Europees

Hartman: "Nergens in de wereld vind je deze sfeer"

Van de redactie

Kind van de club zijn, mogen invallen in een cruciale Europa League-wedstrijd en de beslissende pass geven. Quilindschy Hartman maakte het tegen Lazio allemaal mee. De vleugelverdediger blikte na afloop vol vreugde terug op het gewonnen duel.

"Na een lastige wedstrijd in Rome hebben we vandaag laten zien dat we een stuk verder zijn," aldus Hartman die tevreden terugkeek op de ‘revanche’ in eigen huis. "Het voordeel was dat we veel verbeterpunten hadden en van dit konden leren."

Hartman gaf niet alleen complimenten aan zijn ploeggenoten, maar ook aan het legioen dat voor ‘extra energie’ zorgde. 'Nergens in de wereld vind je deze sfeer. Die magie? Die begrijp je vooral als je op het veld staat."

Delen

Reacties

Het is duidelijk, deze jongen moet je altijd opstellen.
Positioneel kan het allemaal nog wel wat beter bij hem, maar dat maakt hij goed met zijn drive en trap.
Hartman> Lopez
Santi > danilo
Paixoa > andere buitenspelers
Goed gespeeld jongen en nou doortrekken.
Precies! En nu maar hopen dat hij ook zijn kansen weer gaat krijgen. Hij heeft naast verdedigende kwaliteiten ook 'n geweldige trap in dat linkervoetje, had meerdere goede en snelle voorzetten. Dat liet hij zaterdag bij de O-21 ook al zien met 'n fantastische lange bal bij de 2-0 tegen ADO, geweldig afgemaakt ook door Slory. Ik gun hem het 'Malacia - scenario' doorbreken in 'n gewonnen duel tegen 'n Italiaanse topclub ;-)
Gaat hij ook krijgen. Pas op de plaats gemaakt door Corona en de daarbij behorende fysieke ongemakken.
Wordt onze 1e LB