varkenoord-3

Jim Breeman Sports Photography

Jeugd

Drie Amerikaanse spelers lopen stage bij Feyenoord O21

Twan

Feyenoord O21 ontvangt deze week drie Amerikaanse talenten voor een stage, zo meldt Feyenoord Youth Watcher. Twee spelers komen van Orange County, dat uitkomt op het tweede niveau van de Verenigde Staten. De derde speler is tot dusver onbekend.

De twee talenten van Orange County zijn Alex Villanueva (20) en Bryce Jamison (17). Alex Villanueva is een linkervleugelverdediger en was afgelopen seizoen eerste keus bij de club die uitkomt in de USLC. Hij vertegenwoordigt volgens Tranfermarkt.nl een marktwaarde van 250.000 euro. Bryce Jamison speelt als rechtsbuiten en kwam tot vier invalbeurten afgelopen seizoen. Zijn marktwaarde is op 50.000 vastgesteld.

Delen

Reacties

Hier zullen de connecties van Dennis Te Kloese wel in het spel zijn. En wie weet wat het oplevert. Toch lijkt mij de Scandinavische en Midden-Europese oriƫntatie qua talentscouting (Bjarne Hansen en Bernard Schuiteman) te preferen. Uiteraard in combinatie met een goede binnenlandse scouting.
En zoals ik al meerdere keren heb aangegeven lijkt Feyenoord me het meest gebaat met een goede zelfstandig functionerende Technisch Directeur i.p.v. een hulpje in de huishouding van de Algemeen Directeur. De chaotische transferwindow die nu achter de rug is, heeft dat eens te meer bewezen. En de ideale man is inmiddels ook wel aan te wijzen: Ferry de Haan. Inmiddels ervaren, slagvaardig en tegelijk rustig + de ideale man om de samenwerking met Excelsior af te stoffen en verder te ontwikkelen.
Lopen er nu in Nederland geen jeugd talenten ipv maar uit het buitenland halen.
En over 2 jaar mogen ze weer weg omdat het niets is.
Scout gewoon in Nederland!!
Hier loopt ook genoegd kijk naar dallinga,schouten maar die waren te min volgens feyenoord en kijk ze nu eens in het buitenland waar ze het goed doen en nu miljoenen opleveren.
En vergeet summervile niet was misschien een lastige jongen maar dat zijn meestal wel de betere voetballers en kan ook voor miljoenen naar een andere club en kijk naar van persie was ook lastig mannetje maar kijk wat hij bereikt heeft!!
Dat doen ze ook.
Er zijn er zat op te noemen die in Nederland zijn gescout. Nestor Groen heeft bv net een contract getekend.
Summerville ging zelf weg omdat hij vodn dat Feyenoord geen plan had (gevolg van geen team in kkd). Dus die er bij halen is heel flauw.

Nee hoor. Prima
Scoit overal. Wienweet is er een parel tussen. Als we dat niet doen hadden we Sinisterra of Kalou ook nooit gehad.
Het is een gewoon een stage, dus die blijven maar een paar weken.
Hierover gesproken, hoe doet Levi Skyum het inmiddels?
Lage reactie als het over uiterlijk gaat, als het wel klopt (?) vindt ik het juist een stoere actie van deze jongen.