kokcu-feylaz

VK Sportphoto

Nieuws

Dolgelukkige Kökcü: “Blijer kan niet!”

Stan

In een bloedstollende wedstrijd wist Feyenoord zich donderdagvond te verzekeren van directe plaatsing voor de round of 16 van de UEFA Europa League. Halverwege de tweede helft liet Santiago Giménez De Kuip ontploffen nadat hij de 1-0 op het scorebord had gezet. Dat bleek uiteindelijk genoeg voor de ploeg van Arne Slot om Lazio te verslaan en de eerste plek te pakken. Direct na de wedstrijd stond aanvoerder Kökcü met veel vreugde Veronica te woord.

Kökcü kon zijn geluk niet op: “Twee minuten voor de tijd vroeg ik aan de trainer: ‘Mogen we nu wel weten wat de stand daar is.' Hij zei: ‘Die staan ook voor.' We hadden genoeg aan een 1-0 en toen de wedstrijd afgelopen was kwamen ze allemaal naar me toen van we zijn eerste. Blijer kan niet!”

Delen

Reacties

Orkun speelde een ruime voldoende maar ik denk dat hij nog beter wordt met een goede '6' naast hem. Misschien moet Feyenoord eens gaan kijken bij Toulouse, Branco vd Boomen. vd Boomen ging 1,5j geleden voor € 350.000 van de Graafschap naar Frankrijk, 1,88m en 27j. Misschien ben ik 'n optimist maar onder de € 5 miljoen lijkt mij wel haalbaar.

Maar eerst ff genieten van deze heeeeeerlijke overwinning.
En nou nog iets minder risico in de as nemen Kokkie. Simpeler voetballen zo af en toe