Primeur Bevestigd
knvb-beker-soccrates-images

Soccrates Images

Nieuws

Drempel voorrangsperiode bekerfinaleticket op 108 uitpunten

Van de redactie

Feyenoord start vanavond, woensdag 3 april, met de voorrangsperiode van de kaartverkoop voor de finale van de TOTO KNVB Beker. De finale tegen N.E.C. wordt op zondag 21 april om 18:00 uur gespeeld in De Kuip. Silvercardhouders met minstens 108 uitpunten komen woensdagavond al in aanmerking voor een ticket.

Voor de bekerfinale worden uitsluitend tickets aangeboden aan seizoenkaarthouders. Leden van Het Legioen, Junior Kameraadjes en overige supporters komen niet in aanmerking voor kaarten. Bij de kaartverkoop voor deze finale krijgen de meest trouwe uitkaarthouders de kans om gegarandeerd een ticket te kopen. Dit betreft alle seizoenkaartMjahouders met een Diamond- of Goldcard of Silvercardhouders die ten tijde van de halve finale tegen FC Groningen zouden zijn gepromoveerd naar een Goldcard.

Navraag leert dat Silvercardhouders met een minimaal puntenaantal van 108 punten op hun kaart vanavond vanaf 18:00 uur in aanmerking komen om een kaart aan te schaffen voor de bekerfinale. De groep Diamondcardhouders, Goldcardhouders en toegewezen Silvercardhouders krijgen deze voorrang. Voor deze supporters start de verkoop op woensdag 3 april om 18:00 uur, met een voorrangsperiode die loopt tot en met vrijdag 5 april om 23:59 uur. Of je tot de groep toegewezen uitkaarthouders behoort, kun je terugvinden in je profiel van de Ticketshop onder ‘Mijn Lidmaatschap’. 

Bij veel van deze Silvercardhouders staat al op een juiste manier een 'tag' in hun account. Dit kun je vinden op tickets.feyenoord.nl onder ''mijn profiel'' (helemaal onderaan de pagina). Heb je 108 punten of meer en heb je deze 'tag' niet staan in jouw account? Neem dan contact op met de klantenservice van Feyenoord!

Overige seizoenkaarthouders
Voor overige seizoenkaarthouders start de verkoop op zaterdag 6 april om 09:00 uur. De kans op een ticket is ongeveer één op drie. Belangrijk is om vóór 09:00 uur online aanwezig te zijn in de virtuele wachtrij. Vanaf dat tijdstip worden wachtrijnummers willekeurig toegekend, het maakt dus niet uit hoe ver voor 09:00 uur je in de wachtrij komt. Kom je na 09:00 uur in de wachtrij, dan sluit je achter in de wachtrij aan. Je komt de virtuele wachtrij alleen binnen met het e-mailadres dat aan jouw Ticketshop-account is gekoppeld en waaronder jouw seizoenkaart valt. Je kunt dit e-mailadres wijzigen of controleren in je Ticketshop-account t/m vrijdag 5 april om 13:00 uur.

Maximaal twee tickets per order
Per seizoenkaarthouder is het mogelijk om maximaal één ticket per seizoenkaart voor de finale te bestellen. Er kunnen maximaal twee tickets per order worden besteld, ook wanneer je meer dan twee kameraden aan je account hebt gekoppeld. Ben je met een grotere groep? Maak dan koppeltjes in verschillende Feyenoord-accounts, want je kan maar twee tickets per order kopen. Ook seizoenkaarthouders op bedrijfsnaam met meer dan twee seizoenkaarten kunnen maximaal twee tickets per order proberen te bemachtigen.

Zwarthandel
We adviseren supporters met klem alleen tickets aan te schaffen via de officiële kanalen van Feyenoord. De vraag naar tickets is enorm en dit trekt helaas ook malafide verkopers aan. Wees waakzaam voor fraude en koop je tickets alleen via de officiële Feyenoord Ticketshop om teleurstellingen te voorkomen. Seizoenkaarthouders worden ook persoonlijk per mail geïnformeerd over deze kaartverkoop. Meer informatie staat op deze pagina.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Niet zo gek dat SKH voorrang hebben. Er zijn maar 17.000 kaarten.