in die wedstrijd geen enkele kaart uit. 

In het seizoen 2022-2023 kreeg Feyenoord al twee keer te maken met de scheidsrechter uit Haarlem. In zowel de thuiswedstrijd tegen Heerenveen (0-0) als het uitduel met N.E.C. (1-1) speelden de Rotterdammers gelijk. 

Serdar Gözübüyük zal tijdens De Klassieker aan de zijlijnen ondersteunt worden door assistent-scheidsrechters Joost van Zuilen en Johan Balder. Rob Dieperink is zondagmiddag de vierde official. Het videoarbitrageteam in het ARAG KNVB Replay Center in Zeist bestaat uit Pol van Boekel (VAR) en Charles Schaap (AVAR)

Delen

Reacties

HenkBrielle
Wat een ramp, niet tegeloven deze man bij zo'n wedstrijd
Gelukkig stellen ze Nederlands beste scheidsrechter aan voor deze belangrijke wedstrijd..........................🤔
Niet blij mee
Floot jarenlang jeugd elke week op De Toekomst, ging verhuizen naar Hoofddorp en mocht ZIJN FAVORIETE club blijven fluiten van de KNVB. Beetje vreemde situatie toch?
Kon de druk bij Feyenoord - PSV in het seizoen 21/22 niet aan, laat staan deze wedstrijd
Daar ben ik geen fan van.
Wat een idiote keus. Die man is niet geschikt voor dit soort wedstrijden. Staat veel te veel druk op.
Feyenoordfanforlife
Feyenoordfanforlife
Hopelijk hoeft hij de wedstrijd niet stil te leggen ivm spreekkoren, want wat je allemaal leest is men meer bezig met Berghuis dan met het supporten van je cluppie.

Hopelijk zegeviert het verstand zondag want ook Feyenoord op het veld zal onze steun keihard nodig hebben.
Ik help het je hopen.
....denk trouwens dat je hem meer ontregelt door hem met luid gejuich te ontvangen en hem bij iedere actie een klaterend applaus te geven. En natuurlijk een aantal spandoeken met 'Berghius forever' o.i.d.
Zeker geniaal
Het verstand zegevieren. Weet je nog zo'n mop. Deze was hilarisch
Kan wat worden, op zo’n beladen wedstrijd.. iedereen ff wedje leggen op 1 of 2 rode kaarten
FeyenoordZeeuwsVlaanderen
FeyenoordZeeuwsVlaanderen
Laat nou de beste scheidsrechter fluiten en dat is niet Serdar
Laat het vast weer uit de hand lopen die gek.
Oh god. Dit wordt een machtsstrijd tussen het publiek en Serdar wie zichzelf het meest in de schijnwerpers weet te zetten.