feyenoord-psv-1-0-knvb-beker-achtste-finale-jim-breeman-sports-photography-7

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Feyenoord ontvangt boete van KNVB na bekerduel tegen PSV

Karst

De KNVB heeft Feyenoord een geldboete opgelegd van 15.000 euro na wanordelijkheden veroorzaakt door de aanhang van Feyenoord in het bekerduel tegen PSV.

Woensdag 24 januari trad Feyenoord aan voor het bekerduel tegen PSV. Mede door een geweldige opkomst met het nodige vuurwerk vanaf de gele zijde wonnen de Rotterdammers met 1-0 van PSV.

Eerder maakte de KNVB al bekend dat Feyenoord moet vrezen voor een thuiswedstrijd zonder publiek. Deze voorwaardelijke straf is door de KNVB opgelegd met een proeftijd van twee jaar en ging in op 21 februari 2024.

Delen

Reacties

Pyro = no people.

Prachtig?????
Hopelijk volgt spoedig de straf m.b.t. FC Groningen. De voorwaardelijke straf zal vermoedelijk op grond van de enorme rookontwikkeling worden omgezet in onvoorwaardelijk. Dat zou zomaar de Klassieker kunnen treffen. Juist dan behoort de Kuip 90 minuten lang te kolken. Spannend.
Je kunt er op wachten..KNVB moet ons immers altijd dwars zitten. Bij 020 kunnen ze het stadion afbreken zonder zware straffen,bij ons is het altijd wel iets. Dat gezegd hebbende, wanneer gaat Feyenoord de schade eens verhalen op de klojos die maar niet willen luisteren!🤬
Er heerst angst. Het bestuur trok in Glasgow op met de hooligans die zich daar gelukkig keurig gedroegen. Onze burgemeester wil er wel tegen optreden.
@FeyenoordTM
Proeftijd voorwaardelijke straf ging 21 feb. in. Groningen-thuis was erna. Betekent dit dat we waarschijnlijk een wedstrijd met (deels) leeg stadion zullen krijgen?
....Mede door een geweldige opkomst met het nodige vuurwerk vanaf de gele zijde wonnen de Rotterdammers met 1-0 van PSV.....

Pfft...
Vuurwerk fan? Betaal dan mee met de boetes alsjeblieft?
Lul niet man, omdat een stelletje mongolen hun sfeer opdringen aan de rest, moet straks een half stadion thuisblijven. Daar kun je op wachten en zo zal het ook Europees verziekt worden door de pyro's.

Dat dan ook nog de site hier gaat prediken dat de overwinning mede door het nodige vuurwerk kwam, is inderdaad om te janken.
Ja, stelletje klootzakken (alleen vuurwerkgooiers). Niet naar andere clubs kijken ,aar alleen naar jezelf.
Niet naar andere clubs kijken? Waarom zou je naar andere clubs kijken?

Daarnaast is die €15k ook verwaarloosbaar. Met de prijzen van tegenwoordig is die boete allang doorberekend.
Natuurlijk is die boete te verwaarlozen. (dit had je tijdens de echt armlastige periode niet gezegd!). Het is wel zonde-geld.
Kut KNVB neemt het verdien model over van die Europese Maffia bond
En wat kregen de lampies voor boete toen zij tijdens de JC schaal het volledige uitvak gesloopt hadden??? En het is gvd nog een zwaardere boete dan dat die ***** neuzen kregen voor vuurwerk gooien en het slopen van hun eigen stronthok.
Neuzen hadden eerder ook al een voorwaardelijke straf lopen met daarna weer een incident. Zij kregen die voorwaardelijke straf uiteindelijk niet opgelegd. Benieuwd of de knvb dit wel bij ons gaat doen.
Waarschijnlijk wel, altijd zo...
Neuzen zijn de vriendjes van de KNVJ ...wij niet