yv2024124yv2024124a9c09658

In beeld

Doelpunt Timber tegen PSV verkozen tot GOTM januari

Stan

Het doelpunt van Quinten Timber tegen PSV in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker is verkozen tot Goal of the Month januari. Twee keer eerder dit seizoen werd hij al verkozen tot Speler van de Maand, nu mag hij ook de Goal of the Month-trofee mee naar huis nemen.

In de 31ste minuut van de wedstrijd was Timber het eindstation van een fraaie aanval van de ploeg van Arne Slot. De middenvelder werd bediend door Quilindschy Hartman, waarna hij wegdraaide en met een hard schot de bal achter doelman Joël Drommel schoot. Het doelpunt tegen de Eindhovenaren betekende dat de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker werd bereikt. In de kwartfinale werd AZ met 2-0 verslagen, waardoor aanstaande donderdag FC Groningen de tegenstander is in de halve finale.

Tekst afkomstig van Feyenoord.nl

Wisselwerking
Naast de schoonheid van het doelpunt, wil Timber ook het belang van de treffer benadrukken. "Het was gewoon een hele belangrijke goal, er stond veel op het spel: kwartfinale. Tegen PSV hadden we al twee keer verloren en we wilden gewoon heel graag laten winnen, laten zien dat we mee kunnen doen tegen hen. Het voelde vooral heel goed, ook voor het team.”

De wisselwerking met het publiek in De Kuip was uitstekend tijdens de bekerwedstrijd. "Je merkt het zelfs tijdens de wedstrijd, ook voor die goal. Dat was heel mooi", zegt Timber tegenover Feyenoord Media. "Ik denk dat je zulke dingen moet koesteren en hopelijk kan het publiek weer zo tekeer gaan donderdag."

Delen

Reacties

Het begint me een beetje te irriteren als Feyenoorder dat ik zo vaak de term “psv” voorbij zie komen.
Klinkt een beetje obsessief.
Redactie, kezen jullie mee met trol Slayer? Hoe lang mag hij nog klieren op onze Feyenoord site….
Timbertje is een Toppertje.
Nog even en hij speelt in Oranje.
Hoe meer Feyenoorders in Oranje, hoe succesvoller we zullen zijn…..
En beelen komt er ook aan zal fantastisch zijn.