Primeur Onbevestigd
yv2022109yv2022109a1b00062

VK Sportphoto

Transfers

Dit zijn de clubs die Smal transfervrij willen vastleggen

FeyenoordTM

Feyenoord is onlangs in de markt gekomen voor Gijs Smal. De linksback van FC Twente zijn dienstverband zit er na het huidige seizoen op, waardoor hij transfervrij uit contract loopt. De linkspoot heeft in totaal vier jaar onder contract gestaan in Enschede.

Smal is op zijn zesentwintigste toe aan een vervolgstap in zijn carrière en heeft over belangstelling weinig te klagen: eerder werd in de winter al bekend dat Rangers belangstelling toonde, maar de Schotten dienen eerst Borna Barišić of Ridvan Yilmaz van de hand te doen.

Rangers is niet de enige gegadigde uit Schotland: ook Celtic heeft belangstelling getoond en aangegeven wat het Smal kan bieden. Smal kan ook dichter bij huis blijven: buiten Feyenoord heeft ook KAA Gent een lijntje uitgeworpen voor de speler.

Mocht Smal avontuurlijkere toekomstplannen hebben, heeft hij ook opties bij FC Kopenhagen en RC Lens. Beide ploegen kwamen dit seizoen, net als Feyenoord, uit in de UEFA Champions League. De Rotterdammers kwamen pas later in de markt voor Smal dan bovengenoemde clubs.

Vooralsnog is het afwachten waar de toekomst van Smal ligt. Feyenoord heeft voorstellen gedaan, is dus ook concreet en de speler heeft de kaarten van meerdere clubs op tafel liggen. De Rotterdammers hebben Smal 'één van de beste aanbiedingen' op zak gegeven.

Het bovenstaande artikel betreft éénzijdige berichtgeving, waardoor het geclassificeerd is met een '🥈' als betrouwbaarheidsstempel.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ben speciaal voor Puertas en Machida maar ff gaan zitten voor USG - Fener, en vooral Puertas stelt niet teleur! Zou heerlijk zijn om die jongen volgend jaar op het middenveld bij ons te zien, ks dit een jongen die Feyenoord ook in de gaten houdt?@FeyenoordTM
Normaal gesproken betalen ze bij Celtic en Rangers veel hoger salaris. Het is te proberen en is aardige speler, maar zou mij niet echt verbazen als hij naar buitenland wil.
bij Feyenoord meer succes denk, maar tis hopen
Giay als vervanger Geertruida
Danjuma voor links buiten
Rodriguez voor rechtsbuiten
Valentin Gomez als opvolger Hancko.
Die gaat dis naar het buitenland
Staan we ‘Pole Position’? ;)

In alle serieusheid, vrij risicoloze verstandige aankoop en het lijkt mij dat hij na een monoloog van Arne overstag gaat.
Ik heb vaker gehoord dat we op Pole Position staan! Pole heb je als je eerste bent en dat is hier nog niet het geval!
@FeyenoordTM weet jij of Feyenoord nog meer transfervrije spelers in de gaten houdt? Want er lopen best wel wat goede spelers uit contract komende zomer.
Er zijn er zeker meer, maar voor nu alleen concrete pogingen voor Smal
Komen die namen later wel tevoorschijn?
We gaan toch wel echt op achteruit van Hartman naar Gijs Smal. Ja hij is gratis en hij heeft al veel ervaring....maar kom op. Hebben we niet een talentje in eigen gelederen?
Meer stand-in Lopez lijkt mij. Komt echt nog wel een topper voor Hartman indien hij vertrek. Lopez zsm lozen aub
Candelaria en jan plug(neefje van kuyt, heb gehoord dat je dat altijd moet vermelden) heb je in de jeugd.
Candelaria heeft potentie om bij 1 te komen maar zelfde liedje als hartman namelijk veel blessures gehad/heeft en jan plug heeft bog wel iets langer nodig.
Lekker naar Schotland laten gaan en zelf op zoek naar een betere linksback.
Dit is toch een no-brainer om transfervrij op te pikken?
- Goede aanvallende back met goede pass.
- Hartman en López gaan beide dan wel 1 van de 2 weg.
- Sowieso beter dan López en die wil weg.
- Transfervrij. Je kan dus nog voldoende investeren in andere spelers.
- In het slechtste geval verkoop je hem volgend jaar voor €2.5mn door.

Zie niet in hoe je hier slechter van kan worden.
Als we op zoek zijn naar een linksback voor op de bank, dan inderdaad direct Smal aantrekken.
Als vervanger van Hartman, prima
Vind je echt?
Van Hartman naar smal, dat is kwalitatief wel flink inleveren hoor.
Eerst dacht ik dat hij aanvallend niet zo sterk was (1 assist, 0 goals dit seizoen), maar dat heeft mijn zijn rol dit jaar te maken. Vorig jaar had hij 10 assists, lijkt me op zich een aardige speler zeker omdat Lopez wel erg door de mand valt nu.
Lopez balt wel aardig naar hij is zo blind als een paard is mij opgevallen..
Zonder dolle.